Co je amway? Podvodníci, sekta?

Společnost Amway Corporation založili v roce 1959 pánové Jay Van Andel a Rich DeVos v USA. Amway vlastní svou holdingovou společnost s názvem Alticor Inc., dále také dceřiné společnosti Quixtar Inc., Access Business Group LLC. Amway má mnoho poboček po celém světě včetně států tzv. bývalého východního bloku, dokonce i v komunistické Číně, Asii atd. . Od roku 1994 působí Amway také v České republice. Amway se zabývá výrobou a distribucí svých vlastných výrobků, které jsou údajně šetrné pro životní prostředí – ekologické. Tyto výrobky Amway nabízí tzv. přímým prodejem (v domácnostech – donáškou do domu , distribucí do firem…) a přes internetový portál.

Výrobky Amvay

NUTRILITE (doplňky stravy přírodního a rostlinného původu – vitamíny, minerální látky atp.), ARTISTRY (kosmetika), E.FUNKHOUSER NEW YORK (dekorativní kosmetika, BODY SERIES (tělový šampon, tekuté mýdlo, antiperspirační sprej…), SATINIQUE (péče o vlasy), HYMM (kosmetika pro muže na holení – žiletky, krémy, pěny), GLISTER (péče o ústa – zubní pasty, vody, zubní kartáčky…), DISH DROPS (čistící prostředky na nádobí – tablety do myčky…), eSpring (úprava pitné vody), iCook (výrobky do kuchyně – hrnce…), SA8 (prací prostředky, odstraňovače skvrn…), L.O.C. (čistící prostředky).

Je nějaký vstupní poplatek?

Ano, vstupní poplatek – registace do Amway skutečně je (více vám řekne VPA). Tento poplatek je přes tisíc korun. Ale počítejte s tím, že vám mohou být vnucovány i výrobky za další tisíce…

Nějaký nešvar?

Z hlediska výroby produktů, je vše v pořádku. Nicméně z hlediska jejich prodeje a náboru nových členů, tam vidím velký problém. Ale za to nemůže žádná firma Amway (ani Amway Corporatin, s.r.o., kterou vlastněji rusáci), ale někteří její distributoři nebo motivační organizace (Amway motivational organisations – AMO). Zde je ještě nutno podotknout, že tito distributoři, jsou samostatně podnikající subjekty – podnikatelé, kteří podnikají na základě živnostenského listu, nebo právnické osoby (s.r.o., a.s., …).

Amway Business

Hnacím motorem Amway Businessu je Multi-level marketing (MLM), na čemž není vůbec nic špatného.

Reklamou pro Amway Business je mj. přesvědčovací proces, jehož častou součástí je v některých případech manipulace s lidmi (to provádějí někteří distributoři amway, ne zaměstnanci firmy Amway). Což je rozhodně špatně! Celý systém Amway funguje tak, že Amwayáci prodávají zmíněné výrobky mj. přímým prodejem, webovou prezentací, atd. Z tohoto prodeje mají určité procento zisku. Amwayáci přesvědčují nové „ovečky“, ať jdou do Amway Businessu. Nábory nových Amwayáků, v některých případech, obsahují manipulaci s lidmi. Amwayáci organizují veřejné mítinky a semináře, které jsou opravdu barvité 🙂 Některé tyto mítinky považuji za trapné, až nechutné. Tyto semináře a mítinky nepořádná žádná firma Amway! Jsou snad Amwayáci někdy označovány za vymývače mozků, oblbovače lidí, či dokonce sektu?

Závěrem

Některé tyto výrobky jsou drahé (alespoň z mého pohledu). V Česku na to lidi nemají peníze. Tyto výrobky kupují především sami Amwayáci. Jen těžko dneska někoho zapojíte do Amway Businessu, protože drtivá většina lidí má k Amway Businessu negativní postoj… Veřejnost si myslí, že se jedná o pyramidovou hru, letadlo. Já vím, že to tak ale není! Kde tedy seženete lidi pod sebe? Nikde! A proto tedy nic nevyděláte… Drtivá většina Amwayáků nevydělává prakticky nic. Jen investuje / prodělává – vstupenky na semináře, telefonické hovory, pohonné hmoty při nahánění lidí, atd.

Někteří Amwayáci jsou zaslepeni bohatsvím, které na ně přes business údajně čeká, a to je špatně. Amwayáctví rozhodně není standartní a seriózní způsob vydělávání peněz, to je můj názor. Pokud se hodláte zabývat tímto byznysem, hodláte přesvědčovat své okolí, jak je to nejlepší business na světě, jak se na tom neskutečně vydělá hodně peněz, tak počítejte s tím, že můžete přijít o přátele, kamarády, příbuzné a okolí si o vás bude myslet něco o bláznech.

Obdoba tohoto byznysu (MLM) je např. Herbalife, Lyoness… .

Nikdy nevěřte obrovkým ziskům a nereálným slibům. Pozor také na vymývače mozků!

V tomto článku jsou uvedeny subjektivní názory autora článku.

Anketa:

 

BlueBoard.cz

Nějaká ta videa:

Budete mít lepší manželství, lepší rodinu, váš celý život se zlepší! Protože jste v tomto byznysu…

1 284 komentářů u “Co je amway? Podvodníci, sekta?

  1. Komentuje admin, 1.8.2011 @ 14.23
    A proč má amway byznys tak špatné jméno? Je to díky lidem (amwayákům) jako je zdejší ACZ.

    Když už něco zase tvrdíš, co kdybys to nějak doložil? Třeba kdybys položil několik otázek lidem, kteří ode mne nakupují produkty Amway, nebo se mnou budují nové spotřebitelské sítě.

    To jsou totiž opravu ti relevantní, kteří mohou odpovědně posoudit, jestli Amway poškozuji, nebo ne. Jsou to spokojení zákazníci a kolegové, kteří o Amway vědí 1000x víc, než vy všichni dohromady, takže mají onu relevanci, na rozdíl od Vás, vynášet odpovědné závěry.

    Nikdy jsi nebyl schopen, ty žvanile, doložit a vysvětlit jediný bod, konkrétní čin, nebo postup mé osoby zde, který by poškozoval amway byznys. NIKDY 🙂

    Já jich mohu doložit stovky, stovky tvých kroků a počínání, které naši práci pomlouvají, poškozují, hanobí.

    Ani se neumíš podívat do zrcadla na sebe, podívat se do své tváře. A nebo už jsi tak pyšný, že na ten obraz jsi dokonce hrdý. Tomu věřím víc, protože to odpovídá tvému počínání zde. Žvanile.

  2. Komentuje Karel, 1.8.2011 @ 21.06
    No prosím. To je jasná ukázka toho jak se používá technika tzv. zadních vrátek. Neodpovím na otázku a zahrnu tazatele jeho vlastními dotazy a označím je za bludy či nepravdy.

    Prosíš zcela zbytečně. Má reakce byla věcná a konkrétní. Ty nám jen znovu podsouváš jakési teorie o „zadních vrátkách“ bez toho, abys to vůbec uměl konkretizovat, teoretiku 🙂 Vadí ti, že neodpovídám na otázky i přesto, že jsem tě jasně upozornil, že jsi na řadě, neboť jsi to ty, kdo vyslovil jako první naprosté hlouposti a byl jsi to ty, kdo první neodpověděl na řadu otázek k těmto hloupostem. Princip pořadí ti pravděpodobně zcela uniká, že 🙂 Stejně tak bych rád viděl černé na bílém, kterou tvojí vlastní otázkou jsem tě zahrnul 🙂 jako první a následně tuto otázku označil za blud, jak sám tvrdíš. 🙂 Víš, když už něco píšeš, co kdybys to prostě jednoduše konkretizoval a NELHAL? 🙂

    Ano, neřekl jsi, že 10 miliard je málo, stejně jako jsi neřekl, že je to dost, nebo slušné, nebo cokoliv pozitivního. Tvůj výrok na tento údaj byl veskrze negativní a to ještě s upozorněním, že by to také mohl být výmysl. Prostě s těmito údaji záměrně negativně pracuješ. A děláš to dál. Stejně jako nikdy nevysvětlíš, proč píšeš o tom, že Amway není v TOP100. A co má být? Koho to zajímá? Co to proboha dokazuje? Dozvíme se konečně, co tím chceš jakože říct? I tuto otázku jsem už vyslovil a NIC. TICHO. Tvá klávesnice zarytě mlčí 🙂 Mrcha jedna 🙂

    V čem podstatném, důležitém, zásadním, je Amway TAJEMNÁ JAKO HRAD V KARPATECH? Tajemná víc, než jakákoliv jiná, prestižní, mezinárodní společnost? Něco opakovaně tvrdíš, tak to prosím dolož. Není to totiž pravda. Desítky profesionálních webových stránek o Amway jen v ČR ti odpoví na všechny otázky, které jako zákazník či spolupracovník potřebuješ. Jenže tys je ani neviděl, že? 🙂 Žádná jiná obdobná firma na svých portálech nemá o sobě víc informací. Žádná.

    Koukám jako blázen znovu a znovu na web wewewe.amway.cz dle tvého doporučení a výraz VLP nemůžu najít 🙂 Listuji ve svých materiálech a také NIC. Znám výraz VPA (vlastník podnikání Amway), který se používá v úplně všech materiálech Amway, se kterými jsem se doposud v české republice setkal. Mám je u sebe. V žádném z materiálů, které mám, včetně webových uvedených stránek nemohu najít ten tvůj výraz VLP 🙂 Možná toto považuješ za ono TAJEMNÁ JAKO HRAD V KARPATECH 🙂 To bych pak pochopil 🙂

    Zkus projednou používat něco, co je faktem 🙂 a nevymýšlej si obecně neznámé zkratky, děkuji. Buď hrdý na přesnost, vyžaduj ji u sebe.

    Takže prosím znovu, opakovaně a od začátku:

    Ty sám písemně potvrzuješ:

    Amway osobně neznám
    Já osobně si myslím, že je to prostě způsob podomního prodeje
    Navíc tedy nevím jak je to teď
    Nevím jak v jiných oborech
    Dál si myslím
    opravdu nechápu
    i kdyby tomu dnes tak už nebylo
    Neznám a ani nechci znát

    Přesto si dovoluješ vynášet kategorické soudy:

    když si něco v MLM koupím „živím“ minimálně osm úrovní u amway jich je asi ještě víc. Tak a teď mě to fanatici vyvraťte.
    Nepodložené úvahy. Požaduješ vyvrácení svého vlastního omylu. Novodobý trend internetové diskuse naprostých hňupů. Přesné informace si můžeš snadno zjistit u zdroje. O to ale nemáš zájem.

    Bohužel stále se najde dostatek hlupáků kteří se nechají zmanipulovat a věří pohádkám o báječných výrobcích a vysokých ziscích v MLM.
    Dolož, že jsou to pohádky. Dolož, že v MLM nelze generovat vysoké zisky. Rád bych věděl jak, když to není pravda, je tvoje naprosto naivní úvaha, pramenící z naprosté neinformovanosti. Také by bylo záhodno nebagatelizovat vše na MLM, když hovoříme konkrétně o Amway.

    Ono pro vysvětlenou postačí tvé vyjádření: Neznám a ani nechci znát

    Pak už píšeš jen samé nesmysly:
    Kdo tobě vnuknul tu hovadinu, že budeš multimilionář, Tak raději odjeď svým BMW na svou jachtu do karibiku, nekrm nás svými fanatickými řečmi o nej, nej, nej … výrobcích a nej, nej, nej obchodní příležitosti. Požaduješ dokonce údaj PEG koeficient 🙂 u rodiné firmy bez akcií 🙂 Kdes na to přišel 🙂 Kde píšu o BMW, Karibiku, o NEJ NEJ NEJ, o tom, že sním o milionech ? 🙂 Samozřejmě, že NIKDE.

    Dále podsouváš veřejnosti vlastní, osobní pocity za obecná fakta:
    Jde o to, že amvej má v česku díky některým distributorům dost špatné jméno a samo o sobě dělat pro firmu která má špatné jméno na trhu není zrovna ten nejlepší začátek podnikání. málo která má tak hodně blbou pověst jako ta tvoje. Doložit to samozřejmě opět neumíš a já to doložit chci. 🙂

    Občas nám napíšeš také informace, které všichni dávno víme:
    pojišťovny jedou taky v MLM, co člověk to názor, Nekdo třeba věří v Ježíše, někdo v Aláha nebo Jehovu a někdo v DeVose, na microsoft se také nadává, a pod
    Smysl mi uniká. My tyto informace dobře známe, víme o nich, tak se nezdržuj jejich opakováním.

    Vymýšíš si naprosté hlouposti, které neumíš nijak doložit:
    Ty už opravdu nevíš kudy kam. Máš z vašich seminářů dobře naučenou techniku překonávání námitek (zejména prohrané bitvy a kliky u dveří), to se musí nechat.

    Ty jsi někdy na nějakém semináři byl? Na kterém? Kde byl? Co to bylo za den? Kdo jej vedl? Která organiace? Jak dlouho trval? 🙂
    Odpovědi samozřejmě neočekávám, na žádném jsi nebyl 🙂

    Tuto haldu dotazů jsi nikdy nevysvětlil, vyhnul ses jim. A následují tvoje požadavky na odpovědi:
    Prosím acz odpověz jasně a bez mlžení a manipulací na tři otázky.
    V pohodě, ale až po tobě 🙂 Princip pořadí jistě uznáváš. Ano, nebo Ne?

    Nicméně, tyto tři otázky zde byly zodpovězeny už mnohokrát. To nejsou žádné objevné dotazy z tvé klávesnice, Karlíčku :-). Jistě si nemyslíš, že jsem povinen znovu a znovu odpovídat pokaždé každému novému trotlovi, který sem vleze, na tytéž otázky 🙂 Ty bys to tak dělal? Hm?

    ULOŽENO.

  3. Co je to „nereálná myšlenka“? Jet na dovolenou od Amway? Co to prosímtě kecáš za blbosti? 🙂 Tisíce a tisíce lidí jezdí na dovolené od Amway. To je nereálné? Navíc u každého prezentování odměn je jasně a zřetelně uvedeno, co je potřeba vybudovat, aby se na dovolenou jelo 🙂 Předem každý ví, co má udělat, aby jel.

    Copak to doma nemáme všichni stejné? Chceme jet parníkem po středozemním moři? Tak musíme dát do hromady tolik a tolik peněz, abychom si to mohli dovolit. Chceme jet do Chorvatska pod stan? Taktéž musíme nejprve vytvořit plán, jak získat prostředky a potom obsah toho plánu naplnit do poslední korunky. Cokoliv chceme mít, musíme na to vydělat 🙂 Amway je jen jeden z milionů způsobů, jak vydělávat peníze. Nic víc. Amway je jen jedna z mnoha příležitostí. Vzpamatuj se ty vole a přemýšlej už konečně 🙂

    Ty tvrdíš, že pokud ukážu synovi obrázek krásného nového kola, o kterém vím, že o něm dlouho sní a povím mu, že když letos donese na vysvědčení samé jedničky, tak že to kolo bude mít, že s ním manipuluji.

    Tak manipuluji s ním, nebo ne? Jak je to? Hm? No samozřejmě, že s ním manipuluji. 🙂 Ale tou nejlepší možnou formou v jeho zájmu. On chce kolo, já zase aby měl dobré výsledky ve škole, což je opět v jeho zájmu. Volba je samozřejmě na něm, jestli zamaká a na to kolo dosáhne. Navíc mu k tomu přidám jako bonus veškerou pomoc k tomu, aby ty samé jedničky získal. Nic lepšího pro něj udělat nemohu. Ale ty bys jistě přišel na lepší způsob.

    Už jsem ti několikrát marně vysvětloval, že manipulujeme a jsme manipulováni od narození až do rakve. Každý. Včetně tebe. Bohužel marně. Tvá prázdná palice to neumí pochopit 🙂

    Bezpochyby stejnou nabídku mohou dostat i jiné děti ve škole. Málo které ale samé jedničky získá. Podobné je to i v Amway, ale také úplně všude ve všem co lidé dělají. Proč by to mělo být v Amway jiné? Ne každý chce své kolo až tak, aby byl také ochoten něco obětovat, učit se víc, než ostatní. Mnoho lidí ztratí vizi svého kola, přestanou si věřit, nebo nemají dobrou podporu a pomoc v učení, nebo jsou prostě sami líní. Ne každý chce také kolo, že, někdo chce koloběžku, jiný kopačák, brusle, hokejku, BMW, dům, vylézt na Everest …..

    To ale není problém oné nabídky „kolo za známky“. Ta je čistá jako slovo boží, ty vole blbej vygumovanej 🙂 🙂

    Pořád dokola jako KOPÍRKA, KOLOVRÁTEK, nebo prostě jen jako blb opakuješ tu naprostou hovadinu, že Amway je NEJLEPŠÍ BYZNYS NA SVĚTĚ 🙂 A já ti už milionkrát opakoval, že to není pravda, že si to myslí jen pár lidí a že oni nejsou ti, kteří mají právo a odpovědnost definovat, co je a co není nejlepší na světě. Také jsem se ti pokoušel zbytečně vysvětlit, že každý z nás vidí jako „nejlepší na světě“ něco jiného a máme na to plné právo.

    Tak si už prosímtě někam poznač, že Amway NENÍ NEJLEPŠÍ BYZNYS NA SVĚTĚ. STAČÍ? Nebo potřebuješ nakreslit schéma? 🙂 Bohužel si tam ale také poznač, že já nemám nejmenší právo toto tvrdit. No, myslím, že tohle je ale na tvůj mozek příliš složité a že to vůbec nepochopíš, co tím vlastně myslím 🙂

    Mám pro tebe velmi tajnou informaci. Držíme ji pod pokličkou už 3454 let, 6 měsíců, 15 hodin a 27 minut přesně:

    Neexistuje žádný, univerzálně nejlepší byznys na světě !!!! Ale i kdyby skutečně existoval, byl by ve skutečnosti úplně stejný, jako všechny ostatní. 🙂 V každém „podnikání, byznysu, obchodě“ je třeba dělat sérii nevyhnutelných činností. V ÚPLNĚ KAŽDÉM.

    Jsou zcela stejné podnikatelské záměry, ale každý s úplně jiným výsledkem. Zatímco jeden krachuje, druhý roste až do nebes. A to jsou přitom ÚPLNĚ STEJNÉ. Bohužel pochopit co chci říci zase tímhle nemáš šanci. Tvůj mozek na to nestačí, je to příliš složité 🙂

    Z toho plyne jediné – nelze to označit za nejlepší podnikatelskou příležitost na světě.
    100% souhlas. Ale to už jsme přece tolikrát opakovali 🙂 🙂 Stejné odpovědi a vysvětlení najdeš na internetu, nebo v knihách 10-15-25-50 let staré 🙂 Ptám se tedy, spadl jsi z Marsu předevčírem? 🙂

    Procento úspěšnosti lidí v jakémkoliv byznysu je téměř totožné. Proč by to mělo být v Amway jiné? Vždyť je to jen obyčejné podnikání ???

    To znamená, ža ani v teoreticky NEJLEPŠÍM BYZNYSU NA SVĚTĚ by nebylo větší procento úspěšných. Kde tys dal rozum 🙂

    Každý úspěšný člověk cestou k úspěchu MUSEL velmi dlouho dělat velké množství nesmírně těžké, otravné, nepříjemné, eklující, odporné, nezáživné PRÁCE. Úplně každý, kdo v životě něco dokázal. Je to jedna z nevyhnutných součástí každého úspěchu. Je to jedna z podmínek každého úspěchu. Bez značných obětí a velkých ztrát žádný úspěch NEEXISTUJE !!!

    Což je mimochodem hlavní důvod, proč je naprostá většina planety zcela neúspěšná. Nechtějí za žádnou cenu nic obětovávat ani ztrácet 🙂 Překvápko, že? Myslím, že ani náhodou, že to moc dobře víš. Ale rád si hraješ na blbce kvůli jinému účelu. A ten neustále skrýváš.

    O tom, jestli něco dokážeme, rozhodujeme my a ne žádná statistika ty vole blbej vygumovanej.

    Statistika je pohý údaj o hotovém stavu. Statistika neumí pracovat s tím, co teprve BUDE 🙂 Idiote 🙂 O tom, co bude, rozhodujeme my každý den ráno. Ne včera, ne zítra, ale pouze a jen v den, který něco děláme. Čili dnes. A zítra zase dnes a pozítří zase dnes.

    Proto se také říká, že každý má v životě pouze jeden den na to, aby se předvedl. Naštěstí se tento den opakuje několik desítek tisíckrát v životě. Bohužel, většině lidí to naprosto nestačí, aby se předvedli.

    Úspěch, jakýkoliv, se odehrává nejprve v hlavě. Jinak se žádný úspěch nekoná, pokud vyjmeme z rovnice náhodu. Náhoda není úspěch. To snad ještě chápeš. S tím se prostě smiř. Dokud neproběhne celý „příběh“ v hlavě, do posledního puntíku, nikdy se nestane realitou. Neboť nevyhnutnou součástí je nejen zcela konkrétní cíl, ale tak jasná a velmi podrobně naplánovaná cesta, jak k tomu cíli dojít.

    Další hlavní potíž lidstva je v tom, že žádné sny nemají. Bojí se mít sny, aby se pak netrápili, když ty sny nedojdou naplnění. Jenže nevědí, že bez snů také žádného naplnění dojít nemůže. Jsi sám jedním z těch USTRAŠENÝCH a proto stejné radíš i ostatním.

    Tato tisíce let stará Filozofie ukazuje lidem, kteří o tom bohužel VŮBEC NIC NEVĚDÍ, protože je to neučili ani doma, ani ve škole, jak ze začarovaného kruhu ven, aby si tohle důležité sdělení uvědomili a promysleli jak s ním pracovat dál ve svůj prospěch.

    Ty to odsuzuješ, máme dál lidem říkat, aby nic nedělali, protože pravděpodobnost, že by mohli uspět je téměř nulová 🙂 To je hodně špatná filozofie, která jednou zničí celou planetu. To je bezpochyby jisté, neboď tento trend je dlouhodobě převládající a změna jak ve vzdělávání tak ve výchově je v nedohlednu. A ty na tom budeš mít také svůj podíl, protože se velmi intenzivně snažíš lidi odrazovat, aby se začli zamýšlet na d fakty a souvislostmi.

    Podle tebe je všechno tohle lež a manipulace. Podle mě jsou to tisícileté pravdy, ověřené v praxi celými národy.

    Proto si my dva nemůžeme nikdy rozumět.

    Neboj, za pár dní to skončí. Udělal jsem několik dalších zajímavých výsledků a chci prostě zase poodskočit dál. Na můj byznys a činnosti tvé teorie naštěstí nefungují. Fungují podle těch mých. Už nebudu mít čas pokoušet se vysvětlit něco lidem, kteří se tomu velmi intenzivně a záměrně vlastní vůlí brání. Takovým lidem nevysvětlí nic nikdo na světě. Proti tvé vůli nemá šanci ani BŮH. A to víš moc dobře. ANI BŮH nezlomí vůli a rozhodnutí člověka, nevěřit. Natož já, obyčejný VPA. Důkazem jsou miliardy nevěřících.

    Příležitostí jsi dostal víc, než dost. Odmítl jsi je s hrdostí. Byla to tvoje volba. Neseš za ni veškerou zodpovědnost.

  4. acz
    Ještě že mám dovolenou,jinak bych tvé dlouhé příspěvky neměl šanci stihnout přelouskat čoveče.

    Plosím plosím přemýšlej za mě,ty seš tady ten inteligent a já dle tebe hlupák.Proto se ptám chytřejšího,jak cca velký balík peněz z půl miliardy obratu se rozdělí mezi vás,tvrdě pracující amwejáky?Určitě chápeš,že se chci dopracovat k průměrnému číslu.Kolik si průměrně vydělá průměrný amweják za rok,měsíc.

    Slunce v duši

  5. Takže zase snůška nadávek, sebelibosti atd…
    No tak začneme opovídat a možná se pak něco dozvíme.
    Takže jsem „nezávislý“ obchodník, žiju z mrzkých provizí kolem 1%, mám v portfoliu mj. výrobky firmy Henkel – divize adhesive technologies.
    Předkládám data za Henkel ČR v loňském roce dosáhl obratu ve výši 4,2 miliardy korun.
    Navíc divize se kterou spolupracuji zaznamenala nárust obratu o cca 10%
    To je co? 😀
    Můžeš tedy odpovědět alespoń na ty obraty.
    Ad šéf – za šéfem jít nemůžu protože šéfuji jen sám sobě – podotýkám k tomu jen to, že jsem nemusel kupovat žádnou licenci a žádné zboží a ani nic platit za pochybné tleskací semináře. Ač jsem byl pro firmu jen nějaký „Karel ..“ dala mi zadarmo propagační materiály a produktové školení. Ročně pořádá 4-6 „nepoviných“ obchodních seminářů – opět zdarma a dokonce přispívá i na dopravu a ubytování. To je firma co! No faktem je, že mi nedává 30% a více i to a nestydím se za to, že moje obraty jsou z toho sotva jen 0,002%.
    Jak jsi na tom ty? Prosím alespoň ty čísla za ČR.

    pozn pod čarou:
    —————————–
    Myslíš si, že při vyslovení Henkel se lidem vybaví totéž co při vyslovení Amway. 😡
    To asi né, že?
    Pak kdo je tady demagog, vygumovanej …..

  6. „Určitě chápeš,že se chci dopracovat k průměrnému číslu.Kolik si průměrně vydělá průměrný amweják za rok,měsíc.“

    I když podělíš celkový obrat počtem hodin odpracovaných aktivními amwayáky (dle statistiky ACZ) tak vyjde hodinovka trochu pracovitějšího cikána u lopaty.
    Když zohledníme fakt, že vyplácené odměny jsou jen částí obratu, že aktivních amwayáků je víc než acz přiznává a že někteří amwayáci skutečně vydělávají velké peníze, tak je jasné, že ten „obyčejný amwayák“ je socka, která je v mínusu nebo mrhá svůj čas za hodinovku bangladéžského dělníka… :mrgreen:

  7. Karel: Myslíš si, že při vyslovení Henkel se lidem vybaví totéž co při vyslovení Amway.

    S: Nechci být kousavý, ale zavedené nekontroverzní značky dokáže prodávat každý… Když se ovšem předem vzdá neomezené šance na úspěch a spokojí se s málem (reálné cíle s nohama na zemi, jak říkáš ty). Takový úpis čertu: něco za něco.

    Navíc srovnáváš nesrovnatelné. Čtyřicet let tady bylo podnikání trestné a kdo chtěl s něčím obchodovat, ten byl šmelinář. V lidech je to dodnes (jak je vidět i na tomto blogu). Podniky jim nevadí, protože ty byly i za socialismu. Ale že někdo může zbohatnout „kšeftařením“ a mít víc než oni, to nemohou přenést přes srdce.

  8. slim
    Tím si chtěl říci,že prodejem kontroverzních výrobků(amway atd.)má každý větší šanci na úspěch,než ten kdo obchoduje se zavedenými výrobky?
    Myslíš si,že někteří znás odsuzujem obchod.Ovšem že ne,jen některé praktiky fanatických amwejáků.Počkej až tě bude přemotivovanej,fanatickej amweják nahánět a plácat laciný kecy,to něco zažiješ.Nebo když se tvůj nejlepší kamarád změní k nepoznání.Už se s ním nezasměješ furt bude plácat vo diamantech,snovém majetku,neustálé machrování,začne tebou pohrdat,protože se nestaneš milionářem,kterým on už skoro jistě je(aspon mu to tvrděj) 😉
    Možná ti to příjde normální v obchodě,já tomu říkám výmaz mozku.

  9. Hele já se nechvástám Henkel drogerií, jak jsem napsal už v prvním příspěvku dělám do stavebnictví. Je to o tom jak kdo a jakým způsobem dělá svůj marketing a tím si dělá i svoje jméno.

    pro slim:
    Nechápu co myslíš tím kšeftařením, já jsem jen obyčejný kšeftař s ŽL, mám nohy na zemi a nežiju si špatně – sem do diskuse jsem se dostal jen proto, že má hloupá 16 letá dcera přišla s ideou Amway (usadil jsem ji na zem, zadal jí konkrétní úkoly – ne jen cestu jak k nim dospět, kterou vyčte v knížce za 150 Kč) a já si navíc vzpomněl na ty bludy co mě říkal můj bývalý kamarád před cca 10 ti lety.
    pro acz:
    1. vypadne z tebe alespoň jedno čísilko kromě té 1M, co kdybys to už konečně napsal jak je na tom amway v ČR, pořád zase krásný kecy o ničem a kolem ničeho, umíš relevantně odpovědět alespoň na jedinou otázku
    2. s tím kolem pro dítě jsi si krásně naběhl, na tom opravdu není nic špatného. Ale co by dítě řeklo na to, že napřed si musí zaplatit př. 100 Kč a koupit si na zkoušku řídítka – jo ty samozřejmě může kdykoliv vrátit a budou mu vráceny peníze, ale jen za ty řídítka, tu stovku co dal už nikdy neuvidí. No ale když si sežene další tři, kteří budou mít jedničky, a zaplatí 100 Kč jeho tatínkovi (on z toho prosím nic nemá, to je poplatek za příležitost) a koupí si na zkoušku řídítka, má v podstatě svoje řídítka „zadarmo“ …., a ti seženou další tři …., tak už nebudeš mít celé kolo, a šanci na motorku … atd, atd pořád dokola . Jo a když zaplatíš př. 300 Kč tak se můžeš zúčastnit semináře, kde ti ukážeme toho co už motorku má a tomu zatleskáme, protože i ty můžeš mít motorku a my víme jak na to! A my ti poradíme, ale zaplať, zaplať, zaplať …. 😕

    No a vo, vo, vo tom to je ….

    No nevím, kdo by se měl probrat, pan De Vos má ten svůj MLM velice dobře propracovaný, protože aniž by 1 dolar investoval, tak z blbosti lidí jich má za nic 100. Práci za něj odvedou hloupý VPA, a když něco, tak on nic, to ti VPA. Jak chytře se vydělává na hlouposti lidí.
    Je ale na každém komu a jak platí. Lidská blbost je nekonečná 😡

  10. JaraCimrman: Tím si chtěl říci,že prodejem kontroverzních výrobků(amway atd.)má každý větší šanci na úspěch,než ten kdo obchoduje se zavedenými výrobky?

    S: Tím jsem chtěl říci, že prodejem méně známých nebo kontroverzních výrobků máš větší možnost ukázat, co v tobě je a jaký jsi obchodník. Znám pár lidí, kteří třeba úspěšně dělali zástupce Coca Coly a mysleli si, že jsou báječní obchodníci. Pak se trhli a začali prodávat třeba místní limonády a najednou bylo po úspěchu.

    JaraCimrman: Nebo když se tvůj nejlepší kamarád změní k nepoznání.Už se s ním nezasměješ furt bude plácat vo diamantech,snovém majetku,neustálé machrování,začne tebou pohrdat,protože se nestaneš milionářem,kterým on už skoro jistě je(aspon mu to tvrděj)

    S: A kde bereš jistotu, že správnější je plácat u piva nesmysly, aby se jim ostatní mohli zasmát? Že tvůj kamarád je povinen chovat se tak, jak se to líbí tobě?

    Nevylučuji samozřejmě, že někteří lidé mohou machrovat nebo pohrdat ostatními, ale to není pravidlo MLM. Takoví lidé jsou všude.

  11. Karel: Nechápu co myslíš tím kšeftařením, já jsem jen obyčejný kšeftař s ŽL, mám nohy na zemi a nežiju si špatně – sem do diskuse jsem se dostal jen proto, že má hloupá 16 letá dcera přišla s ideou Amway (usadil jsem ji na zem, zadal jí konkrétní úkoly – ne jen cestu jak k nim dospět, kterou vyčte v knížce za 150 Kč) a já si navíc vzpomněl na ty bludy co mě říkal můj bývalý kamarád před cca 10 ti lety.

    S: Samozřejmě, patříš ke skupině lidí, kteří se drží pěkně při zemi a přizpůsobují své potřeby tomu, co vydělají. To není nic proti ničemu. Ale proč máš tu potřebu útočit proti lidem, kteří se s tím nespokojí? Zřejmě podvědomě cítíš, že své hřivny zakopáváš.

    Pokud jde „nohy na zemi“, pak platí, že úspěšní mají cíle, neúspěšní úkoly. Obrazně řečeno, úspěšný ví, že chce jet vlakem do Košic, a tak si koupí jízdenku, nastoupí do vlaku a jede. Neúspěšný ví, že si má nejdříve koupit jízdenku. Přijde k pokladně a tam zjistí, že neví, kam chce jet.

  12. Karel: No nevím, kdo by se měl probrat, pan De Vos má ten svůj MLM velice dobře propracovaný, protože aniž by 1 dolar investoval, tak z blbosti lidí jich má za nic 100. Práci za něj odvedou hloupý VPA, a když něco, tak on nic, to ti VPA. Jak chytře se vydělává na hlouposti lidí.

    S: Řekl bych, že to je typicky živnostenský názor. Jenže už Baťa upozorňoval, že mezi živnostenským myšlením a podnikatelským myšlením je velký rozdíl. Třeba v šíři rozhledu.

    Připomenu ti jen harwardskou definici, podle které je manažer člověk, dosahující výsledků prostřednictvím jiných lidí. Považuješ tedy všechny manažery za vykořisťovatele a všechny zaměstnance za hlupáky? To by skoro vypadalo na marxistický světový názor… Ale ne, ty jsi jen živnostník -fundamentalista, přesvědčený, že kdyby byli živnostníky všichni, byl by na světě ráj.

  13. Slim:

    Amway sice neděláš, jak tvrdíš, nicméně myslíš si, že je amway nejlepší podnikatelská příležitost na světě, že je to nejspravedlnější byznys jaký na světě existuje?

  14. Každý podnikatel považuje za nejlepší byznys ten svůj – jinak by to přece nedělal.

    Pokud jde o spravedlnost, v MLM dostaneš přesně to, co si zasloužíš. Nikdo ti nedá nic zadarmo, nikdo tě o nic neobere. Naopak znám případy obchodníků – zaměstnanců, kterým zkrátili provize, když měli dostat víc než ředitel. A velká část zaměstnanců dostane stejnou mzdu, ať se snaží sebevíc.

    Podmínky znáš předem a můžeš si spočítat, jak na tom budeš. V čem tedy vidíš nespravedlnost? Nebo chceš chránit lidi před jejich vlastním svobodným rozhodováním, jak to dělají sektáři?

  15. Slim:

    Je velice scestné si myslet, že všichni podnikatelé považují ten svůj byznys za ten nejlepší…

    V amway byznysu nevidím nespravedlnost, ale spíš nereálnost… např. že nemá cenu dělat na 98%, jak tvrdí Hassmann, nebo co tvrdí Čížek:

    „Pokud ten první měsíc napojíte na systém dva lidi, tak můžete mít po půl roce 64 lidí. Co když každej měsíc přivede každej jednoho dalšího do systému? Tak to máme 128. Další měsíc jen jednoho, to je 256, další měsíc 1024, další 2048 lidí, a po 12 měsících máte 4000 lidí ve skupině napojených na systém. Myslíte, že sami zvládnete zasponzorovat za rok 4000 lidí? Myslíte, že sami zvládnete naučit 2048, ať zasponzorují každej jednoho? Ani náhodou! To za rok neni možný! Ale pokud na začátku roku napojíte 2 lidi na systém, dáte je do líhně, tak po roce jich máte 4000. Co když dáte první měsíc do líhně 3 lidi? Druhý měsíc, když každý přivede jednoho, tak máte 6. Další měsíc každý přivede zase jednoho – je to 12. Pak 24, 48 a po 6 měsících můžete mít 96 lidí ve skupině. Sedmej měsíc by to bylo 192, pak 384. A po 12 měsících, když začnete na 3 lidech, které napojíte na systému, a každý z nich se naučí přinést do systemu jenom jednoho. Tak máte po roce 6144 lidí ve skupině. Pokud by to bylo dobře rozdelený do šesti větví, tak je to diamant. Co když začnete na pěti lidech? Schvalně si to spočítejte. Ja to nebudu rozebírat, řeknu vám jenom tu radu…. Kdyby každej, každý měsíc přivedl jenom jednoho… Pět lidí dáte do líhně, pět lidí dáte do systému a každej by přivedl jenom jednoho. První měsíc 5, druhý měsíc 10, 20, 40, 80… a po 6 měsících 160 lidí. Další měsíc 320, 640, 1280, 2560… Jedenáctý měsíc máme 5120 lidí, a kdyby každý přivedl jenom jednoho, tak po 12 měsících máme 10240 lidí ve vaší skupině. To je ředitelký diamant a průměrnej příjem 400-600 tisíc měsíčně! Když první mesíc napojíte do systemu 10 lidí? 10, 20, 80, 160, 320 po půl roce. Sedmej měsíc 640, pak 1280, 2560, 5120, 10240. A po 12 měsících 20480 lidí ve vasí skupině!“

    Kde asi vzít ty lidi, když drtivá většina čechů má na tento byznys negativní postoj? Proto taky většina amwayáků nevydělává nic – ještě prodělává (CD, knihy, vstupenky na semináře, tel. hovory, doprava…).

  16. ak by amway bol tak dobry a cisto teoreticky by sa ludia na celom svete dali presvedcit o vynimocnosti tohto podnikania,tak by bol kazdy amwayakom a predavali by sme si navzajom vyrobky medzi sebou to by som chcel vidiet tie provizie a odmeny pre vsetkych,to bu muselo byt zaujimave 🙂

  17. To acz a slim:
    Tak vypadne z vás konečně alespoň jedno čísilko .
    Opět jste nás zahrnuly řečmi a nic konkrétního.

    Kdybys pořádně četl, psal jsem, že já jsem „nezávislý“, nedělám jen Henkla, protože nejsem hlupák tak mám širší portfolio a v něm mimo známé firmy Knauf, LB taky třeba Ardex nebo Telurii.
    Já opravdu nevím kolik berou jejich ředitelé, mne provize nikdo nekrátí, ba naopak mám za obraty výkonostní prémie. Peněz mám jen tolik, kolik si jich sám vydělám.
    No a co se týče „noh na zemi“ ty mám, protože žiju v realitě – dům se zahradou(docela velkej), auto (jen střední třídy, ale s plnou výbavou), manželku, tři děti … no rozhodně nemusím počítat jestli si můžeme koupit to a nebo ono.

    Víš ta diskuse je spíš o tom jak VPA získávají ty další. Viz výše má reakce na příklad s kolem.

    Mne opravdu navýsost „sere“, když někdo takovým způsobem verbuje i naivní mládež, která se samozřejmě pod vidinou nesmyslných a nereálných vysokých výdělků nechá nalákat.

  18. Karel: Mne opravdu navýsost „sere“, když někdo takovým způsobem verbuje i naivní mládež, která se samozřejmě pod vidinou nesmyslných a nereálných vysokých výdělků nechá nalákat.
    S: Mě zase navýsost „sere“, když někdo vykládá mladým lidem, že se mají držet při zemi, že velké peníze nejdou pro ně a lepší je vrabec v hrsti než holub na střeše. Tedy když někdo své malé upachtěné živobytí vydává za normu rozumu – ne kvůli nim, ale kvůli svému špatnému svědomí.
    A když chce navíc určovat, co si mladý člověk může zkusit a co ne.

    Na téhle ideji byl v podstatě postavený komunistický režim. A víme, jak dopadl…

  19. Karel: No a co se týče „noh na zemi“ ty mám, protože žiju v realitě – dům se zahradou(docela velkej), auto (jen střední třídy, ale s plnou výbavou), manželku, tři děti … no rozhodně nemusím počítat jestli si můžeme koupit to a nebo ono.
    S: A teď si představ, že tě někdo nabourá, auto na odpis a ty půl roku na nemocenské a bez výdělku. Pak nebudeš mít na zemi jen nohy, ale i „hubu“…

  20. „Mě zase navýsost „sere“, když někdo vykládá mladým lidem, že se mají držet při zemi, že velké peníze nejdou pro ně a lepší je vrabec v hrsti než holub na střeše.“

    Jsi dobrý demagog.
    Jakoukoliv kritiku odpálkuješ zcela opačným extrémem.

    To, že někomu vadí vaše vymývání mozku, přece neznamená že je komunista!!!!!!!!!!!!

  21. „A teď si představ, že tě někdo nabourá, auto na odpis a ty půl roku na nemocenské a bez výdělku. Pak nebudeš mít na zemi jen nohy, ale i „hubu“…“

    Rozumný člověk má něco našetřeno, také není problém se pojistit.
    Jinak ale, jak sám dobře víš, 99% amwayáků ryje držkou zemi permanentně.

  22. vor: To, že někomu vadí vaše vymývání mozku, přece neznamená že je komunista!!!!!!!!!!!!
    S: Já jsem něco takového řekl? To ty máš přece patent na podobné asociace. Třeba: Když podobný systém jako Amwey používají podvodníci, je to důkaz, že Amwey jsou také podvodníci. Takže zřejmě podobně uvažuješ v tomto případě.

  23. vor: Rozumný člověk má něco našetřeno, také není problém se pojistit.

    S: Pak asi moc rozumných lidí kolem nás není. Většina má naopak dluhy, půjčky, kreditky… A řeči o pasivním příjmu, to je přece vymývání mozků, ne?

  24. slim
    Jistě většina lidí má půjčky,sám mám hypotéku.Ty děláš jako kdyby amway byla spása.Kolik pak amwejáků v čr kdyby onemocnělo,by se mohlo spolehnout na pasivní příjem?Já zapomněl,jen ti pracovití 😉

  25. „Když podobný systém jako Amwey používají podvodníci, je to důkaz, že Amwey jsou také podvodníci.“

    Já jsem jen upozornil na zajímavou náhodu: podobný systém jako amway používají skoro všechny podovodné společnosti a nenajdeš prakticky žádnou seriozní firmu, která by ho používala.
    :mrgreen:

  26. admin:
    karel:
    dům se zahradou(docela velkej), auto (jen střední třídy, ale s plnou výbavou)

    Mmmm, a pak že se chlubí amwayáci 😀 😀 😀

  27. Sledovat tuhle „diskusi“ z povzdali je mnohem zabavnejsi. Jen jsem znepokojen Bestmenovou schizofrenii. Vycita lidem z Amway ze si nekteri z nich troufaji tu drzost nazyvat nejlepsim byznysem. To vycita ten, ktery ma na svem blogu napsano „Nejlepsi blog na internetu“ a sam sebe nazyva „Bestmen“ 🙂

  28. vor v zákoně : „Když podobný systém jako Amwey používají podvodníci, je to důkaz, že Amwey jsou také podvodníci.“

    Já jsem jen upozornil na zajímavou náhodu: podobný systém jako amway používají skoro všechny podovodné společnosti a nenajdeš prakticky žádnou seriozní firmu, která by ho používala.

    Meleš nesmysly. Právě že Amway vymyslela MLM a podle ní vznikli podvodníci-letadla….atd… a podobné společnosti pochybných kvalit. Zase jde vidět, jak je většina lidí neinformovaná, mluví z nákých doměnek atd…a jsou líní si zjistit fakta. Nemelte nesmysly o tom , očem nic nevíte

  29. to jeep:
    Tak hele já se nechlubil, jen jsem odpovídal na otázky acz a slima.
    to acz a slim:
    Já na vaše otázky odpověděl a docela konkrétně, odpovíte i vy a nebo budete pořád jen obracet a mlžit.
    No a vy už asi ty pasivní příjmy máte hodně vysoké, že?
    To „sere“ jsem použil zcela záměrně viz mé příspěvky výše (např o kole ..). Já teda nevím proč bych měl platit za něco co je běžné a zadarmo. To co nazýváte tou vaší slavnou příležitostí je obyčejný pyramidový model založený na duplikaci a to ještě s tím, že za to musím napřed zaplatit, protože jinak bych neměl tu 30% marži. Kolik je asi výrobní cena, když se rozdělují tak vysoké marže, resp následné odměny.

    Haló, haló …. odpoví už někdo konečně na otázky:
    – kolik je v česku amwejáků, pardon VPA
    – jaký je jejich obrat v česku, a kolik je to procent z celé amway

    A jinak – zopakuji to co jsem už psal.
    Pan De Vos má ten svůj MLM velice dobře propracovaný, protože aniž by 1 dolar investoval, tak z blbosti lidí jich má za nic 100. Práci za něj odvedou hloupý VPA, a když něco, tak on nic, to ti VPA. Jak chytře se vydělává na hlouposti lidí. a opět odkaz na onen příklad s kolem. Na ideálech a snech není nic špatného, otázkou je jak a sjakým cílem je prezentuješ.

    PS: Na hubu bych nepadl, jsem dobře pojištěn a navíc už delší dobu mám i „pasivní“ příjmy.

  30. Komentuje dave, 6.8.2011 @ 10.00

    vor v zákoně : „Když podobný systém jako Amwey používají podvodníci, je to důkaz, že Amwey jsou také podvodníci.“

    Já jsem jen upozornil na zajímavou náhodu: podobný systém jako amway používají skoro všechny podovodné společnosti a nenajdeš prakticky žádnou seriozní firmu, která by ho používala.

    Meleš nesmysly. Právě že Amway vymyslela MLM a podle ní vznikli podvodníci-letadla….atd… a podobné společnosti pochybných kvalit. Zase jde vidět, jak je většina lidí neinformovaná, mluví z nákých doměnek atd…a jsou líní si zjistit fakta. Nemelte nesmysly o tom , očem nic nevíte

    MLM vymyslela amway? Toto tvrzení máš z oficiální stránky amway?

    Je podle tebe v amway vše nejdokonalejší, nejúžasnější? Jsou amway výrobky ty nejkvalitnější a nejlevnější?

  31. 2admin:
    MLM vymyslela spol. Nutrilite (resp. dr Carl Rehnborg), která byla základnou pro vznik Amway a následně se stala součástí Amway … takže ano … MLM vytvořila Amway a všichni ostatní od ní více či méně velmi špatně opisují, ale lepší systém zatím nikdo nevymyslel.

    Otázky k zamyšlení … jakou strukturu má organizace, ve které pracujete? To je 100% pyramida – i z pohledu peněz – ten co je nahoře má nejvíc. v Amway může mít ten co je dole víc než ten nahoře. Mimo to je amway združení podnikatelů.

    Co je důchodový systém? To největší letadlo, jaké kdy existovalo – peníze lidí, které ještě ani nedrželi v ruce, jsou někomu jinému jako příjem a to beznároku na cokoliv … u Amway dostanu za své peníze produkt a pokud jsem šikovný a chci!! tak mi ještě za jeho používání zaplatí. žádné vstupní poplatky neplatím a za hosting svých soukromých stránek platím výrazně víc, než Amway za provozování mého osobního e-shopu.

    Nějak přemýšlím proč se nikdo nepouští do jiných MLM, typycky kosmetik za nízké peníze s odpovídající kvlalitou – A i O a pod.
    Nebo třeba do McDonald’s – protože to je taky franchisingové podnikání, tak jako Amway.

    Někdo holt někdo dělá něco pro budoucnost svou, ostatních i téhle republiky – ať je to Amway nebo něco jiného …
    A někdo prostě potřebuje kritizovat a stěžovat si a je líný něco udělat …

    Takže GO Diamond 😀

  32. No tady je to jako na většině diskusí.
    Přidám si do ohýnku. Syn mi v červnu přišel s bludem o amway a trvalo mi několik dní než jsem ho usadila a přesvědčila o tom, že je to jen „léčka“ na hlupáky. Dokonce se ten amweják vetřel až knám, vypadalo to, že to amvejákovi tatík vysvětlí ručně.

    Ať si říká kdo chce co chce, ale mají předražené produkty a navíc musíte si koupit jakousi „licenci“ aby jste dostal marži.
    No chytrý, to je jako kdyby v supermarketu vybírali vstupné, za to že můžete nakupovat, nebo ve velkoskladu chtěli poplatek za to, že tam můžete nakupovat.
    Vy ale kromě jakési možnosti levněji nakupovat a podivných placených šetkání nic nedostanete.

    PS pro rýpavé amvejáky:
    Synek si na brigádě ve velkoskladě v červenci za 170 hodin vydělal cca 15000 čistého (pravda přízemní činnost pracovat osm hodin denně ve skladu. Kolik by si asi vydělal prodejem amway.

  33. Tomas:

    MLM vymyslela spol. Nutrilite? Máš k tomu nějaké podklady (odkaz)?

    Struktura firem, důchodový systém… To jsou opět naučené argumenty, které jsem zde četl od Amwayáků nejmíň tisíckrát.

    Myslíš si, že amway byznys je ten:
    -nejlepší byznys na světě?
    -nejspravedlnější byznys jaký na světě existuje?
    -má nejlepší školící systém na světě?
    -amway dělaji jenom nejlepší a nejúžasnější lidi?

  34. Tomáš
    Až na pár vyjímek mluvíte všichni amwejáci naprosto stejně.Dobře posloucháte svého sektářského vůdce…Go exekutor 😉

  35. No slim a acz nějak utichli. Žeby byly za amvejí peníze v karibiku? 😡
    Jsem zvědav jestli někdo odpoví na moje otázky.
    jinak samozřejmě amwey je nesmysl, přináší peníze jen De Vosovi a pár šťastlivcům. Ostatní hlupáci si přivydělají pár korun a sponzorují De Vose a ty nad sebou.
    Ale nechť si každý věří své pravdě.

  36. Karel:
    Spíš si v práci vydělávají na to, aby se mohli dál věnovat amwayáctví…. :mrgreen:

  37. Je naprosto jedno od koho výrobky jsou, jen když je s nimi spokojenost. Proč bych měla podporovat 5ti a více kilové výrobky. Koncentráty mi vyhovují a nejen od amway.

  38. Zdravím
    Kamarád začal dělat Amway asi před dvěma lety.Lanařil mě do toho, že můžeme vydělat peníze, že práce kterou dělám mi nedá pasivní příjem. Dnes se ho ptám jak na tom je ? Prej no už si vydělávám 3000 Kč měsíčně, teď letí toaletní papíry 😀 .Já jsem si mezi tím otevřel servis na mobilní telefony a 3000 kč vydělám někdy i za jeden den. Amway ví jak fungovat ale taky ví jaké informace předat svým lidem, oni Vás školí podporují, ale také chtějí aby jste jim nikam neutekly, aby jste pro ně makaly podstatě. O tom to je. To by potom nemely loutky ktere by pro ně fakaly. No ne ?

  39. Komentuje acz, 25.8.2011 @ 4.04

    V Amway toaletni papiry nemame 🙂 Kdyz lzete, overte si aspon zaklady 🙂

    Kluku,kluku teď jsem volal kamarádovi co Amway dělá a prodává přes Amway toaletní papír a řekl mi, že teď už i popcorn ….taková rychlokvaška jako ty a dělá Amway a ještě mě osočuje, že lžu ….teď by ses měl stydět :D:D:D nědělám to a vím …..podotýkám vím více než ty 😀 😡

  40. Já neříkám že Amway je kdo ví co , nebo není, vím že jako přivýdělek pro někoho to není špatné….jen říkám, že proč někoho živit a dřít se pro pár korun, když člověk není jelito, tak si dokáže vydělat i jinak. Tak to je ….podívejte se kolik lidí pracuje jinak a jsou ve vatě a proč, bo dělají opravdu sami na sebe.

  41. A ja ti zase znovu opakuji, ze Amway nema v nabidce ani hajzlak ani popcorn. Takhle je to s vami pokazde, informace mate zridka kdy presne, obvykle zadne. A to je vse 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *