Srpen 68 byl internacionální pomocí, zní z KSČM

Soudružka Marta Semelová v televizním pořadu Hyde Park prohlásila, že srpnová invaze 1968 (okupace) pěti armád Varšavské smlouvy, byla pro tehdejší Československo internacionální pomocí, ne okupací. Semelová doslova řekla: „Já bych to nazvala internacionální pomocí, která ovšem nám jako komunistické straně a komunistickému hnutí do budoucna udělala mnohé problémy“. Semelová říká nesmylsy, nebo dokonce lže. Okupace Československa do konce roku 1968 si vyžádala 108 mrtvých, zhruba 500 těžce a stovky lehce zraněných. To je snad internacionální pomoc?
Nutno upozornit, že Semelová není pouze řadová členka Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM), je to poslankyně Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky za Komunistickou stranu Čech a Moravy (KSČM), předsedkyně klubu KSČM v Zastupitelstvu hlavního města Prahy, předsedkyně Pražské rady KSČM. Tedy velmi významná osobnost v KSČM.

Semelová v celém pořadu Hyde Park velebila minulý komunistický režim, který tak tyranizoval a zabíjel lidi. Buďto je tak šílená, nebo nemocná.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *