YAGER Group Free Enterprise seminář

Amwayáci tvrdí, že je Tento bysnys je o snech, z čehož plyne to, že Amwayáci rádi sní. Rádi sní milionech a miliardách,  o dlouhé a drahé limuzíně s osobním řidičem, o luxusní rezidencí s bazénem, o služebnictvu v jejich luxusním zámku, ap. Podívejme se na Amwayácké sny na videu – milionáři, Porsche, Lamborghini, luxusní vily, drahé exotické dovolené…). Také je prý Tento byznys největší podnikatelská příležitost na světě. Skutečně je Amway byznys lepší než ropný průmysl či obchodování s akciema? No, nevím… Skutečnost je taková, že drtivá většina Amwayáků nevydělává NIC, dokonce ani nepodnikají! A pak, že nejlepší podnikatelská příležitost na světě 🙂 Někteří Amwayáci dokonce ještě prodělávají – kupují CD, knihy, vstupenky na semináře… Např. vstupenka na víkendový seminář stojí 1.700 až 2.400 Kč! Zde nutno podotknout, že tyto semináře nepořádá žádná firma Amway, ale Amwayáci (Diamanti), motivační organizace. Tyto semináře nepořádá ani firma Amway Corporation, s.r.o., kterou vlastněji lidi z Ruské federace 🙂

Prý je vhodné Zainvestat do tohoto super byznysu 5-10 tisíc Kč, aby to vydělávalo 50 000 Kč měsíčně. Zase sen? A také je prý Marketingový plán amway pohádka budoucnosti 🙂 Tyto „fakta“ netvrdím já, ale Amwayáci na Amwey-Business.cz !! Hm, opravdu divný byznys…

Dobře, koukněme se nyní na online videa, kde pan Čížek říká (překládá), že největší obrat v přímém prodeji má Avon, ne Amway. Amwayáci mají prý také jinou propagaci! Tou jinou propagaci myslí negativní manipulaci s lidma, vymývání mozků, sektářské rysy…??? Víte co máme vědět o sektách? Zde je o tom výstižný článek.

Krutá realita Amway byznysu zde (zničené vztahy, manželství…).

Díky Amway byznsu budete mít lepší manželství, rodinu… viz. video. Dá se věřit, tomuto „neomylnému“ tvrzení???

Nahlásit nefunkční video

YAGER Group Free Enterprise seminář

Nahlásit nefunkční video


191 komentářů u “YAGER Group Free Enterprise seminář

  1. Tak především, nejen tento byznys je o snech, ale každé lidské vykonané či vykonávané dílo, je o snech. Na počátku každého díla je vize a sen. Pak následuje práce. Nikdy to nebylo, není a nebude jinak. Opět žasnu o čem všem ty nemáš ani potuchy 🙂

    Je naprosto hloupé a dětinské, pokoušet se nějakým způsobem diskreditovat tento fakt. Především tím děláš troubu sám ze sebe.

    Z hlediska obratu má Avon větší obrat, nikdo ale nikdy netvrdil, že tomu tak není. Sám jsem několikrát tento fakt uváděl i zde.

    Zajímavé je ale to, že např. ještě v roce 2000 byla Amway až na sedmém místě v ČR za prvním Avonem, dnes už je druhá a velmi silně mu dýchá na záda. Je to jen otázka času, kdy se pozice vymění.

    Je mnoho firem, které mají větší obrat, než Amway. A co má být? Srovnávat Avon a Amway však dost dobře nejde, stejně jako s kýmkoliv jiným. Jen je pro to potřeba určitá úroveň obchodní inteligence, aby to bylo pochopeno, nic víc. Bez urážky.

    Avon už několikrát téměř zbankrotoval, Amway jej v 90-tých letech téměř koupila, několikrát se vyměnili majitelé, využívá klasickou reklamu a systém má úplně jiný. Není nic neobvyklého u Avonu, že se mění podmínky pro Avon ladyes, že nedostávají včas, nebo vůbec provize, že mají provize podmíněné dalšími nákupy a td.

    Ale je to jejich cesta a nám je to jedno.

    Nepomlouvám Avon, ani náhodou. Firmu respektuji, jelikož na rozdíl od všech žvanilů má změřitelné výsledky.

    Srovnávat Avon a Amway může jen člověk, který o tom samozřejmě neví VŮBEC NIC.

    Amwayjáci nesní jen o bazénech a luxusních vilách, to jen autor článku je o tom bláhově přesvědčen, protože to někde vyčetl a domnívá se (on se vždy bohužel jenom domnívá) že to musí platit pro všechny.

    Každý samozřejmě dělá Amway z vlastních důvodů a ty má každý úplně jiné. A je jich mnoho.

    Jak sám píšeš, tvrzení, že Amway je nejlepší podnikatelská příležitost, tvrdí jen někteří Amwayjáci.

    Inteligentní člověk si z toho udělá rozumný závěr, že si to prostě někteří myslí a jiní zase ne. No a?

    Hlupák a trouba z toho udělá AFÉRU KONKORDE 🙂 Z jediného důvodu. BULVÁR.

    Každý marketingový plán jakéhokoliv záměru je POHÁDKA BUDOUCNOSTI. Je úplně jedno, v čem podnikáš.

    Marketingový plán, je plán na to, co bude vykonáno a jaké z toho budou výsledky. Čili plány pro budoucnost. Proto se to jmenuje marketingový plán, blbe 🙂

    Marketing používají všechny rozumné firmy na světě, není to výmysl Amway 🙂

    SHRNUTO A PODTRŽENO, DALŠÍ ŽVANILSKO-ATAKUJÍCÍ ČLÁNEK OD TROUBY, KTERÝ ŽVANÍ O VĚCECH, KTERÝM NAPROSTO NEROZUMÍ 🙂

    Takže vše při starém, jde jen o BULVARIZACI.

    Líbí se mi, jak vždycky bestmen alias Admin napadá vydělávání peněz v Amway argumentací:

    „ALE ZA JAKOU CENU“

    Cena bulvarizace, lhaní, manipulace, vytrhávání z kontextu, pomlouvání a to jen proto, aby přilákal čtenáře do bulvárního prostředí, mu však v jeho případě VŮBEC NEVADÍ. Zde je najednou vše v pořádku. 🙂

    Obecně se tomu říká POKRYTECTVÍ. V případě majitele tohoto blogu s předponou MEGA 🙂

  2. To tuhle pyramidu ještě dneska někdo dělá? Já vim, že kamarád tenkrát přišel o dost peněz 👿

  3. Komentuje Pavel, 16.3.2011 @ 9.36
    Velmi pěkná videa. Na jednom z nich, (viz. odkaz) je velmi dobře znázorněna ukázka tzv. LOVE BOMBINGU, v SEKTÁCH tak hojně užívaného k manipulaci a vytvoření obrovské citové závislosti na organizaci.. Je to jeden ze způsobů jak si Amvey a mnoho dalších kultů podmaňují své členy..

    Velmi pěkná videa. Tak to bezesporu. Především prokazující, jak NÁDHERNĚ LŽEŠ, PODSOUVÁŠ VEŘEJNOSTI ABSOLUTNÍ BLBOSTI A SNAŽÍŠ SE VEŘEJNOST PŘESVĚDČIT, ŽE JE NA TĚCH VIDEJÍCH NĚCO ZVRÁCENÉHO.

    A nyní k faktům:

    Video č.1:

    Jednoznačný důkaz, že tam nikdo neblázní jako zblnutý sektou, lidé prostě sedí a v klidu poslouchají o čem se hovoří. Standartní seminář o čemkoliv bude úplně stejný. Buďte bez obav.

    Video č.2:

    Opět zcela banální záležitost. OCENĚNÍ těch, kteří dosáhli od posledního semináře dílčího úspěchu, postoupili na zhodnocenou úroveň. Především důkaz, že v Amway lidé vydělávají a budují jej celkem v pohodě I DNES.

    OCENĚNÍ:

    Ocenění je nejdůležitější a nejefektivnější faktor v každé lidské činnosti. je úplně jedno, jestli se jedná o byznys, sport, vědu, politiku, kultůru. Každý den jsme svědky oceňování.

    Lidé, kterím OCENĚNÍ citelně schází, neboť je není za co ocenit, pak HISTERICKY vytvářejí na INTERNETU ILUZORNÍ PŘEDSTAVY A PODSOUVAJÍ VŠEM OKOLO, že oceňování je špatné, nemorální, vytváří závislost a podobné naprosté hovadiny a hlouposti.

    A také žáné kraviny o tom, že TI DOLE MAKAJÍ NA TY NAHOŘE, ale fakta, že na tomto semináří opět dosáhli noví lidé svých cílů. A na příštím semináři půjdou na podium zase noví lidé, kteří dosáhli nových úrovní. A příště zas a potom opět.

    Amway funguje a fungovat bude i kdybyste se ROZKRÁJELI NA KOUSÍČKY.

    Já za tato videa děkuji. Jsou jasným důkazem toho, jak se pokoušíte manipulovat s fakty proti Amway.

  4. Možná oceňování. Spíš ale také ukázka nadměrného zahrnování láskou od skupiny umocněné davem. Velmi sektářské 😯

    Navíc je moc pěkné, jak tam ten dědula hezky tancuje a ke konci poskakuje :mrgreen:
    Ti dva důchodci mi připadají jak malé děti z mateřské školky. Je hrozný, co Amway dokáže z lidí udělat. 😛
    Ale já vím. Oni jsou bohatí :mrgreen:

    Vyjadřuji se k tomuto videu:

    http://www.youtube.com/watch?v=ItIu9XbS1fE&feature=player_embedded

  5. poupravím popis videa číslo 2, ACZ tam pravděpodobně nebyl a proto nepřesně určil o co šlo 🙂
    Ano je to ocenění, ale je to část závěrečného poděkování speakerům, kteří jsou na pódiu. Lze mezi nimi spatřit Sophii a Zbiga Rek (byli předtím oceněni za dosažení double diamond), Berta a Jackie Gulick, Gitu a Romana Hassmannovi, Ronna Balla, Steva Yagera a několik dalších, kteří se přijeli podělit o svoje znalosti a zkušenosti.
    Ostatní napsané uživatelem ACZ, je platné v plném rozsahu.

  6. Pavel: to k čemu se vyjadřuješ je mnou zmíněné ocenění Zbiga a Sophie Rek za úroveň dvojitého diamanta, kterého dosáhli v USA, jsou rovněž kvalifikováni jako Zakladatelští Platinoví VPA ve Francii, Indii a na Slovensku, jako Rubínoví VPA ve Velké Británii, jako Safíroví a Zakladatelští Safíroví VPA v České republice a v Řecku, a jako Smaragdoví nebo Zakladatelští Smaragdoví VPA v Polsku, Rusku a na Ukrajině.
    Zbigniew Rek je v současné době členem Legal & Ethics Committee v radě distributorů IBOAI.

  7. Přijeli převyprávět své poupravené monology svým ovcím a také si přijeli pro svůj bytostně důležitý pravidelný zisk 😕

  8. simak:

    ano, tuhle pyramidu ještě ty šílenci dělaji. Je to o té manipulaci a verbování lidí. Prostě HNUS!

    Pavel:

    Přijeli převyprávět své poupravené monology (a manipulovat/magořit lidi!) a rejžovat prachy ze zmanipulovaných emwejáků (prachy ze vstupenek) 😕

    Je to šílený, oni si ani neuvědomují, že se chovají jako stádo šílenců – sekta. Je to děsná banda šílenců ve vypůjčených kvádrech. Jak říkám, je to o té manipulaci…

    SiD:

    Děkuji za doplnění informací k videím 🙂

    ACZ:

    Ivánek (acz) přiznává, že tento byznys je o snech. Děkuji. Přeji krásné sny 😀 V dalším článku si asi podrobně vysvětlíme, co je to sen 🙂

    Srovnávat Avon a Amway dost dobře nejde. To je naprostá pravda. Amway je o verbování lidí, Avon spíše upřednostňuje prodej výrobků, což je naprosto v pořádku. Ano, pravé bohatství v amwey vás čeká především s verbováním/naháněním lidí. Vždyť ten amwey guru Čížek říká:

    „Pokud někdo uvidí tento byznys, jako napojování lidí na internetovou stránku, nabízí prodej drogerie, no pak se mu nemůžou splnit žádný velký sny. Ale v momentě, kdy člověk začne vidět tento byznys jako budování bohatství na základě budovaní budovatelů podnikání, tak nemá problém, že bychtěl mít barák 30+5. Pak nemá problém představit si, že bude mít garáž na 7,8 aut. A bude to výběr jednoho vedle druhýho – Maserati, Lamborghini, Jaguar… A když mu někdo řekne: Proč más 7 aut? Tak on řekne: Na každej den jedno 🙂 Proč máš na každý den jiný auto? To je materialistický svinstvo. Tak ten člověk mu řekne: Víš proč mám na každej den jiný auto? Protože můžu! V takové chvíli, kdy tento byznys začnete vidět jako budování bohatství na základě budovaní budovatelů podnikání, tak toto všechno začne bejt… mnohem větší smysl to dávat. V momentě, kdy to člověk vidí jako prodej drogerie, tak to je blbnutí hlavy, zbytečný!“

    Amwayjáci nesní jen o bazénech a luxusních vilách??? Ale, ale Ivánku 🙂 Ty milionáři s limuzínou:

    „Na poslední den v práci pro vás přijede velká, dlouhá limuzína, a teďka vrátný volá šéfovi „Pane řediteli, je tady nějaká státní návštěva, která přijela velikánským autem. Vy nekoho čekáte? Ne, nikoho!“ V čele kancelářské budovy je z toho haló, co tam dělá to velké bíle auto, které stojí už hodinu před vchodem? Pro koho to přijelo, nebo kdo s tím přijel? Jestli náhodou nepřijel nějaký ministr, nebo něco takového. A vy si děláte v klidu svoji práci a hodiny odtikávají a blíží se konec pracovní doby. A všichni ti, co se vám celou dobu smáli, tak maji oči na vrch hlavy a už stojí na autobusových zastávkách a koukají, kdo bude do toho auta nasedat, co je to za honoraci. A vy v tom sáčku, v kravatě vycházíte… Vycházíte z těch dveří, do kterých jste museli chodit každé ráno a odcházet každé odpoledne. Takhle se ohlédnete a říkáte si „Tak tady už nikdy, po celý zbytek svého života, nebudu muset strávit ani minutu!“ A říkáte si „Stálo to za to!“ Příchazíte k té bíle limuzíně a borci tam stojeji na těch autobusových zastávkách, a teď se strkaji, stouchaji do sebe loktama a říkaji „Hele podívejte se na něj, to je ten emveják“. To jsou oni, co se choději koukat na ty auta, oni si blázni snad mysleji, že jednou něčim takovým budou jezdit, nebo co. Hele, běžte někdo za nim. On k tomu jde, on si snad do toho chce sednout! Vždyť to jestě poškrábe, aby nám neudělal ostudu! Teďka vy tam prostě přijdete k tomu auťáku a zaťukáte na okénko, řidič si tam čte noviny, protože měl přijet o 3 nebo 4 hodiny dříve, a když se mu představíte, tak on si okamžite nasadí placatou čepici, vyleze a otevře vám dveře, klaní se. Vy si sednete do toho velikánského, obrovského auta, kde je prostor jak na letišti, nalejete si z baru colu a říkáte „Pane řidiči, tak jedem!“. Ale tak patnáct kilometrů za hodinu, já si to chci užít!“. A teďka kolem těch autobusových zastávek, který jsou obležený kolegama z práce, kteří se vám smáli a ukazovali si na vás prstem, tak vy kolem nich pojedete tou limuzínou, těch patnáct kilometrů za hodinu a budete jim připíjet – čau kluci, už se neuvidíme… Když se vám budou smát moc, tak jim můžete třeba udělat tu kulišárnu – bylo to ve středu, a druhý den ve čtvrtek, až ti vaši kolegové ve čtvrtek ráno budou muset v půl šestý jít do práce, tak před tou budovou je bude vítat bilboard – na něm bude vaše rozesmátá tvář a nad tim bude napsáno „Já už jsem svobodný! A co vy?“. Taková velká mechanická ruka jim bude mávat. To nebude špatný! Takže teďka si napište velký seznam lidí a uvidíme se na semináři.“

    Videa se ti líběji, takže konečně pozitivní článek, viď?

    Admin/Luboš Černý 🙂

  9. bestmene: víš jak bohatej budeš, když do Amway naverbuješ tisíc lidí nebo milion? Nebudeš mít ani o korunu navíc, z „naverbovaného“ člena nemá nikdo z distributorů ani korunu, a firma musí držet 180dní jeho zálohu, kterou mu v případě potřeby vrátí.
    Tvé srovnání jakožto i ostatní myšlenkové pochody nemají hlavu ani patu.

  10. SiD:

    Ano, je to přesně tak, jak říkáš – z naverbovaného člena nemá nikdo z distributorů ani korunu (tedy v okamžiku naverbování – zmanipulování). PŘESTO SE MAJÍ DO AMWEY SYSTÉMU VERBOVAT ZNÁMÉ I NEZMÁMÉ LIDI! Proč? No protože ty naverbovaný lidi kupujou výrobky a z toho už prašulky sou. A to si vrchol tý pyramidy potom užívá – rejžuje 😕

    Dobře, podívejme se na to, jak máte VERBOVAT ZNÁMÉ I NEZNÁMÉ LIDI Radí guru amweyák:

    „Napište si na seznam všech lidí, které znáte. Je to strašně důležitý!“

    „Když si budete psát seznam rodiny a příbuzenstva – zkuste si vzpomenout, když je svatba nebo nějaká taková rodinná akce, kolik se vám tam sejde.“

    „Dokonce na seznam patřeji i lidi, u nichž nevíte ani jméno! Na seznam patřeji i takový lidi jako – pošťačka, chlap co měří plyn, pokladní ze supermarketu, atd.“
    https://czblog.cz/vyznacuji-se-amwayaci-vlezlosti/

    „Jaký je další zdroj lidí, které známe? Spolužáci. A máme spolužáky ze Základní školy, ze Střední školy nebo odborného učiliště, z vysoký školy. Ale máme taky třeba spolužáky z různých kurzů – kurz počítače, kurz angličtiny. Nebo spolužáky, které známe z Lidové školy umění. To jsou taky spolužáci. Co třeba lidi, který známe přes školu? To nemuseji být jen spolužáci, ale každej známe svého učitele, nebo několik učitelů. Svýho učitele agličtiny, práce na počítači, atd. atd. Kolik je to lidí? Ze základky takových 20, 30. Ze střední školy nebo učiliště, takových 20, 30. Z Vysoký školy? Možná celý ročník! A když se na to podíváme ještě z druhé strany, tak váš partner nebo partnerka, taky maj školy… A když si napíšete společnej seznam, spolužáků…“

    „Pak začnou chodit děti do školky. A maj spolužáky, a ty maj rodiče. A s těma rodičema, vy se můžete znát a setkávat. A můžete si je napsat na seznam. Pak začnou chodit do školy. Tam jsou rodičovský sdružení, že jo. Možná, že neznáte všechny rodiče spolužáků svých dětí, ale víte, že tady sedí pani Dvořáčková, a tady paní Nováčková, atd. atd. Můžete si je napsat na seznam a na příštím rodičovským sdružení se s nima seznámit. Vaše děti možná choději hrát hokej, nebo do hudebky a maj tam i trenéra, spoluhráče a ty maj rodiče. Anebo choději do hudebky, a tam maj učitele a spolužáky, a ty maj rodiče. Obrovský seznam lidí, který známe přes děti. Další seznam lidí je přes zvířata. Kdo máte domácí zvířata… Chodíte s nima k veterináři, možná tam někoho znáte z čekárny, váš veterinář je váš známej. Můžete si ho napsat na seznam. Někdo má psa a chodí s ním na cvičák.“

    „Známe lidi z chaty, známe lidi z kostela, když chodí do kostela. Známe lidi ze sousedství, sousedi a jejich příbuzný. Obrovskej zdroj lidí na seznam! Dámy znaji lidi z porodnice. Pánové znaji lidi z armády, vojska. Co třeba z nemocnice? Někdo kdo ležel v nemocnici, na pokoji se 3, 4 lidma, seznámil se s nemocničním personálem, atd. atd. Známe lidi z obchodů, úřadů, tanečních, ze svých tanečních, nebo tanečních svých dětí. Známe lidi z různých zábav, diskoték, plesů, atd. Známe lidi z hospody. Potom si můžete třeba napsat stranou seznam lidí, o kterých víte, že podnikaji – seznam podnikatelů. Nebo kdo z vás jste podnikatel. Nebo pracujete v obchodě, tak máte seznam zákazníků. Nebo seznam dodavatelů. Obrovskej zdroj jmen lidí na seznam. Známe lidi z různýho cestování, z dopravních prostředků – taxiku, vlaku, autobusu… Kdo jezdí pravidelně vlakem, někam do práce, nebo autobusem nějakou linkou. Vždyť tam furt jezději ty stejný lidi! A není problém, si je napsat na seznam! Já vím, že třeba nevíte jak se jmenujou, ale můžete si napsat nějaký poznávací znamení – chlap v černým kabátě, který jel půlšestkou, třeba.. A až se s ním příště sejdete, můžete se s ním seznámit. Známe lidi z místní politiky – svého starostu, svého poslance, členy zastupitelstva, atd. Známe lidi, který bydleji né v našem městě. To je další poznávací znamení některých lidí, který znáte – lidi mimo město. Známe lidi bohatý, o kom víte, že je bohatej…“

    JE TO TAKÉ O TÉ MANIPULACI S LIDMA (vrcholný amweyák radí):

    „Já osobně používám po plánu nějakej způsob kladení otázek, ptám se toho člověka, jakej z toho měl pocit, nebo jestli je něco, co se mu na tom byznysu líbilo, jestli mu to dávalo smysl. Jestli pochopil, že ten byznys funguje, atd. Některou z těchto otázek. Pokud ten člověk po plánu řekne, že mu to dává smysl, nebo alespoň řekne, že to vypadá docela zajímavě, tak potom se snažím hned po plánu vést k tomu, abych mu pokud možno prodal soupravu. Takže když se ho ptám: Jakej z toho máte pocit? A on říká: Jo, vypadá to docela zajímavě. Tak říkám: Takže jste pochopil, že to může fungovat, pochopil jste, že to prachy nějaký vydělává, atd. Říkám: Schválně se snažím, a to si myslím, to je klíč, k tomu uspěšnému dovedení toho procesu do konce, ty otázky klást sugestivně. Tzn. snažím se, ty otázky klást, tak aby ho naváděly k pozitivní odpovědi, aby to nebyly takový ty otázky, na který existuje mnoho různých odpovědí. A vedu ho k tomu, aby odpověděl, tak já chci slyšet.“

    „Když hodinu a půl na tom marketingovým plánu stravím, tak potom bojuju za každýho toho člověka, snažím se ho získat, protože i kdyby to mělo bejt prázdný kolečko, který si jednou za čas něco nakoupí, tak ho budu mít raději ve skupině já, než někdo jiný. Protože nikdy nevím, jestli třeba za rok nebo za dva se situace nezmění a on nedostane chuť se do toho pustit, anebo jestli mi třeba náhodou nepřivede k někomu, koho bych mohl zainvestovat. Když už jsem s někým strávil ten čas… Pokud mi rovnou neřekne – hele jdi do prdele, tohle to nechci… ani čtrnáctimetrovou tyčí bych se toho nedotkl… Prostě nemám zájem, a jestli mi vlezeš na pozemek, tak tě zastřelím brokovnicí do hlavy. Tak furt ještě bojuju. Když mi řekne tohle, tak mu řeknu – tak jdi do prdele. Já nemám zájem se s tebou dál bavit… Jinak bojuju, bojuju, bojuju…“

    „Umění jednat s lidma není exaktní věda, která by se dala spočítat, ale je to umění. To se musí natrénovat! Já jsem přesvědčenej právě o tom, že když clověk tohle umí, tak ani ne tak v jeho osobních případech, ale v momentě kdy budete ty lidi sponzorovat, tak když oni uviději, že i člověk, kterej přišel s tím, že – víš co asi ne… já jsem o tom přemýšlel atd. Když ho ale přetočíte na ANO, nějakým promyšleným způsobem. Nebo když prostě přijde človek a vy ho rovnou vykolejíte z míry tím, že mu řeknete – hele, vždyť jsi říkal, že to vypadá zajímavě, tak se ti na tom asi libilo…? Co to bylo? A po půl hodině on odchazí s podepsanou soupravou a zaplacenejma penězma…“

    „Seminář má přednost před rodinejma oslavama, svatbama, atp. Byznys je to, co nás živí a vydělává na to, aby jsme vůbec měli, kdy takovýhle slavnosti pořádat, a z čeho. Prostě byznys má přednost! A mít lístek na příští seminář, už na tomto semináři, je jedno z takových závazků! Protože čím dřív, máte takový lístek u sebe, tím dřív ho můžete prodat někomu dalšímu.“
    https://czblog.cz/seminar-amway-ma-prednost-i-pred-svatbou/

    „Uvařte všem lidem silný kafe. To se vyplatí, protože lidi si dají kafe, voni řeknou, že to je silný, ale když už jste jim ho dali, tak ho vypijou, a podívají se na plán, půjdou domů, lehnou si do postele,(…) teďka si lehne, ona na něj kouká, v jednu hodinu v noci on pořád…, ona: „Co se ti děje, proč pořád koukáš takhle na strop?“, a on říká: „Já vidím kruhy!“, on neví, že to je silný kafe! A manželka se na něj podívá ve čtyři, a on už tam ani není, v tý posteli! Sedí na záchodě, už má odmotanou půlku ruličky a píše seznam, jo?“

    CO Z TĚCHTO RAD VÝZNAMNÉHO AMWEYÁKA PLYNE? AMWEY JE SVINSTVO VŠECH SVINSTEV!!! HNUS!!!

    Neveřte jim lidi, nejsou to jen obyčejní „ukecávači lidí“. JSOU TO MANIPULÁTOŘI A SEKTÁŘI!!! HNUS VŠECH HNUSŮ!!!

  11. Není to opravdu sekta, když seminář amwey má přednost před rodinejma oslavama, svatbama, atp.???

    „Seminář má přednost před rodinejma oslavama, svatbama, atp. Byznys je to, co nás živí a vydělává na to, aby jsme vůbec měli, kdy takovýhle slavnosti pořádat, a z čeho. Prostě byznys má přednost! A mít lístek na příští seminář, už na tomto semináři, je jedno z takových závazků! Protože čím dřív, máte takový lístek u sebe, tím dřív ho můžete prodat někomu dalšímu.“
    https://czblog.cz/seminar-amway-ma-prednost-i-pred-svatbou/

    Není to o té manipulaci s lidma, když mají otázky záměrně klást sugestivně???

    „Schválně se snažím, a to si myslím, to je klíč, k tomu uspěšnému dovedení toho procesu do konce, ty otázky klást sugestivně. Tzn. snažím se, ty otázky klást, tak aby ho naváděly k pozitivní odpovědi, aby to nebyly takový ty otázky, na který existuje mnoho různých odpovědí. A vedu ho k tomu, aby odpověděl, tak já chci slyšet.“

    Není to sekta, když amweyáci mají TAJNŮSKAŘIT??? Nesmějí zprvu říct, že se jedné o amwey, MLM…

    „Když budete kontaktovat lidi, tak se rozhodně vyhněte výrazům Amway, prodej, výroky, sehnat lidi, pořádáme sezení, Multi-level marketing, MLM, atd. . Toto jsou termíny, které mohou být při kontaktovaní velice nebezpečné.“

    CHCETE VERBOVAT SVÉ PŘÍBUZNÉ??? CHCETE VERBOVAT SVÉ SPOLUŽÁKY??? CHCETE VERBOVAT POŠŤAČKU??? TO BY DĚLAL JEN ŠÍLENEC!!!

  12. Abych verboval lidi z chaty, kostela, sousedství, dopravních prostředků… No tak to bych musel mít odpravdu mozek na kliku. To bych musel být pěkně šáhlej, protože tohle je přesně cesta k izolaci. Pak by mi opravdu zbyla už jen ta amwey rodina – sekta…

    „Známe lidi z chaty, známe lidi z kostela, když chodí do kostela. Známe lidi ze sousedství, sousedi a jejich příbuzný. Obrovskej zdroj lidí na seznam! Dámy znaji lidi z porodnice. Pánové znaji lidi z armády, vojska. Co třeba z nemocnice? Někdo kdo ležel v nemocnici, na pokoji se 3, 4 lidma, seznámil se s nemocničním personálem, atd. atd. Známe lidi z obchodů, úřadů, tanečních, ze svých tanečních, nebo tanečních svých dětí. Známe lidi z různých zábav, diskoték, plesů, atd. Známe lidi z hospody. Potom si můžete třeba napsat stranou seznam lidí, o kterých víte, že podnikaji – seznam podnikatelů. Nebo kdo z vás jste podnikatel. Nebo pracujete v obchodě, tak máte seznam zákazníků. Nebo seznam dodavatelů. Obrovskej zdroj jmen lidí na seznam. Známe lidi z různýho cestování, z dopravních prostředků – taxiku, vlaku, autobusu… Kdo jezdí pravidelně vlakem, někam do práce, nebo autobusem nějakou linkou. Vždyť tam furt jezději ty stejný lidi! A není problém, si je napsat na seznam! Já vím, že třeba nevíte jak se jmenujou, ale můžete si napsat nějaký poznávací znamení – chlap v černým kabátě, který jel půlšestkou, třeba.. A až se s ním příště sejdete, můžete se s ním seznámit. Známe lidi z místní politiky – svého starostu, svého poslance, členy zastupitelstva, atd. Známe lidi, který bydleji né v našem městě. To je další poznávací znamení některých lidí, který znáte – lidi mimo město. Známe lidi bohatý, o kom víte, že je bohatej…“

  13. VERBOVÁNÍ LIDÍ TO JE!!! Ten jejich amway guru říká – radí:

    „Pokud ten první měsíc napojíte na systém dva lidi, tak můžete mít po půl roce 64 lidí. Co když každej měsíc přivede každej jednoho dalšího do systému? Tak to máme 128. Další měsíc jen jednoho, to je 256, další měsíc 1024, další 2048 lidí, a po 12 měsících máte 4000 lidí ve skupině napojených na systém. Myslíte, že sami zvládnete zasponzorovat za rok 4000 lidí? Myslíte, že sami zvládnete naučit 2048, ať zasponzorují každej jednoho? Ani náhodou! To za rok neni možný! Ale pokud na začátku roku napojíte 2 lidi na systém, dáte je do líhně, tak po roce jich máte 4000. Co když dáte první měsíc do líhně 3 lidi? Druhý měsíc, když každý přivede jednoho, tak máte 6. Další měsíc každý přivede zase jednoho – je to 12. Pak 24, 48 a po 6 měsících můžete mít 96 lidí ve skupině. Sedmej měsíc by to bylo 192, pak 384. A po 12 měsících, když začnete na 3 lidech, které napojíte na systému, a každý z nich se naučí přinést do systemu jenom jednoho. Tak máte po roce 6144 lidí ve skupině. Pokud by to bylo dobře rozdelený do šesti větví, tak je to diamant. Co když začnete na pěti lidech? Schvalně si to spočítejte. Ja to nebudu rozebírat, řeknu vám jenom tu radu…. Kdyby každej, každý měsíc přivedl jenom jednoho… Pět lidí dáte do líhně, pět lidí dáte do systému a každej by přivedl jenom jednoho. První měsíc 5, druhý měsíc 10, 20, 40, 80… a po 6 měsících 160 lidí. Další měsíc 320, 640, 1280, 2560… Jedenáctý měsíc máme 5120 lidí, a kdyby každý přivedl jenom jednoho, tak po 12 měsících máme 10240 lidí ve vaší skupině. To je ředitelký diamant a průměrnej příjem 400-600 tisíc měsíčně! Když první mesíc napojíte do systemu 10 lidí? 10, 20, 80, 160, 320 po půl roce. Sedmej měsíc 640, pak 1280, 2560, 5120, 10240. A po 12 měsících 20480 lidí ve vasí skupině! Dokážete si představit, co by to udělalo s vaším příjmem, kdyby to bylo spravně rozdělený třeba do 10 větví?! Nebo do 15?! To už mužete přemýšlet asi takovým způsobem jako Rick Setzer, Billy Florenz a další diamanti, který chapou náš systém. To potom by jste měly ty příhody jako vypravujou oni… Když vysvětlujou, co je to náš byznys, tak říkají… To víte, to je jako když se ráno probudíte a slyšíte, ze váš dům někdo vysává a ohlídnete se vedle sebe a manželka ještě leží v posteli… protože někdo jinej vysává váš dům. A to je, když se ráno proberete a nemusíte vstávat. Když se vám nechce, kouknete kolik je hodin a pak se otočíte na pravej bok a řeknete si – ještě si dám hoďku. A když to bude středa a vám se nebude chtít pracovat, tak si řeknete – dneska si zasloužím dovolenou. A dáte si ji, protože vy jste svůj vlastní šéf! Tohle to se vám podaří! Pokud budete chápat, že systém tu není pro systém, systém je tu pro vás! Že je chytrý ten systém využívat, že to je klíč k našemu byznysu a pokud vy budete chtít v tomhle byznysu vydělávat velký peníze! Tak, já se na vás těším na systémovejch akcích a budu se těšit, že vy budete svoje lidi na systém napojovat.“

  14. ACZ tvrdí – definuje se:

    „Nemám rád normálnost. Děsí mě. Je průměrná, šedá, nudná, nepohne se, nikam nejde, pořád hnije na místě.“

    „Nechci být definován jako „normální“ člověk.“

    ATD.

    https://czblog.cz/amwayak-nemam-rad-normalnost-desi-me/

    JE ACZ NORMÁLNÍ??? VŽDYŤ HO DĚSÍ NORMÁLNOST! JEHO CHTÍČ JE BÝT NENORMÁLNÍ!

    Jedno (asi i víc) je jisté… ACZ uspokojuje na tomto blogu své zvrhlé chtíče, své EGO NADČLOVĚKA, je vrcholným představitelem šílenosti a demagogie………… Vrcholným představitelem té své velké rodiny rodiny zvané „amwey“ 😯

  15. Go Diamond! Pořvávají/pokřikují s oblibou amweyáci (to mi připomíná ten příběh o pokřikujícím hulvátkovi). Opravdu většina z nich pohádkově zbohatne??? Opravdu většina z nich budou Diamanti??? Ale kdepak… Většina amweyáků nevydělává NIC, prodělává! Platí si ten manipulativní materiál (knihy, CD…), drahé vstupenky a semináře a mítinky…

  16. Komentuje Pavel, 17.3.2011 @ 19.42
    Možná oceňování. Spíš ale také ukázka nadměrného zahrnování láskou od skupiny umocněné davem. Velmi sektářské 😯
    Navíc je moc pěkné, jak tam ten dědula hezky tancuje a ke konci poskakuje :mrgreen:
    Ti dva důchodci mi připadají jak malé děti z mateřské školky. Je hrozný, co Amway dokáže z lidí udělat. 😛
    Ale já vím. Oni jsou bohatí

    Takovou blbost může napsat jenom ten, kdo vůbec netuší o čem je řeč, smysl a hodnotu ocenění vůbec nechápe a sám nikdy nic podobného nezažil. A jelikož to sám nikdy nezažil, považuje za nenormální, že by to mohli zažívat jiní 🙂

    Kdybys ty někdy dosáhl pozice Diamanta, Smaragda, nebo jen i Platiny, skákal bys nadšením až ke stropu, troubo, lítal bys po podiu jako kometa a hulákal na celý sál jako idiot.

    A víš co? Naprosto oprávněně a zaslouženě!!!

    Viděl bys a chápal bys totiž za sebou obrovskou hromadu odvedené práce s výsledkem DOKÁZAL JSEM TO !!!

    Nic podobného tě bohužel ještě nepotkalo a jelikož o Amway nevíš nic, nemáš samozřejmě ani potuchy, jak tvrdou práci odvedli ti, kteří svých úrovní dosáhli. My to samozřejmě víme, protože tu práci známe.

    A proto jim zcela oprávněně skandujeme, protože si zaslouží naši úctu a ocenění.

    Ty umíš jen kritizovat a zjakékoliv samozřejmé věci se pokoušíš dělat zvrácenost.

    Jaký je smysl tak pitomého počínání já znám. A je to velmi smutný důvod.

    Můžeš se znažit jak chceš. Nemáš žádnou šanci cokoliv na Amway skutečně zdiskreditovat. Jediné, co nakonec zoufale zdiskredituješ, budeš ty sám. Bohužel. Tak to v životě naštěstí chodí.

  17. Komentuje SiD, 17.3.2011 @ 21.01
    poupravím popis videa číslo 2, ACZ tam pravděpodobně nebyl a proto nepřesně určil o co šlo

    Ano, díky za upřesnění, je tomu tak. Yagers není moje organizace a na videu bohužel není dobře rozumět o co jde. Smysl ale zůstává stejný: „ocenění“. Víceméně shodné situace jsou i na našich seminářích v N21.

  18. Komentuje Pavel, 17.3.2011 @ 21.16
    Přijeli převyprávět své poupravené monology svým ovcím a také si přijeli pro svůj bytostně důležitý pravidelný zisk

    A žvanil, a žvanil a žvanil …. až do smrti 🙂

  19. Admine, Bestmene:

    Tyhle ty tvoje hypotézy, z internetu povytrhávané texty z jiných kontextů a zmanipulované závěry tady tapetuješ pořád dokola systémem CTRL+C a CTRL+V celé měsíce. Už to nikdo nečte, nikoho ty kraviny, které sis vymyslel, zmanipuloval, přeložil po svém, nezajímají. Nidíš nás i ostatní.

    Fakta jsou jasná a nevyvratitelná.

    Ty o Amway nic nevíš, nechápeš jej a nerozumíš tomu, toto prezentuješ před námi, kteří naopak Amway dobře známe, rozumíme jí a chápeme.

    Na základě těchto faktů je vše, co sem o Amway napíšeš, jen pouhou vlastní Bestmenovskou iluzí, na hony vzdálené od faktů a pravdy.

    A nic se na tom nezmění. Ani letos, ani příští rok, ani v den tvé smrti, ani 100 let poté. 🙂

  20. Tak to je fakt, Amway je děsnej podnik. Několik mojich známých to dělá a nedá pokoj fakt nikomu. Potom další věc je negativní změna jejich chování. Dřív s nima byla sranda, ale teďka s nima není žádná řeč. Nedokážou se bavit o něčem jiným, než o tom jejich byznysu. Do toho bych teda nikdy nešel 😕

  21. mudy:

    No jo, jsou to prostě verbíři lidí… Mají oslovovat známé i neznámé lidi!

    Markus:

    Amwey změní člověka od základu, to je fakt. To jsou ty jejich „motivace“ a „hlad“ po penězích…

  22. Neinformované zdání klame

    Pro mnoho lidí, kteří nemají dostatek informací a kteří přijdou do styku s touto obchodní příležitostí, mohou prezentace různých neseriózních struktur a kvalitního podnikání zdánlivě vypadat na první pohled velmi podobně a není se čemu divit, organizátoři pyramidových her totiž často záměrně, aby vzbudili zdání důvěryhodnosti, zaměňují své aktivity za „síťový“ nebo „mnohovrstevný“ marketing, často dokonce záměrně používají i podobnou rétoriku jako podnikatelé, zabývající se budováním seriózních podniků.

    Amway není pyramida

    Firma Amway ČR, založená v roce 1993, je legální obchodní společnost, která své výrobky prodává systémem mnohovrstevného marketingu, který není ani pyramidovou hrou, ani jejím principem. Pyramidové hry jsou v České republice zákonem zakázány!

  23. Komentuje admin, 20.3.2011 @ 14.05
    No jo, jsou to prostě verbíři lidí… Mají oslovovat známé i neznámé lidi!
    Amwey změní člověka od základu, to je fakt. To jsou ty jejich „motivace“ a „hlad“ po penězích

    Admine:
    Ty máš smůlu v tom, že ať napíšeš cokoliv, je to vždycky naprostá blbost. A samozřejmě si za to můžeš jenom ty sám

  24. SiD:

    V podstatě souhlasím…

    Amway není tzv. pyramidová hra, která je opravdu nelegální… Ani žádná firma Amway neprovozuje „pyramidovou hru“. Zde bych chtěl podotknout, že emwejáci jsou samostatní podnikatelé, kteří provozují svou činnost (verbování lidí, nakupování – prodej výrobků) na základě živnostenského listu nebo prostřednictvím své firmy – právnické osoby.

    V amway byznysu však pyramidová struktura je. Ty nahoře rejžujou a ty dole verbujou lidi a nakupujou, z čehož maj drobáky… Stejně jako v každý pyramidový struktuře (firmy…)

  25. Admine, co znamená „v podstatě souhlasím“ ? Dokážeš vysvětlit alespoň tohle? 🙂

    Dále by mě zajímalo, komu se tady pokoušíš vysvětlit „co je Amway“ tak dětinským a diletanským způsobem a samozřejmě opět špatně. Snad ne mě, nebo SiDovi? Komu tedy? Někomu z těch, za něž jsi příspěvky napsal ty sám? Nebo příteli Pavlovi? Komu? 🙂

    Ty, který Amway nerozumíš, neznáš ji a nechápeš, se opět pokoušíš k Amway vyjadřovat.

    Já skutečně nevím jak dlouho je potřeba člověku s mozkem v hlavě vysvětlovat, že pokud nečemu absolutně nerozumí, že o tom prostě nemá žvanit a má si jít svojí cestou. Jak moc složité je TOHLE K CHÁPÁNÍ?

  26. Kamarádka asi před půl rokem začala dělat Amway a je fakt nesnesitelná. Stal se z ní hroznej člověk, který nedokáže mluvit o ničem jiném, než o Amway. Přemlouvá do toho všechny kamarádky, které má. Já odolovám, protože vídím, že to není nic dobrého. Když vidím tu její změnu osobnosti, tak si říkám, že to musí být sekta 😯

  27. Je fakt, že účast v Amway lidi změní. Z těch lidí se stanou hrozný demagogové, se kterými není řeč. Já to viděl na tetce. Dělala to asi rok a nechala toho. Pak byla zase normální 🙂

  28. Komentuje joker, 6.4.2011 @ 8.30
    Je fakt, že účast v Amway lidi změní. Z těch lidí se stanou hrozný demagogové, se kterými není řeč. Já to viděl na tetce. Dělala to asi rok a nechala toho. Pak byla zase normální.

    To samo o sobě je pěkná demagogie. A samozřejmě je to také ono obligátní:

    „jeden můj známý“ … v tomto případě zcela náhodou tetička 🙂 Vlastní zkušenosti žádné 🙁

    Budu-li se ptát, v čem konkrétně se tito lidé stávají demagogové, tak se to samozřejmě nedozvím. Stejně jako se zcela jistě nikdy nedozvíme, jaký je rozdíl mezi normálním a nenormálním člověkem z pohledu například podnikání.

    Takže jestli můžeme něco uzavřít, tak „ona tetička“ chvíli něco chtěla budovat, pak zjistila, že jí to nebaví a vrátila se tam odkud vzešla. Což se děje naprosté většině lidí tam venku, nechť zkoušejí cokoliv.

    Ale v tomto případě se jedná o závadnou záležitost a může za to Amway 🙂

    Tak to je tedy závěr k popukání 🙂

  29. acz:

    joker tady prezentuje vlastní zkušenost (zná tetičku, která dělala amway), chápeš to???

    Mám takovej pocit, že zcela žiješ mimo realitu 😐

    K popukání (spíš na léčbu) seš tady ty 😕

  30. a KDE MÁŠ K TOMU JAKÉKOLIV DŮKAZY?

    Je pro tebe zcela běžné, až dogmaticky glorifikovat naprosto ničím nepodložené „příběhy“ a skutečná fakta buď mazat, neo zdiskreditovávat, nebo alespoń pomlouvat?

    Copak on nám jakkoliv popsal, jak ona tetička onu Amway dělala? NEPOPSAL, neboť to ani sím neví (kromě toho, že kecá). Copak tě to vůbec nezajímá?

    Ty nepotřebuješ fakta ke kategorickým závěrům? Opravdu ne?

    Tomu říkáš správný přístup? To je pro tebe ona REALITA?

    KDY JSI PŘESTAL POUŽÍVAT TU VĚC MEZI UŠIMA?

  31. Komentuje hraesvelgr, 6.4.2011 @ 23.39
    Jak může být někdo tak hloupý a dělat amway

    Jak může být v 21. století, ve věku informací někdo tak hloupý a nechápat tak jednoduchou věc 🙂

  32. acz:
    Ale já jsem to dávno pochopil a uznávám, že je to geniální systém (stejně jako například zcela v souladu se zákonem podnikající firmy „zprostředkovávající“ půjčky, které kasírujou jen poplatky nebo mnohé již čistě nelegální podovodné aktivity).
    Jen mě z mého čistě osobního a racionálního pohledu nepřestává fascinovat, že se stále najdou masy lidí, kteří uvěří řečem a slibům a vstoupí do amway (resp. zaplatí poplatek za půjčku, zahájí spolupráci s ghanyským doktorem, koupí hrnce za 70 tis a pod.) :mrgreen:

  33. Komentuje hraesvelgr, 7.4.2011 @ 14.29
    … nebo mnohé již čistě nelegální podovodné aktivity ….

    Ale konkrétní asi tradičně nebudeš, viď 🙂

    Jen mě z mého čistě osobního a racionálního pohledu …
    Dobrej fooor 🙂 Nikdy jsi zde nic takového, jako racionální pohled, přístup, nebo uvažování, doposud nepředvedl 🙂 Jen pusté žvanění.

    … že se stále najdou masy lidí, kteří uvěří řečem a slibům a vstoupí do amway
    To je pochopitelné. Oni totiž nezahajují spolupráci s firmou Amway kvůli slibům a řečem, nic takového v Amway nevedeme. Kdybys znal Amway alespoň z rychlíku, věděl bys to. Ale „tak dobře“ ji bohužel neznáš.

    P.S: Pokud po dvaceti letech v práci nemáš na registraci 1320,- měl by ses nad sebou minimálně zamyslet 🙂 Hrnce za 70K nevedeme. Naše sestavy hrcnů stojí od 10 do 30K a kvalitou odpovídají dražším produktům od jiných firem.

    Takže tradičně žvaníš a žvaníš a žvaníš ….. a žvaníš.

    A žvaníš. 🙂

  34. „Ale konkrétní asi tradičně nebudeš, viď“

    Opět nechápeš text. Mnohé další jsou mnohé další. Pokud ale trváš na tom, abych ti vyjmenoval nějaké podvodné aktivity, můžu. Chápu, že potřebuješ inspiraci a alternativu k uvadajícímu amway byznysu.
    😀

    —————–

    „Nikdy jsi zde nic takového, jako racionální pohled, přístup, nebo uvažování, doposud nepředved“

    Já jsem se nikdy nenechal napálit podvodníky, takže se racionálním pohledem můžu ohánět.
    Že tisíce našich spoluobčanů sedají na lep zřejmých podvodům nebo se vrhají do něčeho, na čem nemůžou vydělat, je holý fakt.

    ——————-

    „Oni totiž nezahajují spolupráci s firmou Amway kvůli slibům a řečem, nic takového v Amway nevedeme. Kdybys znal Amway alespoň z rychlíku, věděl bys to.“

    K čemu jsou tedy ty semináře plné žvástů o majetku (autech, vilách atd)??
    Proč si mají začínající amwayáci sepisovat, co všechno si chtěšjí koupit?
    Víš sám moc dobře, že základem při lovu nových oveček, je přesvědčit méně inteligentní nebo naivní spoluobčany, že díky amway můžou pohádkově zbohatnout.

    ———————

    „Pokud po dvaceti letech v práci nemáš na registraci 1320,- měl by ses nad sebou minimálně zamyslet“

    Nepracuji 20 let a za 1320 si můžu denně koupit zástup neúspěšných amwayáků jako sluhů. 😡

  35. Komentuje hraesvelgr, 7.4.2011 @ 15.58
    „Ale konkrétní asi tradičně nebudeš, viď“ – Pokud ale trváš na tom, abych ti vyjmenoval nějaké podvodné aktivity, můžu.

    Já nechápu? To je vtip? To ty jsi nepochopil, že místo žvanění máš vyjmenovávat. Tak prosím, teď už to tedy chápeš, že očekávám, že své „racionání vidění“ podpoříš holými fakty 🙂

    Já jsem se nikdy nenechal napálit podvodníky, takže se racionálním pohledem můžu ohánět.
    Že tisíce našich spoluobčanů sedají na lep zřejmých podvodům nebo se vrhají do něčeho, na čem nemůžou vydělat, je holý fakt.

    Děkuji za potvrzení tvé vlastní iracionality 🙂 Vidění Amway jako podvodu je vzorem iracionality, učebnicový příklad 🙂 Stejně tak je naprosto iracionální neustále podsouvat všem okolo, jak je Amway zlá, špatná, hnusná a zkažená. Naprosto iracionální je obhajovat svoji „racionalitu“ tvrzením, že ty sám jsi na špek nikdy nikomu neskočil. Jsi součástí státního, zdravotního, politického, důchodového špeku tohoto státu a víceméně celé „vyspělé“ světové společnosti 🙂 Ty racionalisto 🙂

    K čemu jsou tedy ty semináře plné žvástů o majetku (autech, vilách atd)??
    Proč si mají začínající amwayáci sepisovat, co všechno si chtěšjí koupit?

    Dobrá otázka. Víš, bylo by ode mne ale velmi iracionální, se ti to byť jen pokusit vysvětlit. jednak jsme se o to už nkolikrát pokoušeli s ME na jiném blogu, neúspěšně a jednak na tuto otázku neexistuje odpověď jedinou větou.

    Víš, filozofie lidského ducha vydá na knihovny. Ale můžeš to klidně popřít, nebylo by to porvé. Požadovat na filozofické otázky rychlou a jednoduchou odpověď, ke které je potřeba poznání, vědění a chápání, je další z tvých prezentací IRACIONALITY 🙂

    Víš sám moc dobře, že základem při lovu nových oveček, je přesvědčit méně inteligentní nebo naivní spoluobčany, že díky amway můžou pohádkově zbohatnout.
    Ne, to tedy nevím. Co vím, že tenhle blábol rozšiřují troubové mimo Amway a následně jej používají jako zbraň, argument proti Amway. Taková je racionalita, že víceméně všechny „negativa“ na nadresu Amway byly vymyšleny mimo Amway a snahou jejich prezentátorů je nalepit tyhle nesmysly na Amway. A jelikož lidé, kteří v Amway nikdy nebyli, stejně jako ti, kteří tyhle nesmysly prezentují, tak se jim to daří, protože nikdo z nich nemá po tom všem moc chuti si fakta ještě ověřovat. Naštěstí všichni nejsou úplně blbí a naivní, aby věřili internetovým žvanilům jako seš ty a Bestmen a Pavel.

    Další iracionalita tvého tvrzení je bourána faktem, že většina lidí, kteří v Amway zbohatli, nejsou ani blbí, ani naivní. A já hledám pro spolupráci do Amway jen takové lidi, kteří ten výsledek doopravdy chtějí, mají pro to svoje důvody, odhodlání a jsou pracovití a itelektuálně nadprůměrní. S těmi mohou být výsledky. S jinými jen víceméně náhodně.

    Takže tvůj iracionální tip jak asi zřejmě funguje spolupráce v Amway, je na světelné roky vzdálen od racionality, resp. pravdy 🙂

    Ještě něco?

  36. Komentuje hraesvelgr, 7.4.2011 @ 15.58
    Nepracuji 20 let a za 1320 si můžu denně koupit zástup neúspěšných amwayáků jako sluhů.

    Tak to máme určitě velkou kliku, že se ti jen nechce tento nápad zrealizovat 🙂 Že? nebo že by další iracionální žvást?

    No jak jink 🙂 Hreasvergl je velmi známá žvanilfirma 🙂

    Uloženo.

  37. „Další iracionalita tvého tvrzení je bourána faktem, že většina lidí, kteří v Amway zbohatli, nejsou ani blbí, ani naivní. A já hledám pro spolupráci do Amway jen takové lidi, kteří ten výsledek doopravdy chtějí, mají pro to svoje důvody, odhodlání a jsou pracovití a itelektuálně nadprůměrní.“

    Ano uznávám, že ti co zbohatli jsou chytří nebo minimálně velmi přesvědčiví a působiví lidé.
    Ale právě těch pár lidí (co zbohatlo) zbohatlo na masách hlupáků, kteří nevydělávají nic nebo skoro a jen pod vidinou toho, že budou taky bohatí, nakupují jinak skoro neprodejné výrobky, jak o závod… 👿

  38. „Víš sám moc dobře, že základem při lovu nových oveček, je přesvědčit méně inteligentní nebo naivní spoluobčany, že díky amway můžou pohádkově zbohatnout.

    Ne, to tedy nevím. Co vím, že tenhle blábol rozšiřují troubové mimo Amway a následně jej používají jako zbraň, argument proti Amway.“

    Tohle nemá smysl popírat.
    Kdyby tomu tak nebylo, tak nemluvíte stále o snech, o tom co si chce kdo koupit, a nemáte vaše „vzdělávání“ založené na neustálém ukazování bohatství.

  39. „Já nechápu? To je vtip? To ty jsi nepochopil, že místo žvanění máš vyjmenovávat. Tak prosím, teď už to tedy chápeš, že očekávám, že své „racionání vidění“ podpoříš holými fakt“

    Budto nerozumíš textu nebo jen provokuješ.
    Ještě jednou ti zkopíruju na co jsi „reagoval“ a zkus se nad tím zamyslet:

    Ale já jsem to dávno pochopil a uznávám, že je to geniální systém (stejně jako například zcela v souladu se zákonem podnikající firmy „zprostředkovávající“ půjčky, které kasírujou jen poplatky nebo mnohé již čistě nelegální podvodné aktivity).

    Takže pokud tě zajímají nelegální, ale chytře vymyšlené podvody, tak ti doporučím třeba společnost EDBUSY, která za pár let nakradla miliardu. Stejně jako vy v amwayi slibovala lehce velké zisky.
    :mrgreen:
    Ještě něco dalšího nebo už jsi dostatečně inspirovaný?

  40. hraesvelgr:
    Budto nerozumíš textu nebo jen provokuješ.
    Ještě jednou ti zkopíruju na co jsi „nereagoval“ a zkus se nad tím zamyslet:

    Komentuje hraesvelgr, 7.4.2011 @ 14.29
    …nebo mnohé již čistě nelegální podovodné aktivity…

    acz:
    „Ale konkrétní asi tradičně nebudeš, viď“

    Následovalo několik vyhýbajících se žvanění a seznam oněch firem s čistě nelegálními podovodnými aktivitami ne a ne a ne se objevit. Až na to jedno čistokrevné letadlo EDBUSY, ktere bylo po právu zlikvidováno nejen za našeho potlesku.

    Rád bych zde následně podtrhnul tvůj mimořádný ne-intelekt:

    Bez skrupulí a naivitou toě vlastní Srovnáváš do jednoho pytle 50 let ověřený byznys v 80-Ti zemích světa a čistokrevné letadlo EDBUSY 🙂

    To už chce hloupost motyky, EGO velikosti slona, samozřejmě absenci jakéhokoliv sebevědomí 🙂

  41. Komentuje hraesvelgr, 8.4.2011 @ 14.46
    Ale právě těch pár lidí (co zbohatlo) zbohatlo na masách hlupáků, kteří nevydělávají nic nebo skoro a jen pod vidinou toho, že budou taky bohatí, nakupují jinak skoro neprodejné výrobky, jak o závod

    Tuhle stupiditu tvrdí vždy jedni a ti samí, ohužel vždy jen hloupí lidé. Společným znakem jsou tato fakta:

    Nikdy nebyli v Amway, nepracovali s Amway, neznají ani základy odměňovacího systému Amway, jsou natolik blbí, že klidně budou věřit blbostem vyčteným na internetu, k vlastnímu naprosto hloupému závěru jim postačí několik do nebew volajících nesmyslů, hloupostí a lží, které jsou jinak velmi amatérsky účelově zabaleny do „uvěřitelné“ podoby.

    Žádná z uznávaných, chytrých, seběvědomých a odborně způsoblých osobností tohoto světa se za 50 let nikdy nevyjádřila vůči Amway negativně. Pozoruhodné, ale především výmluvné a prokazující.

    V porovnání s těmi, co Amway kritizují a pomlouvají, např. v porovnání s tebou, je to jako srovnávat Einsteina a Šimpanze.

    Každý si může vybrat, komu je lepší věřit, Einsteinovi, neo Šimpanzovi. To my neovlivníme a ani to nemáme v úmyslu. Princip svobodné volby ctíme až za hrob.

    Nemachroval jsi náhodou o pár postů víše, ŽE TY SÁM JSI NIKDY NA NIC NENALETĚL? Tvoje žvanění na Adresu Amway bohužel prokazuje, jak se velmi mýlíš … a komu jsi naletěl.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *