Seminář Amway má přednost i před svatbou

Vážení čtenáři a čtenářky,

mnozí z Vás jste otcové a matky dětí. Drtivá většina rodičů své děti miluje. Pro své potomky jste ochotni udělat maximum, to je přirozené. Pro většinu rodičů je dítě tím nejcennějším darem. Rodiče své děti vychovávají. Je to právě rodič, kdo je u toho, když jeho dítě začíná chodit, mluvit… Až děti vyrostou, tak si nacházejí první lásky. Poté následuje svatba a rodinný život. Drtivá většina rodičů chce být svému dítěti na jeho svatbě. Který otec by nechtěl vést svou dceru k oltáři? Která matka by nechtěla vést svého syna k oltáři? Snad každý! Bohužel, jsou i tací rodiče, kteří mají vyšší zájmy, než je svatba jejich milovaného dítěte. Možná to zní jako nepovedený vtip, ale je to tak!

Seminář amway, má přednost i před svatbou

Pro některé Amwayáky, členy různých Amway organizací, je relevantnější seminář Amway, než svatba či rodinná oslava.  Až je mi z těchto slov smutno. 🙁 Výňatek z Amway semináře (Čížek)…

Nahlásit nefunkční video

Co z toho plyne?

Následující…

  • Považuji to negativní manipulaci s lidma. Něco nepřijatelného! Něco, nač je potřeba upozorňovat.
  • Amwayáci jsou na seminářích učeni k tomu, že Amway byznys je pro ně nejrelevatnější prvek života, nejhodnotnější náplň života. Dále jsou učeni k nahánění lidí, egoismu, závisti, atd. Nebýt na svatbě vlastního dítěte, to je přeci strašné. Nesouhlasím s tím!
  • Plyne z toho to, že někteří děti, jsou obětí fanatismu a negativní manipulace svých rodičů. Upřímně tyto děti lituji 🙁 Žít s Amwayákem musí být něco hrozného. Děti Amwayáků, pokud jste obětí toho zvrhlého fanatismu a manipulace, tak kontaktujte admina, možná vám mohu pomoci.
  • Relevantnější je seminář Amway, než rodinná oslava. Takže například…  Matka má šedesátiny. Dcera, syn a další příbuzní mají pro oslavenkyni připravené dárky. Matka jim však řekne: Já musím jít na seminář Amway – vydělávat penízky. Nebo také… Manžel koupil své manželce zájezd k třicátým narozeninám. Manželka řekne: Já se ale nemůžu účastnit toho zájezdu, v tom termínu je zrovna  seminář Amway, a ten má přednost. Děsné!
  • Plyne z toho to, že na Amway business musí mít člověk žaludek, nemůže to dělat úplně každý. Ono vůbec, kdo tento byznys dělá? Především lidé, kteří mají minimální šanci uspět v normálním životě, podnikání.
  • Pokud chce někdo v tomto byznysu vydělávat slušný peníze, tak tomu musí obětovat úpně všechno – peníze, čas, přátelé, příbuzné, rodinu… Všechno musí jít stranou.
  • Motivační Amway semináře magořeji a manipulují lidi.
  • Amway business (semináře) nepřejí lásce.

Dělat Amway?

Chcete začít dělat Amway? Nedělejte to. Nebudete moci jít na svatbu a rodinnou oslavu v době, kdy bude seminář Amway. To chcete? Normální člověk toto chtít nemůže!

Související články:

Další články o Amway na CzBlogu

Další články o Amway na Amwey-Business.cz

181 komentářů u “Seminář Amway má přednost i před svatbou

  1. Takto vypadá MANIPULACE A DEMAGOGIE:

    „Chcete začít dělat „amway“? Nedělejte to! Nebudete moci jít na svatbu a rodinnou oslavu, v době, kdy je seminář „amway“! To chcete? Normální člověk toto chtít nemůže!“

    K tomu není co víc dodávat. Tohle prostě hovoří úplně za vše. Luboš Černý z Klů se právě dočista pomátl. Tohle už je vážně na doktora 🙂

  2. acz:

    Víš, že jsem přesně věděl, co napíšeš za komentář? 🙄

    To je výňatek z „amway“ semináře, zde dne 24. 07. 2010 – Hradec Králové (RCE).

    Také souhlasíš se vším, co říká. ACZ: „Slova, věty a myšlenky, které Čížek vyslovil, natočil, nahrál, mě osobně připadají naprosto v pořádku, jsou logické, mají hlavu i patu a pro přemýšlivého, nikoliv domýšlivého člověka mají také významnou hodnotu. Ještě něco?“ – https://czblog.cz/multi-level-marketing-mlm/#comment-6420

    Na tomto semináři dále zaznělo:

    „Sestavit seznam znamená, napsat všechny lidi, který znáte. Né ty, na který máte telefon. Ale všechny, který znáte!“

    „Dokonce na seznam patřeji i lidi, u nichž nevíte ani jméno! Na seznam patřeji i takový lidi jako… pošťačka, chlap co měří plyn, pokladní ze supermarketu, atd.“

    „Dneska, v době sociálních sítí, facebooků, lidí cz, spolužáků cz, atd. Dneska není problém sehnat kontakt na kohokoliv“

    „Když budete mít dobře sestavený seznam, nebudete mít problém!“

    „Pokud to člověk nedělá – kontaktování lidí, ztratí prémii!“

    „Výrobky firmy amway, ty co jsou v papírovém katalogu, to je základ. Nikdo a jiný prací prášek, nikdo a jinej deodorant a jinej šampon…! To znamená sebevraždu! A já se omlouvám, že vám to musím říct takto na tvrdo… Ale bez určitejch závazků, kterej člověk udělá, do Maroka nepojede a jednadvacítka nebude!“

    Atd.

  3. Komentuje Bestmen, 4.1.2011 @ 12.13
    Tak, jak jsem slyšel, tak jsem to doslovně napsal…
    —-

    Ano, to přesně sedí na tvůj charakter a schopnost používat mozek. Já nedávno slyšel, že koncetráky za války nebyly, že si to vymysleli Sionisté. Že žádná genocida Židů nebyla.

    Na rozdíl od tebe ale používám tu věc mezi ušima co mám, takže tuhle ani jinou krávovinu z doslechů nejen že nekopírují na internet jako smyslu zbavený, ale ani k ní nedodávám vlastní podpůrné úvahy, jaký jsou ti Židé svině, nás takhle po léta oblbovat, jak to děláš ty 🙂 Trubko 🙂

  4. ACZ:
    „Já nedávno slyšel, že koncetráky za války nebyly, že si to vymysleli Sionisté. Že žádná genocida Židů nebyla.“

    Tohle zcela jistě nikdo neříkal.

    Možná si to pleteš s mým nedávným srovnáním tvé argumentace s argumentací některýmchneonacistů, kteří tvrdí, že v koncentračních táborech byla věznům věnována veškerá péče a žili lépe než německý lid.

  5. Komentuje hraesvelgr, 4.1.2011 @ 14.34
    „Já nedávno slyšel, že koncetráky za války nebyly, že si to vymysleli Sionisté. Že žádná genocida Židů nebyla.“

    Tohle zcela jistě nikdo neříkal.
    —-
    Ale jdi ty brepto. Tuhle ptákovinu šíří neofašisté, radikální muslimové a antisionisté už léta. Si zagugluj ne?

  6. hraesvelgr:

    Nechne ACZ být, ať si fantazíruje, demagogizuje a překrucuje věty a myšlenky. Ať si žije, v tom svém uzavřeném světě polopravd, manipulace a dalšího HNUSU 😡

    ACZ:

    Nefetuješ ty? Mám takový pocit, že žiješ naprosto mimo realitu 😯

  7. acz:

    Prosím o několik odkazů na literaturu či neonacistické stránky, kde by se popírala existence koncentračních táborů. ❗

  8. Komentuje acz, 4.1.2011 @ 14.15

    Na rozdíl od tebe ale používám tu věc mezi ušima co mám, takže tuhle ani jinou krávovinu z doslechů nejen že nekopírují na internet jako smyslu zbavený, ale ani k ní nedodávám vlastní podpůrné úvahy, jaký jsou ti Židé svině, nás takhle po léta oblbovat, jak to děláš ty Trubko..
    ————–
    Ty seš trubka..
    To není jen z doslechu, vše co se zde píše jsou zcela jasné a negativní zkušenosti lidí s tímto byznysem.. Nic víc..
    Vše je pravda jak píše autor tohoto blogu..
    Já nevím odkud je a nebo kde tyto zkušenosti nabral..
    Nicméně co zde čtu, ať už od Bestmena a nebo dalších lidí je zcela shodné i s mými vlastními osobními zkušenostmi a to přeci neni jen tak.
    Každej článek to jasně vystihuje. Každej článek mi potvrzuje, že se všichni NVP chovaj ůplně stejně.. V komunikaci, názorech a v pohledu na životní hodnoty..
    Pro každýho, kdo do toho spadne je jasná priorita AMWAY. Nic jinýho.. Přesně jak se to píše i v tomto článku. Přes amway nejede vlak.. Seminář je priorita. Každej si koupí lístek na další, aniž by věděl co se bude za měsíc dít.. A ať do toho spadne cokoliv, seminář vždy zvítězí..
    Je to jasnej výsledek manipulace a důkaz sektářských sklonů této společnosti..

  9. Pavle, žádal jsem tě několikrát, aby ses vyjadřoval k věcem, kterým rozumíš, znáš je, z vlastní, osobní zkušenosti. Amway jsi nikdy nedělal, neznáš produkty, neznáš filozofii, neznáš systém žádné organizace, které jsou na Amway napojeny. Nic z toho ti nebrání šířit pomluvy na základě informací od lidí, které jsi nikdy neviděl.

    U lidí obecně platí fakt, že věří vždy tomu špatnému. Pokud je jakákoliv osoba, systém, čin, najednou pomlouván, lidé tomu věří, nikdy se nestaví jako zastánci, ale vždy začnou pochybovat a věřit tomu horšímu. Stejně je to i u Amway.

    Někdo řekl, že Amway je podvod. A lidé, co o tom nemají ve skutečnosti žádné informace, tomu věří.

    Někdo řekl, že Amway je pyramida, nebo letadlo. Opět tomu lidé věří, aniž by to vůbec chápali, nebo se pokoušeli zjišťovat fakta.

    Někdo řekl, že Amway je sekta. A znovu lidé věří, že to tak je, aniž by vůbec chápali co to sekta je, jak se vyznačuje a čím.

    Ti nehloupější pak tyto „víry“ rozšiřují dál, aniž by kdy vůbec měli možnost a chuť se zabývat pátráním po pravdě. A to jsou lidé, jako vy tady. Bestmenova parta. 🙂

    „Označení sekta je silně ideologicky a emocionálně zatížené a je používáno pejorativně (víš, co to je?) i proti subjektům, které nevykazují uvedené charakteristiky, s ÚMYSLEM tomuto subjektu nebo skupině osob uškodit, nebo veřejně pošpinit.“

    Toliko rozbor odborníků.

    Pro Vás tady je všechno jasné. Nejvíce máte jasno v tom, čemu ani za mák nerozumíte 🙂 Což je samozřejmě směšné. Dá se s tím něco dělat? Ve Vašem případě bohužel NE.

  10. Komentuje hraesvelgr, 4.1.2011 @ 17.42
    Prosím o několik odkazů na literaturu či neonacistické stránky, kde by se popírala existence koncentračních táborů. ❗
    —-
    Poslechni, ty šašku, napiš si do Google:
    „popírá holokaust, nebo holocaust“ Budeš mít na týdny čtení.

    Víš, na každou dobrou věc samozřejmě najdeš i na internetu hromady sraček. Stejně jako na Amway. A rozšiřují je pořát stejní budižkničemové 🙂

  11. VZKAZ PRO HRAESVERGLA:

    GG napsal:
    4. 1. 2011 v 18.07

    Pro hraesvelgra: máte rád úryvky ze seminářů, tak já tady jeden mám, ten na vás sedí dokonale.

    “ ty jsi takový negativ, že kdyby jsme tě dali do tmavý komory, tak se sám vyvoláš “ 🙂 🙂 🙂

  12. ACZ:
    Neříkám, že amway je sekta. To neni zas tak jednoznačný. Ale je to KOMERČNÍ KULT a vykazuje sektářské rysy. Už sem to tu zmiňoval.
    Výrobky které sem zmínil, bohužel nechtěně používám.. S amwayákem sem ve styku téměř denně.
    Pořád to vyvracíš a obracíš, že s tim nemám zkušenosti.. Jediný, v čem máš pravdu je, že sem to nikdy nedělal..
    Promiň ale když vidim, co se s tim člověkem děje, jak se mění před očima a jak z toho prostě magoří, jak de stranou to, pro co dřív žil a jedinou prioritou se stává amway, tak promiň, ale rád zde napíšu své zkušenosti.. To, že jsou negativní, za to si můžete sami..
    Kdyby amway byla v pohodě a čistá, tak se o ní takhle psát nebude, ty si svůj obchod tady nebudeš muset chránit atd..
    A je mi jedno, jestli se jedná o jednoho amwayáka třeba ze sta(i když o tom silně pochybuju) a kterýho potom třeba vyplivnete.. Ale prostě se to děje. Lidi z vašeho motivačního programu blbnou.. Omotáváte si je kolem prstu.. A to je hnus. O slovu NVP bych si dovolil silně pochybovat..

  13. Pavle, další blábol, který jsi někde vyčetl a zalíbyl se ti: KOMERČNÍ KULT. A jsi ochoten na tomlhe žvástu stavět další vlnu tvé nenávisti vůči něčemu, čemu ani za mák nerozumíš.

    Řekni mi, co pohání lidi k tomu, aby nenáviděli to, čemu nerozumějí a nechápou to? Máš na to nějakou odpověď? Hm?

    Stejně jako tvé pochybnosti o názvu NVP 🙂 Vždyť ty nechápeš z Amway vůbec nic, tak jak si můžeš vůbec dovolit posuzovat a pochybovat nad oprávněností názvu, který naprosto nechápeš? Také ti to přijde „prostě normální“ ? 🙂

    Z čeho se chceš vykroutit, když prý „neříkáš, že Amway je sekta?“ To vždycky otočíš, nebo zmírníš svá obvinění krátce po té, co je předložena pádná argumentace, jak hluboce JSI VEDLE? To je nějaká nová móda diskuse? Kde jsi k ní přišel? Co takhle hovořit zcela narovinu pořád, ne jen chvíli? Hm? Tvá vyjádření ve smyslu, že Amway jednoznačně vykazuje sektářské rysy nejsou ojedinělé, je toho tu dost a od ostatních také, tak prosímtě zmlkni, že ty „cosi netvrdíš“. Tvrdíš, černé na bílém !!! A je ti srdečně jedno, že pro to nemáš naprosto žádné podklady, důkazy a relevanci !!!

    Mám-li pravdu v tom, že jsi Amway nikdy nedělal, tak by sis měl konečně uvědomit, že tato pravda je NAPROSTO ZÁSADNÍ v celé diskusi na téma Amway. Když jsi něco nedělal, NEZNÁŠ TO !!! To platí tisíce let a platit nepřestane jen proto, že ty si to nemyslíš. Takže jelikož jsi Amway nedělal, neznáš ji a vše, co si myslíš, máž z doslechu, bylo by dobré to prostě přijmot jako fakt a vzít SAKRA SPÁTEČKU ve svých vyjádřeních k něčemu, čemu za mák nerozumíš. A raději diskutuj o věcech, které osobně a dobře znáš. Jsou takové?

    Žvásty o nechtěném používání odmítám. Buď nejsi svéprávný jedinec, když podstupuješ něco, co nechceš, nebo jednoduše LŽEŠ. Žádná jiná varianta už k dispozici v konextu tohoto tvrzení NENÍ !!!

    Tvé tvrzení o tom, že by se o Amway nepsalo také špinavě, kdyby byla čistá, jsou jen iluzí a naprostým nechápáním základních souvislostí. Viz internet plný např. popírání holokaustu a dalších, jinak naprosto zřejmých věcech.

    Na všechno, na cokoliv najdeš na internetu pomluvy. Buď se s tím smíříš, nebo ne, ale tak to prostě je. A tyto pomluvy šíří vždy jedni a ti samí budižkničemové.

    Na Amway pějí negativitu vždy jen jedinci na blblozích, jako je tento. Kdyby sis dal tu práci, spočítal bys, že jich zase není tak moc na miliardový svět. Ani na tomhle blogu jich není víc, než několik desítek, polovinu z negativních blábolů si Napsal Bestmen sám – viz jasné a předložené důkazy.

    Nikdy se vůči Amway ani MLM nevyjádřila NEGATIVNĚ žádná skutečná AUTORITA. ŽÁDNÁ !!! Dokážeš to pochopit, vstřebat a uznat jako fakt? Dokážeš uznat jako fakt, že se na adresu Amway vyjádřilo pochvalně za posledních 50 let celkem velké množství velice uznávaných autorit po celém světě? Nejspíš nedokážeš. A to je celé. Postavil sis svoje předsatvy a bludy, obehnal je vysokou zdí a dorážíš na každého a na všechno, co se vymyká těm tvým bludům. Argumety neargumenty, mám svůj názor a basta fidli. A je ti jedno, že je to názor za zlámanou grešli 🙁

  14. acz:

    Nefetuješ ty? Píšeš úplně zcestný bláboly..

    Pavel:

    Ahoj! Ses tady dlouho neukázal 🙂

    Sekta?

    Záleží, co si kdo pod slovem „Amway“ představuje. Já si pod tímto slovem představuji „amway lidi“ (nezávislé podnikatele a právnické osoby) – naháněče lidí, odporné manipulátory, zkrátka odpad společnosti. Pod slovem „Amway“ si taktéž představuji různé organizace a komunity, které pořádají semináře a firmě Amway Česká republika prodávají výrobky. Jde o nezávislé organizace a komuny.

    Jak já si představuji sektu? Dle mého názoru, se sekta vyznačuje tímto: TAJNŮSKAŘENÍ, VŮDCE, MODLA, IZOLACE, DODRŽOVÁNÍ PRAVIDEL, DEFORMACE OSOBNOSTI, VYMÝVÁNÍ MOZKU/MANIPULACE, ATD.

    1/ TAJNŮSKAŘENÍ – do poslední chvíle museji amwayáci zamlčovat, že se jedná o „amway“. „Amway“ organizace komuny maji zaheslované weby – RCE, SETZER… – https://czblog.cz/delat-amway-nebo-ne-zahadny-web-rce-jedna-se-amway/

    romanek…

    „Když budete kontaktovat lidi, tak se rozhodně vyhněte výrazům Amway, prodej, výroky, sehnat lidi, … Toto jsou termíny, které mohou být při kontaktovaní velice nebezpečné.“

    Výukové systémy jsou v komuně:

    Vždyť ACZ praví…

    „Motivační výukové systémy v Amway jsou v komunitě, která vzdělávání rozumí (tou nejste) za jedny z nejefektivnějších, nejúčinnějších a nejsmysluplnějších na celém světě.“ viz. https://czblog.cz/amwayak-nemam-rad-normalnost-desi-me/

    2/ VŮDCE – „amway“ organizace mají svého vůdce… Na seminářích je lidi (ostatní amwayáci) doslova obdivují, jako nějaké modly.

    3/ MODLA – pro amwayáky jsou velkou modlou „amway výrobky“, na které nadají dopustit. Modlou jsou taktéž „guru amwayáci“ – https://czblog.cz/kdyz-reknete-amway-byznysu-ne-neznamena-to-ne/#comment-4287

    4/ IZOLACE – Amwayáci často přicházejí o své přátelé, známé, příbuzné… A to především díky své vlezlosti, nahánění lidí, fanatismu a demagogickému myšlení a konání. Pro jim zbydou pouze amway komuny… Ano, amwayáci se vyznačují vlezlostí. Vyplývá to z ankety na tomto blogu – https://czblog.cz/vyznacuji-se-amwayaci-vlezlosti/

    5/ DODRŽOVÁNÍ PRAVIDEL:

    – „Nucení“ chodit na mítinky.

    a/ „Mítink Amway má prioritu! To je něco, co vám může vydělávat obrovské peníze do budoucna.“

    b/ „Seminář má přednost před rodinejma oslavama, svatbama, atp. Byznys je to, co nás živí a vydělává na to, aby jsme vůbec měli, kdy takovýhle slavnosti pořádat, a z čeho. Prostě byznys má přednost! A mít lístek na příští seminář, už na tomto semináři, je jedno z takových závazků! Protože čím dřív, máte takový lístek u sebe, tím dřív ho můžete prodat někomu dalšímu.“

    – Museji si napsat dlouhý seznam lidí – „Napište si na seznam všech lidí, které znáte!“

    – Zatajovat věci – „Když budete kontaktovat lidi, tak se rozhodně vyhněte výrazům Amway, prodej, výroky, sehnat lidi, … Toto jsou termíny, které mohou být při kontaktovaní velice nebezpečné.“

    Atd.

    6/ DEFORMACE OSOBNOSTI – z mnoha amwayáků se stávají demagogové a fanatici, což vede k izolaci k okolnímu světu. Jediné, co poté amwayákům zbývá, je ta jejich komuna.

    7/ NEPOVAŽOVÁNÍ SE ZA NENORMÁLNÍHO ČLOVĚKA – ano, je to tak, někteří amwayáci se nepovažují za nenormální lidi. Amwayák ACZ říká…

    „Nechci být definován jako „normální“ člověk.“

    „Nemám rád normálnost. Děsí mě. Je průměrná, šedá, nudná, nepohne se, nikam nejde, pořád hnije na místě.“

    viz. https://czblog.cz/amwayak-nemam-rad-normalnost-desi-me/

    8/ MANIPULACE – knihy, cédéčka, semináře slouží k manipulaci s lidma…

    – „Už nikdy nebudete mít starosti se zaplacením nájmu.“
    – „U benzínové pumpy budete moci načerpat vždy plnou nádrž.“
    – „S Amway si nakoupíte vše, co chcete!“
    – „Už nikdy nebudete muset vstávat v určitou hodinu – chodit do práce. Celý zbytek života budete spát do kolika se vám zachce.“
    – „K Amway businessu potřebujete je mít velký seznam lidí. Je to strašně důležitá věc! Seznam je věc, kterou spousta lidí podceňuje.“

  15. Ty výrobky používám nechtěně, to je přeci jasný proč. Ale to ty nepochopíš.. A nemám chuť ti tady líčit můj soukromej život..

    Komerční kult
    Vyčetl, nevyčetl. Zagoogluj. V angličtině, v češtině. Všude se ti to objeví ve spojitosti s Amway.. Jaký je to svinstvo..
    Amway sem nikdy nedělal a dělat nebudu i kdybych tam vydělal 100000000000000 dolarů.. Já se k tomu nikdy nesnížim. Mám taky svojí hrdost..
    Má zkušenost je pouze to co vidím a čeho sem se zůčastnil a co mám téměř denně na taliři.

    Navíc nevim teda když už sem takhle podle tebe odepsanej proč mi NVP stále říká abych to zkusil, že je ve mě pro tohle obrovskej potencial.. To je trochu divný ne? :mrgreen:

    Opravdu mluvíte ůplně z cesty.. Jak říká Bestmen.. Je to hrozný..

  16. Bestmen a jeho filozofie:

    8/ Knihy a CD prý slouží k vymývání mozků 🙂 (fašisté i komunisté, ale např. i inkvizitoři, za které zase já považuji lidi jako seš ty, knihy pálili) Co na tom, že žádnou z „raději nejmenovaných knih“ Bestmen nikdy ani neviděl, natož aby ji četl. Ale dělat závěry, to on umí. Sekyrkovou polévku by měl tutově nejlepší 🙂

    7/ Nenormálnost je nenormální 🙂 Kdo nese vinu na tom, že Bestmen nechápe ani jednoduché vyjádření o normálnosti? Jenom on. Nepomohlo, ani když se mu to pokoušeli vysvětlovat jiní 🙂

    6/ Deformování osobností je běžným jevem všude ve společnosti. Je úplně jedno čím se deformovaný člověk zabývá. Takže není nic neobvyklého najít deformované jedince také v Amway. Ale jen idiot si to vyloží tak, že deformaci zapříčinila Amway. Deformované lidi pozorujeme všude ve všech profesích. Stejně tak i na internetu, kde někteří velmi deformovaní jedinci díky nulovému sebevědomí zakládají nenávistné blogy k tématům, o kterých ale nic nevědí 🙂 Na tohle je ale potřeba holt vyšší chápací 🙂 A to Bestmenovi bohužel chybí 🙂

    5/ Dodržování pravidel – to je ale šupa 🙂 Tak předně dodržování pravidel je obvyklá věc v jakémkoliv lidském konání. Sport, zaměstnání, byznys, vztahy, COKOLIV. U Amway je to ale najednou považováno za něco NEMORÁLNÍHO 🙂 Takovou úvahu může vyplodit jen hodně blbý mozek.

    Nucení chodit na mítingy je samozřejmě blbost, jedná se o doporučení, které si idiot vždy vyloží jako NUCENÍ. Účast na CEP (vzdělávací systém organizace) je zcela dobrovolný a dobrovolnost je přímo začleněná v pravidlech, které tak odsuzuješ. Pleteš si to se zaměstnáním, kam jsi skutečně nucený chodit na základě předem sepsané smlouvy 🙂 Ty si vůbec spoustu stejných věcí pokaždé vykládáš ÚPLNĚ JINAK A VŽDY PO SVÉM, BESTMENOVSKÉM 🙂

    Další body v odstavci o pravidlech jsou pro tebe nepochopitelné ani po stém vysvětlování. Ztráta času 🙂 Na kopírování a tapetování na vlastním blogu jsi expert z největších ty sám 🙂 Předpokládám, že většinu textů máš vykopírovaných někde do Wordu a s nadšením s nimi tapetuješ všechny příspěvky pořád dokola. Fráze o tom, co kdy řekl Čížek, jsem četl už asi milonkrát 🙂

    4/ Izolace – samozřejmě další výmysl, založený na doměnkách, distribuovaných některými individui na internetu. Jako třeba Bestmenem. Žádná izolace v Amway není a nikdy nebyla. Ale vykládej to volovi 🙂

    3/ Modla – další z pustých hloupostí Bestmena. Pokud ti ani teď není podezřelé, na kolika bludech, představách a hloupostech je založeno tvoje vnímání Amway, jsi zralý na léčebnu pro psych.narušené jedince 🙂 Vážně ti to není podivné? Fakt ne? 🙂

    2/ Vůdce – další fraškoidní představa chorého mozku. Moc koukáš na televizi. Zájmem o fašismus a Hitlera u tebe došlo k nárůstu paranoidních projevů v tvé palici 🙂 Ono vůdcovství není v Amway o nic větší fenomén, než v jakémkoliv jiném partnerkém, obchodním, podnikatelském vztahu, kde je na jedné straně uznávaná osobnost a na druhé člověk tuto osobnost uznávající. Projev běžný všude ve společnosti. V Amway jde však najednou o závadu 🙂 Tak leda v mozku toho hlupáka Bestmena, tam je toho poškozeno víc, než by zvládla generální oprava.

    1/ Tajnůstkaření – veselá fráze 🙂 Jinak samozřejmě běžná obchodní strategie, kterou hlupák nazve hloupě tajnůstkařením, protože se mu to hodí do POMLOUVAČNÉ KAMPANĚ PRO BLÁZNY.

    Jediné místo, kde lidem nevyslovíme slovo „Amway“ je moment pozvání na schůzku s nabídkou konkrétní příležitosti a to ještě pouze v případě, kdy onoho člověka vůbec neznáme, takže nemáme tušení, co o nás ví, nebo si o nás myslí a na základě čeho. Jakmile je vysvětleno osobně o co jde, dozví se každý samozřejmě také o tom, že jde o Amway. jak by se asi mohl někdo zaregistrovat do Amway a nevědět, že je to Amway? Čáry máry fakt neumíme ani v Amway. To jen tady na blblogu je možné ÚPLNĚ VŠECHNO 🙂

    V praxi to vypadá úplně stejně, jako při jakémkoliv jiném obchodním jednání. Dělám v obchodním byznysu 12 let. Absolvoval jsem STOVKY obchodních, technických, projektových jednání. NIKDY a to zdůrazňuji, NIKDY jsem nezačínal ani diskusi, ani kontakt s klientem formou:

    JÁ JSEM „IBM“, JÁ PRACUJI V „IBM“, ZNÁTE „IBM“, a podobně. Každý člověk se nejprve představí jménem a potom předloží nabídku, plán, reference, materiály, skrátka o co jde. Nikdo se mě nikdy neptal ve dveřích na LOGO FIRMY, na jméno firmy. Stiskem ruky a představením se jménem vždy skončila fáze seznamování a následovala fáze představování projektu. Každého zajímalo vždy co nabízíme, jaké výhody, plány, možnosti. Název firmy se každý dozvěděl vždy víceméně v závěru při vyměňování vizitek a materiálů. A nikoho tento název víceméně nikdy nezajímal a nikdy se nad tím nikdo nikdy nepozastavil. Všem to připadalo vždy naprosto obvyklé.

    O tom ale vy „podnikatelé na baterky“ nemáte ani páru a nebo to moc dobře víte, ale nehodí se Vám to do pomlouvačné kampaně, tak to popíráte.

    Lidé, obchodní partneři, potenciální klienti, vždy vyžadují REFERENCE, NABÍDKU, VÝHODY, ZÁRUKY. Značku si vybírají až po té, co s ní mají dobré zkušenosti a ty získají pouze praxí, NIKOLIV ČTENÍM BLÁBOLŮ NA INTERNETU OD hlupáků, jako je tenhle BESTMEN.

    Námět na další článek? Jak je libo. Opakovaná prezentace vlastní hlouposti, neznalosti, nechápavosti, zmanipulovanosti a především vlastního vymytí mozku i po několika upozorněních už je jen projevem obyčejné debility, nic víc 🙂 Takže už se těším. Je to zábava, dělat si z tebe tréninkového paňácu pro argumentace s hlupáky 🙂

    P.S.: NEFETUJI.

  17. Komentuje Pavel, 5.1.2011 @ 11.39
    Ty výrobky používám nechtěně, to je přeci jasný proč. Ale to ty nepochopíš.. A nemám chuť ti tady líčit můj soukromej život..
    —–
    Vyjádřil jsem se dost jasně? Ne? Dobrá, tedy znovu:
    Buď nejsi svéprávný jedinec, když podstupuješ něco, co nechceš, nebo jednoduše LŽEŠ. Žádná jiná varianta už k dispozici v konextu tohoto tvrzení NENÍ !!! Nezatahuj do svého myšlení, chabých postojů a neschopnosti ani Amway, ani lidi okolo ní.

    ………
    Komerční kult
    Vyčetl, nevyčetl. Zagoogluj. V angličtině, v češtině. Všude se ti to objeví ve spojitosti s Amway.. Jaký je to svinstvo.
    ————
    Zagoogloval už mnohokrát. Vždy stejný výsledek. Několik neandrtálců, kteří vymysleli tento „SLOGAN“ představuje světu svoje představy. Na českém internetu sotva tři odkazy na soukromé názory, ve světě obdobné, jen ve světovém měřítku 🙂 Jsem rád, že černé na bílém ukazuješ, podle čeho žiješ, myslíš a rozhoduješ se 🙂 Takže i zde platí ona myšlenka o tvé „pochybné svéprávnosti“ 🙂

    Hrdost, hm, filozofická fráze, obecně největší nepřítel lidského úspěchu. Konkuruje mu pouze EGO 🙂 Hrdost na blbost bych to nazval 🙂 Aby to bylo přesné 🙂

    ………
    Má zkušenost je pouze to co vidím a čeho sem se zůčastnil a co mám téměř denně na taliři.
    —–
    Evidentně to nestačí k tomu, abys byl schopen objektivně posuzovat něco, co neznáš, což by samozřejmě neměl dělat nikdo s mozkem v hlavě. V každé tvé myšlence, kterou vyslovíš na adresu Amway, je obsah kompletně založený na bludech, předsudcích, nechápání, neznalosti a nevědomosti.

    Co máš doma? Víš, ono se to týká nejen Amway, nejen byznysu, nejen peněz, sportu, nejen čehokoliv, že:

    JAKÝ SI TO UDĚLÁŠ, TAKOVÝ TO MÁŠ 🙂 A vokecat se to nedá.

  18. Jasný, stále stejný, my Amway pochopily a ostatní ne. A ti co nepochopili jsou blbci, neschopní, hloupí, neůspěšní, ztracení, troubové, bez mozku, nepoužívající mozek, v životě ničeho nedosáhnou, odstřelení, dokonce i v sektě, pyramidě, jinde prostě..

    Jenom vy v Amway ste super, bez chyby, dokonalí, ůspěšní, chytří, krásní, hodní, velkolepí, bohatí, inteligentní, nemáte zkrátka žádnou chybu. Podle tvých tvrzení a tvrzení ostatních amwayáků bych snad dokonce napsal, že jste nadřazeni lidské rase..

    Asi vstoupím, abych byl taky takový jako vy :mrgreen:

    Můj NVP, který stále věří, že jednou vstoupím a budu jako on bude mít jistě velkou radost 😀
    Bude zase o něco blíže ke svým snům..

    Ještě bych chtěl podotknout, že možná ani nevíš, kolik lidí už nezávazně z hlediska sektářství a dalších nechutností studovalo po dlouhá leta tuto společnost zevnítř.. K těmto pracem ty se ani nedostaneš.. Nikde na netu se o tom ani nepíše..

    Jinak já se mám docela dobře, myslím. Nestěžuju si. A můj NVP mi stále podsouvá, že se dobře nemám, že bych se moh mít líp.. Že sem ničeho nedosáh a nedosáhnu..
    Přitom on se o mnoho líp nemá.. Řekl bych, že je na tom ještě hůř. A to v Amway púsobí téměř 7 let. Jeho jediná myšlenka je, že jednou všem vytře zrak s tím čeho v amway dosáhne.. To sem viděl i na akcích, kterých sem se zúčastnil.. Až potom sem to četl zde na blogu. Stejné zkušenosti. Hnus..
    Chlape vzpamatuj se.. Všichni se chováte stejně. Jeden jak druhej. Někdo líp, někdo hůř.. Argumentujete příliš odborně a demagogicky aby na to průměrný člověk neměl odpověď. Přidáte k tomu ještě ono ponižování a útoky na osobní život.. Je to jasná manipulace.. Dobře naučená..
    Je to hnus..

  19. ACZ:

    Jsem si jist, že tohle nikdo netvrdí.
    Pokud opět nechceš vypadat jako lhář, prosím uved, pár odkazů, kde se to píše.
    Nebo se opět budeš vymlouvat na to, že jsi ztratil podklady?? :mrgreen: :mrgreen:

  20. Pavel:

    „Řekl bych, že je na tom ještě hůř. A to v Amway púsobí téměř 7 let. Jeho jediná myšlenka je, že jednou všem vytře zrak s tím čeho v amway dosáhne.“

    Jo to je typický amwayák, jehož existenci ale guruové této firmy popírají. :mrgreen: :mrgreen:

  21. Hraesvelgr:
    Přesně tak. Popírají to. Hlavně Acz.. Přitom tento amwayák jim tak věří..
    Je to hrozný..

  22. acz:

    To, co vyjde z tvé klávesnice, je děsný! Seš krutej demagog! Nezbývá mi nic jiného, než se ti smát a brát tě s nadhledem… Tak také i činím 😉

    Měl jsem podezření, že fetuješ… Ty tvrdíš, že tomu tak není. Jak si to tedy mám vysvětlit? Tu to tvou demagogii, diletanství, ty tvé výbuchy arogance a další zvěrstva. Je to průvan mozku? Je to zapškolst? No nevím… Uvažuji a fakt nevím 😯

    Jedno je jisté – jsi velký příznivce „amway“ byznysu. Chceš být diamant – milonář, milardách (s velkou, drahou limuzínou?).

    Další věc je jistá – díky tobě, tvojim komentářům, odrazuješ lidi od „amway“ byznysu. A já jsem ti za to nesmírně vděčnej 😡 Díky za to, že jsi! Nebýt tebe, tak mají „amway“ komunity, o 29 nových oveček denně víc :mrgreen:

  23. Je to zhruba rok, můj bratr měl svatbu zrovna když byl seminář. A představ si bestmene, že se nikdo nepozastavoval nad tím, že jsem byl na bratrově svatbě. 😕
    A takhle to je furt, bestmen někde něco zaslechne nebo v horším případě přečte a něco z toho vyvozuje. My, kteří jsme ty situace zažili (ovšem s jiným koncem, protože ty bestmenovy jsou nesmyslné), ale podle něj nevíme o čem mluvíme.

  24. SiD:
    Já při rozhovoru na toto téma s mým NVP musím bohužel potvrdit, že jedná a uvažuje úplně stejně, jako se hlásá na seminářích..
    Seminář má prioritu na de vše..
    Nadhodil sem:
    Co když tvoje dítě nebo někdo jinej bude mít nějaké významné narozeniny, nebo bude nějaká jiná rodinná sešlost či oslava a bohužel zrovna budou mít všichni volno v den, kdy bude seminář. Pojedeš na něj?
    A odpověď?
    Samozřejmě pojedu, je to strašně důležitý a všechno se dá přesunout a nebo zrušit.. Sám si řikal, že narozeniny moc neslavíš atd..

    Takže z toho taky soudím, že seminář vyhrává u NVP vždy..

    Takže SiD.
    Nevím, jak si vysoko a neůtočim na tebe. Ale proč se tohle na seminářích hlásá, když sami to nedodržujete 😈
    A ty ostatní zmanipulované, co vám podlehnou a věří svým způsobem nutíte takhle přemýšlet a jednat. Je to hnus 😛
    Obyčejná manipulace s lidským myšlením 😕

  25. Dneska sem v práci narazil na tento článek. Teďka ho ukazuju všem z rodiny a nevěříme vlastním očím 😯 Ty emvejáci museji bejt fakt divný týpkové 🙂

  26. Pavle. Už v několika příspěvcích jsem se jasně vyjádřil k pochybnosti o tom, jestli ty jsi vůbec svéprávný člověk. Opět potvrzuješ, že NIKOLIV.

    Produkty Amway používáš, protože prý MUSÍŠ, na semináře jezdíš, protože ti to prý někdo NAŘIZUJE, žiješ podle toho, co ti PODSOUVAJÍ jiní.

    Ukážeš nám už konečně vlastní postoj? Můžeš se už konečně vyjádřit o tvé pozici v Amway? Abychom si mohli znovu potvrdit, kdo je vždy zdrojem pomluv na Adresu Amway a lidí v ní. Prozatím to byly vždy tzv: ZHRZENÍ AMWAYJÁCI 🙂 Takže už jsi jedním z nich? 🙂
    —–

    Pro ty přemýšlivé tu mám pár odkazů od lidí, které stojí za to brát vážně. Donald Trump a Robert Kiyosaki napsali společně knihu pro nás obyčejné lidi.
    http://www.pknihy.cz/knihy/003854/Proc-chceme-abyste-byli-bohati.html

    Malé poselství, proč děláme třeba i Amway přemýšlivým lidem objasňuje např. Warren Buffet:
    http://www.home.karneval.cz/01070036/WB1.pps

    Knihu doporučuji, je skvělá, stejně jako pár skvělých myšlenek Warrena.

    Mé děti se už podnikat pomalu učí a to ještě chodí do školky. Nakupujeme spolu stříbro, prodáváme produkty Amway a td.

    Divní týpkové jsou ti, kteří najdou na internetu snůšku naprostých debilovin a potom s tím ohuřují svoje rodiny 🙂 To jsou divní týpkové 🙂 A jak jsou hloupí 🙂

  27. Pavle:

    Ten tvůj NVP, pokud tedy nelžeš, je příkladem Amwayjáka, který Amway dělá naprosto špatně. Nevím jak dlouho tě už ukecává do Amway, ale pravděpodobně nikdy neposlouchal a nestudoval to, co měl. Každý člověk z venku má dostat v Amway maximálně 2x šanci. Kolikrát já už tohle slyšel, četl, pochopil. Přemlouvání a ukecávání je nejen že kontraproduktivní, ale naprosto neúčinné. Nikdy v žádném byznysu nevytvoří nikdo profit ani úspěch UKECÁVÁNÍM. Že mu to vzkazuju.
    Pokud ten tvůj „NVP“ tráví 7 let tím, že ukecává pořád stejných 5 lidí, tak není divu, že je tam, kde je. Je to stejné, jako když si půjdu zahrát hokej 3x do roka s klukama. NHL si nezahraju ani když o tom budu s kdekým pořád dokola žvanit.
    Proto říkáme, že vše je o lidech, jen v případě Amway lidi jako Vy nedokáží zapnout mozek a uvědomit si, že problém není v Amway, ale v konkrétním člověku, který možná s produkty Amway podniká, nejspíš ale jen tluče hubou, protože ani jemu pořád ještě nedošlo, o co se jedná.
    Pokud nelžeš, jsem přesvědčen, že je tam absence vzdělávacího programu a nepřítomnost zkušeného mentora. Obojí tomu více než značně nasvědčuje. A obojí je velmi snadno řešitelné.
    —-
    Výmysly o tom, že jen lidi v Amway jsou NEJ si vytváříte Vy sami, negáči, na základě několika setkání s několika nadšenými lidmi. Pro Vás je nadšení DIVNÁ VĚC, zavánějící až SEKTÁŘSTVÍM, protože sami trpíte nadšením akorát když jste vypuštěni do hospody a tak se domníváte, že nadšení NENÍ NORMÁLNÍ. Lidé, jako ty, považují za NORMÁLNÍ pouze to, jak oni sami žijí a přemýšlejí. Vše ostatní je NENORMÁLNÍ 🙂 Není-liš pravda? Že? Prezentujete to tady celé měsíce všichni do jednoho na jedinou hromadu 🙂 Hromadu sraček.

    P.S.: Neboj, už je pátek, to už máš určitě hubu od ucha k uchu 🙂

  28. Acz:
    Zeptám se, Např. když TY Amway NEbudeš dělat a tvoje manželka jo, a bude samozřejmě ty výrobky samospotřebovávat. Tzn, že budou doma. Např. Dish drops nebo SA8. Koupíš si Persil nebo Jar abys umyl nádobí nebo vypral? 😐
    To by bylo divný ne ❓
    Tak pomlč o svéprávnosti.. Neni na výběr.

    Amwayák prostě musí ty výrobky používat..

    A tam už bych o tý svéprávnosti začal pochybovat..

    Už jenom taková maličkost může pěkně nakurvit vztah, který do té doby, než jeden z členů rodiny vstoupí a druhej nepochopí, byl naprosto v pohodě..

    Já amway nikdy nedělal a dělat nebudu. Už sem to tu psal..

    Kdo dělá amway z mého okolí ti sem psát taky nebudu..
    On to ale dělá právě tak nějak zatim v pohodě, de mu prodej, takže nemusí nahánět.. Ani mě neukecává, jenom doufá. To je na něm vidět, ta naděje..

    Ale ta změna osobnosti která u něj proběhla, je naprosto strašná. Proto sem chtěl vidět co je tomu příčinou a šel na ty Vaše akce.. Zjistit si něco o tomto spolku..

    A už nebudu psát. Přesně, je pátek, mám pusu od ucha k uchu, mám volno a du se bavit :mrgreen:

  29. ACZ:

    (Zřejmě jsi „přehlédl“ můj příspěvek, tak ho sem ještě jednou uvádím)

    Jsem si jist, že tohle nikdo netvrdí.
    Pokud opět nechceš vypadat jako lhář, prosím uved, pár odkazů, kde se to píše.
    Nebo se opět budeš vymlouvat na to, že jsi ztratil podklady?? :mrgreen: :mrgreen:

  30. ACZ:
    Jsem si jist, že tohle nikdo netvrdí.
    Pokud opět nechceš vypadat jako lhář, prosím uved, pár odkazů, kde se to píše.
    Nebo se opět budeš vymlouvat na to, že jsi ztratil podklady??
    —-
    Tak předně se vyjadřuj tak, aby bylo jasno, co vlastně chceš 🙂 Takže o čem mluvíš? CO podle tebe nikdo netvrdí?

    Máš-li na mysli ono POPÍRÁNÍ HOLOKAUSTU, tak jsem k tomu svoje napsal, bohužel to pan bestmen znovu smazal. Protože to tu není.

    Takže znovu:
    Vlož do Google text: „popírání holokaustu“
    a budeš mít čtení na dny 🙂
    —–

    Podle jakého inteligenčního kvocientu, nebo logického klíče, jsi usoudil, že když se děti učí od mala podnikat, obchodovat, prodávat, že se jedná o:

    SEKTÁŘSTVÍ?

    Ty už vážně nevíš, jak bys zaujal tu partu pitomců, co je pořád přesvědčená, že ví, co je to Amway, sekty, a td 🙂 Dejte si někde sraz a povídejte si o tom 🙂

    Co dělám se stříbrem? Co asi? Psal jsem, že je nakupuji. Část nakupuji v mincích, které obdivuje můj mladší syn a učím jej na nich znát trvalou hodnotu vzácných komodit a mizivou trvanlivost měny jako takové. Učím jej, jak je moudré spořit v čemkoliv jiném, jenom ne v penězích. Mé děti nemají stavební spoření v penězích, ale ve zlatě a ve stříbře. Kiyosaki, Buffet, Jordan mě vyškolili dobře a já jejich moudré knihy a praktické zkušenosti bez potíží chápu.

  31. „Máš-li na mysli ono POPÍRÁNÍ HOLOKAUSTU, tak jsem k tomu svoje napsal, bohužel to pan bestmen znovu smazal. Protože to tu není.“

    Ty jsi tvrdil, že někdo popírá existenci koncentračních táborů, což je nesmysl a proto jsem se ptal, kde a kdo to tvrdí!
    Ty ale opět nemáš odkaz jen mluvíš o googlu, na kterém ovšem nic takového nenajdeš.

  32. „Podle jakého inteligenčního kvocientu, nebo logického klíče, jsi usoudil, že když se děti učí od mala podnikat, obchodovat, prodávat, že se jedná o SEKTÁŘSTVÍ?“

    Podle jednoduchého: ty – amway fanatiky – je učíš amwayáctví.
    Tudíž je srovnání s fanatickými křestany na videu zcela adekvátní (mimochodem, tito náboženstští fanatici jsou amway hodně podobní a jsou spolu dost personálně propojení)

  33. „Učím jej, jak je moudré spořit v čemkoliv jiném, jenom ne v penězích. Mé děti nemají stavební spoření v penězích, ale ve zlatě a ve stříbře.“

    Takže doma střádáš zlaté a stříbrné plíšky?
    (předpokládám, že na zlaté pruty a cihly jsi ještě nevydělal)

  34. 🙂 Ty jsi vážně idiot 🙂

    Obsahem popírání holokaustu je také popírání koncentračních táborů, nebo ne? 🙂 Nebo Koncentrační tábory nebyly součástí holokaustu? 🙂 No možná ne. Tak pokud ne, na což jistě TY DŮKAZY MÁŠ, 🙂 🙂 🙂 tak já to tedy beru zpět 🙂
    —-

    Já si říkal, že onen klíč, dle kterého dešifruješ tu kardinální pitomost, bude další kardinální pitomost 🙂 No, já od tebe prozatím nic smysluplného ani nečetl, jen samé pitomosti 🙂
    —–

    Komentuje hraesvelgr, 7.1.2011 @ 10.37
    Takže doma střádáš zlaté a stříbrné plíšky?
    (předpokládám, že na zlaté pruty a cihly jsi ještě nevydělal)

    Ukaž mi prosímtě jediný případ, kdy ty jsi tady někde něco předpokládal dobře 🙂 Investiční stříbro a zlato nejsou žádné plíšky 🙂 Tvé vyjadřování ukazuje, že o tom, stejně jako o všem ostatním o čem zde krákáš, víš samozřejmě zase naprostý KU-LO-VÝ 🙂

  35. Víš, ty jsi obyčejné hovado, nic víc.
    Já jsem sice ateista, byť pokřtěný. Ale tak idiotsky, jak se ty vyjadřuješ o lidech, kteří jsou věřící (nábožensky), to se vidí jen u naprostých kreténů 🙁

  36. Vidíš Pavle. A já na svém tvrzení o nesvéprávnosti trvám.

    Ty přece víš, že produkty Amway jsou předražené a nejsou vůbec tak kvalitní, jak se tvrdí. Takže bys měl být schopen „své manželce“ snadno vysvětlit, jakou chybu dělá, když si je kupuje, jak tím rujnuje rodinný rozpočet a negativně ovlivňuje myšlení celé rodiny, včetně vztahů. Měl bys tedy energii tlachání zde přesměrovat tímto směrem, ke své rodině. Toho ale nejsi schopen, děláš to, co dělat nechceš, používáš to, co odsuzuješ. To je kromě nesvéprávnosti ještě navíc pokrytecké.

    Moje rodina např. miluje smažený květák, já jej nesnáším. Takže jej nejím. Podle tebe jsem ale – cituji:

    😐
    To by bylo divný ne ❓

    Udělej si pořádek doma a nepruď na internetových diskusích o věcech, které prostě nechápeš. Je to fér požadavek?

  37. Od rána jsem byl pryč. Teďka koukám jak to tady vře… No, ale nic novýho… ACZ a ta jeho demagogie, která ničí emwej byznys 😀

    Pavle a hraesvelgr, mějte s ACZ strpení, on za to nemůže :mrgreen:

  38. Všechno, co člověk dělá a udělá, dělá proto, že dělat CHCE. Nic takového, jako že MUSÍM, ve skutečnosti neexistuje. Nikdo na světě nikoho z nás nepřinutí dělat to co děláme, kromě nás samotných. Jakékoliv popírání tohoto faktu jsou jen pusté hledání výmluv.

    Pěkný víkend pánové 🙂

  39. Komentuje Bestmen, 7.1.2011 @ 13.03
    No, ale nic novýho… ACZ a ta jeho demagogie, která ničí emwej byznys 😀
    —–
    Opět další porce představ? 🙂

    Co kdybys nějak definoval JAK JE ONEN BYZNYS MNOU NIČEN a jak by prosperoval, kdyby tedy mě nebylo? 🙂 Vždycky tvrdíš takové blbosti, že se jeden musí fakt smát :

    NO, odpovědi se samozřejmě nedočkáme, ty nikdy neodpovídáš na požadavek svých tvrzení 🙂

  40. acz:

    Již jsem to zde několikrát psal… Ty ničíš ten tvůj super byznys, těma svejma kecama tady. Tím nové ovečky odrazuješ… Nicméně, děkuji ti za to, že zde jsi :mrgreen:

  41. ACZ:

    A co jsou tedy klasické pár gramové slitky??

    A nebo jsem se mýlíl a kupuješ cihly?? :mrgreen:
    Pokud si chceš vymyslet, že ano, tak tě dopředu varuju, že zlatá cihla váží stovky gramů až kilo – prodává se tedy za statisíce korun a i kdyby ses spokojil se stříbrem, tak tady máš zase cihly obvykle mnohem těžší a tak by sis musel připravit minimálně nějakých 80 tisíc za cca tříkilovku. 😡

  42. ACZ:
    „Obsahem popírání holokaustu je také popírání koncentračních táborů, nebo ne?“

    Je vidět, že s touto problematikou nejsi absolutně seznámen.
    Pro tvou informaci: něco takového nikdo netvrdil.
    Skutečná tvrzení tu rozebírat nebudu, protože to není tématem diskuze a můžeš si o tom přečíst mraky literatury.

  43. „Víš, ty jsi obyčejné hovado, nic víc.
    Já jsem sice ateista, byť pokřtěný. Ale tak idiotsky, jak se ty vyjadřuješ o lidech, kteří jsou věřící (nábožensky), to se vidí jen u naprostých kreténů“

    Že se vyjadřuju negativně o fanaticích je zcela legitimní!
    Zvlášt vzhledem k tomu,že organizace, ke které se dotyční hlasí (resp. ze které vychází) po staletí vraždila a mučila lidi a brzdila celkový pokrok.
    Navíc tito lidé brzdí svobodu a pokrok dodnes, kdy svá dogmata pletou do politiky, vědy a školství, vymývájí lidem hlavy (stejně jako amwayáci) a snaží se jim vnutit svou pravdu.

  44. Acz..
    Já už nevim.. To je strašný.. Já už nevim, jak na ty tvoje výkruty..
    To už se fakt nedá..
    Dobře víš, jak to u vás v amway chodí..
    Semináře poslouchat nenutíte ale!!
    když na ně nebudete chodit, tak taky nemusíte být úspěšní atd..
    To samé je u výrobků.. Navíc na seminářích doporučujete 100% spotřebu. I když něco nepotřebujete tak to stejně koupíte..
    Ste z těch výrobků totiž úplně na větvi.. Vy se dokonce na těch seminářích, jak sem slyšel snažíte ty výrobky rozprodat mezi sebou..
    Já bych se nedivil, kdyby po semináři přiběh amwayák domů a okamžitě kupoval vodní filtr a přitom ho nikdy nepotřeboval..

    Víš a to je pro mě negativní manipulace jak řiká Bestmen a pochyb o svéprávnosti amwayáků kterej si sem podsunul ty..

    Věděl sem, že mi zaútočíš na rodinu, což přesně vyjadřuje tvojí osobnost, trapnost a amway chování..

    Mojí rodiny se tohle naštěstí netýká :mrgreen:

  45. Komentuje Bestmen, 7.1.2011 @ 13.12

    acz:

    Již jsem to zde několikrát psal… Ty ničíš ten tvůj super byznys, těma svejma kecama tady. Tím nové ovečky odrazuješ… Nicméně, děkuji ti za to, že zde jsi :mrgreen:
    ———–

    Tím jen neustále dokazuješ, že o tomhle byznysu nevíš vůbec nic a nechápeš jej. Skutečně to poslední, o co v tomhle byznysu stojíme, jsou nějaké OVEČKY. 🙂

    Ale tobě bych to mohl vysvětlovat do nekonečna 🙂 Ty si pořád pomeleš tu svou písničku 🙂

  46. Komentuje hraesvelgr, 7.1.2011 @ 14.31
    A co jsou tedy klasické pár gramové slitky??
    A nebo jsem se mýlíl a kupuješ cihly?? :mrgreen:
    Pokud si chceš vymyslet, že ano, tak tě dopředu varuju, že zlatá cihla váží stovky gramů až kilo – prodává se tedy za statisíce korun a i kdyby ses spokojil se stříbrem, tak tady máš zase cihly obvykle mnohem těžší a tak by sis musel připravit minimálně nějakých 80 tisíc za cca tříkilovku. 😡
    —-
    Nechtěl bys těch svých výlevů na téma investiční stříbro, resp. zlato, raději nechat ve stavu, kde ve tvém případě bylo doposud? V pusté nevědomosti o tomto tématu? Investicím do stříbra se věnuji 2 roky. Jsem skutečně pobaven jak se pokoušíš mi „vysvětlit“, kolik co váží 🙂 přitom sám to nevíš 🙂

    (hmotnosti zásadně v trojských uncích, v rozpětí 1,10,100,1000, jiné velikosti jsou většinou těžko obchodovatelné, gramové velikosti taktéž, svět investičních drahých kovů obchoduje prostě v uncích)

    Jak dlouho ty investuješ o stříbra, že mě chceš poučovat? Kterou školou investování do draých kovů jsi prošel? Povídej. Pardon, Googluj, ať alespoň něco z tvé klávesnice nebude jen pustá blbost 🙂

    Doporučuji, pokud chceš toto téma rozebírat skutečně profesionálně a ne formou tlučení hubou, abys na to založil skutečně diskusní téma. A ne tuhle fraškošaškárnu.

  47. Napsal jsi spoustu keců a omáčky,ale k tmu podstatnému jsi se nevyjádřil: tedy zda sbíráš slitky (tedy plíšky) nebo cihly.

    Raději odpovídej na otázky a nepiš tu nemyslné polemiky o tom v čem a jak se obchoduje.
    Mimochodem 100 uncí jsou, pokud se nepletu, mnou uváděné cca 3 Kg.

  48. Komentuje hraesvelgr, 8.1.2011 @ 15.27
    Napsal jsi spoustu keců a omáčky,ale k tmu podstatnému jsi se nevyjádřil: tedy zda sbíráš slitky (tedy plíšky) nebo cihly.
    Raději odpovídej na otázky a nepiš tu nemyslné polemiky o tom v čem a jak se obchoduje.
    Mimochodem 100 uncí jsou, pokud se nepletu, mnou uváděné cca 3 Kg.
    —-
    Idiot, který nazývá slitky „plíškem“, je pro mne v diskusi o investičních drahých kovech a investování do stříbra naprosto nepoužitelný společník.

    Je pozoruhodné, jak si vždycky vytvoříš nějaké diskusní téma o kterém nic nevíš a potom slovíčkaříš, vymýšlíš si pseudodůvody k dikusi a td. Znáš ty osoně nějaký důvod, proč by se zrovna tobě měl zpovídat jakým způsobem a co nakupuji v oblasti investičního stříbra a zlata? Pověz mi jej. Rád se poučím jak diskutovat s blbci tvého formátu 🙂
    —-
    100 troj.uncí není 3Kg, ale 3,31kg. Být přesný v této branži je něco jako povinnost. Vyjádřil by ses už konečnš konkrétně, co nám všem o investování do drahých kovů CHCEŠ VLASTNĚ SDĚLIT? 🙂 Abychom se zasmáli 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *