Nacistická ideologie nikoho nezabila, zní z KSČM

Komunistická strana Čech a Moravy (KSČM) je česká politická strana, která má ve svých řadách mnoho soudruhů z Komunistické strany Československa (KSČ), která je považována za zločinnou a zavrženíhodnou organizaci (zákon č. 198/1993 Sb.). Předseda KSČM Vojtěch Filip dokonce za úplatu udával lidi Státní bezpečnosti (StB).

Soudruzi a soudružky z KSČM tvrdí, že žádná idelogie nezabila žádného člověka. Místopředsedkyně KSČM soudružka Miloslava Vostrá tvrdí: „Ti mrtví, to neudělala ideologie, ale lidé…“. Poslankyně soudružka Kateřina Konečná říká: “Žádná ideologie nikdy nikoho nezabila. Vždycky to byli lidé…”.  Viz. videa.

Takže podle soudruhů a soudružek z KSČM ideologie německého národního socialismu nikoho nezabila. Toho národního socialismu, který byl založen na představě o nadřazenosti německé árijské rasy nad ostatními národy. Jen připomínám, že nacisté čerpali z tradice evropského rasismu a tehdejšímu antisemitismu… Podle soudruhů a soudružek z KSČM ideologie militantní islámské teroristické organizace Al-Káida nikoho nezabila… Podle soudruhů a soudružek z KSČM ideologie tradiční japonské zločinecké organizace Yakuza nikoho nezabila. A tak dále. Tady vidíme, jak je zcestné tvrzení rudých zrůd z KSČM. To, co tvrdí soudruzi, je názor či domněnka, nejde o fakta.

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *