Amwayáci jsou naháněči lidí?

Pravidelný čtenář tohoto blogu ví, že upozorňuji na nešvary… Za velký nešvar považuji některé Amwayáky – verbíře lidí, které považuji za nesmírně odporné lidi – odpad společnosti, protože obtěžují slušné a normální lidi (manipulují s nimi). V minulosti jsem byl akcentovaně přemlouván – obtěžován Amwayákem, který praktikoval své „nahánění“ stalkingem. Prostě děs! Amwayáci – naháněči, verbíři lidí, používají různé praktiky k naháněné lidí a vymývání mozků, např. knihy, zvukové záznamy (CD), ve kterých se mj. dozvíte, že nejdůležitější je mít Seznam lidí – lidi, který máte kontaktovat – uhánět, přemlouvat, otravovat… Kde se dozvíte, že mají verbovat všechny ZNÁMÉ i NEZNÁMÉ lidi! Např. lidi z chaty, z kostela, neznámé lidi na autobusové zastávce…

Taktika Amwayáků je prostá: nahánět lidi – vymýt jim mozek, např. pohádkou o nadprůměrných příjmech, ukazovat jim obrázky amerických milonářů – podpořit v nich závist, atp.  To mají někteří emwejáci skutečně dokonale propracované, to se jim musí nechat. Považuji to však za velice ohavné a bezohledné.

V tomto článku jsou uvedeny subjektivní názory autora článku.

 

Související články:

Další články o Amway na CzBlogu

Další články o Amway na Amwey-Business.cz

175 komentářů u “Amwayáci jsou naháněči lidí?

  1. Kolovrátek vrtí dál. 🙂 Myslím, že tady už je účel víceméně jasný. Jedná se o sledovanost. Nyní už nelze nijak zakrýt fakta, že diskuse o Amway je naprosto a drtivě převažující na celém tomto blogu. Počet příspěvků v sekcích Amway dosáhl víceméně součtu včech příspěvků na všechny články, které tu jsou. A to láká. Bestmen se zhlédl v Natalii Sadness. Jak jsem poukázal v jiném vlákně, účel světí prostředky. Bestmen díky převážně mé aktivitě koneně objevil jak zviditelnit blog, respektive jak rozproudit diskusi. Prospěch je evidentní a jasný. Více diskustérů, více příspěvků = více bubáčků za reklamu. Hle, i pro Bestmena je nové setkání s Amway pro něj poučné a pozitivní s kladným výsledkem. Díky Amway získává vyšší povědomí a sledovanost. Ale možná se pletu. Možná to vše dělá z lásky a z darma jen proto aby Vám, světu řekl to, co jste doposud ještě nevěděli. Možná, že konečně objevil smysl svého života, křížovou výpravu vůči Amway. Nebude ani první, ani poslední. Za 50 let takových bylo skutečně mnoho. Kdepak dnes asi jsou? Nikdo o nich neví. Diamanti v Amway zůstávají. Navždycky. Přesto jeho počínání není nic jiného, než ztráta času. Za 10 let bude v Amway zaregistrováno dvojnásobek spokojených klientů oproti dnešku. Budou noví a noví milionáři, desetitisíce lidí získá velmi dobré další příjmy, naučí se podnikat ve svých profesích, poznají finanční ínteligeci, naučí se myslet tak aby uměli mnohem lépe vydělávat peníze. Naučí se starat sami o sebe beze strachu ze státního důchodu, nebo absolutní závislosti na zaměstnavatelích a státu. Ale především vzniknou noví úspěšní podnikatelé. Co myslíte? Že to tak nebude? 🙂

  2. Můj seznam vznikl před dvěma lety a za tři měsíce byl „vystřílený“. Mezi tím jsem se naučil s lidmi komunikovat otevřeně, seznámit se se zajímavým člověkem, navázat s ním smysluplný vztah a v případě, že má pozitivní zájem jsem schopen s ním pohovořit o příležitosti, kterou Amway poskytuje. Nic na tom není. Stejné kroky dělám i v klasickém podnikání. Dělá je každý úspěšný podnikatel. Neustále navazuje nové kontakty, rozvíjí nové vztahy, ty dobré si hýčká a s těmi zbytečnými neztrácí čas. Profesionální přístup k tomu, co dělá.

    Od Vás neočekávám, že byste to někdy pochopili. To už jste prokázali mnohokrát.

  3. Nedávno se ženil můj kamarád, napsal si seznam lidí a ty pozval na svatbu asi je to tedy naháněč lidí. Včera kolegu napadlo že by mohl jít na expandables (postradatelní), ale nechtěl tam jít s přítelkyní, nebavilo by jí to, a tak vzal telefon, obvolal několik přátel a vlastně je sprostě nahnal do kina, obvolal jich asi deset, jak nechutné… Tyto praktiky jsou odsouzení hodné, proto nikdy nikoho nikam nezvěte, protože pozvat někoho někam = nahánění lidí.

  4. souhlasím s autorem článku – amwayáci jsou naháněči lidí. taky jsem to zažil. díky za ty články o amway. lidem to snad otevře oči 😉

  5. Nejsme naháněči lidí! Já vydělávám s Amway 600.000-900.000 Kč měsíčně. Lidem musíme říct o tomto bezva biznysu. Mám nejraději mítinky.

  6. Viki vydělává prd, chodí na základní školu a myslí si, že nás má všechny v kapse.

  7. Amwayáci jsou velký naháněči lidí, koneckonců to tento článek – záznam dokazuje. Mám známého, který nemá v hlavě nic jiného, než Amway. Furt přemýšlí komu ještě zavolat, koho ještě oslovit. V práci se mu každý směje a vyhýbá. Každýmu říká, že s Amway vydělává 50 tisíc měsíčně. Ale každý si také říká, proč chodí teda do práce? Kdyby vydělával 50 tisíc měsíčně, tak by přeci nedělal za 10 tisíc hrubého :mrgreen:. Lže, jinou odpověď neznám.

  8. Emvejáci naháněji lidi, to je pravda. Je to jejich hlavní poslání. Byl jsem u amway rok a půl. Já to taky dělal 🙁 Všem se dneska omlouvám. Dneska jsem už hodnej človíček :-).

  9. viki:lidé kteří vydělávají 600.000-900.000 by tady asi nemarnili svůj čas. Ti mají trošku jiné myšlení,než psát příspěvky na tady tyhle negativní blogy 🙂

  10. man: znam lidi, ktery vydelavaji velke penize. Prichazim s nimi do kontaktu, spolupracuji s nimi. Jsou to majitele nebo reditele firem v CR. Tito lide jsou skromni a nechlubeji se vlastnim majetkem. Protoze to dela jenom ubozak. Vysoky prijem ukazuje jenom debilek. Jsou to uplne normalni lide, kteri mohou prispivat i na tento blog. A proc ne?

  11. Rohn:

    To jsi napsal přesně. Už jsi zase „hodnej a poslušnej človíček“. Zařadil ses zpět tam odkud jsi vyšel. Tvůj sen, kvůli kterému jsi Amway zkusil, jsi zase a opět zahodil. Je to životní přístup, který bohužel předáváš dál na své potomky. A vůbec to nemá co společného s jakousi Amway.

    Bestmen:

    Již po mnohokráte dokazuješ, jak tomu celému rozumíš méně, než koza petrželi. Splácáváš tu dohromady dvě naprosto odlišné myšlenky a postoje. V Amway především není mezi jednotlivými podnikateli ve spojených sítích žádná rivalita, nebo konkurence, takže ti lepší a chytřejší a znalejší usilovně pomáhají těm, kteří o to stojí. To v konkurenčním prostředí klasického podnikání nenajdeš. Když za tebou např. přijde tvůj přítel, že má rozjetý skvělý podnikatelský záměr, který vydělává velké peníze a chtěl by tě za partnera, tak první, co tě bude zajímat, co to je a jak a kolik to tedy je schopno vydělávat. Takže ti prostě jednoduše ukáže svůj nový dům a svoje nové letadlo, pak ukáže na souseda, „hle, tam staví vilu náš obchodní a támhle dole provozní“ … abys viděl, že byznys, do kterého tě zve, prostě peníze skutečně generuje. Naši nejlepší a nejbohatší Amwayjáci se svým bohatstvím vůbec nechlubí. Ukazují nám na naši žádost všechny výhody a možnosti tohoto podnikání. Na semináře totiž chodíme dobrovolně proto, abychom je slyšeli mluvit a viděli jak žijí, abychom si mohli udělat představu a sesumírovat vlastní touhy a sny v kontextu s tím co je a co není v Amway možné. Je to obyčejná a snadno pochopitelná MOTIVACE.

    Tohle ale tvůj mozeček opět nepobral. ŽÁDNÝ DIV, prezentuješ to tady všude jako blázen. 🙂

    Stejně tak žádný ze zdejších zastánců Amway nevěří, že posty (příspěvky), kde se nějaké individuum chlubí s příjmem 900 000 měsíčně, psalo individuum, které vůbec ví, co to Amway je. Všichni do jednoho podezříváme především TEBE, že to píšeš sám kvůli VELMI ŽÁDANÉ PROVOKACI, která udržuje „zájem“ o ten tvůj blog. Protože žádný rozumný a logicky uvažující amwayják by takovou debilitu nikdy nenapsal. Zvláště pak poté, co v ČR je jen několik lidí v Amway, kteří se mohou chlubit příjmem v milionech ročně. My známe jejich jména i osobnosti a víme, že žádný z nich po diskusích nechodí. Generálové nepotřebují chodit „do pole“, k tomu mají své vojáky a důstojníky a jen z těch nejlepších mohou být jednou generálové. Ale nejprve musejí vybojovat mnoho bitev a zasloužit si mnoho postupů nahoru a hodně studovat svůj obor. Prostě si musejí jen vymít mozek tak, aby mohli jednou na ty generálské frčky dosáhnout. S myšlením zákopového vojáka nelze generálský post dosáhnout.

  12. bestmen:ano,je pravda,že nemám rád lidi,kteří se chlubí svým majetkem atd..ale já mít 600.000 příjem,tak jsem vysmátý někde v Karibiku a neřeším tady naké problémy,takže mi příjde trochu divný,že někdo s takovým příjmem ztrácí čas tady tím.

  13. acz: ses fakticky neskutecnej… . Uvedom si, ze jak se tady prezentuje, tak to je jiz pod urovni standartniho cloveka. Ale co se vlastne divim, vzdyt ty „nemas rad normalnost – desi te“ 😀 viz. https://czblog.cz/amwayak-nemam-rad-normalnost-desi-me/

    Nikdy bych nerekl jinemu cloveku, ze mam nejakej podnikatelskej zamer, at mi s nim pomuze. Vzdycky se spoleham pouze sam na sebe. Me podnikatelske pravidlo c. 1 je jsane: nespolehej na nikoho, pouze sam na sebe, podnikej sam. Nikdy nezamestnavej sve pribuzne a kamarady. A jak vidno, vyplatilo se mi to…

    Nevim kdo psal „900 000 mesicne“, zda je to pravda ci ne. Ani to neminim zjistovat. Proc taky? Jen chci pripomenout, ze zes to prave ty kterej pise komentare pod ruznama jmena. Ses to ty, kdo je usvedcenej z „internetovy schizofrenie“. Ja nic takovyho nedelam!

    man: ty mozna nemas rad lidi chlubici se svym majetkem, ale amwayaci to tak delaji. Tak to proste je! Stejne je fakt, ze AMWAYACI JSOU NAHANECI LIDI.

  14. Od samého začátku říkám, že nemáš o podnikání ani základní povědomí. Je to přesně opačně. Pokud chce podnikatel v podnikání alespoň trošičku něčeho dosáhnout, tak první, s čím musí počítat a plně to akceptovat, je fakt, že sám NEDOKÁŽE NIC. NIKDO NIKDY NA CELÉM SVĚTĚ NEDOKÁZAL SÁM TO, O ČEM DNES S ÚCTOU LIDSTVO HOVOŘÍ. Když už odmítáš veřejně největší moudra světových podnikatelských elit, přečti si třeba několik knih Tomáše Bati. Ten na důvěře a spolupráci s jinými lidmi postavil svůj byznys, který obletěl celý svět. Dokonce i vytvořil vlastní moto v tomto kontextu:

    Důvěřuji lidem, kteří si to nezaslouží, ale tento omyl je mi milejší, než přílišná podezřívavost.

    Ať člověk dělá cokoliv, sám nezmůže nic. NIKDY.

    Ad internetová schíza: tak nevím, kdo tady tak rychle zapomíná, kdo komu zakázal přístup, znemožnil komunikaci a kdo koho přinutil používat jiné formy přístupu jen proto, aby mohl psát dál. Pokud jsem mohl přispívat veřejně, bylo to vždy pod jedním znakem. Ty, navíc, na rozdíl ode mne, víš kdo jsem, jak se jmenuji a v čem všem podnikám. O tobě můžeme s čistým svědomím říci toto:
    NIKDO NEVÍ KDO JSI, CO JSI ZAČ, CO DĚLÁŠ, JAK ŽIJEŠ, jak se jmenuješ, přesto klidně lidem cpeš do hlavy ty svoje „články“. A lidé, přestože nemáš žádnou identitu, ti klidně důvěřují. Tak nevím, co je pro ně nebezpečnější.

  15. Stanislava: furt stejna amwayacka retorika…

    Ja te ujistuji, ze samotny clovek dokaze podnikat uplne v pohode, dokaze tak hodne. Jake si to udela, takove to ma, nikdo mu do toho nekeca. Mam sva moudra, nepotrebuje moudra ostatnich. Kdo jsem? Do toho nikomu nic neni. Co zde budu psat, o tom rozhoduju pouze ja, nikomu do toho nic neni. Pokud nekdo porusuje pravidla, tomu zakazu pristup. Ja zde rozhoduju! Za virtualni schizofrenii povazuji cloveka, ktery ma rozdvojenou osobnost…

  16. Ty mě často ujišťuješ o samých blbostech 🙂

    Samotny člověk dokáže velmi omezeně „podnikat“ do doby či bodu, kdy jeho nabídka překročí jeho vlastní fyzické schopnosti jednoho člověka a čas, který je ohraničený 24 hodinovým dnem. Tím je limitován v nabídce, která, bohužel, díky těmto nepřekonatelným bariérám, bude vždy velmi limitovaná. A končí v momentě, kdy se cokoliv stane a předmět smlouvy nemá kdo jiný udělat či dodělat. Tehdy ono „podnikání“ na jedinou osobu končí. S takovými nabídkami je riziko počítat, pokud se nemohu spolehnout na dodávku, nebo službu, kterou může kdokoliv zastoupit a kdokoliv jiný z týmu dokončit, zadělávám si na problémy. Pro mě je záruka silného týmu a zástupnosti prioritou, stejně jako pro každého profesionála. Amatérizmus kouká nejenom z tvých postojů a neodborné neznalosti.

    Nevíš co to je rozdvojená osobnost, tak o tom laskavě nepindej. Stejně tak pouze neodborně polemizuješ o výrazu schizofrenie, zvláště pak ve spojení s výrazem „virtuální! 🙂

    Je dobře, že veřejně přiznáváš a také prezentuješ svoji nadřazenost na tomto blogu. Nicméně o tom jsem už hovořil na počátku našich diskusí,ono se to pozná nejen podle tvého „jména“ a vlastního hodnocení blogu 🙂

  17. A další porce samozřejmých věcí, které jsi doposud nevěděl:

    Nahánět můžeš koně do ohrady, krávy do kravína, prasata do vepřína, nebo kozy do chlívku. Ještě možná slepice do kurníku. Ale ne člověka. Systém v Amway i v jiných MLM je založen na ukazování možností a příležitostí ostatním lidem. Na tom není nic neobvyklého, každý z nás to víceméně dělá každý den se svými přáteli. Kdykoliv narazím na něco zajímavého, hovořím o tom s lidmi, které by to mohlo zajímat. Ale jen oni určují, jestli je to zaujme, nebo ne. Kolikrát už jsem hovořil s někým o tom, kde dobře vaří a kde ne, jak chutná kde pivo, který film stojí za zhlédnutí, co zajímavého doma máme nového. Ženy si snad neustále povídají o kosmetice, šminkách, kadeřnicích, oděvech a nebo věcem k dětem. neustále něco propagujeme, aniž bychom se nad tím pozastavili. V Amway, resp. v MLM této každodenní činnosti pouze dáváme úroveň profesionality a získáváme za to peníze. Jen velmi omezený rozum tuto činnost chce považovat za nepřípustné NAHÁNĚNÍ, které samozřejmě odmítáme a odsuzujeme.

  18. acz: samotny clovek omezene nepodnika, vlastni firmu, napr. akciovou spolecnost, s.r.o., kde zamestnava lidi. On tu firmu ridi. A o tom ja tady celou dobu mluvim. Jak jsem jiz nekolikrat psal: „amwayactvi nepovazuji za standartni podnikani“. Ukaz mi, kterej amwayak ma vlastni firmu – pravnickou osobu?

    Rozhodne netvrdim, ze znam vsechno. Nikdo nezna vsechno. Kazdy podnikani ma svoje specifika. Clovek poznava nove a nove veci, uci se stale. To myslim obecne.

    Nechapu, jak muzes oznacit cloveka, ktery podnika 15 let za amatera, tomu se musim jenom smat 😀

  19. Člověk, který má firmu, kde má zaměstnance, spolupracovníky, nebo dokonce partnery, NENÍ SÁM. Pracuje pro něj a s ním celý tým lidí. Sám by nic nedokázal. Ach jo, jak ty jsi chápavej, to je tedy něco 🙂

    Až budeš chtít skutečně podnikat, najdi si k tomu pár knih a kup si k tomu i několik zákonů, kde ti bude vysvětlen rozdíl mezi právnickou a fyzickou osobou. Podnikání vzniká v momentě, kdy máš vlastní IČO. I OSVČ čili živnostník je vlastníkem podnikání. Jako OSVČ můžeš být klidně třeba největším investičním makléřem v Evropě. Tam je to omezené pouze výší obratu, kde nad určitou hranici musíš ze zákona přejít na právnickou osobu. Doporučuji ti se do těchto diskusí o podnikání raději nepouštěj a zůstať u svých oblíbených ataků na Amway. To zvládáš v pohodě.

    Amatér může podnikat třeba 50 let a pořád to bude Amwatér. Už jsem to psal mnohokrát i tobě, když dva dělají totéž, nikdy to není totéž 🙂 Stačí číst tvoje bláboly, v každém druhém dokazuješ svoje unikátní antipodnikatelské vlohy 🙂 Za to já nemůžu, je to tady z tvé klávesnice černé na bílém 🙂

  20. acz: totalne vymytej, prip. vypitej mozek 😯

    Podnikatel na ICO ma sve podnikani. Pokud neni zapsan v obchodnim rejstriku, tak zadnou firmu nema. Predpokladam, ze amwayci maji vysoke obraty, tak si museji zalozit nejlepe akciovou spolecnost 😀

    Jen tak mimochodem, mj. ovladam zalozeni firem, ucetnictvi, DPH, mzdy …

  21. Pravda o Amway:
    Amway znám, byl jsem u nich 3 roky. Materiály Amway jsou opravdu velice manipulující pro lidskou psychiku. Propagují se tam polopravdy. Manipulace Amwayáků je zřetelná: nejprve vám vnutí myšlenku, že jste pouze průměrní lidé s průměrným platem. Vědí jak na to – zeptají se na vaše zaměstnání, rodinu… Potém vám řeknou, že Amway vás z toho průměru dostane. Amway je pro vás jediná spása. Amwayáci dokážou člověka úplně zblbnout. Koupíte si ty jejich manipulující materiály a všude kam přijdete, tak vykládáte ty jejich řeči z propagačních materiálů. Stane se z vás otravný člověk, který na Amway nedá dopustit. Myšlenku Amway říkáte úplně všude – doma, v práci… Kupujete si jejich drahé výrobky, hřeje vás pocit, že jsou ekologické. Zisk nic moc, ale máte dobrý pocit, že můžete pracovat pro nejlepší firmu na světě 😀 S Amway vyděláte pouze v případě, že máte v sobě dostatečnou drzost a dokážete manipulovat s lidma, čímž naverbujete do Amway dostatek lidí – lidi pod sebe. Ale velké peníze stejně nečekejte.

    Nevěřte Amwayákům, jsou to skutečně manipulátoři a „vymývači mozků“, jak tvrdí autor tohoto blogu.

  22. Bestmene…
    tvuj předpoklad, jak už tak bývá, je milný.
    Velké obraty nejsou podmínkou velkého zisku. Můžu mít obrat v řádech tisíců a příjmy v řádech desetitisíců.
    Kouzlo MLM spočívá mimojiné v tom, že třeba i s maličkým stotisícovým ročním obratem lze vydělat milion.

  23. Bestmen píše:

    „Jen tak mimochodem, mj. ovladam zalozeni firem, ucetnictvi, DPH, mzdy …“

    No jasně, a já jsem prezidentův poradce. Jistě uhodneš kterého prezidenta 🙂 Blábolista tvého formátu … ani náhodou. Jsou prostě věci, které jsou a které určitě zase nejsou možné. A možnost, že by žvanil jako ty, který má naprosto zkreslené povědomí, postoje a znalosti o podnikání obecně dělal to, co píšeš, je nemožné.

    Věřím, že jsi nějaký znuděný AJŤÁK, popř. programátor účetního software u nějaké firmy a z nudy se patláš s blbostma formátu tohoto blogu. To by se snad ještě bylo možné, ale to je tak asi všechno. 🙂

  24. acz: že je Bestmen „AJŤÁK“ tak to je celkem výstižné. Nejspíš tomu tak je :mrgreen: Ale kdoví, třeba dělá všechno dobře, vždyť je to prostě BESTMAN-nej.nej.nej. :mrgreen:

  25. Jsou jen dva druhy lidí v naší zemi Ty kteří, táhnou vozík a Ty kteří sedí na vozíku. Lidé kteří sedí na vozíku tak chtějí aby měli větší výhody. Rozhodnutí je na Vás kde chcete být.
    Obchodní filozofie
    Vytváříme přímé obchodní spojení mezi výrobcem a zákazníkem bez mezičlánků. Prostřednictvím výrobce se podílíme na všech obratech. Tento podíl je časově a finančně neomezený
    Best of AMWAY

  26. „Velké obraty nejsou podmínkou velkého zisku. Můžu mít obrat v řádech tisíců a příjmy v řádech desetitisíců.“
    Obrat je součet všech přijatých finančních prostředků, takže těžko může být nižší než zisk-příjem.

    „Jsou jen dva druhy lidí v naší zemi Ty kteří, táhnou vozík a Ty kteří sedí na vozíku.“
    A kolik amwáků (faktické číslo nebo procenutelně) podle tebe sedí v tom vozíku? :mrgreen:

    „Podnikání vzniká v momentě, kdy máš vlastní IČO. I OSVČ čili živnostník je vlastníkem podnikání.“
    Ano z pohledu zákonů je i OSVČ podnikatelem.
    Ovšem jen málokdy se dá hovořit o tom, že by živnostník měl firmu.
    Mimochodem ve vašem oblíbeném kvadrantu celkem striktně oddělujete živnostníka a podnikatele: (spolu)majitele nějaké skutečné firmy.

    „Takže ti prostě jednoduše ukáže svůj nový dům a svoje nové letadlo, pak ukáže na souseda, „hle, tam staví vilu náš obchodní a támhle dole provozní“ … abys viděl, že byznys, do kterého tě zve, prostě peníze skutečně generuje.“
    Já si raději než nové auto a barák nechám ukázat dobrý obchodní plán… :mrgreen:
    A když už bych se šel na ten barák podívat, tak možná jednou, ale rozhodně nepotřebuju, aby mi ho někdo ukazoval každý týden… 😉

    „Me podnikatelske pravidlo c. 1 je jsane: nespolehej na nikoho, pouze sam na sebe, podnikej sam. Nikdy nezamestnavej sve pribuzne a kamarady.“

    „Samotny člověk dokáže velmi omezeně „podnikat“ do doby či bodu, kdy jeho nabídka překročí jeho vlastní fyzické schopnosti jednoho člověka a čas, který je ohraničený 24 hodinovým dnem.“
    Podnikat sám podle mého názoru neznamená podnikat bez zaměstnanců, ale nemít žádného partnera. Tento způsob podnikání bych rozhodně nezavrhoval (i když já žádnou firmu nemám sám), protože podnikání ve více lidech přináší sebou spoustu nevýhod a znám osobně spoustu firem, které zkrachovaly jen díky hloupým sporům mezi vlastníky. Ovšem, když se vytvoří silný tým, je to obrovská výhoda.

    Zaměstnávání příbuzných a kamarádů je také častý zdroj problémů, sám jsem na to mnohokrát dost narazil, ale rozhodně to nezavrhuju. Jen je potřeba si velmi striktně nastavit pravidla.

  27. hraesvelgr: rozhodne velke obraty nejsou podminkou velkych zisku. Z mojich zkusenosti maji firmy zisk cca 15-20% z celkoveho obratu, samozrejme hruby zisk.

    Obe firmy (pravnicke) mam sam (jednatel, spolecnik) – nechci se s nikym hadat 😉 Byl jsem svedkem toho, ze spor spolumajitelu vyustil az v nasilny konflikt…

    Naprosto ve vsem s tebou souhlasim 😉

  28. Bestmen:
    Samozřejmě záleží na oboru, my třeba děláme i stavební poradenství a kdybychom ho oddělili od další činnost, tak máme ziskovost přes 50 procent. naopak známý, který dělá algoritmické obchodovani, má ve firmě zisk ve zlomcích procenta. (ovšem bilardové -10na15 – obraty).

  29. Bestmen: Já bych moc rád viděl, jak můžeš mít podíl ve dvou právnických společnostech a přitom mít spoustu času psát sem tyhle nesmysly?

    Většina jednatelů a podílníků nemá na takovéto blbosti čas. Takže buď ti to moc neklape, nebo kecáš, k čemuž bych se přiklonil já.

  30. gunnersfan: přesně :mrgreen: pochybuju že naký generální ředitel má čas, řešit jestli je Amway dobrý nebo ne. Je to nejspíš nakej IŤák jak říkal „acz“, který řeší nevyřešitelné a ztrácí spoustu času.

  31. Bestmenn a právník? Jste spadli za Marsu? 🙂 Ten tlučhuba o právu neví vůbec nic, převážně jej tu v diskusích, myšlení a svém předvádění porušuje denně několikrát 🙂

  32. Knihomole, ale to by sis nesměl plést hodinky a holínky, o když se oboje natahuje.
    Právnická osoba a právník je úplně něco jiného. A o právníkovi tady nikdo nepsal. :mrgreen:

  33. man: pokud pochybujes, tak se mylis, ale to jen a pouze tvuj problem. Musim jeste upozornit, ze nic neresim, pouze mj. upozornuji na nesvary. Amwayactvi povazuji za velky nesvar, ale to se uz zase po nekolikate opakuji…

    Knihomol:
    je tak, jak rika pan Zdenek pravnicka osoba neznamena, ze jsem pravnik, pravnik vubec nejsem, to netvrdim a nikdy jsem netvrdil :mrgreen:

    Pravnicka viz. wikipedie http://cs.wikipedia.org/wiki/Pr%C3%A1vnick%C3%A1_osoba

  34. acz / Knihomol:

    ses fakticky neskutecnej! Vkladej laskave komentare pod jmenem, ktere sis urcil – acz. Tohle je fakticky ubohost, kouknete na screenshot, ktery dokazuje, ze acz vklada komentare pod ruznymi nicky

  35. chcete vědět pravdu o amway zkuste to a uvidíte ale hlavně se zamyslete sami nad sebou jestli si život řídíte sami a nebo vam ho řídí někdo jiný

  36. Tvoje averze vůči příběhu s limuzínou je neskutečně zábavná. Tapetuješ vlastní blog touhle povídkou jako blázen, nechápaje o co jde. Docela mě zaráží, jak dospělý člověk nechápe souvislosti s reálným příběhem a motivací k jeho uskutečnění. V životě je to naprostá samozřejmost, že jsme vyučováni příběhy, které se udály. Je to součást vzdělávání a vývoje každého jedince od narození. Jsem docela rád, že hodláš celý život promarnit bojem proti Amway. Na smrtelné posteli možná, když dáš svému rozumu šanci, zjistíš, jak bláhová to byla činnost. Až budeš umírat, bude v Amway 10x víc lidí, než dnes. Čímž jednoznačně již dnes mohu potvrdit, že tvoje počínání, kterému objetuješ většinu svého života, bude mít naprosto mínusovou bilanci 🙂 Ale jen tak dál, z blbosti si my děláme srandu a zábava musí bejt 🙂

    P.S.. někteří negramoti zde neustále argumentují jakousi statistikou pravděpodobné úspěšnosti. Copak, že se jí najednou jaksi zapomínáte držet. Hm? Nebo snad chcete tvrdit, že se zbytečnými činnostmi zabýváte s oblibou a nadšením?

  37. Tenhle blog napsal a spravuje DEBIL, jinak se to vyjádřit fakt nedá… Lidi, navrhuji, abyste místo hanění Amway tu příležitost vyzkoušeli a sami uvidíte, jak bude fungovat pro Vás. Pokud se Vám to líbit nebude, do 6 měsíců můžete registraci vrátit a bude Vám vrácena plná cena licence!!!

  38. Jirka:

    Nahaneni lidi, negativni manipulace s lidskym myslenim, vymyvani mozku?

    To je neco…

    „Napište si na seznam všech lidí, které znáte!“

    „K Amway businessu potřebujete je mít velký seznam lidí. Je to strašně důležitá věc! Seznam je věc, kterou spousta lidí podceňuje.“

    „S Amway si nakoupíte vše, co chcete!“

    „Amway se vyplatí – na to můžete vzít jed!“

    „Schvalne se snazim, a to si myslim, to je klic k tomu uspesnemu dovedeni toho procesu dokonce, ty otazky klast sugestivne. Tzn. snazim se ty otazky klast, tak aby ho navadely k pozitivni odpovedi, aby to nebyly takovy ty otazky, na ktery existuje mnoho ruznych odpovedi a vedu ho k tomu, aby odpovedel, tak ja chci slyset.“

    Atd.

  39. Myslím, že mozek by sis měl nechat vymejt hlavně ty… protože tím co tu píšeš jenom zbytečně odrazuješ lidi, kteří o Amway nic neví a třeba by to chtěli zkusit. Věřím, že jsi zakomplexovanej debílek, kterej bere max. 15 hrubého a o podnikání nemá nejmenší šanc :mrgreen: A taky si myslím, že jsi Amway zkusil, ale dělal jsi hovno (tzn. NIC) a teď po tom prskáš jak to nefunguje a snažíš se tu psát kydy o seminářích… Víš co? Nedávno měl v ČR seminář Stephen Covey (kdo to je, co?) říká ti něco firma Franklin Covey?? Jestli ne, tak je to firma, která patří do FORTUNE 500 (co to je, že??) No, Stephen nemá s Amway nic společného a jeho seminář taky nebyl pro Amwayáky… Tento seminář trval 2,5 hodiny a víš kolik stála vstupenka? 27.000 Kč vč. DPH… A víš kdo se účastnil? Vrcholoví manažeři nadnárodních společností, úspěšní právníci, doktoři, podnikatelé, investoři. Žádná dělnická třída… Úspěšní lidi se setkávají s úspěšnými lidmi a učí se od nich, to je součást kapitalismu… Chceš vydělávat peníze? Jdi za někým, kdo vydělává peníze a je ochoten tě to naučit…

  40. Jirka:

    Neopovrhuji „delnickou tridou“, jako vy amwayaci. S tim jste doslova HNUSNY!!! Vas chtic po penezich je NECHUTNEJ! Je to neco odsouzenihodneho! UCHYLNEHO! A ty vase mitinky? Tim dokazujete jenom to, ze jste SEKTA!!!

    To je hruza…

    „Pokud si myslíte, že je to člověk perspektivní, tak ho nenechte být a sejděte se s ním znovu, a klidně 5x.“

    „Mítink Amway má prioritu! To je něco, co vám může vydělávat obrovské peníze do budoucna.“

    „Pokud ten první měsíc napojíte na systém dva lidi, tak můžete mít po půl roce 64 lidí. Co když každej měsíc přivede každej jednoho dalšího do systému? Tak to máme 128. Další měsíc jen jednoho, to je 256, další měsíc 1024, další 2048 lidí, a po 12 měsících máte 4000 lidí ve skupině napojených na systém. Myslíte, že sami zvládnete zasponzorovat za rok 4000 lidí? Myslíte, že sami zvládnete naučit 2048, ať zasponzorují každej jednoho? Ani náhodou! To za rok neni možný! Ale pokud na začátku roku napojíte 2 lidi na systém, dáte je do líhně, tak po roce jich máte 4000. Co když dáte první měsíc do líhně 3 lidi? Druhý měsíc, když každý přivede jednoho, tak máte 6. Další měsíc každý přivede zase jednoho – je to 12. Pak 24, 48 a po 6 měsících můžete mít 96 lidí ve skupině. Sedmej měsíc by to bylo 192, pak 384. A po 12 měsících, když začnete na 3 lidech, které napojíte na systému, a každý z nich se naučí přinést do systemu jenom jednoho. Tak máte po roce 6144 lidí ve skupině. Pokud by to bylo dobře rozdelený do šesti větví, tak je to diamant. Co když začnete na pěti lidech? Schvalně si to spočítejte. Ja to nebudu rozebírat, řeknu vám jenom tu radu…. Kdyby každej, každý měsíc přivedl jenom jednoho… Pět lidí dáte do líhně, pět lidí dáte do systému a každej by přivedl jenom jednoho. První měsíc 5, druhý měsíc 10, 20, 40, 80… a po 6 měsících 160 lidí. Další měsíc 320, 640, 1280, 2560… Jedenáctý měsíc máme 5120 lidí, a kdyby každý přivedl jenom jednoho, tak po 12 měsících máme 10240 lidí ve vaší skupině. To je ředitelký diamant a průměrnej příjem 400-600 tisíc měsíčně! Když první mesíc napojíte do systemu 10 lidí? 10, 20, 80, 160, 320 po půl roce. Sedmej měsíc 640, pak 1280, 2560, 5120, 10240. A po 12 měsících 20480 lidí ve vasí skupině! Dokážete si představit, co by to udělalo s vaším příjmem, kdyby to bylo spravně rozdělený třeba do 10 větví?! Nebo do 15?! To už mužete přemýšlet asi takovým způsobem jako Rick Setzer, Billy Florenz a další diamanti, který chapou náš systém. To potom by jste měly ty příhody jako vypravujou oni… Když vysvětlujou, co je to náš byznys, tak říkají… To víte, to je jako když se ráno probudíte a slyšíte, ze váš dům někdo vysává a ohlídnete se vedle sebe a manželka ještě leží v posteli… protože někdo jinej vysává váš dům. A to je, když se ráno proberete a nemusíte vstávat. Když se vám nechce, kouknete kolik je hodin a pak se otočíte na pravej bok a řeknete si – ještě si dám hoďku. A když to bude středa a vám se nebude chtít pracovat, tak si řeknete – dneska si zasloužím dovolenou. A dáte si ji, protože vy jste svůj vlastní šéf! Tohle to se vám podaří! Pokud budete chápat, že systém tu není pro systém, systém je tu pro vás! Že je chytrý ten systém využívat, že to je klíč k našemu byznysu a pokud vy budete chtít v tomhle byznysu vydělávat velký peníze! Tak, já se na vás těším na systémovejch akcích a budu se těšit, že vy budete svoje lidi na systém napojovat.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *