Amwayáci jsou naháněči lidí?

Pravidelný čtenář tohoto blogu ví, že upozorňuji na nešvary… Za velký nešvar považuji některé Amwayáky – verbíře lidí, které považuji za nesmírně odporné lidi – odpad společnosti, protože obtěžují slušné a normální lidi (manipulují s nimi). V minulosti jsem byl akcentovaně přemlouván – obtěžován Amwayákem, který praktikoval své „nahánění“ stalkingem. Prostě děs! Amwayáci – naháněči, verbíři lidí, používají různé praktiky k naháněné lidí a vymývání mozků, např. knihy, zvukové záznamy (CD), ve kterých se mj. dozvíte, že nejdůležitější je mít Seznam lidí – lidi, který máte kontaktovat – uhánět, přemlouvat, otravovat… Kde se dozvíte, že mají verbovat všechny ZNÁMÉ i NEZNÁMÉ lidi! Např. lidi z chaty, z kostela, neznámé lidi na autobusové zastávce…

Taktika Amwayáků je prostá: nahánět lidi – vymýt jim mozek, např. pohádkou o nadprůměrných příjmech, ukazovat jim obrázky amerických milonářů – podpořit v nich závist, atp.  To mají někteří emwejáci skutečně dokonale propracované, to se jim musí nechat. Považuji to však za velice ohavné a bezohledné.

V tomto článku jsou uvedeny subjektivní názory autora článku.

 

Související články:

Další články o Amway na CzBlogu

Další články o Amway na Amwey-Business.cz

175 komentářů u “Amwayáci jsou naháněči lidí?

  1. Jirka:

    A co „pohadka“ o limuzine? Znas? …

    Na poslední den v práci pro vás přijede velká, dlouhá limuzína, a teďka vrátný volá šéfovi „Pane řediteli, je tady nějaká státní návštěva, která přijela velikánským autem. Vy nekoho čekáte? Ne, nikoho!“ V čele kancelářské budovy je z toho haló, co tam dělá to velké bíle auto, které stojí už hodinu před vchodem? Pro koho to přijelo, nebo kdo s tím přijel? Jestli náhodou nepřijel nějaký ministr, nebo něco takového. A vy si děláte v klidu svoji práci a hodiny odtikávají a blíží se konec pracovní doby. A všichni ti, co se vám celou dobu smáli, tak maji oči na vrch hlavy a už stojí na autobusových zastávkách a koukají, kdo bude do toho auta nasedat, co je to za honoraci. A vy v tom sáčku, v kravatě vycházíte… Vycházíte z těch dveří, do kterých jste museli chodit každé ráno a odcházet každé odpoledne. Takhle se ohlédnete a říkáte si „Tak tady už nikdy, po celý zbytek svého života, nebudu muset strávit ani minutu!“ A říkáte si „Stálo to za to!“ Příchazíte k té bíle limuzíně a borci tam stojeji na těch autobusových zastávkách, a teď se strkaji, stouchaji do sebe loktama a říkaji „Hele podívejte se na něj, to je ten emveják“. To jsou oni, co se choději koukat na ty auta, oni si blázni snad mysleji, že jednou něčim takovým budou jezdit, nebo co. Hele, běžte někdo za nim. On k tomu jde, on si snad do toho chce sednout! Vždyť to jestě poškrábe, aby nám neudělal ostudu! Teďka vy tam prostě přijdete k tomu auťáku a zaťukáte na okénko, řidič si tam čte noviny, protože měl přijet o 3 nebo 4 hodiny dříve, a když se mu představíte, tak on si okamžite nasadí placatou čepici, vyleze a otevře vám dveře, klaní se. Vy si sednete do toho velikánského, obrovského auta, kde je prostor jak na letišti, nalejete si z baru colu a říkáte „Pane řidiči, tak jedem!“. Ale tak patnáct kilometrů za hodinu, já si to chci užít!“. A teďka kolem těch autobusových zastávek, který jsou obležený kolegama z práce, kteří se vám smáli a ukazovali si na vás prstem, tak vy kolem nich pojedete tou limuzínou, těch patnáct kilometrů za hodinu a budete jim připíjet – čau kluci, už se neuvidíme… Když se vám budou smát moc, tak jim můžete třeba udělat tu kulišárnu – bylo to ve středu, a druhý den ve čtvrtek, až ti vaši kolegové ve čtvrtek ráno budou muset v půl šestý jít do práce, tak před tou budovou je bude vítat bilboard – na něm bude vaše rozesmátá tvář a nad tim bude napsáno „Já už jsem svobodný! A co vy?“. Taková velká mechanická ruka jim bude mávat. To nebude špatný! Takže teďka si napište velký seznam lidí a uvidíme se na semináři.

  2. Samozřejmě, že Romana Čížka znám… já dělnickou třídou taky neopovrhuji, ale vím, že dělník nikdy nevydělá 100 tisíc za měsíc… Pokud nezmění způsob myšlení…Opakuji se, úspěšní lidi se musí učit od úspěšných, k tomu je ten systém víš? Nejen semináře, ale i knihy (to bys nesměl být ale shnilej jako veš 😉 ) a audio CD od lidí, kteří jsou už na pravé straně kvadrantu, což Roman rozhodně je. A pohádku o limuzíně vypráví a motivuje tím lidi Roman Hassmann, to ses trošku „usek“ :mrgreen:
    Hele, napiš mi co děláš a tvoje jméno a příjmení, příp. název firmy. Pak se s tebou budu bavit jako rovný s rovným. Ale z těch sraček co tu píšeš, z toho je mi akorát zle. A co ten Stephen Covey??? Nemáš argumenty, co? Sráči. Posero. Nulo. Loosere

  3. Tak konečně už někdo začal zbrojit proti Amway! Ať se co nejvíc lidí dozví, co je to zač. Já díky Amway přišla o syna. Úplně ho ta sekta zblbla. Z normálního – inteligentního člověka se stal demagog. Velice děkuji autorovi tohoto blogu. Jistě zachráníte mnoho lidí.

  4. Jirka:

    aaa dalsi milionar s limuzinou 😆 :mrgreen: Nebo snad s ostrovem, jachtou? Fanatik, pro nehoz jsou penize modlou, fetisem, nejvyssim poslanim. Nenapadlo te nekdy, ze delnik muze byt spokojen s tim co ma, co vydelava? Proc vydelavat 100 tisic mesicne? Nesmysl… Penize rozhodne nejsou vsechno! Jsou mnohem relevantnejsi veci! Ale to vy, zfanatizovany a zmanipulovany… amwayaci proste nemuzeme pochopit. Mate vymyty mozky – z tech vasich seminaru, knih, CD… Jste normalni sekta, nahanenci lidi…! HNUS! HNUS! HNUS! Pred vama radsi kazdej prcha, proto nesmite rict v pocatcich, ze se jedna o „amway“. Prichazite o rodinu, pratele… A vubec vam to nevadi. „amway“ je obecne povazovano za pyramidu, letadlo a sektu. Pyramidovou hru neprovozujete, nejste ani letadlo. Avsak „amway“ pyramidovou strukturu ma! A jste sekta jako prase!!! Negativne manipulujete s lidma!

    Stephen Cove me nezajima, jde mi o to vase vymyvani mozku, sektareni, nahaneni lidi… Nechte uz konecne lidi bejt na pokoji!!!

    Taky vydelavas 100, 200, 900 tisic za mesic? Jako ty amwayaci pred tebou?! A pohadku o Karkulce bys mi nepovedel?

    amwayaci vydelavaji:

    100 000 euro měsíčně
    https://czblog.cz/kdo-je-amway-solidni-firma-podvodnici-nebo-sekta/comment-page-8/#comment-2914

    první měsíc jsem vydělával 8.000 Kč. Za tři měsíce již 40.000 Kč, a dneska vydělávám 600.000-900.000 Kč měsíčně
    https://czblog.cz/kdo-je-amway-solidni-firma-podvodnici-nebo-sekta/comment-page-8/#comment-3837

    200 tisíc měsíčně s AMWAY není problém!!!
    https://czblog.cz/kdo-je-amway-solidni-firma-podvodnici-nebo-sekta/comment-page-8/#comment-3911

    S firmou Amway vydělávám min. 7 milionů Kč ročně
    https://czblog.cz/kdo-je-amway-solidni-firma-podvodnici-nebo-sekta/comment-page-8/#comment-3918

    S Amway vydělávám 40.000 měsíčně za 3 hodiny práce týdně!
    https://czblog.cz/kdo-je-amway-solidni-firma-podvodnici-nebo-sekta/comment-page-8/#comment-3909

    150 000 tisíc měsíčně
    https://czblog.cz/nekteri-amwayaci-jsou-valecnici-nebo-to-jsou-dokonce-psychousi/#comment-4822

    100 tisíc za měsic
    https://czblog.cz/kdyz-reknete-amway-byznysu-ne-neznamena-to-ne/#comment-4303

    desítky tisíc Kč měsíčně za 2 hodiny práce denně
    https://czblog.cz/amway-podvod-pyramida-letadlo/comment-page-8/#comment-3771

    45 – 51 Kč měsíčně
    https://czblog.cz/amway-podvod-pyramida-letadlo/comment-page-8/#comment-5808

    já sem pod amway skoro rok a vydělavám 60 tisíc čistá ruka
    https://czblog.cz/kdo-je-amway-solidni-firma-podvodnici-nebo-sekta/comment-page-8/#comment-3762

    130 tisíc Kč měsíčně
    https://czblog.cz/amway-podvod-pyramida-letadlo/comment-page-8/#comment-3823

    250 – 350 tisíc Kč měsíčně
    https://czblog.cz/amway-podvod-pyramida-letadlo/comment-page-8/#comment-5919

    šest lidí z jeho rodiny vydělává v „amway“ 40 – 60 tisíc měsíčně
    https://czblog.cz/amway-podvod-pyramida-letadlo/comment-page-8/#comment-6154

    minimálně 70 tisíc a výš
    https://czblog.cz/delat-amway-nebo-ne-zahadny-web-rce-jedna-se-amway/#comment-6191

    minimálně 150 000 měsíčně
    https://czblog.cz/kdo-je-amway-solidni-firma-podvodnici-nebo-sekta/comment-page-8/#comment-6677

    Atd. Atd.

  5. Marta:

    Ano, „amway“ je velky svinstvo! Snad se syn z toho brzy dostane 😉 Preji Vam noho stesti!

    franta šiška:

    Mas pravdu. Drtiva vetsina amwayku nevydelava nic! Jeste prodelavaji – za seminare, knidy, CD, tel. hovory, pohonne hmoty pri nahaneni lidi…

  6. Někdy v létě jsem dostal nabídku od kamaráda. Šlo o Amway. Samozřejmě jsem si zjišťoval informace na internetu. Četl jsem i tento blog. Zděsil jsem se. Kamarád říkal, že tento blog píše nějakej magor, kterej Amway vůbec nerozumí. Vstoupil jsem tedy do Amway. Po několika měsících zjišťuji, že je to fakticky sekta. Fanatizují tam lidi. To, co se tam děje není vůbec v pořádku. Nevyhovujeme mi jejich přístup, chování a hlavně ty jejich meetingy. Takže od Amway fakt ruce pryč!

  7. Bestmen… doporučoval bych ti okamžitě stáhnout veškeré materiály, které tady máš ke stažení!!! Nejen, že to silně pobuřuje Amway, ale hlavně je to v nesouladu s Všeobecnými obchodními podmínkami, takže je to tu ILEGÁLNĚ!!! Jo a lidi, ještě jednou… není AMWAY jako AMWAY… V zásadě je Amway RETAIL (výrobní a dodavatelská firma, která působí 50 let ve světě v 89 zemích s MO obratem 8,4 MLD USD, společnost, která po Microsoftu vyprodukovala druhý největší počet dolarových milionářů po celém světě. Firma, která je známa svou kvalitou a která dává na veškeré zboží 90 denní záruku, firma která získala cenu OSN za ekologii, atd atd…
    Tou „druhou“ je tzv. Amway TRADE, to jsou skupiny distributorů (nezávislých vlastníků podnikání), kteří s Amway retail SPOLUPRACUJÍ!!! Tzn, že nejsou zaměstnanci firmy Amway, pouze mají franchizu (chápejte, oprávnění k podnikání) Úplně stejně funguje Mc Donalds, KFC, Benzinky, … V „mekáči“ je to jídlo oproti Amway opravdu předražené a stejně tam všichni chodíte žrát!
    Takže si udělejte vlastní názor a neposlouchejte tady toho debilního BESTMANa…
    😈 ➡

  8. Jirka:
    „já dělnickou třídou taky neopovrhuji, ale vím, že dělník nikdy nevydělá 100 tisíc za měsíc…“

    Pokud mezi dělníky počítáš i všechny manuálně pracující a ne jen pomocníky ve fabrice, tak tě musím ujistit, že se hluboce mýlíš. :mrgreen:

  9. „Hele, napiš mi co děláš a tvoje jméno a příjmení, příp. název firmy. Pak se s tebou budu bavit jako rovný s rovným. Ale z těch sraček co tu píšeš, z toho je mi akorát zle.“

    Nevím jaké ma Bestmen příjmy, ale pokud dlouhodobě podniká, tak předpokládám, že se pohybuje alespon nad hranicí průměrného platu – a nad tu se většina amwayáků nedostane a silně pochybuju, že zrovna ty jsi vyjímkou, takže raději víc makej (a to nejlépe někde mimo amway) abys mohl kecat o rovnosti… :mrgreen:

  10. Můžu tě ujistit, že jako obchodní zástupce u společnosti Centrum Holdings si dokážu vydělat relativně zajímavé peníze (pracuji na IČO), ale v Amway jsem dosáhl úrovně tzv. Zlatého NVP (licenci mám rok a půl), tzn. dosáhl jsem maximální výkonnostní úrovně 21% po dobu 3 měsíců. U CH jsem fakturoval za listopad 34.570 Kč a Amway jsem fakturoval 44.071 Kč… Když už se teda chceš bavit v číslech

  11. Jirka:
    Co se týče seminářů pořádanými FranklinCovey:

    Nevím jak ty, ale já nevidím velkou souvislost mezi vzdělávacími školeními, na kterých se manažeři a podnikatelé učí jak zvýšit efektivitu práce a sektářskými mítingy amway, kde řečník něco blábolí o limuzínách a ukazuje fotky rezidencí, které vlastní nějaký člověk na druhé straně zeměkoule.

    Navíc semináře FranklinCovey platí v drtivé většině firmy aby zvýšily svou prestiž a měli lepší zaměstnance, kdežto semináře amway si platí lidé ze svých podprůměrných zaměstnaneckých platů s vidinou, že jednou budou boháči. :mrgreen:

  12. Jirka:
    Nebudu zpochybnovat tebou uváděná čísla, ale pokud by to byla pravda, tak jsi jeden z mála a připadají na tebe stovky hlupáků, kteří nemají nic… :mrgreen:

    Jinak, co se týče zde uváděných částek, je jasné, že většina lidí lže a nebo se tu sešli všichni opravdu vydělávající amwayáci. :mrgreen:

  13. Nevím, v čí skupině jste byl na semináři, nicméně naše sponzorská linie je smaragd Laďa Turoň > dvojitý diamant Zbig Rek > Diamant Don King > Crown Ambassador 60 FAA Dexter Yager… A od těchto lidí se učíme, jak se má náš byznys dělat. Je pravda, že sem tam někdo ukáže svůj dům nebo auto, ale všechno to slouží jako motivace, když to dokázali oni, tak VY můžete taky… Nemám důvod psát lži, čísla jsou skutečná, stejně jako to, že Amway tu bude, bez ohledu na to, jestli v ní budete vy nebo ne… Pěkný večer. J.

  14. Jirka:
    Můžu se zeptat jen jednu otázku? Kolik peněz jste dával do Amway byznysu na začátku (semináře, CDčka, Opens vstupenky, atd.) a kolik těch peněz na tyto vzdělávací a motivační aktivity dáváte teď?

  15. Jirka:
    Oháněl jsi se tu semináři FranklinCovey, ale nevyjádřil jsi se k propastnému rozdílu mezi nimi a semináři amway…
    Nebo snad chceš tvrdit, že na běžných vzdělávacích seminářích ukazují podnikatelům a manažerům fotky vil a aut??
    Samozřejmě že ne – vždyt je to jen laciný trik platící na hlupáky, kteří postrádají racionální uvažování. Základ je působit na jejich emoce a nejnižší pudy (stejně jako to dělají levicové strany ve svých volebních programech :mrgreen:)

    A víš sám moc dobře, že na amwayáckých akcích to není tak, že by „sem tam někdo ukázal svůj dům nebo auto“… :mrgreen: :mrgreen:
    Navíc spousta z toho, co čeští řečnící-manipulátoři ukazují, je prakticky nedostupná i pro ně samotné. 😛 😈

  16. 😀 je smutny koukat na lidi jako jste vy co umi jen sedet u pc a nedockave cist co ostatni napisou spatneho o amway a pak jen psat jak s tim souhlasite atd. 😀 hraesvelgr: ty tu jen sedis a porad mackas F5 vid ?:D trochu ubohy toto

  17. Komentuje hraesvelgr, 12.12.2010 @ 19.16

    Jirka:
    Co se týče seminářů pořádanými FranklinCovey:

    Nevím jak ty, ale já nevidím velkou souvislost mezi vzdělávacími školeními, na kterých se manažeři a podnikatelé učí jak zvýšit efektivitu práce a sektářskými mítingy amway, kde řečník něco blábolí o limuzínách a ukazuje fotky rezidencí, které vlastní nějaký člověk na druhé straně zeměkoule.

    Navíc semináře FranklinCovey platí v drtivé většině firmy aby zvýšily svou prestiž a měli lepší zaměstnance, kdežto semináře amway si platí lidé ze svých podprůměrných zaměstnaneckých platů s vidinou, že jednou budou boháči.
    ——
    Jen pár informací na Okraj:

    FranclinCovey je hlavním partnerem Amway ČR v profesi Covey Business. Připravuje pro nás vzdělávací materiály, semináře a sortiment svého byznysu.
    Tou ptákovinu o rozdílech mezi mnažerskými semináři Coveys a Amway mítíngy jsi potvrdil další tvoje hypotetické závěry a bludy. Především pak proto, že jsi nikdy neabsolvoval ani jeden seminář jak Amway tak Covey byznys. Pokud by se tak stalo, považoval bys totiž oboje za jednoznačné vymývání mozků. Řekl bych, že seminář Covey byznys snad ještě větší, než zábavu Amway seminářů. Jako vyjádření k „propastnému rozdílu“, který vidí jen zdejší skupina myšlenkových neandrtálců, je to postačující 🙂

    P.S. zrovinka dočítám jednu z knih Coveys,
    http://www.pknihy.cz/knihy/S03125/Jak-dosahovat-predvidatelnych-vysledku-v-nepredvidatelnych-c.html
    V řadě kapitol se píše zrovna o týpcích, jako jste vy tady 🙂 Detailně.

    No nic, jako obvykle přibyla hromada sraček od pořád stejných autorů. Pěkné podnělí, pánové 🙂

    Verglovi:
    „Jedinou věcí, kterou si můžeme v byznysu být jisti, je nejistota.“ Píše Covey. Tak si to zapiš za uši, až zase budeš vykřikovat, jak důležitá je ta jistota 🙂

  18. Komentuje mauron, 12.12.2010 @ 21.08

    Jirka:

    Můžu se zeptat jen jednu otázku? Kolik peněz jste dával do Amway byznysu na začátku (semináře, CDčka, Opens vstupenky, atd.) a kolik těch peněz na tyto vzdělávací a motivační aktivity dáváte teď?
    ——
    Na tuto otázku ti můžu také odpovědět. Ročně mě stojí kompletní vzdělávací a zcela dobrovolný program Amway v AMO N21 (Network Twenty One)cca 20 000,- Ne víc. Na tento program si vydělám jen přímým prodejem zhruba za tři až čtyři měsíce. Těžko najdeš smysluplnější činnost, než vydělávat si na vzdělávání, které učí vydělávat 🙂 Říká se tomu „zlatý kolotoč“.

    Kdybych měl hovořit o tom, kam mě tento vzdělávací systém posunul, byly by to romány. Díky nim nyní vyděláván několikrát více, než v minulosti po dvacet let svého života bez jakékoliv vize změny a příjem se neustále zvyšuje.

    Docházka do intenzivního kurzu angličtiny mě ročně stojí zhruba stejně. Ještě jsem díky angličtině nevydělal ani korunu. Je to jednoznačně mínusová investice, ale i tak ji podstupuji. Smysluplná investice do vzdělávání nakonec vždy vytvoří profit.

    Také jsem tyto peníze mohl utratit za blbosti. Což by znamenalo, že by se žádný finanční profit nikdy ani v budoucnu nekonal.

  19. Mauron: V prvé řadě, abys mohl být úspěšný, musíš se učit. Prostě musíš. Neznám jediného úspěšného byznysmena, který by dokázal všechno sám. Dokonce takové kapacity jako D. Trump přeštou každý den aspoň jednu knihu. Takže když to sečtu, tak jednou za měsíc je seminář místní, ten je za 300 Kč. Potom si objednávám sadu 4 cd, jednou za 3 měsíce za 720 Kč. Na semináři si vždy koupím nějakou knížku – cca. 200 Kč. No a 3x do roka jsou velké semináře, z nichž největší je Free Enterprise Celebration (loni byla v Pardubicích) a vstupenka stála cca 1.700 Kč. Ale tohle jsou investice… Základem kapitalismu je kupovat AKTIVA a ne pasiva… Aktiva jsou věci, které ti dávají peníze, pasiva jsou věci, které z kapsy peníze berou… Takže v průměru asi 1.000 Kč za měsíc… je to hodně? Kolik z Vás to nechá za 2 večery v hospodě, hm??

  20. Jirka:
    Ok, díky. Tisíc za měsíc není nijak strašný. To jde. I když my co chodíme do knihoven máme knihy za stovku na rok :-). Toho Kiosakiho si tam taky půjčím, když chci, ale je fakt, že výběr je o dost omezenější (kde jsou ty doby, kdy jsem měl k ruce univerzitní knihovnu při studiu na vejšce). Hodně věcí člověk dnes čte stažené z internetu a placení vůbec neřeší (stejně jako v té studentské knihovně). Neříkám že je to úplně košer, ale ptoč to nepřečíst, že?
    Ty semináře asi budou docela potřeba k udržení pospolitosti a motivace, ale co tak čtu, tak absolutně nejdůležitější a klíčem k úspěchu je to kdo vám dělá sponsora. Toho by si měl člověk hodně dobře vybírat když už to chce dělat. Rozhodně se nenechat zverbovat tím prvním, který ho kontaktuje.
    Acz:
    Taky dík za info.

  21. acz:
    „Tou ptákovinu o rozdílech mezi mnažerskými semináři Coveys a Amway mítíngy jsi potvrdil další tvoje hypotetické závěry a bludy.“

    Rozdíl tam samozřejmě je, nebo snad chceš tvrdit, že manažerům ČSOB a Metrostavu, ukazují na třídenním školení za 25 tisíc obrázky vil a aut, nutí je společně jásat a povídají jim příběhy o tom, jak zbohatli na nejlepším byznysu na světě?? :mrgreen:

    „„Jedinou věcí, kterou si můžeme v byznysu být jisti, je nejistota.“ Píše Covey. Tak si to zapiš za uši, až zase budeš vykřikovat, jak důležitá je ta jistota“

    Nejistota je všude. Navíc já jsem nikdy neříkal, že člověk musí mít v podnikání jistotu, pouze jsem poukázal na to, že pravděpodobnost zbohatnutí v amway je naprosto mizivá (i když tvrdíte opak) a pravděpodobnost uživení se je mnohanásobně nižší oproti klasickému podnikání. (Což jsi se snažil vvrátit lží o tom, že 83% živnostníků do 3 let ukončí živnost a že na rozjezd potřebují alespon milion – sakra, tady musí být ale lidí a navíc s milionem)

  22. hraesvelgr:
    Mám známého, který je vysoce postaveným managerem v Coca-Cola ČR a ten mi řekl, že oni sice mají taky“jakási“ školení, ale vůbec se to prý nemůže rovnat našemu školicímu systému, který založil Dexter Yager. Je to neuvěřitelně detailně vypracovaný plán, který vede k úspěchu. Ten člověk je taky v Amway a daří se mu, tento měsíc bude perla, stejně jako např. Šárka Grossová 😉
    Jak můžeš říct, že pravděpodobnost úspěchu v Amway je mizivá? Je to firma, která po Microsoftu vyprodukovala druhý největší počet dolarových milionářů(majetek nad 1 Mil USD). Steve Van Andel (Předseda Amway Global) je prezidentem Hopodářské komory USA. Dexter Yager byl poradcem tří Amerických prezidentů. Zbig Rek byl vynikajícím fyzikem, který pracoval v NASA a v Boeing. Myslíš si, že jsou to hloupí lidé? Nevzdělaní? Sakra lidi, tenhle byznys dělá ELITA!!! Víte kolik je v Amway právníků, lékařů, inženýrů??? Ale taky podlaháři, tesaři, zedníci. Prostě Amway může dělat každý, bez ohledu na vzdělání, původ, rasu, náboženství… Je to příležitost pro všechny, kteří chtějí změnit svůj život…
    … k lepšímu.

  23. hraesvelgr:
    Mám známého, který je vysoce postaveným managerem v Coca-Cola ČR a ten mi řekl, že oni sice mají taky“jakási“ školení, ale vůbec se to prý nemůže rovnat našemu školicímu systému, který založil Dexter Yager. Je to neuvěřitelně detailně vypracovaný plán, který vede k úspěchu. Ten člověk je taky v Amway a daří se mu, tento měsíc bude perla, stejně jako např. Šárka Grossová 😉
    Jak můžeš říct, že pravděpodobnost úspěchu v Amway je mizivá? Je to firma, která po Microsoftu vyprodukovala druhý největší počet dolarových milionářů(majetek nad 1 Mil USD). Steve Van Andel (Předseda Amway Global) je prezidentem Hopodářské komory USA. Dexter Yager byl poradcem tří Amerických prezidentů. Zbig Rek byl vynikajícím fyzikem, který pracoval v NASA a v Boeing. Myslíš si, že jsou to hloupí lidé? Nevzdělaní? Sakra lidi, tenhle byznys dělá ELITA!!! Víte kolik je v Amway právníků, lékařů, inženýrů??? Ale taky podlaháři, tesaři, zedníci. Prostě Amway může dělat každý, bez ohledu na vzdělání, původ, rasu, náboženství… Je to příležitost pro všechny, kteří chtějí změnit svůj život…
    … k lepšímu.

  24. „www.novinky.cz/finance/219498-kalouska-sokovala-financni-negramotnost-cechu.html“

    Tak a teď agrumentujte vy neználkové… Co učí Amway? Finanční inteligenci a KAPITALISMUS!!!

  25. Jirka:
    No tak o tom „produkování“ milionářů to je trochu nesmysl. Amway je jen firma, která vyrábí a prodávám lidem (podnikatelům) výrobky. Ti je pak prodávají dál za nějakou marži. To je stejné jako když firma Procter & Gamble generuje milionáře. Taky je dost obchodníků, kteří prodávají výrobky P&G (typicky majitelů drogerií) dnes milionářů.
    Takže ti milionáři rozhodně nepatří pod firmu Amway – ta se od nich dokonce distancuje, stejně jako se distancuje od špatných prodejců výrobků Amway. Vždy jen říká: Amway není špatná, to jen někteří podnikatelé prodávající její výrobky jsou špatní.
    Na to abyste získal u Amway odměnu – marži – ve výši 21 procent musíte mít obrat okolo půl milionu měsíčně. Buďte si jist, že pokud budete mít takový obrat – tedy 6 milionů za rok, dá vám P&G minimálně takovou slevu – tedy 21 procent – taky.
    Kdyby se měl brát počet milionářů „vygenerovaných“ z prodejců nějakých výrobků tak absolutními vítězi by rozhodně byli výrobci léků. Takový lékárenský gigant Glaxo&Smith, nebo třeba německý Bayer už vygenerovaly hezkých pár stovek milionářů – majitelů lékáren.

  26. According to the Quixtar US business office, Amway/Quixtar has produced second largest number of millionaires in the US, next only to the Microsoft Co. How many? About 2.200 dollar millionaires. Microsoft has produced above 4.000
    ————-
    Takže s pár stovkama jdi někam :mrgreen:

  27. Mauron: Jde vidět, že ti nikdo nevysvětli Marketingový a prodejní plán, věděl bys totiž, že Amwayáci nejsou placeni jen z toho, co prodají (jak píšeš „marží“), ale že lze získat dodatečnou odměnu 4% z vytvořeného obratu 400.000 Kč a víc z jedné větve, což je min. 16.000 Kč. Takových větví můžeš mít třeba 5, pak je to slušných 80 tisíc za měsíc
    Takže přestaň plácat hovna a řekni nějakému Amwayákovi, ať ti ukáže možnost, jak se zabezpečit a nemuset chodit pracovat pro někoho jiného… Ty máš svého šéfa asi hodně rád, co? 😉

  28. Jirka:
    Jasně, 4 procenta. Jen je důležité dodat, že pokud nechci sám prodávat, musím mít takové větve minimálně dvě. No a pokud budu mít fakt obrat milion měsíčně (za dvě větve) tak marži 25 procent (21+4) dostanu od P&G taky. A že jsou ty 4 procenta v Amway bez práce a napořád? To tedy ne. Jak se jedna z těch větví nedej bože dostane pod 21 procent, mám problém. Peníze končí. Takže je taky třeba se o ně pořád starat.

  29. Ahoj všem. Já se musím smát tomu, jak někdo může věřit, že v Amway vydělá miliony 🙂 Podle to, co vím z mého okolí, tak každý jen začal Amway dělat a do roka přestal. Neznám nikoho, kde v Amway vydělává větší obnos. Jednou jsem byla na tom jejich setkání. Co k tomu říct? Jediné slovo – sekta!

    Pa Ketty

  30. Jirka:
    Svého šéfa mít rád můžu, ale ten mi neplatí. Platí zaměstnavatel. A to docela dobře. Pokud děláte v odborném týmu lidí tak je dost často výhodnější být zaměstnancem – alespoň co se organizace práce týče.
    Mimochodem firma Amway Česká republika, s.r.o. má okolo 25 zaměstanců. Co myslíš, kolik z nich nenávidí svého šéfa a svého zaměstnavatele – tedy firmu Amway?

  31. „Je to neuvěřitelně detailně vypracovaný plán, který vede k úspěchu.“

    Je to jen velmi detailně propracovaná manipulace s hlupáky. Prohlížením si fotek aut a vil člověk ničeho nedosáhne a na normálních vzdělávacích seminářích to také samozřejmě nikdo nedělá. :mrgreen:

    „Jak můžeš říct, že pravděpodobnost úspěchu v Amway je mizivá? Je to firma, která po Microsoftu vyprodukovala druhý největší počet dolarových milionářů“

    Pravděpodobnost úspěchu přece nezáleží jen na tom, kolik lidí na nějakém byznysu zbohatlo nebo kolik mají jeho zakladatelé…
    🙄
    Množství milionářů vypovídá jen o tom, že má amway velké množství distributorů. Ale faktem je, že většina z nich s tím nevydělá ani na obživu.

    „Takže přestaň plácat hovna a řekni nějakému Amwayákovi, ať ti ukáže možnost, jak se zabezpečit a nemuset chodit pracovat pro někoho jiného“

    Možností, jak se zabezpečit, je spousta, na to není potřeba amway.
    A pokud někdo nechce pracovat pro svého šéfa, doporučuji klasické podnikání na živnost v nějakém normálním oboru – pravděpodobnost zbohatnutí tam není menší než u amway a dotyčný má hlavně reálnou šanci se touto činností uživit – narozdíl od amwayáků z nichž si většina amwayáctvím nevydělá ani na žrádlo a pracuje pro svého šéfa do konce života (což musí být pro ně opravdu hrozné :mrgreen: )

  32. Naprosto precizně vysvětleny TEORIE O NEMOŽNOSTI, NEBO JEN MALÉ PRAVDĚPODOBNOSTI USPĚT:

    „www.naakup.cz/blog/2007/09/28/byl-jsem-na-prezentaci-amway/comment-page-57/#comment-10769“

    Maurone, jestli skutečně chceš něco vědět, tak si to přečti. Protože jinak si budeš jen pořád dokola obehrávat vlastní, bohužel chybnou písničku. A s tím a to bys pochopit mohl, se samozřejmě nikan nedostaneš a nic nepochopíš.

    Vergl ať tam ale nechodí, tan na to nemá. V tomhle životě ne.

  33. Já myslím, že aby člověk v amway vydělal alespoň na živobití, musí se hodně otáčet, ale opravdu hodně, musí otravovat opravdu každýho, koho potká, dá to obrovské úsilí.. Je na to potřeba opravdu hodně ovládat zmíněnou manipulaci. Ke které vás amway vyškolí. Musíte tomu úplně propadnout. Strašně tomu věřit. Jinak to nejde.. Tuto víru vám pěkně vtlačí do hlavy na seminářích, které také zvýší vaši výkonnost. A co se pak stane z takového člověka? Magor, naprostej magor.. Nezůstane vám nic, zřejmě přídete o přátele, možná o rodinu atd. Zůstanete jen vy a váš byznys.. Nebudete schopen se seznámit s někým z venku.. Rozumět si budete jen s lidmi s amway. Celej svět bude špatnej. Jen v amway bude dobrej, možná z toho pak upadnete do depresí, budete navštěvovat ještě více seminářů, které vás možná povzbudí, budete sledovat a číst spoustu knih o pozitivním myšlení aby ste na to nemysleli. A když jako člověk totálně krachnete a systém to zjistí, tak vás vyplivne, aby se neřeklo, že produkuje špatné distributory. Ano i mnoho takových případů se stalo a jistě více, než vzniklo oněch dolarových milionářů. Ale o těchto případech se už bohužel nemluví.. Platí tu jedno přísloví: Když ptáčka lapají pěkně mu zpívají.. A nepřipomíná tohle náhodou něco? Neni to náhodou podobný sektě?
    Amwayáci sou naháněči lidí. Pouhou distribucí výrobků nevydělají tolik aby si mohli dovolit to o čem sní..
    Pro mě a pro spoustu lidí, jako jsou psychologové, filosofové, výstupní poradci ze sekt, soudní znalci v oboru psychologie, pracovníků krizových linek a dalších, Je AMWAY zcela jasně SEKTA..
    A ACZ to stejně stále převrací, že ne.. Jeho demagogie je až neuvěřitelná..

  34. Pavel:

    Presne tak, pokud chce nekdo v „amway“ uspet – vydelat prachy, tak se z nej musi stat fanatik nahanejici lidi. Take je velice „dulezita“ manipulace s lidma 🙁

    ACZ je typickym prikladem demagogickeho amwayaka…

    Je to hrozny!

  35. Když je to tak hrozná firma a nahánění lidí, proč pomáhá, kde jen může? Unicef, povodně, školy v Turecku… hm? Já každý měsíc pošlu přes Amway 600 Kč na konto Unicef, co posíláte Vy? Když je to přece tak neetické a nemorální podnikání.
    ——
    Amway Česká Republika sro. pomáhá občanům postiženým povodní
    2010-08-25
    Ihned po zničujících povodních, které postihly zejména Severní Čechy reagovala Amway ČR vyhlášením sbírky finančních prostředků na pomoc postiženým touto přírodní katastrofou a zasláním materiální pomoci.

    K 22.8.2010 věnovali distributoři Amway přes Kč 30.000,- zaměstnanci vybrali částku Kč 16.000,- a firma věnuje též částku Kč 30.000,- Tyto prostředky budou předány nadaci Člověk v tísni, která je adresně použije na pomoc postiženým. Sbírka dále pokračuje.

    Firma též ihned zaslala do zasažené oblasti materiální pomoc v hodnotě několika tisíc korun. Jednalo se především o unikátní čisticí prostředky Amway z výrobkové řady LOC, prací řady SA8 a další výrobky.

    Vedle toho samozřejmě pomohli i distributoři, kteří v dané oblasti působí nebo tam mají své partnery.

    Zde chceme především vyzdvihnout pomoc distributorské skupiny vedené manželi Alicí a Romanem Čížkovými z Úval, která také předala zástupcům krizového centra Hrádku nad Nisou výrobky Amway v celkové hodnotě přes Kč 160.000,- Starosta města vysoce ohodnotil tuto rozsáhlou pomoc, která jistě přispěje k obnově zaplavených objektů města. Přiložené fotografie ukazují předání pomoci v Hrádku nad Nisou.

    Děkujeme všem, kteří touto pomocí naplňují hodnoty Amway, pomáhat lidem žít lepší život.

  36. Je to přesný opak toho, co tu píšete. Že amwayáci jsou posedlí penězi. Jsou to lidi, kteří uznávají jisté hodnoty, o kterých nemáte ani páru. Rovnost, rodina, přátelství, odměna. Když už peníze vyděláme, tak většinu z nich se učíme investovat a přispíváme na různé charity a organizace. Protože, nemůžeš jen brát, musíš taky dávat… Čím víc dáváš, tím víc dostaneš. Jenže na to vy se zaměstnaneckým myšlením nepřijdete, pokud Vám o tom někdo neřekne…

  37. Amway spojila své síly v Evropě pro děti v Turecku
    2010-10-13
    Amway otevřela předškolní zařízení pro děti v provinci Van, Turecko

    Guverner provincie Van Munir Karaloglu, Vice president Amway Evropa pro korporátní záležitosti Michael Meissner, vlastníci podnikání Amway a zaměstnanci Amway otevřeli dne 4.10. 2010 dvě předškolní zařízení pro děti v turecké provincii Van. Od roku 2009 shromáždili vlastníci podnikání Amway, jednotlivé pobočky ve všech 24 evropských trzích včetně české a slovenské a jejich zaměstnanci 600.000 dolarů, aby poskytli předškolní výchovu pro více než 400 dětí ročně. Tento projekt vznikl ve spolupráci s UNICEF Turecko , ministerstvem školství a generálním ředitelstvím pro předškolní výchovu, které potřebu předškolního výchovy považují za jeden ze stěžejních projektů pro děti v Turecku.

    Děti jsou v Turecku největší demografickou věkovou skupinou, Devět procent veškeré populace tvoří děti ve věku tři až pět let. Zatímco v západní Evropě získává skoro každé dítě předškolní výchovu, je v Turecku tento poměr velmi nízký, tvoří ho jen cca 11% dětí.

    Amway se rozhodla pomoci dětem v provinci Van, neboť v současné době je tam jen 32 předškolních zařízení pro 24.000 dětí. Michael Meissner vysvětluje proč:

    „Předškolní výchova je pro děti velmi důležitá, pomáhá jim rozvíjet jejich intelektuální a společenské schopnosti a dovednosti, integrovat se do společnosti, komunikovat a žít s ostatními dětmi a připravovat se tak na život. Tato příležitost by měla být poskytnuta každému dítěti. A to Amway nabízí, chceme aby každé dítě v životě využilo celý svůj potenciál a možnosti.“

    Výstavba předškolních zařízení pro děti v Turecku je součástí celosvětového projektu Amway „One by one“, který pomáhá dětem plnohodnotně žít, vzdělávat se, hrát si a dosahovat úspěchu. Každé z těchto 2 zařízení má 5 tříd pro více než 200 dětí, kuchyni a hřiště. Amway shromaždˇuje další prostředky, aby v tomto projektu pokračovala i v dalších letech.

  38. Jirka:

    Na tomto blogu se hovori – pise z 99-100 procent o distributorech Amway (Amwayaci). Ne o samotne firme Amway (pravnicke osobe). Samozrejme, jsou to zcela nezavile osoby… Rozhodne netvrdim, ze jsou vsichni Amwayaci stejny – je to o lidech. O tom zadna… Ale… To, co se deje pri vykladani marketingovych planu, mitincich, atp. To je desny. Myslim tim negativni manipulaci s lidmi, fanatizovani lidi, atd. Myslim, ze presne vis o cem mluvim… To tak nemuzu nechat! Musim upozornovat na tento nesvar.

    Se vsim co napsal Pavel ve svem komentari, s tim se zcela ztotoznuji https://czblog.cz/amwayaci-jsou-nahaneci-lidi/comment-page-2/#comment-6787

  39. Jirka:

    Je to hrozny…

    „U benzínové pumpy budete moci načerpat vždy plnou nádrž.“

    „Už nikdy nebudete muset vstávat v určitou hodinu – chodit do práce. Celý zbytek života budete spát do kolika se vám zachce.“

    „V případě, že vy se rozhodnete, že vybudujete skupinu na diamantovou úroveň, že vy se rozhodnete mít úspěch, pak pravděpodobnost, že se vám to podaří je 100%.“

    Atd.

  40. Ne, právě naopak, haníš tady amway!!! Protože je to psáno, jakoby semináře byly pořádané Amway a tak to sakra není!!! Amway dokonce má Etický kodex, který je součástí licence a absolutně tam zakazuje sektařské praktiky!!! Takže ty skupiny, které to dělaj, to dělaj proti zákonu. Naše distributorská skupina Yager > King > Rek to ale rozhodně takto nedělá!!!
    Tak nepiš že Amway je sekta, že výrobky jsou drahé, když jsou to silné koncentráty a navíc ekologické, nepiš, že Amwayáci jsou OODPAD SPOLEČNOSTI!!!
    Odpad jsi TY!!!

  41. Ty vypatlanče, 99% je o Amwayácích? Názvy témat!
    Výrobky Amway
    Amway – podvod, pyramida, letadlo?
    ❗ Kdo je Amway? Solidní firma, podvodníci nebo sekta? ❗
    Je to diskotéka? Anebo seminář Amway?!

    Jsi doprdele normální???
    ❗ ❗ ❗
    Vážně už mě sereš

  42. S tímhle debilním blogem končím, nemám na to náladu ani čas. Kdo je chytrý, vstoupí a vyzkouší na vlastní kůži. Nebo když ti „kamarád“ řekne, že ten bavorák, co se ti celkem líbí, je úplně na hovno a moc to žere a kdovíco ještě, tak ho poslechneš předtím než by sis ho vyzkoušel a projel??
    Pokud je tvá odpověď ANO, tak jsi zmanipulovaný!!!
    Přeji spoustu spokojených dnů a hezké Vánoce, já se jdu teď osprchovat a dostanu za to zaplaceno. Potom si uvařím čaj (indický Darjeeling) a taky za to dostanu zaplaceno. Pustím si CD Dona Kinga, budu se půl hodinky učit a k tomu si dám vínko od Templářů, za což taky dostanu nějaké korunky. Pak si vyčistím zuby supr pastou Glister, a věř nebo ne, zase dostanu zaplaceno. Ráno se vzbudím, uvařím si 100% arabicu od Amway, zase za to dostanu zaplaceno. Než vyjedu na schůzky a ke klientům, oblíknu si košili a dám si na sebe kravatu z partnerského obchodu e.tie.cz a zase za to dostanu peníze. Než vyjdu, navoním se parfémem od Amway, který vydrží celý den a opět za to dostanu peníze. Ukážu nějaký plány, někdo vstoupí, někomu prodám třeba sprej na okna nebo zubní pastu > z toho jsou taky peníze. Během dne udělám pár kontaktů a provolám pár minut – mám tarif přes Amway za body, takže dokonce dostanu zaplaceno za to, že telefonuji. Odpoledne si třeba uvařím špagety nebo si udělám salát s extra virgin olivovým olejem z Amway, samozřejmě zase dostanu nějaké penízky zpět. Ptáte se, kdo to zaplatí? Přece Amway, ta neetická a nemorální firma, o které tady píšete, že je to sekta. Víte o něčem lepším? Jestli ano, sem s tím…

    J.I.R.K.A.

  43. Jirka:
    „Když je to tak hrozná firma a nahánění lidí, proč pomáhá, kde jen může? Unicef, povodně, školy v Turecku… hm?“

    Mám jmenovat vrahy a mafiány, kteří stavěli školy a nemocnice, zakládali nadace… :mrgreen: :mrgreen:

    „Jenže na to vy se zaměstnaneckým myšlením nepřijdete, pokud Vám o tom někdo neřekne…“

    Kde jsi přišel na to, že každý, kdo nesouhlasí s amway, je zaměstnanec?? :mrgreen: :mrgreen:

    Mimochodem, stejně jako tvůj kolega ACZ jsi se zapomněl vyjádřit k mým poznatkům, prot je ješte jednou opakuji:
    „Jak můžeš říct, že pravděpodobnost úspěchu v Amway je mizivá? Je to firma, která po Microsoftu vyprodukovala druhý největší počet dolarových milionářů“

    Pravděpodobnost úspěchu přece nezáleží jen na tom, kolik lidí na nějakém byznysu zbohatlo nebo kolik mají jeho zakladatelé…
    🙄
    Množství milionářů vypovídá jen o tom, že má amway velké množství distributorů. Ale faktem je, že většina z nich s tím nevydělá ani na obživu.

    „Takže přestaň plácat hovna a řekni nějakému Amwayákovi, ať ti ukáže možnost, jak se zabezpečit a nemuset chodit pracovat pro někoho jiného“

    Možností, jak se zabezpečit, je spousta, na to není potřeba amway.
    A pokud někdo nechce pracovat pro svého šéfa, doporučuji klasické podnikání na živnost v nějakém normálním oboru – pravděpodobnost zbohatnutí tam není menší než u amway a dotyčný má hlavně reálnou šanci se touto činností uživit – narozdíl od amwayáků z nichž si většina amwayáctvím nevydělá ani na žrádlo a pracuje pro svého šéfa do konce života (což musí být pro ně opravdu hrozné :mrgreen: )

  44. Jirka:
    Tak ste nám to tady pěkně zidealizoval. Jak můžete říct, že zrovna vaše skupina se nevyznačuje sektářstvím. Tvrdíte to všichni. Ať jste z jakékoliv skupiny. Všude je to ale stejný. Všechny semináře objíždějí všichni z toho vršku a stále se střídají pořád dokola. Občas i někdo z ciziny. Mluví a mluví a vy jim to polykáte..

    Komentuje Jirka, 13.12.2010 @ 20.02
    Je to přesný opak toho, co tu píšete. Že amwayáci jsou posedlí penězi.

    A pak napíšete příspěvek, jak za všechno dostanete zaplaceno a skoro jako by vám to dělalo dobře, jak zase dostanete nějaké penízky zpět. Takže penízky, penízky, penízky se nám vrací.. Ale nevrací. Na samospotřebě určitě ne tolik než kolik by ste ušetřil při koupi běžného zboží stejné kvality. Hřát vás tam může akorát ta sleva. Při použití jakéhokoliv prostředku, máte blažený pocit, jaký ste chytrý spotřebitel a jak se vám generujou peníze. Peníze vidíte zkrátka za vším..
    Jinak s tou charitou všechna čest.. Je to dobrý skutek.. Ale vše je zneužitelné a myslím, že právě v Amway to také slouží jako jeden z prostředků manipulace. O tom by se tu dalo hodně rozepisovat. Je to velmi propracované, ale to už asi patří jinam 😉

    A přesně jak říká hraesvelgr:
    Mám jmenovat vrahy a mafiány, kteří stavěli školy a nemocnice, zakládali nadace…

  45. Komentuje krokoš, 13.12.2010 @ 17.02

    kamarád do amway nacpal deset táců a prachy sou fuč
    ———–

    🙂
    On je idiot, ten tvůj kamarád? když se tě zeptám, jak to udělal, tak mi asi neodpovíš, že? 🙂
    ——–
    8:14, tak co je dnes nového v BULVÁRU?

    Plastické operace, autonehoda století, hm, reklama na mužské prádlo, hm. No jo, dokonalý svět tenhle CZBLOG 🙂
    ——-

    Tuhle jsem tu někde zahlédl jak se Bestmen chlubí, že už podniká 15 LET !!!!

    Bestmene, JAK TO, ŽE JEŠTĚ NEJSI MULTIMILIONÁŘ? Nějaké divné, ne? Není někde něco špatně? Proč to děláš, když to NEFUNGUJE? Jaká je pravděpodobnost, že to ještě někam dotáhneš, když už 15 let a miliony nikde? Nezmanipuloval tě náhodou někdo? nevymyl ti někdo mozek?

    Poznáváš své stupidní otázky? 🙂 A Vy ostatní? 🙂

  46. Půjčím si texty od známého:

    „V dnešním světě existují 3 typy lidí. Jsou to „well poisoners“ (obrazně řečeno lidé, kteří otravují vodu ve studni), kteří Vás od všeho odrazují, ubíjejí Vaši kreativitu a říkají Vám, co všechno nemůžete dokázat. Pak existují „lawn mowers“ (sekači trávníků) – lidé, kteří mají sice dobré úmysly, ale jsou pohlceni sami sebou; upínají se na své vlastní potřeby, posekají svůj vlastní trávník, ale nikdy „nepřesáhnou“ svůj pozemek, aby pomohli někomu jinému. A nakonec jsou tu „life enrichers“ – lidé, kteří se „natáhnou“, aby obohatili životy jiných, aby je povzbudili a inspirovali. My potřebujeme být právě takoví „life enrichers“ a potřebujeme se obklopovat těmito lidmi.“
    Toliko z klávesnice -Me-

    Je evidentní do které skupiny patří Bestmen, Pavel, Vergl, Mauron, Zdeněk, Karl a někteří další. Ukázkoví „well poisoners“ na 100%.

    Tahle filozofie není autorstvím ani Me, ani Čížka, ani Hassmana, ani nikoho z Amway. Definoval ji člověk, který svůj byznys vybudoval z úplné nuly jako naprosto nevzdělaný člověk. Nepotřeboval Amway školení, aby definoval hloupost a idiotství, které zde po hromadách každý den prezentujete.

    Avšak díky jeho myšlenkám byla Amway založena, přesně na těchto základech, ji Van Andel se svým partnerem, po letitých zkušenostech v MLM s Nutrilite a po mnohonásobném ověření v praxi, že ony filozofie 100% existují a jsou reálné a fungují.

    Poznáte, kdo definoval ony myšlenky rozdělené lidí do tří kategorií?

    Poznáte a pochopíte, proč jste do puntíku v kategorii „well poisoners“ …? Hm?

    Nepoznáte. Protože jste „well poisoners“. A nikdo, kromě Vás, s tím nic neudělá.

  47. To je všechno moc krásný. Jenže v amway jsou tyto krásně věty, postoje, texty ze skutečných návodů na úspěch na seminářích zneužívány jen a pouze pro zvýšení výkonnosti distributorů.. Opak se stane pravdou. Z distributora se stane člověk, myslící jen na sebe a svojí karieru. Aby si distr. neuvědomovali tohle neštěstí, je do amway vsunuta ona charitativní činnost.. Distriutora to utvrdí, že co dělá je správné a činní ho to šťastným a vzbudí to v něm pocit, že když ho okolí začne odmítat, tak mu to asi závidí. A amway má ovečku pěkně v ohradě :mrgreen:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *