Preventan Clasic – nespokojenost

Preventan Clasic je přípravek, který má sloužit obranyschopnosti lidského organismu, posílení imunity. Jeho působení má být především na sliznicích. Tento doplněk stravy je určen proti virovým a bakteriálním onemocněním, resp. má zabraňovat vniknutí bakteriím a virům do organismu. Je určen k dlouhodobému užívání, především v zimním období – období chřipek a nachlazení. Preventan jsou tabletky, které se nechají rozpustit v ústech. Užívá se jedna tableta denně. Není návykový a neukládá se v organismu. Může se používat i v období kojení.

Preventan obsahuje: nukleotidy, aminokyseliny, oligopeptidy, stearan hořečnatý, mikrokrystalickou celulózu, kyselinu citronovou, laktózu, sacharózu, stearan hořečnatý a talek.

Zkušenosti s tímto prostředkem mám špatné… Užívám ho asi 6 měsíců (již od podzimu) a mezitím jsem několikrát onemocněl (nachlazení, rýma, kašel, horečka…), což jsem byl nucen léčit antibiotiky. Vzhledem těmto mojim zkušenostem, považuji Preventan Clasic, za naprosto neefektivní – vyhozené peníze. A to jsem přitom člověk, který konzumuje dostatek vitamínů (ovoce a zelenina) a denně cvičí. Miluji cibuli a česnek. Jsem zklamán tímto přípravkem. Už fakt nevím, jak se bránit virům a bakteriím  🙁

Jaké máte vy zkušenosti s Preventanem?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *