Doznání Milady Horákové prý nebylo vynucené

Je známo, že komunistický proces s JUDr. Miladou Horákovou byl vykonstruovaný politický proces, v něž byla pani Horáková (a další) obviněna z vyzvědačství a velezrady. Spolu s Horákovou bylo obviněno 639 lidí. Doznání všech obviněných bylo vynucené, včetně  doznání Milady Horákové. O tom však velmi pochybuje poslankyně Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky za Komunistickou stranu Čech a Moravy (KSČM) Marta Semelová. V televizním pořadu České televize Semelová řekla, že dost pochybuje o tom, že přiznání Horákové bylo vynucené. Semelová tímto výrokem velmi zpochybnila oběť Milady Horákové. To je jako kdyby soudružka Semelová řekla, že Horáková byla součástí vyzvědačské služby a dopustila se trestného činu velezrady…. jako kdyby řekla, že si trest smrti zasloužila. Semelová v celém pořadu zpochybňovala zločiny komunistického režimu.

Jste pěknej ksindl a bezohledný člověk, soudružko Semelová!

Video: Komunistka Marta Semelová

Nahlásit nefunkční video

2 komentáře u “Doznání Milady Horákové prý nebylo vynucené

  1. Vy máte nějaké důkazy o tom, že přiznání bylo vynucené? Že Milada Horáková a ostatní nečinili organizovaně kroky s cílem škodit po únoru 1948 zavedenému společenskému uspořádání a nebyli za tímto účelem spojeni se zahraničím? A ti ostatní odsouzení si napojení na Horákovou jen křivě vymysleli?
    Sem s tím, ať vás nemusím považovat za zmrda a totální ksindl, který by tak jako nejhorlivější zmrdi z 50 let rád umlčoval lidi prostě jen z ideologické podstaty.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *