Yahoo! Messenger download. Free download!

Yahoo!

Yahoo! Messenger je instant messaging aplikace, která umožňuje online psát textové zprávy, chatovat, telefonovat zdarma po internetu, sdílet forografie, Yahoo Games, Yahoo Audibles, Launchcast rádio, možno použít webovou kameru, přenos souborů. Yahoo! Messenger dále umožňuje vyhledávání uživatelů – přátel, rozšíření pomocí pluginů, změnu skinu – vzhledu programu a mnoho dalšího. Jako bezpeční prvek má aplikace zabudovaný firewall.

Yahoo! Messenger provozuje známá společnost Yahoo! Inc., která mj. provozuje světoznámý portál Yahoo.com. Yahoo! Inc. je americká firma, která působí na internotové scéně již od roku 1994.

Pokud chcete používat Yahoo! Messenger, tak je nejprve nutno registrovat e-mailovou schránku od společnosti Yahoo!, kam budete upozoňováni na nový vzkaz z Yahoo! Messengeru.

Yahoo! Messenger podporuje operační systémy Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Mac OS X, Linux a FreeBSD, existuje i verze Yahoo! Messenger  pro webové rozhraní, obdobně jako ICQ2GO. Yahoo! Messenger lze používat i v mobilním telefonu.

Yahoo! Messenger vám umožní být nesutále online se vašimi přáteli a kamarády.

Stahuj (download) zde: http://messenger.yahoo.com/download/

Jeden komentář u “Yahoo! Messenger download. Free download!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *