Co je amway? Podvodníci, sekta?

Společnost Amway Corporation založili v roce 1959 pánové Jay Van Andel a Rich DeVos v USA. Amway vlastní svou holdingovou společnost s názvem Alticor Inc., dále také dceřiné společnosti Quixtar Inc., Access Business Group LLC. Amway má mnoho poboček po celém světě včetně států tzv. bývalého východního bloku, dokonce i v komunistické Číně, Asii atd. . Od roku 1994 působí Amway také v České republice. Amway se zabývá výrobou a distribucí svých vlastných výrobků, které jsou údajně šetrné pro životní prostředí – ekologické. Tyto výrobky Amway nabízí tzv. přímým prodejem (v domácnostech – donáškou do domu , distribucí do firem…) a přes internetový portál.

Výrobky Amvay

NUTRILITE (doplňky stravy přírodního a rostlinného původu – vitamíny, minerální látky atp.), ARTISTRY (kosmetika), E.FUNKHOUSER NEW YORK (dekorativní kosmetika, BODY SERIES (tělový šampon, tekuté mýdlo, antiperspirační sprej…), SATINIQUE (péče o vlasy), HYMM (kosmetika pro muže na holení – žiletky, krémy, pěny), GLISTER (péče o ústa – zubní pasty, vody, zubní kartáčky…), DISH DROPS (čistící prostředky na nádobí – tablety do myčky…), eSpring (úprava pitné vody), iCook (výrobky do kuchyně – hrnce…), SA8 (prací prostředky, odstraňovače skvrn…), L.O.C. (čistící prostředky).

Je nějaký vstupní poplatek?

Ano, vstupní poplatek – registace do Amway skutečně je (více vám řekne VPA). Tento poplatek je přes tisíc korun. Ale počítejte s tím, že vám mohou být vnucovány i výrobky za další tisíce…

Nějaký nešvar?

Z hlediska výroby produktů, je vše v pořádku. Nicméně z hlediska jejich prodeje a náboru nových členů, tam vidím velký problém. Ale za to nemůže žádná firma Amway (ani Amway Corporatin, s.r.o., kterou vlastněji rusáci), ale někteří její distributoři nebo motivační organizace (Amway motivational organisations – AMO). Zde je ještě nutno podotknout, že tito distributoři, jsou samostatně podnikající subjekty – podnikatelé, kteří podnikají na základě živnostenského listu, nebo právnické osoby (s.r.o., a.s., …).

Amway Business

Hnacím motorem Amway Businessu je Multi-level marketing (MLM), na čemž není vůbec nic špatného.

Reklamou pro Amway Business je mj. přesvědčovací proces, jehož častou součástí je v některých případech manipulace s lidmi (to provádějí někteří distributoři amway, ne zaměstnanci firmy Amway). Což je rozhodně špatně! Celý systém Amway funguje tak, že Amwayáci prodávají zmíněné výrobky mj. přímým prodejem, webovou prezentací, atd. Z tohoto prodeje mají určité procento zisku. Amwayáci přesvědčují nové „ovečky“, ať jdou do Amway Businessu. Nábory nových Amwayáků, v některých případech, obsahují manipulaci s lidmi. Amwayáci organizují veřejné mítinky a semináře, které jsou opravdu barvité 🙂 Některé tyto mítinky považuji za trapné, až nechutné. Tyto semináře a mítinky nepořádná žádná firma Amway! Jsou snad Amwayáci někdy označovány za vymývače mozků, oblbovače lidí, či dokonce sektu?

Závěrem

Některé tyto výrobky jsou drahé (alespoň z mého pohledu). V Česku na to lidi nemají peníze. Tyto výrobky kupují především sami Amwayáci. Jen těžko dneska někoho zapojíte do Amway Businessu, protože drtivá většina lidí má k Amway Businessu negativní postoj… Veřejnost si myslí, že se jedná o pyramidovou hru, letadlo. Já vím, že to tak ale není! Kde tedy seženete lidi pod sebe? Nikde! A proto tedy nic nevyděláte… Drtivá většina Amwayáků nevydělává prakticky nic. Jen investuje / prodělává – vstupenky na semináře, telefonické hovory, pohonné hmoty při nahánění lidí, atd.

Někteří Amwayáci jsou zaslepeni bohatsvím, které na ně přes business údajně čeká, a to je špatně. Amwayáctví rozhodně není standartní a seriózní způsob vydělávání peněz, to je můj názor. Pokud se hodláte zabývat tímto byznysem, hodláte přesvědčovat své okolí, jak je to nejlepší business na světě, jak se na tom neskutečně vydělá hodně peněz, tak počítejte s tím, že můžete přijít o přátele, kamarády, příbuzné a okolí si o vás bude myslet něco o bláznech.

Obdoba tohoto byznysu (MLM) je např. Herbalife, Lyoness… .

Nikdy nevěřte obrovkým ziskům a nereálným slibům. Pozor také na vymývače mozků!

V tomto článku jsou uvedeny subjektivní názory autora článku.

Anketa:

 

BlueBoard.cz

Nějaká ta videa:

Budete mít lepší manželství, lepší rodinu, váš celý život se zlepší! Protože jste v tomto byznysu…

1 284 komentářů u “Co je amway? Podvodníci, sekta?

  1. Retard napsal:
    Proti MLM tady nikdo nic nemá.Avon,Oriflame a další jsou seriozní firmy,které nemají zapotřebý provozovat prohnilé praktiky amwejáckých guru vymejvačů.

    Tak teď si naplno projevil svou demenci a neznalost MLM 😀
    Seriozni MLM 😀 😀 tva stara si objednava dve rasenky za rok a buduje MLM. Navic z jedinou neagresivni formou techto firem sem se setkal jeste na gymplu, kdy marka poslala katalog po tride. Chapu, ze nekdo muze to provozovat seriozne, ale znam radu verbiru jak tady do te kosmetiky, tak „seriozniho“ MLM jako je financni poradenstvi, kde pusobi naprosto a vzdy solventni lide a nikdy se nedopustili nekalych praktik, stejne jako cesti politici narozdil od firmy emvej a narustajici obrat emvej je vlastne ukazkou toho, ze spatnych lidi svetove pribyva.
    Po moravsku se Jardo nazyva clovek jako ty… kokot (pohlavni organ samcu)
    Admin narozdil od Tebe je chudak zkalamen svetem, ale ty si na tom hur.

  2. sunris3
    Narůstající obrat firmy amwey je ukázkou jak zdatné a schopné máte vymejvače.Samo každý byznys je o tom jak nejlépe přimět zákazníka utratit své peníze.Jak na to jdou amwejáci se mi ale velmi příčí.
    Toho kokota ti odpustím,jelikož až se po několika letech v amwej podíváš do prázdné šrajtofle,kokota uvidíš v zrcadle.

  3. Komentuje JaraCimrman, 28.6.2011 @ 12.55
    Narůstající obrat firmy amwey je ukázkou jak zdatné a schopné máte vymejvače.

    Oooo to je ale bravůrní absurdita 🙂 Tak každá firma, která má zdravé podnikání, růst, a zisky, má zdatné vymejvače 🙂

    A opět z tebe nebudeme přemýšlet, Járo 🙂 Ani nyní 🙂

    Ještě kouzelná otázka na závěr, Járo, speciálně pro tebe 🙂

    Kdo bude kokotem, až se po letech on podívá do své peněženky a ona bude plná peněz z Amway? Kdo bude plně zodpovědný za to, že mu Amway podnikání přináší velké provize?

    Podvodný systém Amway, náhodné štěstí od boha, nebo on sám díky odvedené práci? Hm?

    To jsem zvědav čéče co mi napíšeš 🙂

  4. Komentuje acz
    Tak mi pověz, kde si musíme hrát na milionáře? kde je to definováno a kde praktikváno? Pro mě je to novinka, na milionáře si nehraju a nikdy jsem si nehrál. Dokaž tedy, že je to lež.

    Dále mi pověz, čím a koho taháme za fusekli. Buď je to pravda a ty víš čím, nebo lžeš. Tak povídej.

    Pomluva je pomluva, fakt je fakt. Neexistuje nic takového, že pomluva je u někoho faktem a u někoho zase ne a naopak. „Fakt“ nemění to, jak se na to díváš. Už jsem ti psal mnohokrát, že přemýšlet za tebe nebudeme, že?

    Na boháče si amwejáci hrajou,při verbování lidí.Je to logický,člověk uvěří více bohatému,že v amway jsou peníze než chudému.Jelikož v amwey je drtivá většina chudáků,tak musí lhát jinak nikoho neukecaj.Možná že ty(acz) to neděláš,potom více takových jako ty.Nedělej ale že se to tak neděje a nevíš o tom,to bys byl velmi zaslepen láskou k amwey.
    Za fusekli taháte lidi naučenejma růžovejma větama,kterým se snadno podlehne.
    To snad nemyslíš vážně s tim že pomluva je pomluva a fakt je fakt.Fanatičtí němci si taky mysleli,že Hitler je bůh a ostatní co nepochopili ho pomlouvají.
    Stále se oháníš,že přemýšlet za mě nebudete.Já nemyslim,protože myslet znamená hovno vědět 😉

  5. acz
    To si myslíš,že za růst amwey můžou snad ty nejlepší,nejdokonalejší a nejekologičtější výrobky na světě.Už sem ti to psal,ale zajímalo by mě jakej obrat by měl amway,pokud by se výrobky prodávaly v krámě za stejnou cenu.
    Opravdu za mě nepřemýšlejte,tvá pudlice a tvůj rádce guru amweják mi nemohou pomoci.

    Ještě kouzelná otázka na závěr,acz, speciálně pro tebe

    Kdo bude kokotem, až se po letech on podívá do své peněženky a ona bude plná peněz z loterie?
    Stejná šance vyhrát velký miliony v loterii jako je vydělat v amwej.V loterii,ale bez práce!!!Tak co je lepší

  6. acz: Obdivuju tě, že máš sílu jim tady pořád odepisovat na ty jejich nesmyslné názory ohledně Amway 😉 stejně to nemá cenu tady s nima řešit, jsou to lidi kteří nikdy úmysl Amway nepochopily a nikdy to nevyzkoušeli, podívali se na pár videí, něco si přečetl a nic víc, takže nemůžou vědět jak to funguje 🙂

  7. Kdo bude kokotem, až se po letech on podívá do své peněženky a ona bude plná peněz z loterie?
    Stejná šance vyhrát velký miliony v loterii jako je vydělat v amwej.V loterii,ale bez práce!!!Tak co je lepší

    To zní jako propaganda k sázení 🙂 Kdo nesází, tak bude kokotem, samozřejmě až po letech sázení 🙂

    JC: Srovnávat Amway s loterií si netroufl ani takovej blb, jako je Bestmen 🙂 Ani on ne 🙂

    V Amway stačí, když uděláš práci a máš zisk. Zisk v Amway je generován jen a pouze odvedenou prací. Jako v každé jiné práci, troubo 🙂

    V loterii nemáš co bys dělal, abys vyhrál. Musíš jen čekat, jestli budeš mít štěstí.

    Pokud ale žádnou práci nevykonáš, tak nemáš vůbec žádnou šanci na zisk. Zde je ve sportce mnohem větší pravděpodobnost, že přijdeš k penězům. Ale i tohle platí na jakoukoliv práci.

    Bez práce nikdy nebudou koláče. I zloděj musí vykonat práci 🙂

    Pokud je podle tebe tohle úplně stejné, práce a loterie, tak jsi králem všech českých prosťáčků 🙂 Takže svého cíle jsi už dosáhl 🙂

  8. Na boháče si amwejáci hrajou,při verbování lidí.Je to logický,člověk uvěří více bohatému,že v amway jsou peníze než chudému.

    Aha, to máš z vlastní zkušenosti? Tak proč věříš tady tomu troubovi Bestmenovi? 🙂 Proč nevěříš třeba Jimu Dornenovi, čechům Hassmannovi, nebo třeba Čížkovi? Nebo tisícům jiným bohatým Diamantům? Oni přece bohatí jsou a ty bys jim tedy měl věřit. 🙂

    A nebo to není pravda, ten tvůj SUPERBLÁBOL. Že? 🙂 No samozřejmě, jak jinak 🙂

    Kromě toho marketingový plán v sobě nemá žádnou pasáž, kde by někdo hovořil o svém příjmu a bohatství 🙂 Natožpak smyšleném. Takže nyní již s klidem jednoznačně potvrzuji, že ty jsi ani nikdy žádný marketingový plán neviděl. Ty jsi přesně ten tlučhuba, který má všechno o Amway vyčtené z internetu 🙂 proto to tak vypadá. Plácáš jednu hovadinu za druhou 🙂

    Jak můžeš vědět, kdo je v Amway chudák? Ty ty lidi znáš? Ty jsi viděl každého konto? NEVIDĚL. Tak co to tady plácáš za nesmysly? 🙂 Ty jsi vážně trotlík 🙂

    Možná že ty(acz) to neděláš,potom více takových jako ty.Nedělej ale že se to tak neděje a nevíš o tom,to bys byl velmi zaslepen láskou k amwey.

    Hele, kousek, záblesk myšlenky 🙂 No já zírám 🙂

    Takže, je zcela jasné, že Amway dělají lidé. Všlijací lidé. A tak je tedy samozřejmě, že tu práci každý vykonává všelijak, tak jak už to u lidské práce obvykle bývá. Jistě mi nebudeš chtít tvrdit, že všichni dělají stejnou práci stejně. NEBO ANO? 🙂 Budeš mi to tvrdit?

    Takže pokud někdo dělá svou práci špatně, obvykle na to brzo doplatí. Co to znamená v jakékoliv jiné práci sám víš nejlépe. V Amway to pak znamená to, že svým přístupem nikoho touto příležitostí nezíská, nikoho to nezaujme. A to až do té doby, dokud se nepřestane přetvařovat, hrát si na ony boháče a nezačne pracovat tak, jak mu to radí Diamanti, kteří svých výsledků prokazatelně dosáhli, takže vědí, jak se to dělat má. A o hraní si na boháče tam není ANI Ň 🙂

    Takže díky tvému neočekávanému malému záblesku inteligence tu máme možné řešení:

    Doporučme těm, kteří svoji práci dělají špatně, ať ji dělají dobře a potom z ní budou mít užitek všichni zůčastnění. Tak by to mělo být, tohle je fér a je to tak správně.

    Jistě s tím souhlasíš. NEBO NE? Hm?

  9. Komentuje acz, 29.6.2011 @ 6.20
    …..člověk uvěří více bohatému,že v amway jsou peníze než chudému.

    Ještě důležitá poznámka pro ty, kteří o Amway naprosto nic nevědí:

    V Amway žádné peníze nejsou. Ani koruna !!! Nic, co by si kokoliv mohl vyzvednout, vzít. Nebyly, nejsou a nebudou.

    Peníze v Amway vznikají pouze až při spolupráci a vznikají pouze díky provedenému obratu, tedy díky odvedené práci. Až teprve potom vznikají peníze. Do té doby je tam naprosto prázdná kasička pro kohokoliv, kdo by se domníval, že v Amway by mohl jen tak bez práce zbohatnout.

    Nemohl. Zkuste to nezapomenout.

  10. Komentuje acz, 29.6.2011 @ 6.20

    Aha, to máš z vlastní zkušenosti? Tak proč věříš tady tomu troubovi Bestmenovi? 🙂 Proč nevěříš třeba Jimu Dornenovi, čechům Hassmannovi, nebo třeba Čížkovi? Nebo tisícům jiným bohatým Diamantům? Oni přece bohatí jsou a ty bys jim tedy měl věřit. 🙂

    Takže Hassmannovi mají amwayáci bezmezně důvěřovat a dělat vše jak radí? Např. 100% používání výrobků:

    „Je strašně důležitý pracovat na 100% a používat na 100% vlastní výrobky! Kdo nepoužívá na 100% vlastní výrobky, tak nedělá tento byznys – jenom dělá, jako že dělá. A náš byznys je bohužel tak spravedlivej, že se to na nás, vás objeví. Já jsem měl problém vysvětlit svojí mámě, že když nepoužívá náš prášek na praní, kterej má hodnotu 11,75 bodu, že mě tím připravuje o velký peníze. Pracuje v gastronomii a její šéf jí dává prací prášek zadarmo.“

    „Nebo vám řekne: Já používám skoro všechny výrobky. Já řeknu 100%! On říká: Já nemůžu používat mýdlo, já jsem na mýdlo alergickej. To nevadí! Tak si udělej ve zdi díru, dej si tam trezor, od kterýho budeš mít klíče jenom ty a tam si dej mejdlo, na který nejsi alergickej. Ale na umyvadle bude naše mejdlo!!!

    „Snažit se nebo pracovat na 98% vůbec nemá smysl. Buď dělám nebo nedělám, buď pracuju na 100% nebo nepracuju. Kdo pracuje na 98%, tak nepracuje! Kdo nepoužívá vlastní výrobky na 100%, tak nepoužívá vlastní výrobky. Pořád nechá vydělávat pana drogistu.“

    Takže Čížkovi mají amwayáci bezmezně důvěřovat a dělat vše jak radí? Např….

    „Schválně se snažím, a to si myslím, to je klíč, k tomu uspěšnému dovedení toho procesu do konce, ty otázky klást sugestivně. Tzn. snažím se, ty otázky klást, tak aby ho naváděly k pozitivní odpovědi, aby to nebyly takový ty otázky, na který existuje mnoho různých odpovědí. A vedu ho k tomu, aby odpověděl, tak já chci slyšet.“

    „Když hodinu a půl na tom marketingovým plánu stravím, tak potom bojuju za každýho toho člověka, snažím se ho získat, protože i kdyby to mělo bejt prázdný kolečko, který si jednou za čas něco nakoupí, tak ho budu mít raději ve skupině já, než někdo jiný. Protože nikdy nevím, jestli třeba za rok nebo za dva se situace nezmění a on nedostane chuť se do toho pustit, anebo jestli mi třeba náhodou nepřivede k někomu, koho bych mohl zainvestovat. Když už jsem s někým strávil ten čas… Pokud mi rovnou neřekne – hele jdi do prdele, tohle to nechci… ani čtrnáctimetrovou tyčí bych se toho nedotkl… Prostě nemám zájem, a jestli mi vlezeš na pozemek, tak tě zastřelím brokovnicí do hlavy. Tak furt ještě bojuju. Když mi řekne tohle, tak mu řeknu – tak jdi do prdele. Já nemám zájem se s tebou dál bavit… Jinak bojuju, bojuju, bojuju…“

  11. komentuje acz
    V Amway žádné peníze nejsou. Ani koruna !!! Nic, co by si kokoliv mohl vyzvednout, vzít. Nebyly, nejsou a nebudou.

    Jaj acz kdybych to v každý větě měl rozepisovat jako ty,abys to pochopil a nenapad,měl bych vousatý děti.Příště když napíšu něco o penězích v amway,tak je aspon trochu rozumnému člověku jasné,že se tam neválí.

    Tak ale vo tom to je,vo lidech.I když já opravím 20 aut dobře,1 totálně zkurvim,tak jaká mě čeká reklama.Když si v amway bude jeden dělat ze sebe pracháče a dělat co chce,ten kdo ho potká bude amway pomlouvat. všechno jeto jen proto,že amway můžou dělat i totální retardi,nevybíráte si.
    Vono i kdyby jednali dle učení diamantů,většina lidí vás stejně bude pomlouvat.

  12. Komentuje admin, 29.6.2011 @ 9.49
    Takže Hassmannovi mají amwayáci bezmezně důvěřovat a dělat vše jak radí? Např. 100% používání výrobků

    Nezamlouvej svoji stupiditu troubo 🙂 Ideologickou frázi, že „boháčům se věří lépe“ napsal tvůj nochsled a pokyvovač JC 🙂

    Jinak sláva, konečně to píšeš správně. Radí, nikoliv nařizuje 🙂 Většinou však jen popisuje, jak to dělá on/oni. A to je ve většině případů úplně něco jiného, než co tady obvykle o nich „tvrdíš“ ty 🙂

    Jinak obligátní tapetování, na vlastní myšlenku ses nikdy nezmohl 🙂 Kde bys ji taky vzal, o něčem, o čem nevíš nic, můžeš bohužel jenom žvanit. Jenom žvanit. Nic víc.

  13. acz
    Loterii a amwey srovnávám záměrně,jelikož je to stejná šance přijít k velkým penězům.Amwey je prej o snech,tak loterie také a nestojí to ani hodinku práce.Určitě si pochopil,že sem nechtěl dělat reklamu loteriím,ale poukázat na fakt jak je nepravděpodobný se z amwey stát velkým pracháčem i přes obrovské pracovní nasazení.

  14. Komentuje JaraCimrman, 29.6.2011 @ 10.22
    Loterii a amwey srovnávám záměrně,jelikož je to stejná šance přijít k velkým penězům.Amwey je prej o snech,tak loterie také a nestojí to ani hodinku práce.Určitě si pochopil,že sem nechtěl dělat reklamu loteriím,ale poukázat na fakt jak je nepravděpodobný se z amwey stát velkým pracháčem i přes obrovské pracovní nasazení.

    To víme. Protože to vidíme 🙂 A proto jsi také za vola 🙂 A proto ti také píšu, že ani trouba Bestmen si netroufl srovnat Podnikání Amway a loterii.

    Jak můžeš schválně, nebo omylem, srovnávat něco, co se srovnávat nedá? 🙂 To děláš běžně? 🙂

    Na příjem v Amway má 100% vliv to, co konkrétní člověk dělá. Příjmy se vždy naprosto přesně odvíjí od toho, jak pracuješ. Pokud v Amway děláš to, co příjmy generuje, máš příjmy 100%, žádné asi, nebo možná, nebo pravděpodobně.

    Ten, kdo v Amway pracuje tak, aby měl diamantové příjmy, je taky má.

    Ve sportce nemůže nikdo dělat nic, jen čekat, jestli mu padne, nebo nepadne 🙂

    To jsi nám zase ukázal, jak jsi hloupoučký 🙂

    Amwey neznám, jestli je Amway o snech také nemohu posoudit. Mě stačí k definici tvé blbosti už jen to, že stačí, když ti někdo řekne, že Amway je o snech a ty to srovnáš hned se sportkou 🙂 Viz tvé „Amwey je prý o snech“ 🙂 Co je to PRÝ? To je jakože fakt je, nebo je možná, nebo nevíme, nebo co? Co je to PRÝ? Děláš běžně závěry podle PRÝ? 🙂 No ěláš, vidíme to tady černé na bílém 🙂

    Podstata tvého bludu je v nesmyslném trvzení, že v Amway nelze vidělat ani při „obrovském pracovním nasazení“.

    Na tomto bludu stavíš celou tu svoji šarádu 🙂 Počítej s tím, že když stavíš věci na bludech, bude to mít vždy odpovídající dopady a následky.

    Jinak ti velmi rád ukážu fakta a výsledky, které jednoznačně ukazují, že při „obrovském pracovním nasazení“ jsi v Amway za vodou velice rychle. Potvrzují to tisíce a tisíce diamantů, smaragdů, platin a dalších lidí, kteří v Amway vybudovali právě a jen právě díky vysokému pracovnímu nasazení ony příjmy.

    Nic takového u sportky není možné. Ale ty ty jsi přesně ten vůl, který by tvrdil Jágrovi, když začínal hrát hokej, že pravděpodobnost, že bude hvězda NHL, je horší, než výhra ve sportce. Matematicky bys měl pravdu. naštěstí on by ti na to neskočil, protože chápe, že úspěch není závyslý na matematice, ty troubo, ale na odvedené práci a úsilí 🙂

  15. acz
    Ale ano máš pravdu.Při verbování do amwey,ale je třeba novým ovečkám říci pravdu,že drtivá většina boháči nikdy nebudou.I z těch co tvrdě pracujou se stane boháči jen pár.
    Jako kdybych začal hrát hokej.Nejdřív by mi trenér řekl (dle amwey výplachu),co si chceš koupit:dům,ferrari,jachtu,sluhu.Když budeš makat koupíš si to.Já bych ho poslal do prdele.
    Dělal sem sporty jako tenis,fotbal,chvíli florbal,ale nikdo mi nevymýval hlavu jakej jednou budu boháč.
    Musí tě to bavit,důležitá je zarputilost,pracovitost,štěstí na dobrý lidi,trocha talentu a úspěch se může dostavit sám.
    Jistě budeš napadat talent,ale kamarád z moji party je talent na sporty a vůbec skoro na všechno od boha.Byl juniorský mistr evropy v karate a několikanásobný mistr ČR,ale vybral si sport kde nejsou peníze.Jasné je to obrovský zarputilec,dříč a nesnáší prohry.Je to smutný a demotivující když já s ním hraji tenis.Já 3 roky na tenis chodil,on ho do nedávna skoro nikdy nehrál a stejně mě porazí.Každý sport umí slušně za chvíli a bez dřiny,já s dřinou,ale né slušně jako on 😉

  16. Komentuje JaraCimrman, 29.6.2011 @ 10.12
    Tak ale vo tom to je,vo lidech.I když já opravím 20 aut dobře,1 totálně zkurvim,tak jaká mě čeká reklama.Když si v amway bude jeden dělat ze sebe pracháče a dělat co chce,ten kdo ho potká bude amway pomlouvat. všechno jeto jen proto,že amway můžou dělat i totální retardi,nevybíráte si.
    Vono i kdyby jednali dle učení diamantů,většina lidí vás stejně bude pomlouvat.

    V posledních dnech opakuješ to, co my víme a opakujeme od samého začátku. Že cokoliv lidé dělají, je o lidech 🙂

    „Tak ale když já 10 lidí zasponzoruji dobře a jednoho špatně (zkurvím), tak jaká mě čeká reklama?“ Tvá slova blbe 🙂 Samozřejmě skvělá. Mám 10 zasponzorovaných spokojených zákazníků. Ty to tak mít s auty nebudeš? 🙂

    Čím ty vlastně přemýšlíš? 🙂 Pravým uchem?

    A také pomlouvání je o lidech 🙂 Jenom o lidech. Mám ti vysvětlovat definici lidí, kteří mají tak mizerný charakter, že pomlouvání je jejich celodenní zábava? Podobně jako třeba u tebe? Hm? 🙂 Nebo to víš moc dobře, co?

    My zde jen uvádíme to, co potvrzuješ vlastně sám, že jsou lidé hloupí, jako ty, co pomlouvají cokoliv, čemu nerozumějí a bagatelizují vše, protože nejsou se svojí inteligencí schopni ani základních rozlišení. A především ale zcela úmyslně ani nechtějí znát fakta a přemýšlet o nich. Takovým lidem skutečně není třeba naslouchat, spíše se jim vyhnout. To je logické a správné.

    Vyhnout se tobě, Bestmenovi a dalším týpkům, o kterých právě hovořím 🙂

    Směšné je, že ty nazýváš lidi z Amway retardy. Kolik jich znáš osobně? 2? 4? Ale netvrď mi, že víc. Nebyli to dřív tvoji přátelé? Retardi se totiž obvykle přátelí s jinými retardy 🙂 🙂 🙂

    Nikdo z nás ani z Vás nepotkal v životě víc, než jednoho retarda, který prý dělal Amway. Díky své „prý“ retardovanosti, ji už zřejmě ani nedělá.

    To je obvyklé, Amway je skvělé síto na blbost, lenost, naivnost a pod. Zůstavají pouze ti, co za něco stojí. I tohle je naprosto obvyklý jev v jakékoliv profesi na světě. I v Autoservisu to funguje ÚPLNĚ STEJNĚ 🙂 Nebo u Vás ne?

    Každý z nás už několikrát v životě, mnohem častěji, než kolikrát kdy narazil na někoho z Amway, narazil na případ problémů s opravou svého vozu.

    Přesto neexistuje žádná inernetová stránka, která by se zabývala NEŠVAREM špatných oprav aut a globálně odsuzovala všechny automechaniky do jednoho pytle.

    Křížová výprava proti autodílnám 🙂 Dementní, že?

    Ono to tak horké není ani u Amway, vrcholným dementem a v této šaškárně je na českém internetu GURUEM akorát Bestmen a jeho DVA BLOGY 🙂 Nikdo jiný se tím nezabývá až na pár diskusí pod vyjádřením nějaké nepochopené zkušenosti několika jednotlivců. Vyhledávání na negativní téma Amway na českém internetu končí na první stránce Google, ostatní se už jen opakuje a je většinou starší, než tvoje vysvědčení.

    Jak píšeš, lidé prostě rádi a s nadšením pomlouvají i když vlastně nemají důvod. Svědčí to o jejich charakteru. A také o tvém 🙂

    Takové lidské počínání samozřejmě skvělý byznys Amway nemůže nikdy nijak ohrozit. Ten má kořeny a systém pevný jako skála. Ověřený 52 let praxe. To ještě tvoji rodiče chodili po houbách, když se tento byznys vytvářel.

    Od samého počátku své prezentace zde nemáš co bys doopravdy řekl a mělo to nějaký smysl, váhu, argument. Jen samé úvahy, představy, vyslechnutá žvanění.

    Jsem zvědav, kdy ti to konečně dojde.

  17. Komentuje JaraCimrman, 29.6.2011 @ 13.04
    I z těch co tvrdě pracujou se stane boháči jen pár.

    Opakovaně tvrdíš bez nejmenšího zaurdění tuhle pitomost, bez jakéhokoliv důkazu. Proč? Není to pravda, nikdy nebyla a nikdy nebude.

    Já pro to mám důkazy, co máš ty?

    Zkus mi nějak vysvětlit co tě vede k opakovanému a vědomému lhaní? Držíš se pořekadla, že opakovaná lež se stává pravdou?

    Hm?

    Nejdřív by mi trenér řekl (dle amwey výplachu),co si chceš koupit:dům,ferrari,jachtu,sluhu.

    Ach ty troubo. Už několikrát jsem ti vysvětloval, že tahle blbost není součástí žádného marketingového plánu. A to bez další diskuse. kdosi z Vás si to vymyslel a duplikujete tuhle krávovinu dál jako pomatené myši 🙂

    Nicméně, víš, proč jsi hrál ten tenis a fotbal? Víš to?

    Každý pro „to“ má své a samozřejmě jiné důvody. Asi nejčastějším důvodem proč kluci začínají hrát hokej, že chtějí být jako Jágr. Slavný, hrát NHL, mít jeho příjmy. není tomu snad tak?

    V Amway se hokej nehraje, ale podniká se. Tak nejčastějším a zcela logickým důvodem je svoboda v práci, svobodné peníze, vybudování byznysu, zachování něčeho svým dětem, osobní rozvoj a pod.

    Někdo ale dělá Amway jen aby si přivydělal na dovolenou pár tisíc. Stačí mu to. Někdo chodí na semináře jen kvůli informacím, které využívá ve svém hlavním podnikání.

    V čem je tedy jakože problém?

    Musí tě to bavit,důležitá je zarputilost,pracovitost,štěstí na dobrý lidi,trocha talentu a úspěch se může dostavit sám.

    Další záblesk inteligence 🙂 No teda já zírám 🙂
    Tak až zase potkáš ZARPUTILÉHO Amwajáka, vzpomeň si na svá slova. Pracovitý, zarputilý Amwayják má úspěch předem zaručen, štěstí na dobré lidi už nepotřebuje, protože v Amway jich je dost, talent tam také není potřeba, jelikož vše je tam naučitelné takže už schází je to BAVIT. A to je otázka do nitra každého jednotlivce. Z venčí neřešitelná věc.

    Bye. Z tebe nakonec bude Diamant 🙂 Nejméně ve dvou případech ses myšlenkově ztotožnil s tím, co je součástí i Amway 🙂

  18. acz
    Myslíš že je to myšlenkové ztotožnění s amwey.Děláš jako kdyby nato přišla první.
    Zarputilí amweják je třeba můj kamarád,ale furt nevydělá skoro nic a to je u amwey 2 roky.Jak je to možný?Kde je chyba.Nebo ještě má počkat 10let.
    Já napsal úspěch se může dostavit sám né úspěch je předem zaručen.To platí především u amwey.Je mnoho lidí řeknu většina kteří jsou přímo alergický na ukecávání tohoto typu nemluvně o drahých výrobcích.
    Zarputilí,pracovitý člověk má mnohokrát větší šanci uspět ve většině jiných oborů než je amwey.

    Když opravím 20 aut dobře jedno zkurvím,tak nemám dobrou reklamu.Špatně odvedená práce se šíří mezi lidma daleko rychlejc než ta dobře odvedená.Jistě nikdo není dokonalej.Té špatné prostě musí být minimum.

    Vtříc novým dobrodružstvím,jen ne té v amwey.

  19. Komentuje JaraCimrman, 29.6.2011 @ 15.19
    Myslíš že je to myšlenkové ztotožnění s amwey.Děláš jako kdyby nato přišla první.
    Zarputilí amweják je třeba můj kamarád,ale furt nevydělá skoro nic a to je u amwey 2 roky.Jak je to možný?Kde je chyba.Nebo ještě má počkat 10let.

    Zarputilost při práci se neprojevuje tak, že ti tvůj kamarád obden volá už dva roky a přemlouvá tě, abys to taky tak hloupě děla 🙂
    To není zarputilost, to je hloupé počínání, které výsledky nepřináší.

    Nemám vůbec žádné obavy, že bys vůbec věděl, co on dělá. Vsadím svůj měsíční příjem, že ani náhodou neukazuje 15 marketingových plánů měsíčně. Protože kdyby to dělal, už dávno by s tebou vůbec neztrácel čas.

    15 plánů měsíčně = 180 plánů ročně = 360 plánů za dva roky.

    To znamená zhruba 40 osobně zaregistrovaných klientů, z nichž zhuba 4 budou stejně aktivní, jako on, také budou ukazovat 15 plánů měsíčně, takže sami zaregistrují nejméně dalších 80 lidí.

    Má tvůj přítel zaregistrovaných 40 sám a dalších 80 v síti? No nemá. 🙂 Protože neukazuje marketingové plány. Možná tak 2x do měsíce. A to je žalostně málo. To je zhruba 4 hodiny práce za měsíc.

    Ale pokud má, tak už má po dvou letech platinový odznak a perfektně rozjetý byznys 🙂 A to jsou moc pěkné peníze na Platinové úrovni.

    Proč se nezajímáš o ty, kteří po dvou letech práce v Amway vydělávají pěkné peníze? Proč tě zajímají pouze ti, kteří prostě nevydělávají?

    Prahneš po neúspěchu? Hledáš ty, co neuspěli, aby sis nepřipadal jako neúspěšný tak sám, osamocen? 🙂 No jak jinak.

    Znáš někoho, kdo vydělává majlant a pracuje 4 hodiny měsíčně bez toho, aby už měl peníze předtím z něčeho jiného? Já jen Diamanty v Amway. 🙂 Kdokoliv jiný, kdo nemá vybudovaný pasivní příjem, za 4 hodiny práce dostane pár stovek, maximálně tisíc.

    NEZNÁŠ. NEJDE TO 🙂 Troubo 🙂

  20. acz
    Mě už zkouší ukecat taktikou,že je skoro milionář a má neuvěřitelný příjmy.Jak to posledně dopadlo,že sem zjistil od jeho mamky že je ulhanej a že dědil sem ti psal.Jeho zarputilost se projevuje,že nahání a ukecává každého kdo mu příjde do cesty.Párkrát sem to i s klukama zažil v baru,kde po seznámení hned začal dotyčného nahánět na obchodní schůzku pod záminkou obrovských příjmů.My se tlemily,protože nikoho neukecal a dokonce jeden kluk mu tam chtěl rozbít držku.Je tolik lidí co nepodlehne kecům a někteří sáhnou i k násilí.To abys věděl co tebe a amwejáky jěště čeká a nemine.To že všechny své přátele na facebooku zve na schůzky je jasné.Je tedy pracovitý,zarputilí?Podle mě ano,sice možná až moc,ale stejně je na nule hi hííííííííí.Jako je drtivá většina z vás i těch hodně pracovitých.
    Já nepotřebuju mít ke štěstí peníze,úspěch kdy už to pochopíš.Mám dobrou práci,koníčka na přivýdělek a sem spokojenej.Chci upozornit že amway prostě není továrna na úspěch a sny,jak vy s oblibou prezentujete každé ovečce chycený do sítě.
    PS:uděluji ti oskara za nejvíce smajlíků v každém příspěvku.Poděkuj všem,díky komu si toto dokázal

  21. Není ani zarputilý, ani pracovitý. Je jen hloupý a nikoho v systému nerespektuje.

    Jakékoliv kontaktování v barech, hospodách, kavárnách, na ulicích a pod, je víceméně nepřípustné, minimálně však nedoporučováno. Nebudu ti vysvětlovat proč. Ty bys to stejně nepochopil.

    To co popisuješ ty, že jsi odkoukal, je to nejšpatnější počínání, jaké může člověk zabývající se činností Amway dělat. Neznám nikoho, kdo by tohle chtěl dělat, takže je pochopitelné, že když tohle někomu ukazuje, že o to nemá nikdo zájem. Tímto způsobem je naprosto bez jakékoliv šance uspět.

    Vyučující platiny to samozřejmě vědí, je to v systémových materiálech, hovoří se o tom n aseminářích, diskutuje na školeních a td.

    Takže tvůj kamarád je buď neskutečný ignorant, nebo se nic neučí a dělá si to prostě po svém.

    To máš tak a vysvětluji ti to už po dvacáté. Když budu chodit trénovat hokej po svém, nekoupím si ani brusle, nebudu poslouchat trenéra a lidi ještě navíc budu uhánět a´t to dělají taky tak blbě, jako já, tak nejen že se tímto byť i usilovným způsobem nenaučím hrát hokej ani za sto let, ale také nezískám do takového způsobu hokejování žádného dalšího zájemce.

    Na druhou stranu profesionální přístup k trénování hokeje s jasně měřitelnými výsledky, naláká do svých řad nové a nové zájemce o hokej.

    A to platí i pro Amway. Když to nebudeš dělat správně tak, jak to funguje už 52 let, tak nejen, že nic nevyděláš i kdyby ses rozkrájel, ale také nikoho nezískáš, aby to dělal taky, protože každý vidí, že žádné výsledky nemáš.

    A tento princip opět platí na jakoukoliv lidskou činnost.

    Ty sis udělal obrázek o celém hokeji (Amway) podle jednoho bláznivého hokejisty, který od A do Z dělá hokej naprosto špatně 🙂

    Přitom okolo tebe je mnoho hokejistů, kteří hrají hokej výborně a vdí, jak se má trénovat a kde a s kým.

    Prostě pochop, že fakt, že něco někomu nejde, neznamená, že to nejde nikomu, že to nejde obecně. Prostě to jen někdo dělá úplně špatně. Hledej ty, kteří to dělají správně a mají výsledky.

    Kdyby ses místo o moje smajlíky staral o přemýšlení a o hledání souvislostí a faktů, nemusel bys tady vypisovat tyhle svoje slátaniny o věcech, které jsou samozřejmé jako slunce na nebi. Troubo 🙂

    Proč mi zase podsouváš další chujovinu, že snad já tvrdím, nebo chci, abys snad ty měl chtít ke štěstí peníze? Kape ti na maják? Kdes zase tohle vyhrabal?

    Kdo kdy tvrdil, kromě Bestmena a dalších hlupáků tvého ražení, že Amway je továrna na sny a úspěch? Tenhle nesmysl a stovka dalších, je Vaše práce 🙂

    Vy pokaždé přijdete s nějakou naprostou stupiditou a v zápětí hned požadujete, abychom ji popřeli 🙂 Ale my s tou stupiditou nepřišli 🙂 To je Vaše práce 🙂 V systému Amway žádné takovéhle hlouposti nemáme, nejsou tam a nikdy nebyli 🙂

    Obyčejně stačí lidem říci 100x, dělejte si co chcete a jak chcete. A to platí po 101 i pro tebe. Takže znovu, dělej si co chceš a jak chceš. A prosímtě, pamatuj si to už konečně 🙂

    Ale v případě, že budeš dělat co chceš a jak chceš v oblasti pomlouvání Amway, tak prostě reálně počítej s tím, že se pokaždé střetneš s někým, kdo o tom ví asi tak milionkrát víc, než ty, takže tvrdě narazíš svojí nebetyčnou blbostí na zeď. 🙂

    A to je vše.

  22. acz
    Tak co dělá kamarád špatně.Přece lový nové ovečky,aby se stal milionář.On to zkouší všude ne jenom v baru.Všechny přátele s tim votravuje,kolegy,známé i neznámé.To je dle učení amwey guru špatně?????????

    Nebud naštvanej,pravda hold někdy bolí.Chápu že to nemužeš vodkejvat,přišli byste o peníze a řadu nových pracovitých oveček.

  23. Komentuje JaraCimrman, 1.7.2011 @ 9.56
    Tak co dělá kamarád špatně.Přece lový nové ovečky,aby se stal milionář.On to zkouší všude ne jenom v baru.Všechny přátele s tim votravuje,kolegy,známé i neznámé.To je dle učení amwey guru špatně?????????
    Nebud naštvanej,pravda hold někdy bolí.Chápu že to nemužeš vodkejvat,přišli byste o peníze a řadu nových pracovitých oveček.

    „lový nové ovečky,aby se stal milionář, Všechny přátele s tim votravuje,kolegy,známé i neznámé“
    … to dělá špatně 🙂 To je překvápko, že? A je jich ještě asi 100 o kterých nemáš ani potuchy. Proto tě nabádám, abys nežvanil o věcech o kterých nemáš ani páru. 🙂

    Napiš o čem páru máš, já kouknu jestli o tom mám páru taky a pokecáme o tom. Dává to smysl? Co?

    Já a Naštvaný? 🙂 Pozitronovokriptonitový sosák máš zase aktivní, co? 🙂 Nebo to byla ta kávová sedlina? 🙂 🙂 🙂

    P.S:
    No, já tedy nejsem žádný expert na pravopis, ale co ty tady předvádíš 🙂 🙂 🙂 🙂

  24. JC: Ještě mě tak napadlo, dnes jsi zde neobvykle přes den, už ti začali prázdniny? 🙂

  25. acz
    aha tak to já mu řeknu,at se na nahánění vysere a sedí doma u telky,protože to dělat nemá.VŠICHNI AMWEJÁCI ČTĚTE POZORNĚ:NEMÁTE NAHÁNĚT LIDI.Jelikož bez nahánění se nedá ukazovat marketingový plán,tak asi vymřete.

    Jesli sis nevšiml,sem zde přes den již od ůterý a to z důvodu nemocenský.V pondělí sem si musel chvíli poležet v nemocnici.Neboj zanedlouho mé návštěvy zde nebudou tak časté.
    Za to tvé permanentní komentování hovoří jasně o tvé pracovitosti.

  26. Amway není pyramidová hra. Amway provádí Multi-level marketing a to je způsob odměňování osob, pracujících v přímém prodeji, kterého uskutečňují nejrůznějších druhů zboží. Uplatňují jej některé firmy a je jich v přímém prodeji převážná většina, neboť se jedná o velmi účinnou metodu finanční motivace prodejců. Prodejce, kromě toho, že prodává zboží svým zákazníkům jim také může nabídnout, aby s ním spolupracovali v jeho činnosti a vytváří si tak spolupracující skupinu prodejců. Ty odborně vede, motivuje, školí a podporuje. Tento systém je zcela legální a je postaven na následujících principech. Odměnou prodejce v přímém prodeji tvoří jednak maloobchodní marže, kterou realizuje při prodeji zboží, tj. rozdíl mezi nákupní a prodejní cenou. Zboží má vždy užitnou hodnotu a je na daném trhu plně konkurenceschopné. Další odměnou je jasně definovaný a publikovaný systém bonusů, jednorázových odměn, případně slev, které je firmou Amway stanoven a vyplácen za dosažení konkrétních obchodních výsledků, prodeje zboží. Žádná odměna se nestanovuje nebo nevyplácí za získání nového člena prodejní skupiny. Prodejci vstupují do smluvního vztahu s dodavatelskou firmou dobrovolně, nemusí platit vstupní poplatky kromě ceny tzv. startovací soupravy, která se obvykle pohybuje v řádu 1.500 – 3.000 Kč a která je v určitém časovém období obvykle 3 měsíce (u Amway to je 6 měsíců) refundovatelná v případě, že si zájemce svůj úmysl rozmyslí a nejsou povinni nakupovat zboží do zásoby.
    Naproti tomu jsou různé pyramidové hry, letadlo, sněhová koule apod., formou finančního podvodu a jako takové jsou nezákonné. Rozdíl od přímého prodeje je zásadní. Při vstupu do pyramidové hry musí zájemce složit vysoký nevratný vstupní poplatek v řádu deseti až statisíců korun. Podstatou fungování je, že bude získávat další zájemce, kteří též zaplatí tento poplatek a systém se pak bude rozrůstat živen těmito penězi. Aby mohl být pro každého účastníka ziskový, musel by mít nekonečně velký počet členů. Tyto systémy nejsou postaveny na prodeji zboží nebo se v nich nabízí kamuflované hodnoty různých bezcenných kursů, školení apod. Systém je obvykle neprůhledný a zásady nejsou zveřejňovány.

  27. Amwayák:

    Nikdo zde netvrdí, že „amway“ je nelegální pyramidová hra! Skutečný problém je v jednotlivcích – Amwayácích a motivačních organizacích…

  28. Admin: Tady Tadeáš se ptal jestli je Amway nelegální pyramida tak sem mu pouze odpověděl 😉

  29. Amwayák: díky, super odpověď. ještě jedna malá otázečka..pokud nově zaregistrovaný člen Amway potřebuje nové členy k tomu, aby mohl aktivně podnikat(tím nemyslím nakupovat za velkoobchodku a prodávat to za maloobchodku, ale potřebuje stavět lidi za sebe, aby se pod ním vytvořil obrat), tak řekněme za 50 let by v tom byli všichni,pokud by každý chtěl mít pod sebou nějaký obrat, vytvořený skupinou. a co potom ten poslední?přirozená měna obyvatelstva sice bude fungovat, ale pokud vím, Amway podnikání je dědičné. Díky, Tadeáš

  30. admin: můžu se optat jaký je konkrétní problém v Amwayácích? Takovou motivační organizací mám pocit může být jakákoliv firma, pokud má „zdravé“ vedení. Stáhni nám cenově náklady na zakázku, a my ti dáme na ruku 30% z rozdílu ceny. Komu by se to nelíbilo? =)

  31. Tdeáš:

    Vše je popsáno v těchto článcích:

    http://amwey-business.cz/
    https://czblog.cz/category/spolecnost/amway/

    Krutá tvář amway byznysu:

    Dobrý den, tak jsem zjistila, že je tu vypíchnutý můj téměř rok starý příspěvek, který jsem psala v zoufalství, protože syn se místo studií dak k amwey. Mohu říci, že to byla tvrdá škola jak pro nás rodiče, tak i pro něj. Krátce po tom, kdy jsem hledala názory obou stran a téměř se nechala zviklat 😐 , můj syn s tím, že jsme negativní a řádně nevzdělaní (ty jejich knihy a DVD), se sebral a utekl z domova. Utekl s amwayačkou jejíž otec se tomuto „podnikání“ věnuje už několik let. To mě tak naštvalo, že nějaký rádoby milionář, který nás ani neznal, takto dokázal klukovi vymlátit mozek, že jsem se zasekla a nechala syna, ať tedy jde za svými modlami, ale bez našich financí. A jak to dopadlo? Syn se opravdu snažil, otravoval kde koho, půjčoval si, a nakonec neměl ani na jídlo a naštěstí ani na vstupenky na semináře a na baterky do diskmena, domů jezdil pouze když jsme nebyli doma a to se mi ztrácelo jídlo. Vrátil se po 3 měsících, o 15 kg lehčí (ještě, že měl dobrý základ 😉 a co hůř, duševně ztrápený a jeho mladistvá bezstarostnost byla pryč. Dost dlouho se z toho dostával. Dnes mám zase doma mého skvělého kluka, a i když nestuduje, tak si našel práci ve který je úspěšný a tím se mu navrátilo i sebevědomí.
    Závěr, stydí se za to, jak se sebou nechal manipulovat, ale doma mu to nikdo nepřipomíná.
    Díky, že se našel někdo, kdo na tento nešvar manipulace s lidmi upozorňuje- Bestmene máte můj dík.

    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/comment-page-15/#comment-11215

    Atd. – http://amwey-business.cz/kruta-realita-amway-byznysu/

  32. Tadeáš:

    Pokud by se skutečně stalo, že by se nasytil trh natolik, že by v Amway byli registrovaní téměř všichni, pak je jistě docela spravedlivé, že na konci sponzorských linií by byli pouze ti, kteří byli do poslední doby nejvíce nedůvěřiví. Jistě by nebylo spravedlivé, kdyby nejvíce rozvětvené sítě s nejvyššími obraty měli právě tací pomlouvači, jako je například zdejší admin.

  33. Komentuje admin, 3.7.2011 @ 12.21
    Vše je popsáno v těchto článcích:
    http://amwey-business.cz/
    https://czblog.cz/category/spolecnost/amway/

    To je naštěstí pro nás a bohužel pro tebe VELKÝ OMYL. 🙂 🙂

    V těch článcích je napsáno pouze to, jak to vidíš ty. 🙂 🙂

    Jelikož ty o tom ale nemáš vůbec žádné povědomí, nikdy jsi to nedělal a nerozumíš tomu, stalo se to, co se stát muselo, vznikly články plné hovadin, stupidních úvah, nesmyslů a účelových lží 🙂 🙂

    To je tak už v životě zařízené, že ten, kdo nerozumí tomu, do čeho se sere, tak o tom vždy také žvaní jen naprostý blbosti 🙂

    Některé vyloženě lživé články jsi dokonce vystavil s tím, že se k nim nesmí přispívat, aby na ty hovadiny a lži nikdo nemohl ukázat rovnou 🙂

    To je pravda, ne to, co tady tvrdíš ty. To jsou jen hromady hloupostí jednoho nekňuby tam někde na venkově.

  34. admin: sorry, ale nějak mi nejde souhlasit..
    na rovinu.. Amway dělám 3/4 roku a sice jsem se setkal s lidma, který ten byznys dělají nekorektně, ale za to firma nemůže. Byznys je pro všechny přístupný, tedy i pro šmejdy a podvodníky, kteří porušují etický kodex firmy a tím pak třeba mohou zhoršovat pověst společnosti. Ale jinak nemůžu říct, že Amway oblbuje lidi=). Nikdy jsem se nesetkal s tím, že by bylo nutné nakupovat výrobky, pokud se nejedná o registraci,kde je jasně stanoveno kolik a co. Nikdo do toho nenutí.

    Lubo Pářa: díky, díky, mám pocit že jsme se shodli. 😉

  35. Komentuje JaraCimrman, 1.7.2011 @ 13.02
    aha tak to já mu řeknu,at se na nahánění vysere a sedí doma u telky,protože to dělat nemá.VŠICHNI AMWEJÁCI ČTĚTE POZORNĚ:NEMÁTE NAHÁNĚT LIDI.Jelikož bez nahánění se nedá ukazovat marketingový plán,tak asi vymřete.

    Jen mu to řekni. To bude moc fajn. Pomůžeš tím jemu, ale především nám. Člověk, který „NAHÁNÍ OVEČKY“, škodil, škodí a bude škodit Amway vždy ze všech nejvíc.

    Nahánět ovečky může třeba v Podkrkonoší na salaši. Tam to má své opodstatnění.

    A nesnaž se to prosímtě zase rozebírat. Už tolikrát jsem ti opakoval, ž tomu nerozumíš, že se pleteš do něčeho, co naprosto nechápeš a tvé představy o nahánění to 100% jenom opět potvrzují 🙂

    Toliko k tvé naivní představě, že „bez nahánění se nedá ukazovat marketingový plán“ 🙂 Já bych to spíše otočil. On se nedá smysluplně a s výsledky ukazovat NAHÁNĚNÍM 🙂 Troubo 🙂

    Že se nepleteš raději do těch svých aut. Takhle ze sebe dělat veřejně tajtrdlíka 🙂

  36. Nikdy jsem se nesetkal s tím, že by bylo nutné nakupovat výrobky, pokud se nejedná o registraci,kde je jasně stanoveno kolik a co.

    Tadeáši, tohle je ale dezinformace, omlouvá tě tvoje „mádí“ v Amway.

    Ani při registraci nejsou žádné povinné nákupy.

  37. Komentuje Tadeáš, 3.7.2011 @ 9.34
    Amwayák: díky, super odpověď. ještě jedna malá otázečka..pokud nově zaregistrovaný člen Amway potřebuje nové členy k tomu, aby mohl aktivně podnikat(tím nemyslím nakupovat za velkoobchodku a prodávat to za maloobchodku, ale potřebuje stavět lidi za sebe, aby se pod ním vytvořil obrat), tak řekněme za 50 let by v tom byli všichni,pokud by každý chtěl mít pod sebou nějaký obrat, vytvořený skupinou. a co potom ten poslední?přirozená měna obyvatelstva sice bude fungovat, ale pokud vím, Amway podnikání je dědičné. Díky, Tadeáš

    Amway je na světě 52 let. K dnešnímu dni je ve světě registrováno něco okolo 3,5 milionu lidí. Z toho je cca 10% aktivních VPA, to jsou ti, kteří skutečně nějak, jakkoliv se jim chce, málo, či hodně, staví distribuční sítě. Ostatní jsou jen koncoví zákaznící M,M+.

    Za těchto 52 let se počet obyvatel planety zvedl zhruba z 2,5 miliard na 6 miliard 🙂 Snadným výpočtem lze dospět k závěru, že za posledních 52 let rostla populace zhruba 1000x rychleji, než počet registrovaných v Amway.

    I kdyby se nárůst populace světa zítra zastavil, což se jistě nestane, tak by trvalo asi dalších 1000 let, než by se trh nasytil tak, že by se růst sítě Amway zastavil.

    Myslím, že je hodně bláhové, jakkoliv se znepokojovat nad tím, co bude za 1000 let, když ten „můj/náš“ život skončí nejpozději asi tak za 50 let :-). Co myslíš?

    A až k tomu dojde, za těch 1000 let, a trh bude Amway zaplněn, byznys Amway se nezroutí, protože je založen na skutečném zboží. Lidé si prostě budou produkty Amway nakupovat pořád dál, stejně jako doposud.

  38. acz
    Uděláme referendum mezi lidma a sem zvědavej kdo pak by to asi vyhrál chytráku.

  39. Udělej referendum mezi lidma, čich odpovědi a reakce mají větší logiku a věrohodnost, jestli ctr+c/v od admina, kterej píše pořád to samé dokola, jednou to vydává za fakta, podruhé za rady, potřetí za něco jiného…. pak ty tvoje kecy a pak dopisy smutné čtenářky oproti logicky moudře a docela vklidu psaných argumentech od azcz apod…. průměrně uvažující člověk si udělá závěr.

    Když sme u toho referenda, udělej referendum obecně o podnikatelské sféře, 75% lidí ti odpoví, že podnikatelé jsou zloději, ale 90% ti odpoví, že by rádi podnikali. takže co bys tím referendem o Emveji získal? 99,8% názorů na emvej od lidí co to neznaj, znaj z doslechu, z naj od dementů, kteří dělaj blogy a hrajou si na glosátory, či investigativní reportéry

  40. sunris3
    Tak acz píše logicky a moudře,já bych to viděl že píše jako amweják někdy fanatický.Máš pravdu průměrně uvažující člověk si udělá závěr.Proto to máte amwejáci v ČR,tak zatraceně těžký…

  41. sunris3:

    ACZ = KNĚZ SEKTY

    acz je doslova zkáza po amway… když někdo normální vidí ty jeho komentáře, tak si říká, co je to za magory a fanatiky, sektu… pokud si myslíš jak je acz OK, seš sám fanatik největší!

    To, že mé články mají význam, dokazují děkovné mejly, a také např. tyto komentáře:

    Velice souhlasím s autorem těchto článků. Díky němu se už několik mých přátel obrátilo k Amwayáctví zády. Děkuji mnohokrát a doufám, že budeš psát dál.
    https://czblog.cz/amwayak-nemam-rad-normalnost-desi-me/#comment-7161

    souhlasím s autorem článku – amwayáci jsou naháněči lidí. taky jsem to zažil. díky za ty články o amway. lidem to snad otevře oči
    https://czblog.cz/amwayaci-jsou-nahaneci-lidi/#comment-3715

  42. Komentuje JaraCimrman, 3.7.2011 @ 17.15
    Uděláme referendum mezi lidma a sem zvědavej kdo pak by to asi vyhrál chytráku.

    A co ti v tom brání, „chytráku“? Tak ho udělej 🙂 Když je to pro tebe tak důležité, abys měl pravdu, tak si to potvrď tím referendem 🙂 Já se rád zůčastním 🙂

    S závěry se to má asi takhle:

    Má-li být závěr vypovídající, musí mít každý stejné informace 🙂 Většina lidí má o Amway informace typu „podfuk, letadlo, pyramida, podvod, hnus, sekta“.

    Pokud máš k otázce referenda jen lživé informace, jako například, že socialismus byl nejlepší varianta, že komunisti byli lidumilové a bohabojní lidé a podobný hlouposti, je zcela pochopitelné, že výsledek referenda tomu bude odpovídat 🙂

    Naštěstí existuje na světě skupina lidí, asi tak 10-15% populace, kterým je jedno, co si ostatní myslí, sami si hledají fakta, hledají si profesionální poradce, zkušené a otřelé harcovníky a sami si na základě zjištěných faktů a informací, dlouhodobě ověřených v praxi, dělají relevantní závěry. A je jim úplně jedno, co si myslí zbytek populace.

    Patřím mezi ně.

  43. Járo Cimrmane:

    Na to, abych všem ukázal, co jsi vlastně zač, mi stačí jedna, jednoduchá otázka:

    VOLIL BYS SVOJI OBLÍBENOU POLITICKOU STRANU, KTERÁ BY ALE NEPŘEKROČILA 5% PODMÍNKU A KTERÁ BY SE NEDOSTALA DO PARLAMENTU, KDYBYS TO VĚDĚL PŘEDEM? KDYBY TO BYLO JASNÉ UŽ PŘI VOLBÁCH, ŽE NEUSPĚJÍ?

  44. Komentuje acz, 7.7.2011 @ 6.17

    Většina lidí má o Amway informace typu „podfuk, letadlo, pyramida, podvod, hnus, sekta“.

    A proč má asi většina lidí negativní postoj k amway?

  45. Komentuje admin, 7.7.2011 @ 7.06
    Většina lidí má o Amway informace typu „podfuk, letadlo, pyramida, podvod, hnus, sekta“.
    A proč má asi většina lidí negativní postoj k amway?

    A ještě obvyklé poukázání na tvoji demenci:

    Já hovořím o mylných informacích, které lidé mají a ty už hovoříš o postojích, které lidé mají na základě těchto mylných informacích 🙂

  46. acz
    Na každém šprochu pravdy trochu.Tak tam necháme hnus,sekta a přidáme lži.Jistě i takto lze vydělávat legálně peníze.Pro hrdé a fanatické amwejáky mylné informace.Pro lidi kteří se setkali s praktiky amwejáků a nepodlehli je to fakt.

    Politickou stranu která by neměla šanci překročit 5%,bych nevolil.Stranu která by se pohybovala na hraně 5% ano.Jaký obrázek sis ze mě udělal?

  47. Na každém šprochu pravdy trochu. Politickou stranu která by neměla šanci překročit 5%,bych nevolil.Stranu která by se pohybovala na hraně 5% ano.Jaký obrázek sis ze mě udělal?

    Hloupí lidé věří na šprochy, bulvár a žvanění na internetu, moudří lidé na profesionální informace, pravdu a fakta 🙂 Čili jsi hloupý.
    Toliko obrázek č.1 🙂

    Vůbec jsem nepochyboval, že bys ohledně voleb odpověděl něco jiného 🙂 Až tak snadno jsi čitelný. Obrázek je to smutný. Přihlouplý joudýn, volící jen „jistotu“, bez ohledu na to, jestli je v souladu s jeho přesvědčením 🙂 Oblíbenou stranu s názory, které jsou ti „vlastní“ klidně potopíš, za těmi názory si nestojíš za každou cenu a zvolíš někoho, kdo má jisté křeslo v parlamentu.
    Takže jsi k tomu navíc připosraný vohnout, který nemá ánunk a zbaběle volí narychlo to, co právě fyčí. Toliko k obrázku č.2 🙂 🙂

    Někoho, kdo vyhrál na základě té nejlepší a nejintenzivnější reklamy.

    Kdyby ses někdy v budoucnu divil, jakože doteď ses určitě nikdy nedivil, proč to u nás vypadá v politice a ekonomii tak, jak to vypadá, tak je to kvůli občanům, jako seš ty 🙂

    Jste lůza, která se o nic nezajímá. Vše konzumuje pouze povrchně a směrem ven reaguje pouze na jasné, dobře zreklamované indície. Když je něco prezentováno jako špatné, tak tomu jednoznačně a bez ptaní věříte. Co je prezentováno jako dobré, je vám podezřelé a hledáte něco, aby to mohlo být taky špatné 🙂 Jinou variantu neznáte. Mozek k takovému životu není potřeba. Díky takovým se pak z politikaření mohl stát dobře fungující byznys, který okopíroval systém prodeje pracích prášků v supermárketu 🙂 A v česku to funguje náramně 🙂

    Znáš Tomio Okamuru? Má víc české hrdosti, zápalu a zaujetí pro občanské povinnosti, než ty.

    A samozřejmě, na rozdíl od tebe vydává značné úsilí na to, aby VĚDĚL, CHÁPAL, ZNAL A ROZUMĚL 🙂

    Vás inkvizitory Amway lze snadno strčit do jednoho pytle. Máte všichni víceméně stejně ubohé úrovně chápání, povědomí, znalostí a profesionální informovanosti 🙂 A jako obvykle je to těžká bída s nouzí 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *