Populismus je největší zosobnění zla!

Populismus v Česku nabírá na síle, populismus je silným a nebezpečným nástrojem socialistů a komunistů, kteří touží po moci, a to za každou cenu. Populismus v  socialisticko – komunistické podobě se rovná prohlubujícímu se státnímu dluhu, útlumu ekonomiky, zvyšování daní, vysokou nezaměstnaností, naprosté devastaci naší krásné země… Buďme rozumně smíšlející lidé, nebuďme egoističtí – nemysleme pouze na sebe, mysleme na budoucnost, nejen na svou budoucnost, ale především na budocnoust našich potomků.

komunisti

Chápu, že mnoho lidí v této zemi je doslova zhnuseno současnou politickou scénou (já také), nicméně uvědomte si, že socialismus = komunismus, komunismus = utopie, která nám v minulosti ukázala, že je to špatná cesta. Koho tedy volit? Toť otázka?! Jedno vím naprosto jistě, rozhodně nebudu volit levici – ČSSD, KSČM a podobnou sebranku, která ve velkém dává „chudým“ a „bohatým“ bere – už toto samotné myšlení je velkým nesmyslem, které patří pouze do pohádek pro děti. Budu volit pravici! Koho? To opravdu nyní ještě nevím, vždy jsem volil pouze ODS, nyní mám chuť volit nějakou menší pravicovovou stranu. Poslední dobou jsem poměrně hodně zhnusen některými představiteli ODS, v žádném případě ne programem ODS.

Rozhodně volte pravici, je jedno v jakékoli podobě, ale rozhodně volte jedině pravici!

Populismus je největší zosobnění zla! Rozhodně nevolme populistickou a líbivou politiku socialistů a komunistů, to je pouze cesta do záhuby!

Další mé články k tomuto tématu:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *