Seminář Amway má přednost i před svatbou

Vážení čtenáři a čtenářky,

mnozí z Vás jste otcové a matky dětí. Drtivá většina rodičů své děti miluje. Pro své potomky jste ochotni udělat maximum, to je přirozené. Pro většinu rodičů je dítě tím nejcennějším darem. Rodiče své děti vychovávají. Je to právě rodič, kdo je u toho, když jeho dítě začíná chodit, mluvit… Až děti vyrostou, tak si nacházejí první lásky. Poté následuje svatba a rodinný život. Drtivá většina rodičů chce být svému dítěti na jeho svatbě. Který otec by nechtěl vést svou dceru k oltáři? Která matka by nechtěla vést svého syna k oltáři? Snad každý! Bohužel, jsou i tací rodiče, kteří mají vyšší zájmy, než je svatba jejich milovaného dítěte. Možná to zní jako nepovedený vtip, ale je to tak!

Seminář amway, má přednost i před svatbou

Pro některé Amwayáky, členy různých Amway organizací, je relevantnější seminář Amway, než svatba či rodinná oslava.  Až je mi z těchto slov smutno. 🙁 Výňatek z Amway semináře (Čížek)…

Nahlásit nefunkční video

Co z toho plyne?

Následující…

  • Považuji to negativní manipulaci s lidma. Něco nepřijatelného! Něco, nač je potřeba upozorňovat.
  • Amwayáci jsou na seminářích učeni k tomu, že Amway byznys je pro ně nejrelevatnější prvek života, nejhodnotnější náplň života. Dále jsou učeni k nahánění lidí, egoismu, závisti, atd. Nebýt na svatbě vlastního dítěte, to je přeci strašné. Nesouhlasím s tím!
  • Plyne z toho to, že někteří děti, jsou obětí fanatismu a negativní manipulace svých rodičů. Upřímně tyto děti lituji 🙁 Žít s Amwayákem musí být něco hrozného. Děti Amwayáků, pokud jste obětí toho zvrhlého fanatismu a manipulace, tak kontaktujte admina, možná vám mohu pomoci.
  • Relevantnější je seminář Amway, než rodinná oslava. Takže například…  Matka má šedesátiny. Dcera, syn a další příbuzní mají pro oslavenkyni připravené dárky. Matka jim však řekne: Já musím jít na seminář Amway – vydělávat penízky. Nebo také… Manžel koupil své manželce zájezd k třicátým narozeninám. Manželka řekne: Já se ale nemůžu účastnit toho zájezdu, v tom termínu je zrovna  seminář Amway, a ten má přednost. Děsné!
  • Plyne z toho to, že na Amway business musí mít člověk žaludek, nemůže to dělat úplně každý. Ono vůbec, kdo tento byznys dělá? Především lidé, kteří mají minimální šanci uspět v normálním životě, podnikání.
  • Pokud chce někdo v tomto byznysu vydělávat slušný peníze, tak tomu musí obětovat úpně všechno – peníze, čas, přátelé, příbuzné, rodinu… Všechno musí jít stranou.
  • Motivační Amway semináře magořeji a manipulují lidi.
  • Amway business (semináře) nepřejí lásce.

Dělat Amway?

Chcete začít dělat Amway? Nedělejte to. Nebudete moci jít na svatbu a rodinnou oslavu v době, kdy bude seminář Amway. To chcete? Normální člověk toto chtít nemůže!

Související články:

Další články o Amway na CzBlogu

Další články o Amway na Amwey-Business.cz

181 komentářů u “Seminář Amway má přednost i před svatbou

  1. Komentuje hraesvelgr, 7.1.2011 @ 14.45
    Že se vyjadřuju negativně o fanaticích je zcela legitimní!
    Zvlášt vzhledem k tomu,že organizace, ke které se dotyční hlasí (resp. ze které vychází) po staletí vraždila a mučila lidi a brzdila celkový pokrok.
    Navíc tito lidé brzdí svobodu a pokrok dodnes, kdy svá dogmata pletou do politiky, vědy a školství, vymývájí lidem hlavy (stejně jako amwayáci) a snaží se jim vnutit svou pravdu.
    —-
    Tak předně ty víš naprostý kulový „co brzdí pokrok“ a „vědu“ nebo dokonce „školství“. Ty si to jen radičně myslíš 🙂 A samozřejmě jako obvykle naprost oblbě. A to je přesně to, co „všechno“ brzdí. Lidská blbost, tvářící se za fakt, nebo snad dokonce „pravdu“ 🙂 To jsou největší brzdy lidsta. Lidstvo, člověk sám sobě. Člověk brzdí jen sám sebe a naštěstí, byť je Vás většina, je mnoho lidí, kteří sami sebe nijak nebrzdí a tudíž nemají „zabržděný život a mysl“ přesně jako ty 🙂
    —-
    Zlo vytvářejí lidé, nikoliv symboly. Křesťanství nikomu žádné vraždění ani mučení nepřineslo. Bibli jsi samozřejmě nikdy nečetl ani nic podobného, co křesťansví definuje, stejně jako nic nevíš o Amway, investvání do stříbra a dalších tématech, o kterých se t usnažíš diskutovat, ale bohužel u toho vypadáš jako trouba, šašek, tajtrdlík.
    Byli to vždy konkrétní lidé, kteří zneužili obyčejným lhaním, překrucováním a vlastním prospěchem, ve jménu čehokoliv, co si zrovna zvolili jako symbol, ty nejlepší myšlenky. Ale o tom ty nemáš ani páru. Nikoliv symboly, ale lidé, hlupáci, jako seš ty, kteří ani netuš, kde je zakopán pes 🙂
    —-
    P.S. víš něco konkrétního o současném, již století starém „Rockeferellovském“ v moderním světě používaném vzdělávacím školském systému? Když už tam monumentálně hovoříš o tom, co negativně ovlivňuje školství 🙂 Že bychom se zase nasmáli 🙂

    Ty jsi ten největší žvanil, co se v poslední době pohybuje na českém internetu 🙂

  2. Komentuje hraesvelgr, 8.1.2011 @ 15.27
    Raději odpovídej na otázky a nepiš tu nemyslné polemiky o tom v čem a jak se obchoduje.
    —–
    Tvoje drzost je skutečně unikátní. Ty snad někde odpovídáš na moje otázky a přitom nepíšeš nesmyslné polemiky? je to legační, že si troufáš požadovat po jiných něco, co sám příkladně NEDĚLÁŠ 🙂 Co kdybys tedy pro jednou šel příkladem místo žvanění, vypsal si odpovědi na všechny moje otázky a odpověděl na ně? 🙂 Hm?

  3. 🙂 Šašku s plíškama 🙂

    ABY OSTATNÍ MĚLI PŘEDSTAVU, JAKÝ TY JSI ŽVANIL:

    Jednouncová mince je velká a váží zhruba jako česká kovová PADESÁTIKORUNA.

    10-ti uncový slitek je velký jako krabička karet 🙂

    Ty PLÍŠKU 🙂

    Švejk hadr, to jsi ty 🙂

  4. „100 troj.uncí není 3Kg, ale 3,31kg. Být přesný v této branži je něco jako povinnost. “

    Asi stále nechápeš o čem je řeč.
    Tedy ještě jednou: pobavilo mě, jak tu dělá velkého chytráka někdo, kdo doma sbírá malé slitky stříbra.

    „10-ti uncový slitek je velký jako krabička karet“

    To ale používáš hodně tenké karty. Sedmimilimetrový balíček se moc nevidí…

    Hlavně ale i těchto 10 unci stojí okolo 8 tisíc, takže nákupy těchto slitků asi moc často dělat nebudeš. :mrgreen:

  5. „Tak předně ty víš naprostý kulový „co brzdí pokrok“ a „vědu“ nebo dokonce „školství“. Ty si to jen radičně myslíš “

    Asi zapomínáš na historické události mezi než patří například persekuce „heretiků“, kteří se opovážili tvrdit, že země není placatá nebo jiné vědecké poznatky.
    Celou historií křestanství se vleče dogmatismus a přijímání objektivní pravdy až ve stavu naprosté neudržitelnosti.

    Pokud ti nepřijde upálení vědce nebo jejich současná neoprávněná kritika jako brždění vývoje, tak se ti musím opět z plna hrdla zasmát.

    Nebo povinná výuka kreacionismu na amerických školách.. 🙁

    „Bibli jsi samozřejmě nikdy nečetl ani nic podobného“

    Nesud dle sebe.
    Ty jsi zjevně nečetl jak Bibli, tak i učebnice dějepisu pro základní školy.

    Hlavně je vidět, že nejsi seznámen se základy teologie jednotlivých církví, protože meleš nesmysly – křestanství si totiž zřejmě představuješ jako nauku o tom, že se všichni máme mít rádi.

  6. Komentuje hraesvelgr, 9.1.2011 @ 11.42
    Asi stále nechápeš o čem je řeč.
    Tedy ještě jednou: pobavilo mě, jak tu dělá velkého chytráka někdo, kdo doma sbírá malé slitky stříbra.
    —-
    Tak to jsi po dlouhé době trefil. Ve tvém případě nechápu téměř nikdy, o čem je s tebou řeč 🙂

    Nyní mi prosím popiš ony mnou napsané fráze, které ze mě dělají VELKÉHO CHYTRÁKA podle hreasvergla 🙂 Nezapomeň, že jsem pouze podotknul smysl výroku Buffeta o učení obchodování malých dětí dle svého příkladu s poznámkou, jak učím obchodování, resp. investování do stříbra své děti já. Protože ty naprosto zásadně všechno vždy megalomansky zveličíš, potom to napadáš a nakonec se tomu vysmíváš 🙂 A to co už bylo na počátku jsi DÁVNO ZAPOMĚL 🙂
    —-
    „10-ti uncový slitek je velký jako krabička karet“
    To ale používáš hodně tenké karty. Sedmimilimetrový balíček se moc nevidí…
    —-
    Další typická demagogie z tvé klávesnice 🙂 Ty jsi schopen klidně rozpoutat válečnou diskusi na téma TLOUŠŤKA BALÍČKU KARET 🙂 Jako by to nebylo jedno. Převážně hraju mariáš a tlošťka krabičky mariášek je zhruba 8-10mm asi. Nikdy jsem to neměřil 🙂 Blbe 🙂 Máš v tý hlavě kromě hoven jen ten smrad z nich 🙂
    —-
    Proč mi popisuješ historii co se kdy stalo? On tu někdo, pardon, JÁ, tvrdil, že se to snad nestalo?
    Mohl bys zapnout ten svůj vypnutý MOZEK a přečíst si znovu, CO JSEM NAPSAL? 🙂 Nemohl. Jistěže, vždyť se na to dívám už měsíce 🙂

    S tebou se skutečně nemá cenu bavit o ničem, ty PLÍŠKU 🙂

  7. Komentuje kralpoutniku, 10.1.2011 @ 7.37

    ACZ je fakt maniak, ale aspon se clovek zasmeje :mrgreen:
    —-
    Zato vy jste k pláči, do jednoho 🙂

  8. Komentuje hraesvelgr, 9.1.2011 @ 11.42
    Hlavně ale i těchto 10 unci stojí okolo 8 tisíc, takže nákupy těchto slitků asi moc často dělat nebudeš. :mrgreen:
    —-
    A proč mi to zase povídáš? napíšeš mi i že tráva je jzelená, nebo že slunce svítí nahoře a ne dole? Co mi ještě povíš? A kdy odpovíš ty na moje otázky? Jakou školu o investicích do drahých kovů máš ty, že si dovoluješ polemizovat nad mojí činností ohledně investování v této branži? Hm? 🙂 Že bychom si porovnali moji a tvoji školu 🙂 Na svatýho Nikdejše, že?

    Nikdy jsem neuváděl ani nenaznačoval, že bych snad investoval miliony ročně do stříbra. To sis zase asi vydedukoval od pudlice 🙂 Ale 100-200 tis. ročně ve stříbře „spořím“. No a? Máš něco proti tomu?

  9. Komentuje Bestmen, 10.1.2011 @ 9.12
    Díky za přiznání, že jsi maniak 🙄
    P.S. Pobreč si 😐
    —-
    A proč bych měl jako brečet? Ty o něčem víš? O čem? 🙂 Čím jsem se tedy přiznal k maniactví? Odpovíš?

    Nebo se jedná opět o tradiční VÝKŘIKY DO TMY? 🙂 No jak jinak? Že? 🙂

  10. Bohuzel, taktika acz a ME je uplne stejna (jak jinak, stoupa verne napodobuje sveho pana). To je mlit o necem jinem, svest debatu na uroven osobniho osocovani a odvadeni od tematu. To podstatne pak zapadne, popr. to ostatni, co by se radi neco dozvedeli, otravi. Proto nesmi zapadnout. Amwayactvi je hnus, vymyvani palic, rikani polopravd, snazeni se ziskani dojmu, ze pokud nejste amway, jste temer povl. Bohuzel je to naopak, protoze jestli nekdo v CR v amway zbohatl, je jich za 15 let pusobeni na trhu zoufale, ale opravdu zoufale malo (viz vypocet, ze v roce 2009 nebylo ani 400 lidi v amway, co by si vydelali prumerny plat a to pri nulovem vydelku ostatnich a zadneho milionare). A z tohodle chce chudinka acz ukladat 100tis. ve stribre? nenech se vysmat, vlezdoprdelko ;-). Kolik lidi uz proslo vasim vychovnym programem? a proc jich je tak malo uspesnych? dockame se odpovedi?

  11. Králi králů 🙂
    Ty tak žvaníš, že bys vyžvanil do silnice kanál i s poklopem. 🙂
    Na otázku PROČ je v Amway tak málo lidí úspěšných jsi ty osobně dostal odpověď několikrát nejen ode mne, ale i od ME 🙂 Ale pořád budeš všude žvanit, že jsi nic nedostal 🙂 tedy znovu:

    9. Odpověď je ZDE:
    https://czblog.cz/na-majitele-czblogu-podano-trestni-oznameni/comment-page-2/#comment-7513

    Fakt už je to otravné dookola opakovat jednu a tu samou věc 🙁

    1. Kde meleme o něčem jiném?
    2. Kde svádíme my jako první debatu na úroveň osobního osočování? (byly jsme to my, kdo vytvořil lživé články a vymýšlí si k ním negativní příspěvky?) Vracíme stejnou mincí až po té, co jsme od Vás, co o tom víte kulový, osočování za lháře a vymývače.
    3. Kdo se chcce „rád“ nco dozvědět a díky nám je mu to neumožněno?
    4. Jak je mu to neumožněno? Hm? On si se mnou nikdo nesmí, nebo nemůže dát schůzku, na které bych mu odpověděl na jakoukoliv otázku, na kterou budu znát odpověď?
    5. Kde tu tvrdí nějaký Amwayják (NVP) že pokud nejsi Amway, tak jsi povl? To si vykládáte vy sami. Až tak jste ne-chápaví 🙂
    6. Co má znamenat:
    „A z tohodle chce chudinka acz ukladat 100tis. ve stribre? nenech se vysmat, vlezdoprdelko“
    To bude nějaký pozitivní přístup v diskusi? Opak našeho: „osobniho osocovani a odvadeni od tematu“?
    7. Jak ty můžeš vědět kde já beru peníze na investování do kovů?
    8. Proč se „otíráš“ o toto téma? Ty o něm něco víš?

    Tak, čekám na přesné, jasné, doložitelné, argumentace a odpovědi. Chceš si hrát na profesionální diskusi, tak začni !!!

  12. Komentuje kralpoutniku, 10.1.2011 @ 12.41
    Bohuzel, taktika acz a ME je uplne stejna (jak jinak, stoupa verne napodobuje sveho pana).
    —-
    Ještě taková malá poznámka na okraj. Obsah tvých komentářů je téměř totožný, jak myšlemkově, tak obsahově prázdný, stejně jako ty Bestmenovy, Verglovy, Mauronovy a dalších. Jsou totožné. Kdo z Vás je tedy ve vašem týmu žvanilů „Stoupa“ a kdo jeho pán? Víš, abychom v tom tedy měli jasno všichni, když už jsi tak závislý na diskusi tímto obsahově pustým způsobem.

  13. acz:

    Já se plně ztotožňuji s „kralpoutniku“, „Mauronem“, „hraesvelgr“ a dalšími normálními lidi, kteří nesypatizují s „amway“…

    acz:
    „Čím jsem se tedy přiznal k maniactví? A proč bych měl jako brečet?“

    K maniactví se přiznáváš každým svým komentářem, taktéž se řadíš mezi demagogy. Brečet se ti chce z nás, tak breč :mrgreen:

  14. ACZ:

    „Jak ty můžeš vědět kde já beru peníze na investování do kovů?“

    Přivyděláváš si homosexuální prostituci nebo paseš manželku??
    Nebo sbíráš trochu jiný druh kovů (dekly od kanálů, dráty z přejezdů)? :mrgreen:

  15. Dovedu si představit domácnost ACZ:
    všude amway výrobky a pohozené zlaté pruty, jedna místnost přestavěná na Amway svatyni, v ložnici nad postelí logo amway, na stolku bysty Čížka a Hassmanna…v pokoji si se tříbrnými slitky hrají děti a manželka si hraje ve sprše s amway-vibrátorem namazaným amway olejem… v kuchyni se vaří amway špagety… :mrgreen: :mrgreen: 😡

  16. ACZ: Stoupa jsi ty, o tom neni sporu. Nevim kde beres penize, vim jen, ze v amway to neni, protoze bys byl asi 200-tej amwayak co tvrdi, ze bere 100tis. mesicne a to proste nemuze byt pravda, vzhledem k vasem hospodarskejm vysledkum.
    K tvym bodum, projdi si svoje prispevky na diskuzich a mas odpoved. K tomu povlu, na seminari se pravi: „97% lidí jsou průměrní a chudí. A co chce těch 97% lidí slyšet? Že chudoba je ctnost, je to tak? “ To uz zavani pohrdanim, nebo se ti to zda ok, souhlasis s takovym nazorem? Ty vlastne jo a nezapomen to naucit svoje deti ve skolce, treba do 6 let prodaj svuj prvni sampon :mrgreen: . O drahejch kovech nic nevim, ja radsi akcie, ted momentalne doporucuju uhelny spolecnosti, diky zaplavam v australii to pekne poroste. Ale vim, ze ty diky amway ukladas tak leda velky kulovy, leda ze bys mel dve prace ;-).

  17. Tak na tyhle již skutečně sprosté žvásty nebudu ani reagovat. Za to mi tedy vážně nestojíte.

  18. acz:

    A můžeš nám prozradit, proč na to nechceš reagovat? Je to snad protože víš, že drtivá většina emwejáků nevydělává nic – prodělává?!

    Máte akorát plnou hubu keců o penězích – o milionářích…, ale ve skutečnosti žádny miliony nemáte. Pouze pár lidí v „amway“ vydělá, ale museji mít na to žaludek, nahánět lidi. Pokud chceš miliony, tak bys musel dodržovat tyhle pravidla, ty milionáři s limuzínou:

    „Amway se vyplatí – na to můžete vzít jed!“

    „Sestavit seznam znamená, napsat všechny lidi, který znáte. Né ty, na který máte telefon. Ale všechny, který znáte!“

    „Dokonce na seznam patřeji i lidi, u nichž nevíte ani jméno! Na seznam patřeji i takový lidi jako… pošťačka, chlap co měří plyn, pokladní ze supermarketu, atd.“

    „Dneska, v době sociálních sítí, facebooků, lidí cz, spolužáků cz, atd. Dneska není problém sehnat kontakt na kohokoliv“

    „Když budete mít dobře sestavený seznam, nebudete mít problém!“

    „Problém většiny lidí je ten, že nemají dlouhý seznam lidí a nemůžou si vybírat, proto se sejdou i s lidma, který nechtěji vydělávat peníze.“

    „Schválně se snažím, a to si myslím, to je klíč, k tomu uspěšnému dovedení toho procesu do konce, ty otázky klást sugestivně. Tzn. snažím se, ty otázky klást, tak aby ho naváděly k pozitivní odpovědi, aby to nebyly takový ty otázky, na který existuje mnoho různých odpovědí. A vedu ho k tomu, aby odpověděl, tak já chci slyšet.“

    „Když hodinu a půl na tom marketingovým plánu stravím, tak potom bojuju za každýho toho člověka, snažím se ho získat, protože i kdyby to mělo bejt prázdný kolečko, který si jednou za čas něco nakoupí, tak ho budu mít raději ve skupině já, než někdo jiný. Protože nikdy nevím, jestli třeba za rok nebo za dva se situace nezmění a on nedostane chuť se do toho pustit, anebo jestli mi třeba náhodou nepřivede k někomu, koho bych mohl zainvestovat. Když už jsem s někým strávil ten čas… Pokud mi rovnou neřekne – hele jdi do prdele, tohle to nechci… ani čtrnáctimetrovou tyčí bych se toho nedotkl… Prostě nemám zájem, a jestli mi vlezeš na pozemek, tak tě zastřelím brokovnicí do hlavy. Tak furt ještě bojuju. Když mi řekne tohle, tak mu řeknu – tak jdi do prdele. Já nemám zájem se s tebou dál bavit… Jinak bojuju, bojuju, bojuju…“

    „Umění jednat s lidma není exaktní věda, která by se dala spočítat, ale je to umění. To se musí natrénovat! Já jsem přesvědčenej právě o tom, že když clověk tohle umí, tak ani ne tak v jeho osobních případech, ale v momentě kdy budete ty lidi sponzorovat, tak když oni uviději, že i člověk, kterej přišel s tím, že – víš co asi ne… já jsem o tom přemýšlel atd. Když ho ale přetočíte na ANO, nějakým promyšleným způsobem. Nebo když prostě přijde človek a vy ho rovnou vykolejíte z míry tím, že mu řeknete – hele, vždyť jsi říkal, že to vypadá zajímavě, tak se ti na tom asi libilo…? Co to bylo? A po půl hodině on odchazí s podepsanou soupravou a zaplacenejma penězma…“

  19. Proč říkám „acz“ milionáři s limuzínou? No protože má rád tuhle „pohádku“:

    „Na poslední den v práci pro vás přijede velká, dlouhá limuzína, a teďka vrátný volá šéfovi „Pane řediteli, je tady nějaká státní návštěva, která přijela velikánským autem. Vy nekoho čekáte? Ne, nikoho!“ V čele kancelářské budovy je z toho haló, co tam dělá to velké bíle auto, které stojí už hodinu před vchodem? Pro koho to přijelo, nebo kdo s tím přijel? Jestli náhodou nepřijel nějaký ministr, nebo něco takového. A vy si děláte v klidu svoji práci a hodiny odtikávají a blíží se konec pracovní doby. A všichni ti, co se vám celou dobu smáli, tak maji oči na vrch hlavy a už stojí na autobusových zastávkách a koukají, kdo bude do toho auta nasedat, co je to za honoraci. A vy v tom sáčku, v kravatě vycházíte… Vycházíte z těch dveří, do kterých jste museli chodit každé ráno a odcházet každé odpoledne. Takhle se ohlédnete a říkáte si „Tak tady už nikdy, po celý zbytek svého života, nebudu muset strávit ani minutu!“ A říkáte si „Stálo to za to!“ Příchazíte k té bíle limuzíně a borci tam stojeji na těch autobusových zastávkách, a teď se strkaji, stouchaji do sebe loktama a říkaji „Hele podívejte se na něj, to je ten emveják“. To jsou oni, co se choději koukat na ty auta, oni si blázni snad mysleji, že jednou něčim takovým budou jezdit, nebo co. Hele, běžte někdo za nim. On k tomu jde, on si snad do toho chce sednout! Vždyť to jestě poškrábe, aby nám neudělal ostudu! Teďka vy tam prostě přijdete k tomu auťáku a zaťukáte na okénko, řidič si tam čte noviny, protože měl přijet o 3 nebo 4 hodiny dříve, a když se mu představíte, tak on si okamžite nasadí placatou čepici, vyleze a otevře vám dveře, klaní se. Vy si sednete do toho velikánského, obrovského auta, kde je prostor jak na letišti, nalejete si z baru colu a říkáte „Pane řidiči, tak jedem!“. Ale tak patnáct kilometrů za hodinu, já si to chci užít!“. A teďka kolem těch autobusových zastávek, který jsou obležený kolegama z práce, kteří se vám smáli a ukazovali si na vás prstem, tak vy kolem nich pojedete tou limuzínou, těch patnáct kilometrů za hodinu a budete jim připíjet – čau kluci, už se neuvidíme… Když se vám budou smát moc, tak jim můžete třeba udělat tu kulišárnu – bylo to ve středu, a druhý den ve čtvrtek, až ti vaši kolegové ve čtvrtek ráno budou muset v půl šestý jít do práce, tak před tou budovou je bude vítat bilboard – na něm bude vaše rozesmátá tvář a nad tim bude napsáno „Já už jsem svobodný! A co vy?“. Taková velká mechanická ruka jim bude mávat. To nebude špatný! Takže teďka si napište velký seznam lidí a uvidíme se na semináři.“

  20. Je to hrozný, to nahánění lidí:

    „Napište si na seznam všech lidí, které znáte. Je to strašně důležitý!“

    „Když si budete psát seznam rodiny a příbuzenstva – zkuste si vzpomenout, když je svatba nebo nějaká taková rodinná akce, kolik se vám tam sejde.“

    „Když každej den si domluvíte schůzku s dvěma lidma a vysvětlíte jim 15 minutový plán, tak budete dostávat plnej plat, plus odměny a prémie, a každej den pracovní doba tím končí.“

    „Když si koupíme startovní soupravu, tak otevírame svůj obchod. V případě, že si otevřete obchod a nebudete tam mít žádné zboží, nebudete mít nic na skladě… Kolik můžete vydělat peněz? Nula! Ten seznam lidí, to je váš inventář, to je inventář vašeho obchodu! A v případě, že vy začnete dělat emvej byznys a nebudete mít seznam lidí, tak je to, jako když si otevřete obchod a nemáte v regále ani Ň.“

    „Jaký je další zdroj lidí, které známe? Spolužáci. A máme spolužáky ze Základní školy, ze Střední školy nebo odborného učiliště, z vysoký školy. Ale máme taky třeba spolužáky z různých kurzů – kurz počítače, kurz angličtiny. Nebo spolužáky, které známe z Lidové školy umění. To jsou taky spolužáci. Co třeba lidi, který známe přes školu? To nemuseji být jen spolužáci, ale každej známe svého učitele, nebo několik učitelů. Svýho učitele agličtiny, práce na počítači, atd. atd. Kolik je to lidí? Ze základky takových 20, 30. Ze střední školy nebo učiliště, takových 20, 30. Z Vysoký školy? Možná celý ročník! A když se na to podíváme ještě z druhé strany, tak váš partner nebo partnerka, taky maj školy… A když si napíšete společnej seznam, spolužáků…“

    „Pak začnou chodit děti do školky. A maj spolužáky, a ty maj rodiče. A s těma rodičema, vy se můžete znát a setkávat. A můžete si je napsat na seznam. Pak začnou chodit do školy. Tam jsou rodičovský sdružení, že jo. Možná, že neznáte všechny rodiče spolužáků svých dětí, ale víte, že tady sedí pani Dvořáčková, a tady paní Nováčková, atd. atd. Můžete si je napsat na seznam a na příštím rodičovským sdružení se s nima seznámit. Vaše děti možná choději hrát hokej, nebo do hudebky a maj tam i trenéra, spoluhráče a ty maj rodiče. Anebo choději do hudebky, a tam maj učitele a spolužáky, a ty maj rodiče. Obrovský seznam lidí, který známe přes děti. Další seznam lidí je přes zvířata. Kdo máte domácí zvířata… Chodíte s nima k veterináři, možná tam někoho znáte z čekárny, váš veterinář je váš známej. Můžete si ho napsat na seznam. Někdo má psa a chodí s ním na cvičák.“

    „Známe lidi z chaty, známe lidi z kostela, když chodí do kostela. Známe lidi ze sousedství, sousedi a jejich příbuzný. Obrovskej zdroj lidí na seznam! Dámy znaji lidi z porodnice. Pánové znaji lidi z armády, vojska. Co třeba z nemocnice? Někdo kdo ležel v nemocnici, na pokoji se 3, 4 lidma, seznámil se s nemocničním personálem, atd. atd. Známe lidi z obchodů, úřadů, tanečních, ze svých tanečních, nebo tanečních svých dětí. Známe lidi z různých zábav, diskoték, plesů, atd. Známe lidi z hospody. Potom si můžete třeba napsat stranou seznam lidí, o kterých víte, že podnikaji – seznam podnikatelů. Nebo kdo z vás jste podnikatel. Nebo pracujete v obchodě, tak máte seznam zákazníků. Nebo seznam dodavatelů. Obrovskej zdroj jmen lidí na seznam. Známe lidi z různýho cestování, z dopravních prostředků – taxiku, vlaku, autobusu… Kdo jezdí pravidelně vlakem, někam do práce, nebo autobusem nějakou linkou. Vždyť tam furt jezději ty stejný lidi! A není problém, si je napsat na seznam! Já vím, že třeba nevíte jak se jmenujou, ale můžete si napsat nějaký poznávací znamení – chlap v černým kabátě, který jel půlšestkou, třeba.. A až se s ním příště sejdete, můžete se s ním seznámit. Známe lidi z místní politiky – svého starostu, svého poslance, členy zastupitelstva, atd. Známe lidi, který bydleji né v našem městě. To je další poznávací znamení některých lidí, který znáte – lidi mimo město. Známe lidi bohatý, o kom víte, že je bohatej…“

    „Jaký je další zdroj lidí které známe? Lidi, který známe přes příbuzný.“

  21. Když jsem se Amweyákovi(velmi blízkému rodinnému přítelovi) zmínil(slušně ho požádal), že naše babička bude slavit 90let tento rok, a že když to bude opravdu velká rodinná oslava, tak že by bylo slušné tam jít, když se tam sejde celá rodina a spoustu dalších lidí, tak mi na to předem odpověděl, že na tu oslavu nepude, pokud bude seminář 😕
    Takže vše co je psáno v tomto článku je opravdu pravda..
    Pro mě je to velmi neslušné a hnusné. Hlavně když si někteří z ostatních kvůli této oslavě berou dovolenou ap..
    Amway je sekta a amweyáci přinášejí tomuto byznysu obrovské morální oběti a postrádají veškerou slušnost, kterou amwayi všichni NVP do jednoho odevzdali 😕

  22. Pavel: takže pro tebe je neslušné, když ti „blízký rodiný přítel“ na rovinu oznámí, že za určitých podmínek se nezůčastní celé oslavy?
    Veškeré oslavy, svatby atd. se dají plánovat, lze je naplánovat třeba den před seminářem či den po nebo na uplne jiný weekend.
    Pogratulovat či poblahopřát lze i kdykoliv jindy než na hromadné oslavě.
    Z výše uvedeného plyne, že článek není pravdivý a že ty jsi žvanil, protože omluvit svoji účast je slušnost oproti tomu ji přislíbit a pak nedorazit.

  23. SiD:

    Moc dobře víš o čem Pavel píše, a že se to děje (a že je to HNUS). Tak to prosím neokecávej, je to trapný 😐

  24. Komentuje Pavel, 19.4.2011 @ 17.38
    Když jsem se Amweyákovi(velmi blízkému rodinnému přítelovi) zmínil(slušně ho požádal), že naše babička bude slavit 90let tento rok, a že když to bude opravdu velká rodinná oslava, tak že by bylo slušné tam jít, když se tam sejde celá rodina a spoustu dalších lidí, tak mi na to předem odpověděl, že na tu oslavu nepude, pokud bude seminář

    Jak moc těžké je přijmout fakt, že někomu prostě na oslavě tvé babičky zase tak moc nezáleží?

    P.S: Můžeš nám popsat jak taková oslava bude probíhat? Abychom si udělali obrázek o co zajímavého ten vypatlanec z Amway vlastně přijde 🙂 Bude se chlastat, žvanit o politice, pomlouvat jeden druhého, žrát jako o život …. a to je tak asi všechno, že? 🙂

  25. Komentuje admin, 19.4.2011 @ 19.10
    Moc dobře víš o čem Pavel píše, a že se to děje (a že je to HNUS). Tak to prosím neokecávej, je to trapný

    Co je trapný? Dokážeš to skutečně posat, nebo zase jen tak žvaníš?

    Od kdy je chození na oslavy JAKÁSI MORÁLNÍ POVINNOST? Možná tak pro alkoholika. A odmítnutí je HNUSEM? Kdy jsi spadl na hlavičku? Kdy jsi přestal používat tu věc mezi ušima? Po narození, že?

    Bereš v úvahu také možnost, že nás tady Pavel tradičně ZASE JEN PĚKNĚ LAKUJE? Jakou máme jistotu, že sis ten příspěvek nenapsal sám, jako mnoho jiných za již jasným účelem?

    Protože já jsem v Amway a na oslavy když chci tak chodím, letos jsem vynechal už 2x BBS a 3x OPEN a to je teprve duben z různých vlastních osobních důvodů.

    Vynechat víkendový mezinárodní seminář kvůli pozdě nahlášené oslavě je už docela problém, lístek mám zaplacený měsíce dopředu a ubytování také.

    Ty bys zrušil kompletně zaplacený víkendový vílet kvůli oslavě narozenin, nebo by ses omluvil, že už něco máš?

    A nikdo, vůbec nikdo mi nic nevyčítal. Ani nemá proč. Jsme svobodní lidé a děláme si co chceme. Čili také neapříklad nejdeme na oslavu někoho jiného, pokud chceme jít někam jinam. I TO JE SVOBODA.

    CHÁPEŠ VÝZNAM SLOVA SVOBODA?

    Uloženo.

  26. acz
    Už mě je jasný co vás tak spojuje na amwej seminářích.Tam určitě pořádáte swinger party a že si 5X chyběl to byla určitě „modrá ústřice“ nebo naopak:-))Jinak si nedokážu vysvětlit,že by vás až tak lákalo tleskání,na to pudu do divadla Járy Cimrmana:-))

  27. Je zajímavé, že Amway partnerské obchody Brumlík a Bazénovou chemii provozuje Janda s Hassmannovy skupiny…

  28. Snažil jsem se něco najít na internetu o Amway a tak sem tady. Pročetl jsem zde několik článků a komentářů. Mé rozhodnutí je jasné – nejdu do toho. Když čtu komentáře lidí z Amwaye, tak je úplně jasný, co je to za sebranku 😯

  29. Proč, psala jsem snad něco o Office Depot??
    Navíc to není „podle mě“, ale podle kontaktů a rejstříku.
    MARTEP s.r.o.
    Ing. Martin Janda

  30. marcusino: CHYBA,OMYL, jestli si chceš zjistit FAKTA a skutečnosti o Amway,ptej se těch,kteří v tom USPĚLI, tady se toho moc nedozvíš,jenom všechno to,proč to nedělat. Změň úhel pohledu,neposlouchej neúspěšné lidi,kteří v Amway neuspěli, není to chyba Amway,ale těch dotyčných lidí. Jestli chcete dělat MLM (jakýkoliv),tak musíte ovládnout především sami sebe a zde je největší kámen úrazu. Pokud se chcete nebo budete řídit ostatníma neúspěšnýma lidma a oni vám budou „radit“ proč to nedělat,tak se zabývejte radši něčím jiným.Nebudete mít v MLM šanci.

  31. Dave a marcusino
    Všichni úspěšní lidé co znám si myslí,že amway dělají jen zoufalí snílkové.Mnohonásobně větší šanci zbohatnout má každý,kdo si na cokoli vsadí.

  32. Komentuje L., 22.4.2011 @ 12.36

    Je zajímavé, že Amway partnerské obchody Brumlík a Bazénovou chemii provozuje Janda s Hassmannovy skupiny…

    Drtivou většinou emwejáků tenhle byznys prostě neuživí, to je potřeba si přiznat, proto hledaji způsob, jak alespoň něco vydělat…

    Komentuje dave, 24.4.2011 @ 12.50

    marcusino: CHYBA,OMYL, jestli si chceš zjistit FAKTA a skutečnosti o Amway,ptej se těch,kteří v tom USPĚLI, tady se toho moc nedozvíš,jenom všechno to,proč to nedělat. Změň úhel pohledu,neposlouchej neúspěšné lidi,kteří v Amway neuspěli, není to chyba Amway,ale těch dotyčných lidí. Jestli chcete dělat MLM (jakýkoliv),tak musíte ovládnout především sami sebe a zde je největší kámen úrazu. Pokud se chcete nebo budete řídit ostatníma neúspěšnýma lidma a oni vám budou „radit“ proč to nedělat,tak se zabývejte radši něčím jiným.Nebudete mít v MLM šanci.

    Zde se prezentují konkrétní zkušenosti s tímto byznysem. Já konkrétně mohu prohlásit, že jsem byl v 90. letech min. století, manipulován a doslova stalkován jedním „milionářem“. A to řadu let!

    Komentuje JaraCimrman, 25.4.2011 @ 10.47

    Dave a marcusino
    Všichni úspěšní lidé co znám si myslí,že amway dělají jen zoufalí snílkové.Mnohonásobně větší šanci zbohatnout má každý,kdo si na cokoli vsadí.

    Znám dost významných lidí, jsou to moji zákazníci, s každým jsem hovořil o Amway. K tomuto byznysu mají jednoznačně negativní postoj, protože jim spolupráce s tímto „byznysem“ byla předkládání naprosto nevhodným způsobem – přesně tak, jak jsou k tomu emwejáci učeni – lží, polopravdou násáklou manipulací…

  33. Komentuje admin, 26.4.2011 @ 4.03
    Komentuje L., 22.4.2011 @ 12.36
    Je zajímavé, že Amway partnerské obchody Brumlík a Bazénovou chemii provozuje Janda s Hassmannovy skupiny…
    Drtivou většinou emwejáků tenhle byznys prostě neuživí, to je potřeba si přiznat, proto hledaji způsob, jak alespoň něco vydělat

    Mnohem zajímavější a především velmi veselé je tvoe odhalování vlastní hlouposti. Víš, to jsi neobjevil žádnou ameriku.

    Překvapení: ŽÁDNÝ BYZNYS NEUŽIVÍ VĚTŠINU LIDÍ, KTEŘÍ JEJ DĚLAJÍ JAKO VEDLEJŠÁK PÁR HODIN MĚSÍČNĚ.

    Postačilo by ti, kdyby sis vytáh hlavu z tý zadnice a otevřel oči na svět okolo sebe.

    Pokud mají lidé z Amway i jiné podniky, je to jen důkaz fungujícího vzdělávacího systému pro ty, kteří jej poctivě využívají. CHÁPĚŠ VÝZNAM SLOVA DŮKAZ?

    Uloženo.

  34. .Komentuje admin, 26.4.2011 @ 4.03
    Zde se prezentují konkrétní zkušenosti s tímto byznysem. Já konkrétně mohu prohlásit, že jsem byl v 90. letech min. století, manipulován a doslova stalkován jedním „milionářem“. A to řadu let!

    O tvém lhaní už toho víme skutečně dost, nemusíš nám tady cpát další porce. Chudáčku ustrašenej, kdo ti za to může, že se bojíš říct klukovi z řeznictví NE, já to dělat NECHCI.

    Proč do toho pořád pleteš Amway? Že ten dotyčný je trouba, kterej si to dělal po svém aniž by dbal dobré rady, není problém Ani Amway, ani jiných lidí v Amway, ale jen a pouze jeho přístupu.

    PŘEDSTAV SI TY TROTLE, KDYBYCH NA ZÁKLADĚ NEGATIVNÍ ZKUŠENOSTI S TEBOU, ZAHÁJIL KAMPAŃ PROTI VŠEM BLOGERŮM NA SVĚTĚ …. to bych byl za vola, podobně jako seš za vola už nějakej pátek ty sám tady v týhle taškařici. A zcela dobrovolně 🙂

    Být volem zcela dobrovolně, to už chce skutečně hroší kůži.

  35. Komentuje admin, 26.4.2011 @ 4.03
    Znám dost významných lidí, jsou to moji zákazníci, s každým jsem hovořil o Amway.

    Také by ses už konečně mohl přestat prezentovat jako PAN PODNIKATEL. Moc dobře víme jak ty „podnikáš“.

    Pracuješ na ŠVARCSYSTÉM pro svého chlebodárce za mrzký peníz, který ještě jakš takš umí sehnat pár zákazníků, což ty rozhodně neumíš, akorát tak poladit webovku, to ještě zvládáš. Ale jak se říkává kovářova kobyla chodí bosa, je to vidět na tomhle tvém blogu 🙂

    Chceme si nechat přepracovat web a posoudit hosting, oslovíme tvého chlebodárce a doptáme se na tebe, co ty jsi vlastně zač. To se potom nasmějeme 🙂

  36. Komentuje marcusino, 23.4.2011 @ 15.39
    Snažil jsem se něco najít na internetu o Amway a tak sem tady. Pročetl jsem zde několik článků a komentářů. Mé rozhodnutí je jasné – nejdu do toho. Když čtu komentáře lidí z Amwaye, tak je úplně jasný, co je to za sebranku

    To je vynikající nápad, jak zjišťovat informace a fakta. Ten ti doporučuji. Toho se drž a proboha, nikdy jej neměň. A svět ti bude ležet u nohou. Vážně.

  37. acz:

    Komentuje acz, 26.4.2011 @ 6.29

    Komentuje admin, 26.4.2011 @ 4.03
    Znám dost významných lidí, jsou to moji zákazníci, s každým jsem hovořil o Amway.

    Také by ses už konečně mohl přestat prezentovat jako PAN PODNIKATEL. Moc dobře víme jak ty „podnikáš“.

    Pracuješ na ŠVARCSYSTÉM pro svého chlebodárce za mrzký peníz, který ještě jakš takš umí sehnat pár zákazníků, což ty rozhodně neumíš, akorát tak poladit webovku, to ještě zvládáš. Ale jak se říkává kovářova kobyla chodí bosa, je to vidět na tomhle tvém blogu 🙂

    Chceme si nechat přepracovat web a posoudit hosting, oslovíme tvého chlebodárce a doptáme se na tebe, co ty jsi vlastně zač. To se potom nasmějeme 🙂

    Jakej chlebodárce, švarcsystém… co to tady plácáš za nesmylsy?! Ty moc dobře víš v čem podnikám, tak nedělej hlupáka. Tvoje fantazie je fakt neomezená, běž se léčit, jak jsem ti tu už několikrát radil…

    Internet a programování je pro mě jen koníček 🙂

  38. Jara Cimrman: a ti úspěšní lidé, kteří sdílejí tvé názory… v čem oni jsou úspěšní? vypijou pivo pod 8s nebo vypijou 14piv aniž by šli na záchod? jo tak to potom jo, klobouk dolu… to je úspěch 😀

  39. Amwayáci..
    Konečně ste se projevili co ste zač. Slušnost je u vás úplně pryč. Jste chladnokrevní a nechutný.
    Je přeci úplně jedno, o co by ste na oslavě přišli.. Snad by vám amwayům mohlo taky dojít, že na takových oslavách rozhodně věci co vy jmenujete neprobíhají.. Slušnost je přijít a ten věk za to stojí. Člověk který se dožije takového věku si zaslouží a jistě ho potěší, když se sejde celá rodina a ostatní příbuzní..
    Jenže vám amwayákům je to úplně jedno. Myslíte jen na sebe a ta vaše sekta je vám přednější než cokoliv..
    Zase tady přednášíte ty bláboly ze seminářů..
    Podle vás by si snad cca 20 lidí mělo přesunout termín oslavy kvůli jednomu Amwayákovi, kterej musí na seminář jít tleskat, zpívat, křičet, osahávat se a poslouchat 8 hodin sektářskejch keců..
    Fakt skvělý.. Měli by ste se trochu vzpamatovat 😛

  40. Jediný důvod, proč je lepší být semináři než na důležitých jubilejních oslavách ap. Jediný důvod proč vám to na těch seminářích dokola opakují a tlučou do hlavy je ten, abyste přinesli amwayi jen další z mnoha obětí..

    Čím více totiž kvůli Amway akcím odmítáte běžných, byť velmi morálně důležitých věcí, oslav, výletů, dovolených, zkrátka jakékoliv volné chvíle strávené třeba se svými přáteli, či příbuznými ap. tim více se stáváte oddanými a posedlými svou věcí a propadáte se hlouběji do závislosti těch vašich skupinek..

    A přesně takhle se to dělá v sektách.

    Jen kvůli tomuhle účelu přinášíte tyto oběti. Nic víc..
    Takhle se tvoří stabilita toho vašeho rádoby byznysu..
    Jen a pouze vymíváním mozků, negativní manipulací s lidským myšlením, posloucháním podprahových nahrávek a přednášek atd. atd..

    Jste sekta, nic víc 😕

  41. Tak k tomu už bylo mnohokrát, tisíckrát, všude po celém světě, skutečnými odborníky na celou problematiku tohoto tématu, jednoznačně sděleno:

    KDO POVAŽUJE A TVRDÍ, ŽE AMWAY JE SEKTA, JE JEN OBYČEJNÝ HLUPÁK, KTERÝ NEVÍ, O ČEM MLUVÍ.

    Vaše postoje, byly už dávno mnohokrát definovány. Vy dva o tom jen bohužel nemáte tušení, jako téměř o ničem, o čem zde žvaníte 🙂

    A ani neustálé opakování tohoto blábolu z něj pravdu neudělá. Nejste první, kdo s touhle stupiditou na svět přišel, takže jen kopírujete stupidní názory druhých. Tohle jsou stupidity staré desítky let a po celou tu dobu byly vždy velmi jednoduše vyvraceny. Zůstávají tedy hlupáky ti, kteří tyhle voloviny neustále opakují.

    To máte tak, vy dva šašci. Vezměte třeba takovou pistoli. Někdo s ní může vyhrát mistrovství světa ve střelbě, jiný s ní může zastřelit úmyslně při loupeži napadeného a jiný si s ní při neopatrné manipulaci vystřelí voko.

    Vy jste případ druhý a třetí. Neumíte bohužel vůbec zacházet s tím, s čím si hrajete, protože tomu naprosto nerozumíte.

    A překvapení na závěr pro vás duté hlavy:

    TA PISTOLE —– ZA NIC NEMŮŽE !!!

    Uloženo.

  42. Drahý SiD seš vtipnej jak moje babička.Pravda já těch úspěšnejch znám málo proti tobě,protože každej amweják má dlouhou limuzínu a když ne jednoho krásnýho dne mít určitě bude:-)))

    acz
    Pravda že pistole za nic nemuže,to stejné je i u amway.Ovšem lidé co vás školí a vymívají mozek snílkům střílejí hodně vostrejma.

  43. Ten člověk co to sem napsal je zjevně nemocnej.. Nic takového neni praavda a mělo by být víc lidí zaujatých proti tomu co se děje v ČR. Myslím že Amway byznys je ten nejčistější směr vydělávání peněz. Evidentně pan chytrej spoléhá na to že se o něj postará někdo jinej, hlavně aby to nemusel dělat on!!! Nedělam Amway ale asi začnu , už kvůli takovejmhle lidem jako je tenhle !!!!!

  44. Komentuje V, 2.7.2011 @ 17.50

    Ten člověk co to sem napsal je zjevně nemocnej.. Nic takového neni praavda a mělo by být víc lidí zaujatých proti tomu co se děje v ČR. Myslím že Amway byznys je ten nejčistější směr vydělávání peněz. Evidentně pan chytrej spoléhá na to že se o něj postará někdo jinej, hlavně aby to nemusel dělat on!!! Nedělam Amway ale asi začnu , už kvůli takovejmhle lidem jako je tenhle !!!!!

    Takže podle tebe je Roman Čížek lhář, když tvrdí na semináři dne 24. 7. 2010 – Hradec Králové RCE:

    „Seminář má přednost před rodinejma oslavama, svatbama, atp. Byznys je to, co nás živí a vydělává na to, aby jsme vůbec měli, kdy takovýhle slavnosti pořádat, a z čeho. Prostě byznys má přednost! A mít lístek na příští seminář, už na tomto semináři, je jedno z takových závazků! Protože čím dřív, máte takový lístek u sebe, tím dřív ho můžete prodat někomu dalšímu.“

    Chceš skutečně označit Diamanta Romana Čížka (motivační organizace RCE) za lháře????

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *