YAGER Group Free Enterprise seminář

Amwayáci tvrdí, že je Tento bysnys je o snech, z čehož plyne to, že Amwayáci rádi sní. Rádi sní milionech a miliardách,  o dlouhé a drahé limuzíně s osobním řidičem, o luxusní rezidencí s bazénem, o služebnictvu v jejich luxusním zámku, ap. Podívejme se na Amwayácké sny na videu – milionáři, Porsche, Lamborghini, luxusní vily, drahé exotické dovolené…). Také je prý Tento byznys největší podnikatelská příležitost na světě. Skutečně je Amway byznys lepší než ropný průmysl či obchodování s akciema? No, nevím… Skutečnost je taková, že drtivá většina Amwayáků nevydělává NIC, dokonce ani nepodnikají! A pak, že nejlepší podnikatelská příležitost na světě 🙂 Někteří Amwayáci dokonce ještě prodělávají – kupují CD, knihy, vstupenky na semináře… Např. vstupenka na víkendový seminář stojí 1.700 až 2.400 Kč! Zde nutno podotknout, že tyto semináře nepořádá žádná firma Amway, ale Amwayáci (Diamanti), motivační organizace. Tyto semináře nepořádá ani firma Amway Corporation, s.r.o., kterou vlastněji lidi z Ruské federace 🙂

Prý je vhodné Zainvestat do tohoto super byznysu 5-10 tisíc Kč, aby to vydělávalo 50 000 Kč měsíčně. Zase sen? A také je prý Marketingový plán amway pohádka budoucnosti 🙂 Tyto „fakta“ netvrdím já, ale Amwayáci na Amwey-Business.cz !! Hm, opravdu divný byznys…

Dobře, koukněme se nyní na online videa, kde pan Čížek říká (překládá), že největší obrat v přímém prodeji má Avon, ne Amway. Amwayáci mají prý také jinou propagaci! Tou jinou propagaci myslí negativní manipulaci s lidma, vymývání mozků, sektářské rysy…??? Víte co máme vědět o sektách? Zde je o tom výstižný článek.

Krutá realita Amway byznysu zde (zničené vztahy, manželství…).

Díky Amway byznsu budete mít lepší manželství, rodinu… viz. video. Dá se věřit, tomuto „neomylnému“ tvrzení???

Nahlásit nefunkční video

YAGER Group Free Enterprise seminář

Nahlásit nefunkční video


191 komentářů u “YAGER Group Free Enterprise seminář

  1. „Bez skrupulí a naivitou toě vlastní Srovnáváš do jednoho pytle 50 let ověřený byznys v 80-Ti zemích světa a čistokrevné letadlo EDBUSY“

    Jsi debil nebo neumíš číst????

    Psal jsem: Ale já jsem to dávno pochopil a uznávám, že je to geniální systém (stejně jako například zcela v souladu se zákonem podnikající firmy „zprostředkovávající“ půjčky, které kasírujou jen poplatky nebo mnohé již čistě nelegální podvodné aktivity).

    Aby to tvá dutá amwayácká hlava pochopila, tak ti to vysvětlím jedodušeji:
    1, Prinip amwaye je skutečně jednoduchý a geniální
    2, stejně tak je geniální systém Edbusy (a další mnou výše uvedené)
    3, Z bodu číslo 2 (ani z přízpěvku: hraesvelgr, 7.4.2011 @ 14.29) nevyplívá, že by amway byla podvodnou společnosti ani je nestavím na stejnou rovinu.
    4, Konstatoval jsem že systém amway chápu (stejně jako další uvedené legální či nelegální systémy a firmy), považuji ho za oblbování lidí, ale přiznávám mu jeho genialitu.

    Stačí? Už jsi to pochopil?

  2. „Následovalo několik vyhýbajících se žvanění a seznam oněch firem s čistě nelegálními podovodnými aktivitami ne a ne a ne se objevit.“

    O co ti jde??
    Jestli tě zajímá, která konkrétní firma, spáchala jaký podvod, tak navšiv stránky týkající se podvodů (Nejlépe nějaké věnující se půjčkám.) a nesmyslně neprud. 😥

  3. ACZ:

    Ale právě těch pár lidí (co zbohatlo) zbohatlo na masách hlupáků, kteří nevydělávají nic nebo skoro a jen pod vidinou toho, že budou taky bohatí, nakupují jinak skoro neprodejné výrobky, jak o závod!!!!!

    Tohle je prostě fakt, který nevyvrátíš hloupýma řečičkama nebo zlehčováním faktů.

    Několikrát jsme ti počítali jaký je průměrný výdělek amwayáka (připomínám, že směšný a to při odečtění údajně neaktivních 90%procent amwayáků)
    nebo jaká je „hodinová mzda“ amwayáka (připomínám že nižší než ukrajince na stavbě a že jsme při výpočtech vycházeli z tebou uvedených cifer, které jsi násedně začal všemožně popírat).

    Fakta jsou jasná a tvé kecy je nezmění, tak se tu nestrapnuj a běž lovit další ovečky mezi naše hloupé spoluobčany.

  4. „4, Konstatoval jsem že systém amway chápu (stejně jako další uvedené legální či nelegální systémy a firmy), považuji ho za oblbování lidí…“

    každý asi pochopil, že jsi nic nepochopil 🙂
    „průměrný výdělek Amwayáka“ to je zase co za několikrát omýlaný blud?
    To je jako rozpočítat OMV body na zákazníky a podle jejich průměru prohlásit, že se to nikomu nevyplatí 🙂
    „hodinová mzda“ už si viděl někoho aby dělal amway na hodiny? Předpokládat že bys někdy pochopil, že mohou být lidi benefitováni za odvedenou práci je asi marné.

  5. Komentuje hraesvelgr, 10.4.2011 @ 19.40
    Jsi debil nebo neumíš číst????
    Psal jsem: Ale já jsem to dávno pochopil a uznávám, že je to geniální systém (stejně jako například zcela v souladu se zákonem podnikající firmy „zprostředkovávající“ půjčky, které kasírujou jen poplatky nebo mnohé již čistě nelegální podvodné aktivity).

    Číst umím, debil nejsem. otázka tedy zůstává, jestli jsi vůbec kdy pochopil jaké chujoviny píšeš:

    Uznáváš, že Amway je stejně geniální systém, jako Letadlo EDBUSY 🙂 Větší blbost jsi už vyplodit ani nemohl, i když u tebe je asi možné všechno. Tvoje myšlenkové kaskadérství si pamatujeme s blogu Blahasoft dodnes 🙂

    To bude asi nějaký nový pokus postoupit do vyššího levelu prezentace idiotství.

    Následuje tedy poplatná tapeta:

    Rád bych zde následně podtrhnul tvůj mimořádný ne-intelekt:

    Bez skrupulí a naivitou tobě vlastní Srovnáváš do jednoho pytle 50 let ověřený byznys v 80-Ti zemích světa a čistokrevné letadlo EDBUSY

    Nezačneš-li při psaní přemýšlet, neobtěžuj mě již dále. Na blbosti zase tolik času nemám.

  6. Komentuje hraesvelgr, 10.4.2011 @ 19.49
    … MNOŽSTVÍ CINTŮ, za které už dostal po uších mnohokrát, ale nepoučil se ….

    Idiot, který o Amway ani o tom systému neví ZHOLA NIC, neustále žvaní, jaký systém to je. Na cokoliv je tázán, nikdy neodpoví. nakonec odkáže na jakési neidentifikované zdroje na internetu, – viz jakýsi seznam podvodů CZ. Co to má společného s Amway se však ne a ne dozvědět, že?

    Verglíku, málo kdy narazím na internetu na takového žvanila, jako jsi ty 🙂

  7. Sid:

    „„hodinová mzda“ už si viděl někoho aby dělal amway na hodiny? Předpokládat že bys někdy pochopil, že mohou být lidi benefitováni za odvedenou práci je asi marné.“

    To jen tvůj kamarád ACZ uvedl statistiku kolik hodin průměrně věnuje amwayáctví člověk na určité pozici. Z toho jsem mu vypočítal, že průměrná hodinová taxa je tedy hluboko pod výdělkem ukrajince.
    Tak začal to co napsal všemožně popírat a vykrucovat se. V tom jste vy, amwayáci, skutečně dobří. 😀 :mrgreen:

  8. ACZ:

    málokdy narazím na takového demagoga a fanatika, který už x-krát uvedl něco, co vzápětí popřel nabo zcela překroutil a který obhajuje byznys, kterým se sám nedokáže uživit… :mrgreen: :mrgreen:

  9. „Bez skrupulí a naivitou tobě vlastní Srovnáváš do jednoho pytle 50 let ověřený byznys v 80-Ti zemích světa a čistokrevné letadlo EDBUSY“

    Už poněkolikáté opakuji, že to nesrovnávám.
    Dokáže to tvá dutá hlava pochopit????

    Když řeknu, že obdivuji tvoje demagogické schopnosti stejně jako totožné nadání pana Goebbelse, tak z tebe dělám vraha a nacistu?? 😡
    Zkus se nad tím zamyslet… :mrgreen: :mrgreen:

  10. Komentuje hraesvelgr, 11.4.2011 @ 18.37
    To jen tvůj kamarád ACZ uvedl statistiku kolik hodin průměrně věnuje amwayáctví člověk na určité pozici. Z toho jsem mu vypočítal, že průměrná hodinová taxa je tedy hluboko pod výdělkem ukrajince.

    Což samozřejmě opět NENÍ PRAVDA 🙂 Už jen ten samotný popis srovnává dva nesronatelné a neuchopitelné parametry, což je vyloženě tvé hobby.

    1. Amwayják na určité pozici (Na jaké? Rozptyl je od nuly k ECA, stejně jako rozptyl odpracovaných hodin u „neidentifikovaného Amwayjáka na neidentifikovatelné pozici, blbe)

    2. Ukrajinec je taktéž „nekonečně“ rozptýlená definice.

    VŠE SNADNO DOHLEDATELNÉ NA blogu Blahasoft, zde poněkud hůře, místní amatér Admin ten svůj výtvor moc dobře vymyšlený nemá.

    Tím, že budeš dookola opakovat naprosté blbosti z nich neuděláš ani pravdu, ani fakta a už vůbec ne důkazy 🙂 Ale to jsme ti už taky říkali 🙂

  11. Komentuje hraesvelgr, 11.4.2011 @ 18.41
    Už poněkolikáté opakuji, že to nesrovnávám.
    Dokáže to tvá dutá hlava pochopit????

    Nejběžnějším projevem v diskusích na straně kritiků Amway je prezentace faktu, že sami ntuší co vlastně žvaní. Viz tento případ.

    Naproto jednoznačně přirovnáváš Amway k EDBUY a ani o tom nevíš a další fůru nesmyslů k tomu 🙂 Doporučuji nepsát příspěvky v době, když jsi náměsíčný 🙂

  12. Komentuje hraesvelgr, 11.4.2011 @ 18.41
    Když řeknu, že obdivuji tvoje demagogické schopnosti stejně jako totožné nadání pana Goebbelse, tak z tebe dělám vraha a nacistu??

    Velmi neomalenou manipulací oznamuješ světu, že jsem stejný demagog, jako Goebles. Čímž bohužel přirovnáváš mě ke Goebblesovi. Vzhledem k tomu, že Geobbles má takovou pověst, jakou má díky svým manipulativním schopnostem, vytváříš jenoznačnou spojitost mě s Goebblesem se vším co z toho vyplývá, to jest především prezentaci onoho nebezpečí, hrůzy a dopady které Goebbles díky známé historii představuje.

    Víš, když ti opakovaně sděluji, že nemáš tušení o čem krákáš, nemáš tušení, jak manipuluješ s informacemi, kterým vůbec nerozumíš a jak nepravdivé a lživé prostředí záměrně vytváříš, není to z legrace, ale aby ses nad sebou zamyslel.

    Užvanění Amatéři jako ty, kteří nechápou ani základní souvislosti jsou bohužel neštovicemi českého diskusního internetu. A bohužel, je Vás jako much.

  13. Pro přípomínku demence ACZ:

    ACZ, tedy amwayak, poskytl tyto informace na jine diskuzi (odkaz muze byt kdykoliv poskytnut, kdyby to snad chtel poprit):

    Ty máš rád statistiky, tak tu pro tebe mám jednu čerstvou z naší organizace N21:

    52% VPA (vlastníků podnikání Amway) se věnuje tomuto byznysu méně, než 10 hodin týdně 🙂

    Kterou prací se dá uživit, když ji děláš jen 10 hodin týdně? Povídej. Odpovídej na otázky, no honem, honem, rychle, rychle 🙂 . (V Amway po nějaké době ano, chce to jen delší čas na vybudování sítě tak pomalým tempem).

    Jen 4% !!! VPA se věnuje tomuto podnikání 40 a víc hodin týdně, což odpovídá běžné pracovní době. (ME ti vysvětlil jinde, že VPA je v ČR jen okolo 3 000)

    Tito Amwayjáci si všichni do jednoho vydějí nejméně 10-ti násobek průměrné měsíční mzdy v ČR. (ZA STEJNOU PRACOVNÍ DOBU). Tento příjem se zvětšuje poměrně zásadně a víceméně až logaritmicky s prodlužováním doby, po kterou tímto stabilním cca 8-mi hodinovým tempem tito lidé pracují.

    Zde je videt, jak amwayci doslova lzou. Prumerna mzda je cca 25tis, mesicne, jeji 10ti nasobek tedy 250tis mesicne, tedy 3mil rocne. 4% z 3000 je 120 lidi. 3mil x 120 je nejakych 360mil jen pro tyto 4%???? Takovou sumu netvori ani obrat amway v CR, odmeny pro VPA byli kolem 117mil (dle vyrocni zpravy Amway CR). Do dalsich vypoctu, jak to s vydelky opravdu je se poustet nebudu, protoze stejne napisi, ze kazdy ma tolik, kolik si zaslouzi. Jen jsem chtel poukazat na lzi, sirene o vydelcich v amway. ACZ = prokazatelne usvedceny lhar!!!

    Samozřejmě, že je to lhář a hlupák. Měl b se učit od svého guru – Me, ten si alespon dává pozor a žádná čísla neuvádí, protože moc dobře ví, že by se budto usvědčil ze lži nebo by ukázal, jak je amway mizerně výnosný.

    Mimochodem do ACZ statistiky taky je potřeba připočítat minimálně dalších 100 milionů, aby těch 48% amwayáků, co pracuje více než 10 hodin týdně, za svou práci dostalo zaplaceno v hodinové sazbě srovnatelné s přidavačem na stavbě. :-))

  14. Praktiky amwayáků:

    Procter a Gamble nejsou satanisti, rozhodl soud

    Když se hádají dva největší giganty vyrábějící spotřební zboží všeho druhu, do zbraní jdou i boží bojovníci. Velká váda kvůli satanismu se v USA rozhořela mezi společnostmi Amway a Procter & Gamble. Ta první totiž druhou obvinila z toho, že je spřáhnutá se satanisty a za své komerční úspěchy vděčí samotnému ďáblovi. Soudce však nakonec rozhodl, že je to nesmysl. Na Procter & Gamble si stěžovali čtyři distributoři výrobků společnosti Amway, podle jejichž názoru stojí za konkurencí satanovi vyznavači. Jenže soudce klepnutím kladívka potvrdil, že je to lež a že za křivá obvinění musejí teď domnělým satanistům vyplatit devatenáct milionů dolarů, v přepočtu tedy částku pohybující se kolem 400 milionů korun. Soudní pře se přitom táhnou již dvanáct let. Případ není ojedinělý, ze spřáhnutí s ďáblem společnost P&G žaluje celá řada soukromých organizací i jednotlivců. Vadí jim logo společnosti, na němž je znázorněn vousatý muž hledící přes pole, kolem něhož je třináct hvězd. Řada lidí v tom spatřuje satanovu tvář. „Chráníme svou pověst,“ prohlásil po vítězném rozsudku jeden z šéfů P&G Jim Johnson.

  15. Tenhle bolg, to je jedna velká díra. jednou se mi příspěvek zobrazí, jindy ne. Někdy se hned vloží do seznamu v pravo na liště, jindy zase ne. nyní zde ještě navíc přibylo jakési číselné potvrzování, čísla jsou ale jen asi tři verze, neustále se kombinace opakuje.

    Amatérizmus do očí bijící.

  16. Komentuje hraesvelgr, 11.4.2011 @ 21.26
    Praktiky amwayáků:

    Než pán velkomožný slavnostně schválí můj příspěvek k tvým lžím, rád bych jen uvedl několik upřesnění, které z tebe opět udělají žvanila.

    To, co popisuješ níže, nejsou praktiky Amwqay ani Amwayjáků. Sám to potvrzuješ o kousek níže citací, že uvedené obvinění na PaG vytvořila celá řada konkurenčních společností kvůli jakémusi logu s fousatou hlavou 🙂 Amway, lidé v Amway a ostatní iteligentní lidé se těmto obviněním smějeme. A také tobě se smějeme, protože tu zase prezentuješ něco, co vůbec není pravda 🙂

    Spor s Amway PaG NEVYHRÁLA !!! Máš to doloženo jinde. Spor s Amway byl v podstatě zrušen, neboť obvinění ze satanismu učinilo několik svobodných podnikatelů, kteří také obchodují s produkty firmy Amway. A s jejich názory a konáním nemá firma Amway nic společného. Nicméně jim ZA TREST odebrala licence na obchodování s jejich produkty, neboť s touto nesmyslnou pověrou nechtěla být nijak spojována.

    Obvinění následovalo naopak ze strany PaG na adresu Amway. Samozřejmě neoprávněně. Ta samozřejmě všechna obvinění ustála a zvítězila.

    Ty jsi takový žvanil, že v česku většího není. Ty řekneš pravdu jenom když se spleteš. 🙂

  17. Jo, ještě jsem zapoměl popsat na jednoduchém příkladu o čem žvaníš, abys to vůbec pochopil:

    Představ si (snad to dokážeš) že jsi majitel autosalonu a prodáváš značku BMW. Naproti přes ulici je tvůj konkurent se svým autosalonem, pan Horák a ten zase prodává značku Volvo. Ty jsi mizerný obchodník, přestože jiní prodávají BMW bez potíží, tobě to moc nejde. To už tak v byznysu bývá. Víme?

    Tak se rozhodneš, že poškodíš značku Volvo a obviníš Volvo (nikoliv pana Horáka) ze satanismu. Značka Volvo se logicky naštve, ale hloupě si vyloží situaci a obviní značku BMW z pomluvy.

    Firma BMW kouká jako sova z nudlí, protože o žádné pomluvě ze strany BMW na adresu Volvo nic neví. Až následně se dozví pravdu, jak to bylo. Po právu odebere viníkovi licenci na další obchodování s produkty BMW, neboť s jeho pitomým počínáním nechce nic mít.

    Volvo to však nechce nechat jen tak, cítí příležitost poškodit značku BMW, svého letitého rivala. Obiní tedy oficiálně značku BMW s lživých pomluv na adresu Volva. A máme tu soudní spor.

    Jak takový soud může asi dopadnout? Soudce se zasměje, pošle Volvo po právu k šípku a za panem Hreasverglem, bývalým majitelem autosalonu s vozy BMW, ať si s ním vyříkají úhradu škody.

    BMW je logicky očištěna, samozřejmě totiž nikoho ze satanismu neobvinila.

    Mezitím se vyrojilo dalších tucet obvinění Volva ze satanismu z jiných zdrojů, neboť idiotů Hreasverglova ražení je na světě hodně.

    Ty soudce také smete ze stolu, neboť Volvo se satanismu prokazatelně nevěnuje.

    Volvo tedy alespoň vytroubí světu, že vyhrála spor ohledně obvinění ze satanismu aby získalo nějaké mediální bodíky. Vůl-váry (bulváry) k tomu přilepí absolutní nesmysl, že obvinění ze satanismu vznesli BMW a další automobilky 🙂

    BMW už na tím mává rukou, neboť do sporu s bulváry se jí už nechce, škoda peněz pro kretény.

    Nedávno jsi zde opakovaně machroval, že ty nikdy nikomu nenaletíš. Už jeden příklad jak jsi nalít jsem ti prokázal. ZDE MÁŠ TEDY TEN DRUHÝ. A bude jich víc 🙂

  18. Praktiky emwejáků jsou děsné… Ten jejich super guru radí:

    „Každej z vás by si měl udělat svůj seznam. A váš seznam by měl mít něco okolo 100 lidí – nejméně o 100 lidech. Pravda je ta: Pokud děláte byznys první měsíc, tak máte mít seznam asi tak 100 lidí. Pokud děláte byznys 3 měsíce, tak by váš seznam měl mít okolo 150 lidí. Pokud děláte byznys 6 měsíců, tak asi 200 lidí. A vy si říkáte: Snad ani tolik lidí neznám? Jak se ten seznam vůbec dělá? Nejdříve je potřeba mít tužku a papír. Nepište si svůj seznam do hlavy, nejlepší je napsat si ho na papír a vyčleňte si čas, protože psaní seznamu vám zabere určitý čas. Za přímého distributora máme odměnu asi tak 16 tisíc měsíčně. Minimálně! Když budete psát seznam, tak si uvědomte, že na tom seznamu napíšete 100 lidí, že tam budou 1, 2, 3 možná 5 přímejch distributorů. V případě, že si ho napíšete na seznam a budete ho kontaktovat, tak si můžete i spočítat, jakou hodnotu ten seznam má. Jestli někdo z vás má seznam, na kterým je 5 přímejch distributorů, tak já ho od vás koupim za 300 tisíc. Ten má obrovskou hodnotu, ten seznam!“

    „Na seznam si napiště lidi… máme 3 kritéria: 1/ museji dejchat. 2/ museji mít zprávnou tělesnou teplotu, něco mezi 36-37 stupni. 3/ musíte vy ochotni s nima spolupracovat“

    „Pište si na seznam svoje spolužáky ze základní školy, ze střední školy, svoje spolupracovníky z prvního zaměstnání, z druhýho zaměstnání, i z patnáctýho zaměstnání. Pište si tam svoji první holku, svoji devatenáctou holku, pište si tam sousedy, napište si tam třeba i někdo tchýni, rodinu… Pro seznam máme takovouhle pomůcku – tady to jste vy a tady je vaše rodina… takže napíšete okruh vaší rodiny… potom je tady okruh vašich známejch, známejch je víc než rodiny. Zpravidla to tak bývá, že víc lidí znáte, a všichni co znáte, nejsou ve vaší rodině. A potom je tady ještě další okruh lidí, a těm mi říkáme, že to jsou neznámé lidi – těch je nejvíc. I vy máte asi víc neznámejch lidí, než známejch. Na seznam píšete rodinu a známý. A jsou tam ještě některý lidi, který vy znáte, ale oni vás neznaj, anebo ještě neznáte jejich jméno, např. pošťačka. Já se vždycky ptám: Máš na seznamu pošťačku? No já nevim, jak se jmenuje…“

    „Když si napíšete na seznam pošťačku, a se seznamem pravidelně pracujete, koukáte se na něj a vždycky vidíte: pošťačka, chlap co měří plyn, zrzavá pokladní z potravin…“

    „Dávejte se s těma lidma do řeči. Nazýváme při kontaktování… kontaktujeme rodinu, kontaktujeme známé i kontaktujeme neznámé. Když kontaktujeme neznámé, tak tomu říkáme „studenej kontakt“.“

    „Nebojte se psát i neznámé lidi, na váš seznam.“

    „Když se vás někdo zeptá: Není to náhodou amway? Tak se zeptejte vy: Co to je? Na otázku odpovídejte otázkou!“

    „Musíte se pravidelně věnovat svému seznamu a kontaktování, investujte čas do seznamu, investujte čas do kontaktování. K tomu, že nakontaktujete 10 lidí, potřebujete strávit na telefonu třeba i třičtvrtě hodiny nebo hodinu, to není záležitost, která trvá pět minut. To je potřeba si uvědomit… Náš byznys, v případě, že chcete vydělávat 50 tisíc měsíčně, vezme to nějakej čas…“

    Co dodat? Je to odporné verbování lidí!

  19. Vidím, že ACZ se zaměřil na drobný vtípek se satanem, který jen ilustruje fanatismus amwayáků (není nic překvapivého na tom, že spousta amwayáků hlavně v USA jsou fanatičtí křestani), a nazabývá se tím podstatným. Proto ještě jednou připomenu:

    ACZ, tedy amwayak, poskytl tyto informace na jine diskuzi (odkaz muze byt kdykoliv poskytnut, kdyby to snad chtel poprit):

    Ty máš rád statistiky, tak tu pro tebe mám jednu čerstvou z naší organizace N21:

    52% VPA (vlastníků podnikání Amway) se věnuje tomuto byznysu méně, než 10 hodin týdně 🙂

    Kterou prací se dá uživit, když ji děláš jen 10 hodin týdně? Povídej. Odpovídej na otázky, no honem, honem, rychle, rychle 🙂 . (V Amway po nějaké době ano, chce to jen delší čas na vybudování sítě tak pomalým tempem).

    Jen 4% !!! VPA se věnuje tomuto podnikání 40 a víc hodin týdně, což odpovídá běžné pracovní době. (ME ti vysvětlil jinde, že VPA je v ČR jen okolo 3 000)

    Tito Amwayjáci si všichni do jednoho vydějí nejméně 10-ti násobek průměrné měsíční mzdy v ČR. (ZA STEJNOU PRACOVNÍ DOBU). Tento příjem se zvětšuje poměrně zásadně a víceméně až logaritmicky s prodlužováním doby, po kterou tímto stabilním cca 8-mi hodinovým tempem tito lidé pracují.

    Zde je videt, jak amwayci doslova lzou. Prumerna mzda je cca 25tis, mesicne, jeji 10ti nasobek tedy 250tis mesicne, tedy 3mil rocne. 4% z 3000 je 120 lidi. 3mil x 120 je nejakych 360mil jen pro tyto 4%???? Takovou sumu netvori ani obrat amway v CR, odmeny pro VPA byli kolem 117mil (dle vyrocni zpravy Amway CR). Do dalsich vypoctu, jak to s vydelky opravdu je se poustet nebudu, protoze stejne napisi, ze kazdy ma tolik, kolik si zaslouzi. Jen jsem chtel poukazat na lzi, sirene o vydelcich v amway. ACZ = prokazatelne usvedceny lhar!!!

    Samozřejmě, že je to lhář a hlupák. Měl b se učit od svého guru – Me, ten si alespon dává pozor a žádná čísla neuvádí, protože moc dobře ví, že by se budto usvědčil ze lži nebo by ukázal, jak je amway mizerně výnosný.

    Mimochodem do ACZ statistiky taky je potřeba připočítat minimálně dalších 100 milionů, aby těch 48% amwayáků, co pracuje více než 10 hodin týdně, za svou práci dostalo zaplaceno v hodinové sazbě srovnatelné s přidavačem na stavbě. 🙂 )

  20. Moje sestra byla s Amwayákem dva roky a stačilo jí to, prej normálně vygumovanej mozek 👿

  21. Ten článek má úroveň 15ti letého dítěte. Pokud pochopíte systém pak není co řešit. Ti co nadávají a neuspěli ho nepochopili. Prodělat na amway se nedá. Pokud nejste hlupák. 😉

    Jediné co na článku bylo pravdivé, že Avon má nejvyšší obrat v sektoru MLM.

  22. Tomáš:

    na této stránce, je více než 50 článků na toto téma…

    Prodělat se na amway nedá? A co vstupenky na semináře, CD, knihy, náklady na verbování lidí, předražený amway výrobky…

    Jediné co na článku je pravdivé, že Avon má nejvyšší obrat v sektoru MLM?
    1/ Takže Roman Hassmann je lhář když tvrdí: Tento bysnys je o snech…?

    2/ Roman Hassmann je lhář, když tvrdí, že marketingový plán amway je pohádka budoucnosti?

    3/ Roman Čížek plácá nesmysly, když na semináři hovoří o dlouhé limuzíně, která pro Amwayáka přijede na poslední den v práci? Viz. https://czblog.cz/yager-group-free-enterprise-seminar/#comment-9732

    4/ Motivační semináře snad pořádá firma Amway Corporation, s.r.o., kterou vlastněji lidi z Ruské federace?

    Atd.

  23. Mluví z vás neznalost a velká zášť. Amway výrobky z větší části předražené nejsou, pokud víte jak je použít. Některé předražené jsou, nikdo vás ke koupi nenutí. Pokud ano, tak jste se stal obětí špatného systému. Semináře, knihy, CD jsou dobrovolné. A opět budete říkat, že překrucuji realitu a jsem demagog. Ale tyto pomůcky slouží k motivacia rozvoji osobnosti. To že z vás mulví neznalost je zřejmé. Poněvadž kdyby jste byl informován tak víte, že velká část doporučené literatury nemá s Amway ani síťovým marketingem nic společného. Tato literatura je součástí vzdělávacího programu. Například kniha: Bohatý táta, chudý táta. Četl jste ji? Já ano. Dokonce mi jí doporučoval můj vysokoškolský profesor. Tato kniha nemá s Amway nic společného. Přitom je jimi doporučovaná, dá se koupit v jakémkoli knihkupectví a je to celosvětový bestseller.

    Tento byznys je o snech. Kdyby jste si přečetl pár knih o myšlenkách a snech, tak by jste se dozvěděl, že snít je základní předpoklad toho jak dosáhnout úspěchu. To není žádný výmysl, to je vědecký a podložený fakt. To jak myslíte ovlivňuje vaší budoucnost.

    Zvláštní je také váš názor na to co pro vás znamená prodělání v tomto systému. Ty knihy a kazety vám dají do života víc než celá střední a vysoká škola. Je to investice do vzdělání.

    Co se týče Hassmann group. Tyto distributory opravdu v lásce nemám. Používají metody, které se mi nelíbí. A jsou také zdrojem vešekeré negativní reklamy, kterou společnost Amway má. Jejich praktiky se mi hnusí. Vytváří umělé pyramidy. Distributoři nic nevydělají, odcházejí nespokojení a šíří další negativní reklamu. Pokud se stanete členem Hassmann group, pak se stanete buď obětí jejich systému anebo se jejich agresivním stylem proderete na vrchol.

    Nejdůležitější je ale opravdu pochopit jednu věc. Systém Multilevel marketingu je téměř dokonalý. To co selhává je lidský faktor! Každý distributor dává do tohoto podnikání kus svojí duše. A bohužel někdo tento systém znásilňuje a przní.

    Mimochodem víte, že síťový marketing byl nominován na nobelovu cenu za ekonomii?

    Studujte vzdělávejte se. 😉

  24. „Mimochodem víte, že síťový marketing byl nominován na nobelovu cenu za ekonomii?“

    A můžete sem dát nějaký odkaz na tuto „urban legend“?

  25. Tak teď upřímně musím přiznat, že jste mě nachytal na švestkách. Tuto inforamaci jsem dostal od mého profesora na VŠ. Zkusil jsem pohledat na internetu a nic jsem nenašel. Je možné, že jsem ho přeslechl a řekl že, síťový marketing si zaslouží nobelovu cenu za ekonomii. Těžko říct, je to už nějaký ten rok. Ale máte pravdu, tato informace je nepodložená. Tímto se omlouvám. Každopádně člověka, který jej studoval a ví jak funguje by to vůbec nepřekvapilo. 😉

  26. Tomáš:

    Neznalost? Oblíbený argument Amwayáků 🙂

    Některé výrobky jsou konkurenceschopné, ale většina jich je předražených:
    Krájecí nůž – 2 240,00 CZK
    Malý nůž – 1 780,00 CZK
    Víceúčelové kuchyňské nůžky – 1 580,00 CZK
    Stojan na nože – 2 490,00 CZK
    6 dílná sada pánví s nepřilnavým povrchem s pokličkami (3 pánve) – 8 560,00 CZK
    BODY SERIES Deodorační tělové mýdlo (8×100 g) – 560,00 CZK
    Opalovací mléko SPF 30 – 790,00 CZK
    Obnovující peeling (20ml) – 1 930,00 CZK
    Creme LuXury (45ml) – 7 260,00 CZK
    Denní ochranný krém SPF 15 (50ml) – 1 270,00 CZK
    Eau de Parfum (50ml) – 940,00 CZK
    B Complex (100 tablet) – 460,00 CZK
    Žvýkací vitamin C (100 tablet) – 665,00 CZK
    Smetanová směs v prášku – vanilková příchuť (14 x 51 g) – 945,00 CZK
    Izotonický nápoj – příchuť ovocné směsi (20 sáčků) – 680,00 CZK
    Balsamikový ocet z Modeny (500ml) – 350,00 CZK
    Omáčka na těstoviny Rajčata, černé olivy a houby (4 x 350g) – 385,00 CZK
    Překapávaná káva (4 x 250 g) – 560,00 CZK
    Mletá káva Espresso (4 x 250 g) – 580,00 CZK
    Krémová rtěnka (3.8 g) – 555,00 CZK
    Vysouvací konturovací tužka na rty 0,20 g – 470,00 CZK
    Lak na nehty (10 ml) – 300,00 CZK
    Regenerační pleťové mléko (30 ml) – 1 130,00 CZK
    Noční regenerační emulze (50 ml) – 1 490,00 CZK
    Coenzyme Q10 (60 kapslí) – 1 170,00 CZK
    Jemný šampon pro každodenní použití (250 ml) – 215,00 CZK
    Hydratační kondicionér (250 ml) – 225,00 CZK
    Vlasové sérum pro vysoký lesk (75 ml) – 495,00 CZK
    Revitalizační sérum na vlasy (8 x 6 ml) – 1 040,00 CZK

    Semináře, knihy, CD jsou dobrovolné. ALE… Jak že je to v amwayi? Poslouchej svého sponsora, kupuj a poslouchej cédéčka, pravidelně čti knhy, měj mega sny, pravidelně choď na semináře (jednou měsíčně regionální) a open meetingy. Jó a pořád měj vstupenku na seminář u sebe 🙂 A jak říká Hassmann: měj u debe fotku svojí skupiny 😀

    Četl jsem Bohatý táta chudý táta, Cashflow kvadrant… Četl/poslouchal jsem mnoho materiálů o MLM, „amway“. Chodím i na semináře. Třeba když tvrdí Hassmann:

    „Je strašně důležitý pracovat na 100% a používat na 100% vlastní výrobky! Kdo nepoužívá na 100% vlastní výrobky, tak nedělá tento byznys – jenom dělá, jako že dělá. A náš byznys je bohužel tak spravedlivej, že se to na nás, vás objeví. Já jsem měl problém vysvětlit svojí mámě, že když nepoužívá náš prášek na praní, kterej má hodnotu 11,75 bodu, že mě tím připravuje o velký peníze. Pracuje v gastronomii a její šéf jí dává prací prášek zadarmo.“

    „Nebo vám řekne: Já používám skoro všechny výrobky. Já řeknu 100%! On říká: Já nemůžu používat mýdlo, já jsem na mýdlo alergickej. To nevadí! Tak si udělej ve zdi díru, dej si tam trezor, od kterýho budeš mít klíče jenom ty a tam si dej mejdlo, na který nejsi alergickej. Ale na umyvadle bude naše mejdlo!!!

    „Snažit se nebo pracovat na 98% vůbec nemá smysl. Buď dělám nebo nedělám, buď pracuju na 100% nebo nepracuju. Kdo pracuje na 98%, tak nepracuje! Kdo nepoužívá vlastní výrobky na 100%, tak nepoužívá vlastní výrobky. Pořád nechá vydělávat pana drogistu.“

    Přiznávám – VŠE JE O LIDECH!

    Myslíte si, že amway je nejlepší podnikatelská příležitost na světě?

    V každém případě, děkuji za komentáře 😉

  27. Nejenom amway, ale téměř každý podnik síťového marketingu je obrovskou příležitostí. V Hassman group bych nechtěl být ani za zlatý prase. Hassmann group je zdrojem veškeré negativní reklamy. Mimochodem v Amway nejsem. :), už se budu opakovat, je to vše o inteligenci. Vysvětlovat mámě proč má používat prášek Amway!!? Jste normální. Vaší mámu to vůbec nezajímá. Věří televizi. Co se týče seminářů. Slouží k povzbuzení a motivaci. Dovolil bych si citovat Dextera Yagera, který odpovídal na otázku svých downlinů:“Musíme na seminářích taky dupat a křičet?“ DY:“Nemusíte, ale taky nemusíte mít úspěch.“
    Pokud sám nevěříte v to, že můžete uspět pak nikdy neuspějete. Skončete v amway a už se nikdy nevracejte. A nezapomeňte šířit negativní reklamu. 😉

  28. Některé výrobky jsou konkurenceschopné, ale většina jich je předražených

    TRADIČNÍ, MNOHOKRÁT OPAKOVANÁ OTÁZKA:

    N A P Ř Í K L A D ?

    Napiš jeden produkt Amway, který je předražený oproti stejnému/shodnému produktu konkurence, děkuji 🙂

  29. A konkrétně ty výrobky co jste vyjmenoval mi příjdou absolutně zbytečné. Nevím proč bych si je měl kupovat a pokud vás k tomu někdo donutil tak on je hajzl a vy jste hlupák. 🙂 Tak to v životě chodí.

  30. Například: Dish drops na mytí nádobí, ten vychází výrazně levněji než produkty v obchodě. A prací prášek SA8. Mám to ověřené a spočítané. Jedno praní s SA8 stojí cca 6 kč a s například persilem 8-9kč. Co se týče kvality, tak tam asi není ani třeba srovnávat.

    Plus bych chtěl doplnit jednu věc. Spotřeba výrobků je nutná ze tří důvodů. 1) tím že spotřebováváte výrobky „vlastní“ firmy vytváříte velkoobchodní obrat 2) jdete příkladem ostatním, nemůžete nabízet výrobky, které sám nespotřebováváte, to je falešné. 3) Pokud jste v tomto byznysu, musíte být o těchto výrobcích 100% přesvědčeni, že jsou ty nejlepší. Pokud o nich přesvědčen nejste, pak tuto práci nemůžete dělat. Pak to prostě nefunguje. 😉

  31. Jenže Hassmann to je prostě kokot, nebo jeho downline… oni verbujou bezhlavě lidi bez toho aby jim vysvětlili systém. Tvoří umělé pyramidy. Ti co jsou „nahoře“ mají šířku sítě. Ti co jsou pod nimi jsou očkováni aby tvořili pouze hloubku. Tito distributoři pak nevydělají ani korunu. Je to hnus. Ale nelze odsoudit hned všechny. To je opravdu hloupé.

    + Jsem chtěl doplnit k výrobkům. Pokud vytvoříte malou distribuční síť a dostanete se na trapné 4%, tak i z této trapné 4% úrovně vyděláte okolo 1000 kč měsíčně. Tím vás výrobky Amway ani kazety ani knihy nestojí ani korunu. No a jestli „musíte“ utratit za tyto pomůcky více než 1000 kč měsíčně. Pak jste se asi stali obětí špatného systému. Viz Hassmann group.

  32. Tomáši,
    Na mytí nádobí používáme myčku. Ale když už, tak používáme nejraději Jar. A není co řešit. Při normálním nákupu ho prostě koupim. Dneska stojí Jar v akci běžně 30 korun litr. U nás je někdy dokonce i za 26,50.
    Měl jsem tu čest vyzkoušet běžné amway výrobky, ale musím říct, že se jedná o běžnou kvalitu, nic podřadného, ale také nic extrovního…

    Na téma Hassmann se shodneme… Hassmann radí lidem na seminářích, že mají verbovat kde koho. A to je určitě chyba!
    Hassmann:
    „Na seznam si napiště lidi… máme 3 kritéria: 1/ museji dejchat. 2/ museji mít zprávnou tělesnou teplotu, něco mezi 36-37 stupni. 3/ musíte vy ochotni s nima spolupracovat“

    Hassmann (i Čížek) si z amway udělal výnosný kšeft především pro sebe. K tomu lze počítat i zisky z motivačních pomůcek a seminářů. Je to opravdu hnus!

    P.S. Nemám nic proti MLM. Vždyť distributoři Avonu, Oriflame… nijak neobtěžují. Od těchto distributorů běžně kupujeme zboží.

  33. acz:

    Koupim ocet za 10 korun a neni co řešit. Kopim v Penny za pár kaček špagety a taky nic dál neřešim…

  34. No to také chci naznačit. S každým distributorem se stává podnik jiným. Čili jiný distributor jiná Amway. Máte bohužel zkušenosti s tím špatným příkladem. Hassmanovy techniky jsou zarážející. Amway distributory si máte pečlivě vybírat a ne vykřikovat hesla o lamborghnini na každého kdo dýchá. To zní opravdu hrozně. Chápu vaše znechucení. Bohudík mé zkušenosti jsou jiné.

  35. Ale co se nedá firmě Amway upřít jsou fakta. Tento systém je prostě funkční! Společnost Euromonitor dělala celosvětový průzkum a zjistila, že Amway je 2. na světě ve vytváření milionářů. To znamená lidí, kteří mají majetek větší než 1 milion dolarů. A zařadila se na druhé místo za společnost Microsoft. Čísla mluví jasně a srozumitelně. Pokud chcete zbohatnout je investování do této společnosti 2. nejlepším nápadem na světě. Avšak investice do Microsoftu je teď mnohem nákladnější a nepřístupnější.

  36. A taky nepochopím jednu věc. Ty knihy a kazety a semináře. To všechno si kupujete protože vy sami CHCETE, a ne proto, že vám to někdo řekl, anebo ještě hůř vás k tomu donutil. Takhle to NEFUNGUJE. Pokud tomu systému nevěříte, nemá to pro vás absolutní smysl. Ale to Vám musí vysvětlit váš upline. Ale upline od Hassmanna vám to asi nevysvětlí…

  37. Tomáš:

    Vše je o lidech, nicméně to hází špatné světlo na celý amway byznys. Někteří dokonce obviňují samotnou firmu Amway. Nevědí, že ta nepořádá motivační semináře a meetingy. V minulosti dokonce na tyto amwayácké sešlosti sama upozorňovala, o tom jsem psal zde – https://czblog.cz/video-amway-global-quixtar-podvod/
    A proto na této stránce o žádné firmě amway nepíšu!

    Ano, systém skutečně umožňuje vydělávat peníze. Nápad je to dobrý, ale pro mnohé Amwayáky, je to pouze teorie – drtivá většina Amwayáků nevydělává nic.
    Co si budeme povídat – tento byznys má velice špatné obchodní jméno, proto se těžko hledají lidi pod sebe. A bez těchto lidí nejsou zisky. Samospotřebou amway výrobků ještě nikdo nezbohatl… Takže ať chceme nebo ne, je to o verbování lidí. Je ale otázka, jak to který distributor dělá. To, co radí Hassmann, Čížek na seminářích, to je cesta do pekel… A právě díku tomu, má tohle podnikání, tak špatné jméno.

    Přeji hodně štěstí

    😉

  38. Slovo verbování a lidi pod sebe se mi absolutně nelíbí. Jak mi vysvětlíte, že lidé, kteří jsou „pod vámi“ mohou vydávat mnohem více než vy „nahoře“. To nedává smysl. A verbování to není. Vy jednoduše vysvětlíte vašemu partnerovi systém. Jak to funguje. S tím ho necháte a dáte mu svoje telefonní číslo. Buď vám zavolá on nebo ne. On sám se musí rozhodnout, jestli je to pro něj dobré nebo není. On sám musí chtít vstoupit. Jinak to nefunguje a fungovat nebude.

  39. Tomáš:

    Verbují někteří Amwayáci, jiní oslovují lidi, jak píšete. Takže v některých případech, to verbování skutečně je.
    Amway není nic nelegálního – není to tzv. pyramidová hra, letadlo… A jak tomu kdo říká, je druhá věc.

    Při oslovení šlověka, řeknete, že se jedná o Amway? Nebo mlžíte?

  40. Už se budu opakovat. Já v Amway nejsem :). Ale běžná praxe je taková, že chcete vysvětlit vašemu partnerovi o co se jedná, jak funguje systém. Pokud má zájem o další informace pak se mu sdělí kdo celou věc zašťiťuje a myslím, že je to správné. Ponvědaž říct, že děláte Amway je zavadějící. Poněvadž Amway nabízí produkty aboslutně všechn značek (BMW, Audi, Samsung, ČEZ, Panasonic, Sony, Nokia, Pilsner Urquel, Henkel). Čili říct já dělám Amway je jako říct, já dělám Henkel. Což není pravda. Protože Amway je jen jedna ze značek kterou prodáváte. Ale je pravda, že Amway je v tu chvíli hlavní organizační jednotkou.

    1) Sjednání schůzky – vysvětlení systému
    2) Pokud má zájem, sám se ozve a sám si vyžádá další informace.

    Pokud se zeptá na jméno firmy na první schůzce, potom samozřejmě jméno říct musíte. Taková je praxe.

  41. Tomáš
    Prosil bych zase o nějaký odkaz na zdroj informace ohledně té tvorby milionářů a 2. místa na světě po MS.

  42. Tomasi, je nasi povinnosti predkladane udaje dokladat fakty. Budes-li se ve svych informacich pohybovat ve snadno dolozitelnem prostoru, velmi si tim usnadnis vlastni argumentaci. Neboj se priznat ze neco nevis, porad toho o Amway vis vic, nes vsichni ti pomatenci zde, kteri pomlouvaji vse co jim vpadne na monitor. A nikdy k tomu zadne udaje nepotrebuji.

  43. To máte určitě pravdu. :), holt důvěřuj ale prověřuj. Každopádně co se týče wikipedie, tak těm údajům věřím 🙂

  44. Tomáš:

    Věřit je málo. Hitler taky věřil, že vyhraje válku…

    V amwayi nejsi, dobře, proč se tady o tuto sešlost zajímáš?

  45. Zmanipulované distributory nespasí pouhý prodej výrobků. Tak by své, do mozku aplikované budoucnosti ve stylu amway nikdy nedosáhli.
    Oni opravdu musí verbovat. Říkají tomu „budovat budovatele“
    Ve skutečnosti to znamená neeticky oblbnout potencionální ovci a dotlačit jí od follow up až na seminář a doufat, že jí tam vymyjí mozek stejně jako jim a uvěří v to v co věří oni..
    Jenže tam to většinou končí :mrgreen:
    Ovečka, když to uvidí, tak se lekne a uteče a distributor může být rád, pokud mu nehodí na hlavu i tu licenci 😥
    Proti nekalým psychologickým praktikám na seminářích nelze v naší zemi nijak zakročit. Nikdo s tím díky našemu právnímu systému nic neudělá jak amwayáci píší a už vůbec ne nějaká asociace.
    A jelikož článek na wikipedii je zcela jasně a jak jinak než idealisticky psán rukou amwayáka, považoval bych ho spíše jako jakousi reklamu než jako ověřitelný zdroj 😐

  46. Tomáš:
    Upřímně řečeno, nevím proč jste tohle předpokládal apriori. Dal jsem k tomu nějakou záminku? Jednou jsem se Vás zeptal na zdroj informace a musel jste připustit, že jste nepsal pravdu. Přesto jsem si odpustil nějakou ironii nebo shazování (na rozdíl některých jiných zde vůči mně) a jenom se znovu zeptal, odkud pochází Vaše další tvrzení.
    A co se týká Wikipedie, nesdílím zcela Vaše přesvědčení.

    Ale zcela na rovinu, očekával jsem nějaký konkrétnější odkaz, protože v tom článku je celkem dost krát [zdroj] (jistě víte, co to znamená) a odkaz, který tam mířil pod článkem, je nefunkční. Při zadání klíčového slova přímo na stránkách oné agentury to vyhodilo několik odkazů, které se mi nechce procházet. Zase tolik to pro mě neznamená.

  47. Zdeňku, pokud jsem vás urazil tak se vám omlouvám. Nemyslel jsem to zle.
    Admine, píši o Síťovém marketingu a Amway bakalářkskou práci, čili chci zobrazit tento byznys jaký je. Chci mít obecný přehled. Zjistil jsem, že jsou dva tábory lidí. 1 tábor amway miluje a druhý jí nenavídí? Jak je to možné?
    Pavle, pokud se necháte ovlivnit „amwayáckou masáží“ pak jste hloupý. Nejste dostatečně silná osobnost, abyste si udělal vlastní názor. A nepapouškoval jen to co slyšíte. Nemusíte brát vše doslovně. Pokud se necháte zmasírovat, pak Vám zřejmě bůh nenadělil tolik inteligence. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *