AVG Anti-Virus Free Edition download

AVG Anti-Virus Free Edition je nejstahovanější bezpečnostní software na světě!

AVG Anti-Virus Free Edition je oblíbený bezpečnostní nástroj, který má za úkol chránit váš počítač před viry, spyware, adware a dalšími skodlivými kódy, které se chtějí usídlit ve vašem počítači. Rezidentní štít chrání nepřetžitě vás počítač, který má několik nastavení – Automaticky ostranit detekované infekce, Před odstraněním infekcí se dotázat, Kontrolovat tracking cookies. AVG Anti-Virus Free Edition také kontroluje vaši elektronickou poštu, kterou stahujete poštovním klientem (Mozilla Thunderbird, Microsoft Outloock Express, atp.) do počítače. Kontroluje elektronickou poštu, zda se v ní nenacházejí viry, kontrola však není zaměřena spam a podvodné e-maily. LinkScanner vás upozorní (ve vyhledavačích Google, Bing, MSN a Yahoo!) na podvodné stránky (phishing), a na stránky, na kterých se nacházejí viry.

AVG Anti-Virus Free Edition je sice nástroj, který chrání váš počítač před útoky z internetu, nicméně poskytuje pouze základní ochranu, lepší je placená verze, tato free verze obsahuje podstatně méně funkcí a také neobsahuje technickou podporu. U free antivirů jsou často velice opožděné aktualizace, oproti placeným verzím.

AVG Anti-Virus Free Edition je zcela zdarma včetně aktualizací z internetu, tedy pro soukromé a nekomerční užívání – je nepřípustné jej používat pro komerční užívání. Uživatelské rozhraní je jednoduché, přehledné a komletně v češtině. Běží pod operačními systémy Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7.

Mé zkušenost s anitirem AVG

Před x lety (cca 5 let zpátky) jsem tento antivir používal (placenou verzi), nijak mne však nenadchl, zejména z důvodu neefektevnosti, detekoval minimum virů, byl dobrý spíše na trojany. Nyní jsem vyzkoušel free verzi, opět efekt minimální. Nelze také přehlédnout tu neuvěřitelnou zátěž na ramku, slabší počítače mají problémy, tzn. AVG antivirus hodně zpomaluje chod celého počítače. Antivir jsem odinstaloval, z mého pohledu mi nepřináší to, co od antiviru očekávám. Po instalaci jsem byl zděšen, na pevném disku (i ostatních discích, které připojujete k počítači) zůstává ještě mnoho částí (desítky) tohoto antiviru, a to v různých částech disku (nejen ve složce Program Files). Tyto části jsou viditelné pouze Linuxem, a Linuxem je také odstraníte. Lze z tohoto vyvodit, že AVG Anti-Virus Free Edition má špionážní praktiky?

Stahuj zde: http://free.avg.com

Nefunguje download? Napište administrátorovi a on to spraví 🙂

AVG Anti-Virus Free Edition

Jeden komentář u “AVG Anti-Virus Free Edition download

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *