Pozor na International Masters Publishers!

International Masters Publishers nabízí prodej sbírek karet, encyklopedie zásilkovým způsobem. Tato společnost zasílá (bez předchozí objednávky) lidem „uvítací balíčky“, za které požaduje platbu. Poté společnost zasílá další a další balíčky. Když lidi nezaplatí, tak jim společnost zasílá upomínky, vyhrožuje soudem, exekucí apod. Jednoznačně to je finta, jak z lidí tahat peníze! Na praktiky této společnosti už 2x upozornila Česká televize v pořadu Černé ovce (listopad 2009, leden 2011).

V minulosti se mi stalo něco podobného – přišel mi nevyžádaný balíček (už nevím od jaké společnosti) a v něm byla složenka za dodané zboží. Samozřejmě jsem zboží nezaplatil (protože jsem si nic neobjednal). Poté chodila upomníka za upomínkou, nakonec dopisy z inkasní společnosti, která následně ani nedokázala sdělit, jak pohledávka vznikla, tehdy jsem je pořádně vydusil 🙂 Když jsem jim smíchem sdělil, že se velice těším na případný soudní proces, tak vše ustalo. Výhrůžkama se nikdy nedosáhne plnohodnotného efektu!

Když si nic neobjednáte, tak taky nic nemusíte platit! Nenechte se zastrašit!

Video: Konkrétní zkušenost s International Masters Publishers

Nahlásit nefunkční video

107 komentářů u “Pozor na International Masters Publishers!

  1. Dobry vecer, i ja resim uplne sejny pripad, akorad ze jsem dluzila zaplatit jeden balicek z unora 1012 a ted uz dluzim pry i dalsi to z roku 2010. Provola jsem spoustu penez,nelze se s nema vubec dohodnout,porad mluvi to same a snazi se cloveka upne zblbnout, tak jsem prestala reagovat a ted nastoupil Transcom, ktery je to same. kontaktovali me esm,ze mam urychlene zavolat,tak jsem se lekla a volala,vsecno jsem jim vysvetlila,oni me rekli ze musim do druheho dne dne poslat emailem vyjadreni ,ze dluhem nesouhlasim a bude se to resit. Email jsem napsala a hned druhy den me volali, ze me davaji k soudu,ze jsem dluh neuhradila,tak jsem se do nich obula jestli jsou normalni,ze jsem jim psala email,jak jsme se po telefonu dohodli a oni o tom pry nic nevedi. Prisel me dopis, taky nedoporucene od advokata Martina Ludla, a kdyz jsem mu volala a chtela s nim mluvit,tak me bylo zdeleno operatorkou,ze mohu hovorit jedine s ni a bylo to to same jeko s IMP a TRANSCOMEM, takze penize za vovor v cudu a nic vyrizene. Obratila jem se na policii CR. a ta me zdelila,ze pokud jsem postou neobdrzela nic doporucene,tak aby oni meli muj podpis o prevzeti, tak se muzou jit klouzat, a abych mohla jeste o neco lepe spat,tak jsem se spojila i s pravnickou,ktera me rekla uplne to same, ale poradila abych napsala doporucene dopisy jak do IMP tak do TRANSCOMU, jeste jednou jim zdelila, ze jsem nic neprevzala a pohrozila CESKOU OBCHODNI INSPEKCI. Pokud podate zalobu pridam se! 😡

  2. Kuchto nejsi náhodou ze společnosti IMP a píšeš nám tady jen proto aby si ukázal že společnost IMP je fakt supr a kartičky sou lepší než nějaká encyklopedie. Myslím že společnost IMP je jeden velký podfuk. Aj blbý batoh který sem dostala se behem 3 mesícu rosypal. Lituji toho dna že sem sa dala navest a tu krávovinu vzala, protože neni možné když sem jim balíky vrátila a oni chcu za ne peníze. A to horší že mají jednaní hrozne, jak si mohu dovolit na zákazníka řvat. 😐 Jdu také s váma do toho.

  3. Gasmane, tak i mně dnes dorazila Předžalobní upomínka od Lůdla a spol 😡
    Tato předžalobní upomínka je dejme tomu…. takové „bu bu bu“
    Jak už jsem tu psala, kdyby to mělo váhu, tak je to posláno doporučeně, což není a ani nebude.
    Bacha ale na to, kdyby jste obdrželi DOPORUČENĚ obsílku od soudu – tzv. Platební rozkaz – na tu URČITĚ REAGUJTE!!!
    Totiž v případě Platebního rozkazu určitě využijte právo na Podání odporu. Kdyby jste nereagovali, pak už vám může přijít exekutor a to je pak průser.
    http://www.mesec.cz/clanky/platebni-rozkaz-nepodcenujte/
    Píšu to jen pro jistotu, kdyby se snad IMP rozhodlo zariskovat a dát to opravdu k soudu. Zatím si ale myslím, že všichni ti spolupracující s IMP – vystudovaní Mgr. apod. se zaprodali rychle vydělaným prachům, využívající lidské hlouposti, naivity a strachu obyčejných a zákonů neznalých lidí.

  4. POZOR!!!!!!!!!!! Takže pojďme do toho. Čím víc nás bude, tím máme větší šanci. Napište mi na adrena@email.cz vaše kontaktní údaje (nejlépe jméno, adresu, telefon) a také výši dlužné částky (případně to, co jste neoprávněně museli uhradit). Kdo konkrétně vás bude kontaktovat zde rozebírat nebudu, ale napíšu vám to jako odpověď v mailu spolu s dalším postupem (neočekávám, že byste museli někde běhat a něco zařizovat, o to se postarám já a další určené osoby). Více v emailu, odpovědí samozřejmě dostanete kontakt i na mě, víc už ale nechci řešit TADY.

  5. Romano, hluboce se skláním! Teď jdu do práce, ale večer to dám dohromady a pošlu na mail.

  6. Já jsem se na ČOI obrátila a přišla mi odpověď, že to nemohou řešit. IMP totiž eviduje naše věci jako OBJEDNANÉ, v tom je rozdíl oproti článku. Navíc pro řadu lidí je už pozdě, už Transcomu zaplatili, Transcom je další subjekt, který má zájem na tom, aby to bylo zaplaceno, účtuje si min. 500 za první upomínku 🙂 a já na jejich ataky nemůžu nereagovat.

  7. Romano ste hodná že ste zdělila další informace. Co ted máme dělat, to máme jako zaplatit. Mne to příde hodně nefér, když jsem jim zasílky poslala spět. Sice mi tvrdia že nič jim nepřišlo a že to bylo pozdě. Tak jsem po nich chtěla at mi to pošlou spět a řekli že nic nemajú. To možu i já tvrdit že mi nic nedošlo. platit za něco 2000 když nic nemám, je hodně nelogické.

  8. Lucie, hlavně ještě nic neplaťte (dostala jsem tuto radu od povolaných osob) a pokud jste to ještě neudělala, tak se připojte k nám. Email jsem napsala v příspěvku výše.

  9. O.K.Romanko ja vám večer písnu na mail a připojím se k vám. zatím sem nic neplatila a práve nehodlám jim nic platit, když jsem ji balíčky poslala spět. podle mne je to moc penez za nic.

  10. Zdravím všechny a držím nám všem palce!
    Romanu jsem kontaktovala a sepsala doufám vše.
    NEBOJTE SE A POJĎTE DO TOHO S NÁMI!!!
    IMP počítá s lidskou bázlivostí a nejistotou, proto jednají tak, jak jednají – tzn. pomocí výhrůžek. Věřte, že kdyby ty dluhy byly oprávněné, jednaly by profesionálně a všechno by si jistili oproti podpisu, což tak nečiní.
    Nic jim NEPLAŤTE a dejte jim s námi přes jejich prsty!

  11. Dobrý večer Všem, chci se podělit o jednu věc ohledně International Masters Publishers, s.r.o.

    Přišel mi e-mail a naprosto nechápu kde vzali mou adresu a doslova napsali

    Potvrzení objednávky

    se sdělením, že jsem si u nich objednala sbírkovou publikaci, jakou to je záhada a dokonce mi bylo přiděleno i devítimístné zákaznické číslo, jako dost dobře nechápu co to má znamenat, jestli je to nějaký nový tak od té firmy, nebo co to je a jak si může někdo dovolit poslat ,, potvrzení objednávky, když jsem nic neobjednávala 🙁 abych se teď bála co z toho vznikne 🙁 Okamžitě jsem odpověděla že jsem nic neobjednala, ale mejl se mi vrátil s tím, že mejl je pouze automaticky odesílanou informací ze zákaznického systému. Nejedná se o odpovědní e-mail, nelze tedy na tuto adresu zasílat žádné e-mailové zprávy.

    V případě jakéhokoliv dotazu se prosím obraťte na náš zákaznický servis s telefonním číslem: + 420 235 004 004

    International Masters Publishers, s.r.o. 😐

    prosím Vás stalo se něco podobného i Vám? děkuji Eva

  12. Ahoj všem. Nemám dobré zprávy. Získala jsem dost podrobné písemné vyjádření od policie a bohužel se potvrdily moje obavy. Ve všech posuzovaných případech se nejedná o trestný čin, nýbrž o naši větší, nebo menší blbost. Pokud bychom šli do sporu, jednalo by se o spor v občanskoprávní rovině. Dotyčné podrobné vyjádření si můžete stáhnout v odkazu, který vložím v dalším příspěvku. Abych to shrnula:
    1) pokud jste již něco zaplatili, dobře si uschovejte potvrzení (složenka, výpis z účtu apod.) a jestliže je částka, kterou jste již uhradili, stále vymáhána a je vám vyhrožováno soudem, pak kontaktujte dotyčného Mgr. Lůdla a poskytněte mu např. kopii ústřižku složenky. Pokud vám je v takovém případě i nadále vyhrožováno soudem, pak může k soudu dojít (mgr. Lůdl si jistě rád vydělá), vy ale prokážete, že jste daný dluh zaplatili a tak bude muset žalobce (IMP) uhradit veškeré soudní výdaje. Neříkám, že by to nepotěšilo.

    2) k naší blbosti: nemáme žádné doklady, které by potvrzovaly, že jsme něco neodebírali, neobjednali apod. Já jsem tedy nepřišla na způsob, jak prokázat, že mi něco nepřišlo do schránky 🙂 a IMP díky svému zasílání obyčejně s tímto počítá, že. Jestliže kdokoliv z vás souhlasil např. se zasláním uvítacího balíčku a pak jej hodil do koše, nebo nepřerušil následné zasílání dalších karet atd., pak udělal chybu, neboť k ukončení zasílání je potřeba toto sdělit písemně na adresu IMP, ještě lépe přiložit dotyčné nevyžádané balíčky. Tím, že někdo jejich balíčky vyhodí do koše, nic neřeší, protože jejich všeobecné podmínky jasně hovoří o tom, co bude následovat po obdržení uvítacího balíčku a co je potřeba udělat, aby bylo zasílání zastaveno. Jinými slovy: zaslali jste některou ze zásilek zpět spolu s dopisem, že si přejete zasílání ukončit? Jestli ano a máte o tom doklad (např. dodejka, potvrzená doručenka)? Pokud ano a máte zaplaceno vše, co jste měli (tj. vše, co vám přišlo a vy jste to otevřeli, do doby, než jste zasílání ukončili), pak nic NEPLAŤTE, pošlete vyjádření tomu, kdo po vás dluh vymáhá. Potom vymáhání ignorujte. V případném soudním sporu máte snad téměř jistě vyhráno.

    Tady bych podotkla, že já jsem přesně tohle udělala. Bylo to hodně, ale ne dost. Další věc, kterou udělejte, napíšu až úplně na závěr tohoto příspěvku.

    Jestliže nemáte doklad o tom, že jste zasílání ukončili, cokoliv poslali zpět atd., potom se nemáte jak bránit. Jestli zaplatíte, nebo ne, je čistě na vaší osobní statečnosti. Je možné, ne-li pravděpodobné, že IMP to vzdá a nebude riskovat soudní výlohy.

    3) Pokud jste se hodně zamysleli a jste si jistí, že první kontakt se společností IMP nastal až ve chvíli, kdy po vás začaly být vymáhány peníze, pak pošlete své vyjádření všem zainteresovaným (IMP, Transcom, Lůzr – nebo Lůdl, nebo jak se jmenuje), především tedy IMP a vsaďte na svou osobní statečnost a nic neplaťte. Je to opět pouze na vás, ale v tomto případě bych opravdu neplatila.

    4) na http://www.imponline.cz je možné se registrovat pod svým přiděleným zákaznickým číslem (najdete ho na vašich zásilkách, nebo si zavolejte těm dementkám, ať vám ho řeknou – věřím, že v tomto budou velmi nápomocné)a až se zaregistujete, zjistíte, zda jsou pod vaším účtem evidovány nějaké zásilky. Pokud ano, tak to okamžitě písemně zrušte. Pokud je evidován dluh, tak to hned začněte řešit.

    Závěrem tedy to, co udělejte jistě všichni: Napište dopis, ve kterém odvoláváte souhlas s nakládáním se svými osobními údaji, spolu se žádostí o zrušení zákaznického účtu, čísla, atd. Pak to pošlete doporučeně s dodejkou. Tento dopis si můžete stáhnout na: http://uloz.to/xpVormw/impzruseni-doc

    Nechtělo se mi vypisovat se s příslušnými §§, ale jsem si jistá, že to bude stačit jak je to napsáno.

    Dále bych vám doporučila, aby se něco podobného neopakovalo, abyste prošli minimálně emailovou schránku a všem zákaznickým centrům či eshopům, odkud vám chodí marketingové nabídky, napište email, že si nepřejete, aby dále využívali vaše údaje a zrušili váš případný zákaznický účet. Např. Readers Digest či Helvetia Apotheke na mé emaily reagovaly velmi rychle a odpověděli, že vše ruší (což je oproti IMP jednání na úrovni).

    Všem, kteří mi poslali email se svými údaji a svým popisem událostí, odpovím ještě přímo k jejich věci emailem. Obdržené emaily smažu včetně zaslaných údajů.

  13. Podrobné vyjádření od policie si můžete stáhnout zde: http://www.uloz.to/x3f67Hf/vyjadrenikto-pdf

    Musím říct, že je to popsáno podrobně a rozhodně to nebylo „odfláknuto“ s tím, že trestní oznámení by byla zbytečná práce. Autor mi byl doporučen přes známého jako jeden z nejlepších v této problematice a co mohu soudit, (protože alespoň občanské i obchodní právo ovládám), pak je tam popsáno vše podstatné a k uvedenému nemám co dodat. Myslím si, že hledat další ustanovení zákoníků, které by šla na naše případy „napasovat“ by bylo zbytečné. Někdo mi navrhoval dokonce i Zákon o ochraně hospodářské soutěže, to je pochopitelně nesmysl, nebo Zákon o ochraně spotřebitele, kde by možná v některých našich případech odpovídalo ustanovení o klamavých obchodních praktikách. To je ovšem vždy v rovině soukroprávního sporu. Sama jsem si myslela, že by se dalo z trestně právního hlediska minimálně v mém případě něčeho dosáhnout (moji objednávku si IMP prostě vymyslela), ale jak se dozvíte z daného vyjádření, bylo by téměř nemožné to prokázat.

  14. PRO EVU: Vy okamžite napište dopis o odvolání souhlasu…… a připojte tam žádost o zrušení objednávky! Prostě to hned řešte. Pokud Vám něco přijde poštou, pak to pošlete zpět (nejlépe doporučeně) a pohlídejte si, že vás skutečně IMP vymazala ze své databáze! To si ověříte třeba tak, že zavoláte na zákaznickou linku.

  15. Paní Romano, děkuji za radu a hned to udělám, taky jsem postupovala podle Vaší rady a abych ověřila tu jejich vymyšlenou objednávku zaregistrovala jsem se a nestačila žasnout !!! mám aktivní objednávku a to nejen na jeden druh jejich stupidních karet a hned dvě objednávky 🙁 no to je nehoráznost, jak si to může někdo dovolit. Dále bych se chtěla zeptat na jednu věc, pročítala jsem vaše řádky a vždy jsem si myslela, že pokud někdo od vás chce zaplatit cokoliv o čem jsem například přesvědčena že jsem nic neobjednala a jak píšete jsem to obdržela a flákla jsem to do koše/není můj případ/ neměl by se on prokazovat tím kdy jsem to objednala? jak jsem to objednala? kde jsem to podepsala? proč se mám prokazovat já něčím, co jsem nikdy neobjednávala a ani neřešila? proč tedy policie nebere ohled na to, že si stěžuje spousta lidí a že se asi tedy lidé brání proti monstru které je zneužívá ke svému prospěchu ? Já se například teď budu bránit a vyhazovat si peníze už jen že budu zasílat dopisy aby bylo zrušeno něco, co jsem nikdy s nikým neprobírala, natož abych objednávala? Vezměte si, že je spoustu lidí, kteří to raděj zaplatí a nebrání se, proč by ta firma neměla sdělit tedy kde vzala na spoustu lidí kontakt, například můj e-mail je pracovní, kde k němu přišel ten kdo zaslal, že mi děkuje za objednávku? co si o tom myslet 🙁 Potom bych se Vás ráda zeptala, po zveřejnění tady mých příspěvku došlo na moji adresu toto : Spravovat vaše předplatné na CzBlog.cz … tady budu taky něco platit? děkuji Eva

  16. Dobrý den,
    musím sem také napsat, že se mi nic podobného ještě nestalo. Se společností spolupracuji už nějakou dobu a nikdy jsem neměla žádný problém se sbírkami. Jak s uvítacím balíčkem, který jsem obdržela až po jeho následovném objednání jinak nikoliv nebo snad se sbírkou samotnout.
    Dokonce jsem obdržela pěkné dárky, za věrnost a hlavně včasné placením, což si myslím je hlavním důvodem proč tady jsou tací, kteří společnost tak ošklivě pošpiňují. Nabídky mi chodí na e-mai, který je povinný při objednávce nezapomínejte, že kdykoliv si něco objednáváte po internetu pak ho zadáváte a společnosti spolu spolupracují a předávají si data mezi se sebou, s čím musíte počítat, když tak činníte. Několik sbírek jsem dosbírala zcela do konce, některé jsem ukončila předčasně ale nikdy s tím nebyl žádný problém. Zrovna teď sbírám karty se zvířátky a chci si objednat největší skladeté – chci jen, aby se lidé nebály a pokud vše vyřeší jako lidi a zavolají či napíší e-mail pak se jistě vše vysvětlí, aniž by se „bály“ exekutorů – jak tady několik lidiček píše. Nechápu, jak by mohla hrozit exekuce za něco, co jste si neobědnaly či nepřebraly.Věřte mi, jde o společnost jako každou jinou se zásilkovým zbožím nic víc.

  17. Paní (slečno)simona vavřínová jste štastná že vaše spolupráce s IMP je kladná bohužel spoustu nás takové štěstí nemá ba opak je pravdou jen se divim že jste vyhledala tento blog protože spokojení zákazníci nic takového nevyhledávají vim to zvlastní zkušeností a že si objednávám dost a takové blogy vyhledávám pred nákupem ne po nakupu.IMP používá neetické praktiky.Přeju spustu pěkných kartiček objednaných i neobjednaných ps:těch obzvlášt.pokud i vubec nějaké objednáváte 😕

  18. Dobry den,
    ako byvala zamestnankyna Transcomu (velmi kratka doba posobenia) vam chcem odporucit, ze sa nemate coho bat. Tie praktiky firmy su sice doterne, ale exekucie ohladne objednavania v IMP sa obavat nemusite, lebo je to pravne nevymozitelne. To samozrejme ako operatori sme mali zakazane vraviet. Kuzelne je, ze firma sa opisuje ako seriozna medzinarodna spolocnost, no ta serioznost ostala zjavne za hranicami Ceska a Slovenska. Vydrzala som tam velmi malo dni, pocas ktorych sa ku mne vo firme spravali hrozne a na otazky, ci je to IMP seriozne (predsa nemozu vsetci klamat o tom ze si fakt nic neobjednali), som dostala odpoved, ze samozrejme, ved su uz dlhorocni zakaznici Transcomu….
    Takze sa nebojte, aj ked vas zasypu listami, telefonatmi a vyhrazkami, ze vas daju na exekuciu, lebo to nieje pravne vymahatelne a vela ludi mi este pocas mojej posobnosti vo firme povedalo, ze to nenechaju len tak co vrele doporucujem, lebo inak sa nad nimi zvitazit neda.
    Takze ludia neplatte a operatorov Transcomu poslite slusne (
    predsa su to ludia a ked su normalni tak odidu po niekolkych dnoch aj sami) do teplych krajin …

  19. Milá Simonko, to je supr že ste IMP spokojená.Skuste jim raz vrátit balíček a pak začnou problémy. Mne přišlo velká zlodejina za kartičky a o zvířatkach máme i my a spočítali ste si kolik ste do toho vrazili ja sem si to prepočítala a za ty peníze které bych do toho vrážala bych měla i tři krásne encyklopedie, tak jsem jim balíčky vrátila a v tom začali problémy výhružky a posiláni listu a nahazovat si čím dál víc penále. I když jsem volala a že jsem balíčky vrátila jednáni bylo hrozné pán po mne řval. tak vám držím palce at sa vám to nestane, pak si na nás spomenete.

  20. Eli, su ráda že ste tu napsala. Mám zas na to novy pohled a co říkate na advokáta Martina Lůdla. Co je zaujimavé ma mail stejný jak transcom. Tak říkate neřešit a nechat tak. Mne to příde uhozene platit nehoráznu za nic co nemám doma, že sem to společnosti IMP poslala spátky.

  21. Lucie, to je len finta posiela to transcom v mene pravnickej firmy, ktoru maju zazmluvnenu, ale nic nehrozi len treba vydrzat tie hrozne poraktiky co maju, ako vyvolavanie susedom, menovcom atd, vela stastia

  22. Eli, děkuju moc. Tak kašlu na ne. Nic platit nebudu a ani reagovat nebudu. Su to fakt zlodeji, že vydelavaju na lidech.A co horší to jednání. 😉

  23. Pripojuji se k Eli..vse co napsala je pravda..taky jsem tam bohuzel par tydnu delala ale kdyz jsem zjistila jak tam fakticky lzou lidem tak jsem prosto nemohla..Doufam ze se do toho pustite a ze to blby IMP vyzenete z CR jak to udelali Bulhari..
    Jinak nereagujte (pokud ste si vskutku nic neobjednali alebo Vam nedorucili zadnou zasilku – co je min. 70% pripadov) na telefonaty, emaily a dopisy vubec pak ich to omrzi a daju Vam pokoj..
    P.S.: nerozumim jak vlastne dokaze samotne vedenie inkasky obelhavat mozgy operatorum..Je to katastrofa ze vubec taketo „spolecnosti“ funguji a ohaneji se jeste etikou!
    Nenechte se zmagorit

  24. Dobrý den.

    Tak tahle společnost je fakt výkvět naší společnosti… Přidá se ke mně někdo se stížností?
    3x jsem telefonicky rušila odběr Domácího lékaře, který mi automaticky začal chodit po tom, co jsem si koupila sadu cestovních tašek cca za 130,- Kč. 3x jsem rušila odběr. Potom mi volali, aktualizovali osobní údaje – vdala jsem se, takže jsem jim poslušně nahlásila změnu příjmení, co si myslíte? Ta banda id*otů mi to posílala pořád a na staré příjmení, tak jsem to asi 2x nezaplatila, vznikl mi tak dluh, ale co – 3x jsem to rušila !!!! Potom prý posílali upomínky, ale na staré příjmení – 4x jsem mluvila s někým, kdo mne kontaktoval, o změně příjmení, protože prostě na zvonku mám jen jedno, to nové a tak mi pošta bude chodit jen na toto příjmení. Prý všechno v pořádku opravili a veselem i můžou chodit „výzvy“ na nové příjmení – dnes, tedy 11.12.2012 mi volali z Trabscom, opět použili staré příjmení (volali mi s Transcom 2x, i tam jsem měnila příjmení) !!! Ani tam ho nezměnili a ještě prý nedostali ani moje vyjádření, které jsem posílala v den, jejich kontaktování – nebo resp. hned ráno v 6:53 den poté, jak jsem se se slečnou telefonicky domluvila… Jednání arogantního Vasila bylo fakt na ránu.. Chtějí po mně 1814,- Kč !!! Splatnost 14.12.2012 !!! Ale to, že si nepřečetli moje vyjádření, to je nezajímá, dál mi budou počítat penále ! IMP a Transcom chci žalovat, protože díky jejich neprofesionalitě mi vznikly extra náklady ! Kdo se ke mne přidá?

  25. S takovýma podvodníkama a chudákama se vůbec nepárat!! Podat hromadnou stížnost a potopit je i s těma jejich encyklopediema!

  26. prosim všechny co s nimy mají problémy at se my ozvou s manželem chceme podat trestné oznámení a scháníme lidi na podání hromadného trestného oznámení na tuto firmu za podvody na lidech.Včetně trestné oznámení na vymahačskou firu Transcom worldwide czech

  27. Nechápu vás.Já mám s nima jen nejlepší zkušenosti.Už mám od nich 4 sbírku Nejlepší recepty světa

  28. Prosím za prominutí, ale při pročítání všech příspěvkú nechápu!!! Docela dlouhá léta, dostávám od této firmy nabídky, také jsem ledasco odebírala, ale vždy, když jsem chtěla skončit, stačil jeden telefonát!!!Vždy jsem se domluvila, a nikdy jsem neměla žádný problém!!! Podotýkám, že ani náhodou jsem nic nevyžádaného nikdy nedostala, a když se moje odmítnutí křížilo s již odeslaným balíčkem, stačilo doručovatele poprosit o vrácení!Letos jsem měla několik uvítacích balíčků, a další zasílání jsem odmítla, a nikdy, teď ani v minulosti jsem s tím neměla problém! A nevěřím, že by vám přišel balíček nevyžádaný! To mi promiňte, ale mně se to nestalo, a myslím si, že i zákazník by měl být seriozní!!!Než se do něčeho pustíte, pořádně ověřte věrohodnost každého tvrzení!!!

  29. Na International Masters Publishers jsem asi před týdnem podala trestní oznámení. Je to neskutečná firma, která se neštítí ničeho!!!

  30. Paní Marie Všelková – proč by jsme sem asi všichni jinak psali? Myslíte si, že skupinka rozzlobených lidí se jen tak domluví a bude pomlouvat nějakou firmu?
    Nenapadlo Vás, že musí být nějaká závažná příčina?
    Možná jste jedna z mála lidí, kterým nedělá IMP problémy, protože jste stálou zákaznicí, ale běda těm, kdo s nimi chce ukončit spolupráci – podotýkám, že většinou spolupráci jednostrannou….

  31. Milá paní Marie zřejmě by jsme měli pořádně ověřit věrohodnost vašeho tvrzení že protože kdyby nebyli špatné zkušenosti tak zrejmě nemusi byt tento blog že ale on je tak je asi něco špatně nemyslite.

  32. Vážení, já vám skutečně věřím, ale já mám opravdu jen tyto zkušenosti,dokonce jsme si objednali několikrát uvítací balíček, a s odmítnutím dalšího zasílání nemám problém! A třeba v posledním jak slibovali, kromě 2 CD angličtiny, byl i 12cti jazyčný překladač!Mám asi štěstí,já bych to jinak netvrdila, moji přátelé ani oblíbení známí, ani příbuzní nejsou, nemám proč bych se jich zastávala!Naopak mám velmi špatnou zkušenost s jinou firmou ze slevomatu, od nich od loňska nemám ani zboží, ani peníze!

  33. Prosím, kde se mohu připojit k hromadné žalobě. Již jsem platila i na poště(vyhledání doručených zásilek),bezvýsledně!Zajímavé je, že upomínky dojdou!!!

  34. Ahoj, resim to same jako vsichni tady, sice jsem teprve v zacatcich :/ a dluzim jen 159,- ale vidim ze bude hur, uz jsem 2x volal a pokazde mi rekli ano rusime vam to tu a zase to prislo grr. No jak jsem pochopil ze vsech prizpevku, nic neplatit, ignorovat je, a poslat nekam. Nemaji podle zakoniku vubec zadne pravo cokoli vymahat. Kazdopadne k hromadne zalobe sse rad pripojim.

  35. Dobrý den všem, četl jsem část diskuze diskuzi o firmě IMP a jejích praktikách. Jsem ve stejném „průšvihu“, máte někdo nějaký konkrétní výsledek, který by mě mohl trochu povzbudit? U mě to došlo tak, že to předali Transcomu, který mi samozřejmě navykládal, že jsem to podepsal doporučenou zásilku, tudíž mi to automaticky začali posílat, i když jsem mu tvrdil, že jsem jim jasně řekl, že chci pouze úvodní balíček… Po několika upomínkách jsem jim to zboží poslal zpátky s tím, že to platit nebudu, protože jsem nepotvrdil další posílání po úvodním balíčku. Nicméně už to předali Transcomu, který to chce mít příští týden zaplaceno a už mi poslali i údaj k platbě s tím, že když jsem to nevrátil do 14 dní podle zákona, tak už je to jedno a stejně to musím zaplatit a max. si můžu vyžádat, aby mi to poslali zpátky… Mně už to dělá 1700 a operátor Transcomu se samozřejmě tvářil, že není jiná možnost než to zaplatit… Dá se s tím ještě něco dělat? Opravdu se mi nechce hradit jejich pochybné stokorunové vynálohy na dluh, když je o jen obálka a list papíru…
    Jan

    PS: Doufám, že jsem si vybral dobrého avatara… 😡

  36. Dobry den,tak v rijnu lonskeho roku se na me usmalo stesti a Transcom,me po roce dopisovani a volani zbavil dluhu k IMP,jaka to bala radost,ze mam uz konecne klid,protoze ja jsem si od dane spolecnosti nikdy nic neobednala. Jake bylo,ale zklamani kdyz jsem dneska zvedla telefon a transcom po me zada uhradit ten samej dluh,ktereho me v rijmu zbavil. Takze je to vsechno padle na hlavu a nedaji nam asi nikdy pokoj. Tentokrat na nic nebudu reagovat,stejnak si melou porad to same dokola a clovek je stoho akorad na nervy! 👿

  37. Dobrý den,já jsem naletěla téhle společnosti úplně stejně.Balíčky jsem vrátila,ale oni mi napsali,že knihy přijali,ale bylo to už pozdě takže už mám na krku transcom,dnes jsem s nima mluvila,ale je to marné pořád melou svoje.Přidávám se tedy i já k hromadné žalobě o podvod.

  38. Dobrý večer.V dubnu jsem si objednala u IMP,zásilku jsem zaplatila,ale pak mi přišla další a tu jsem už vrátila po splatnosti.Volala jsem tam,ale nemůžou prý nic dělat,protože zásilka byla vrácena pozdě a mám zaplatit.Dnes mi přišla už třetí upomínka a příště to budou řešit právně.Poradí mi prosím někdo co mám dělat?Přeci nebudu platit za něco,co nemám.Ozvěte se mi na email lukrea@seznam.cz Děkuju.

  39. Běžte už prosím do háje,nepřeji si, abyste mi cokoliv psali, myslím si že nejste zrovna vzorek myslících lidí!!! Já opět poslala zpět balíček, sice byl vyžádaný, ale nejsem zrovna solventní,a nic se neděje!!! Zřejmě vaše chování není zrovna OK!!Také se říká– jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá!!!Po splatnosti byste si nepomohla nikde!!! V bance když zaplatím po splatnosti,nebo telefon, elektriku, atd, hned mi účtujou pár stovek navíc!! Tak tohle ani nemá cenu někde žalovat, protože mají pravdu!!! A stačilo, jenom zvednout telefon, a nechovat se, jako zrovna probuzené z hlubokého spánku!!! Když z vás někdo může získat pokutu, buďte si jisti, že ji z vás dostanou!!!

  40. ahoj.dnes je pondělí19.8.2013..přišla mi SMS,od teto povedené firmy.,že mám zaplatit balíček ktery jsem vubec nepřevzala,volala jsem na číslo ktere mi přišlo..a tam mi mlady pan řekl,že balíčky pokud nedaly mi do ruky je možné ,že to nechaly v místě adresy ležet,pokud to nevlezlo do schránky,,i přes to požadují čím dál víc peněz za UPOMÍNKY..ZLODĚJI.firma to bere jako doručeno..iřezto,že to mohl někdo odcizit..nezájem já mám platit.měly nechat doručenku a odložit na poště,při zájmu o balíček bych ho vyzvedla a zaplatila.pokud bych ho nechtěla.poslaly by balíček zpět firmě..kde je tedy balíček v určité hodnotě..firma-či doručovatel si dovolil balíček,ktery nevlezl do schránky nechat pod schránkami či u dveří..jak si to mohly dovolit…potom at platí ten kdo udělal chybu..

  41. taky jsem dnes byla na policii.tam mi jen mohly poradit,že mám komunikovat a dokázat ,že jejich postoj je špatny,a v mém případě,měli zásilku za kterou chtěly finanční uhradu poslat doporučeně do vlastních rukou,né že zásilka nevlezla asi do schránky tak ji asi nechaly jentak ležet asi..pod schránkami..nedokážu pochopit jak mi tohle mohl říct pracovník te firmy a i přesto tvrdit,že nadále budu vedena jako dlužník dokavt nezaplatím..a že to budou vymáhat….

  42. Já teda nevím,ale nechce se mi věřit tomu,co tady všichni píšou.Já odebírám od IMP sbírku Světoví skladatelé a jsem maximálně spokojený,za 150,- nikde jinde CD s vážnou hudbou nekoupíte a některé interpety leda v zahraničí.Asi mám zatím štěstí.I když musím přiznat že poslední dobou komunikace ze strany IMP jaksi vázne.Ale jak čtu,tak to není nic neobvyklého.

  43. Já jsem dnes zaplatila 3014,- Kč, za balíčky se sbírkami od IMP, které jsem nedostala. Beru si děti do pěstounské péče a nechci se vystavovat nebezpečí soudního řízení. Balíčky přestaly chodit a já jsem si myslela, že sbírka skončila. Bohužel je pošta dávala někomu jinému nebo je IMP neposlalo. A nebylo odvolání. Nic si od nich neberte!!!!! Je to drahá legrace.

  44. mě taky upomínaly..hrozily Exekucí.za balíčky ,které mi nepřišly.nebo mi řekl operátorIMP,že je možné pokud nevlezly do schránky tak je nechaly ležet v místě trvalého pobytu klienta..a chtějí za takové jednání za balíček peníze..měly nechat lístek jako dobírku na poště pokud mě nezastihly doma..balíčky byly určitě odcizeny a i přesto po mě požadují peníze.Za balíčky požadují peníze a takto sněmi manipulují…Obrátila jsem se na policii..bohužel mi mohly dát jen radu,,a nejsem sama poškozená..a rada byla dojovat..našla jsem správné slova—soudní-právnické–kamarádka dělá zapisovatelku na soudě..a po třech doporučenych dopisech ,které mě stály90kč..mi daly pokoj..odepsaly mi na každy z dopisu..přistoupily na smír,uznaly chybu a poslení dopis ,ktery jsem poslala byl v 8.měsíci..a odezva už žádná..jsou to bordeláři..mělybysi udělat pořádek..v odesílání balíčku za které požadujou finance..pěkně doporučenou cestou,tak se nemuže stát ,že je někdo odcizí..když nevejdou do schránek..

  45. I mě neustále IMP zasílá stálé upomínky se zvyšující se cenou a tak jsem záležitost předal Policii ČR, ombudsmanovi ČR panu JUDr. Varvařovskému a ČT1 Černým ovcím. Čekám na odpovědi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *