Anonymous-OS – operační systém od Anonymous

Linux Ubuntu je asi nejlepší operační systém z Linuxů. Hacktivistická skupina Anonymous si vzala Ubuntu a grafické prostředí MATE, a vytvořila vlastní operační systém Anonymous-OS. Anonymous-OS obsahuje mnoho nástrojů (i hackerských):
Anonymous HOIC, Admin Finder, Ddosim, Find Host IP, TOR (proxy browser-anonymní surfování), Vidalia (grafické rozhraní pro ovládání TORu), JonDo (proxy program), i2p (anonymní síť), MDSCrack Web,  ParolaPass Password Generator, John the Ripper (password cracker), Hash Identifier, Pidgin (multiprotokolový a multiplatformní messenger), XChat IRC, Polipo, Pyloris (testování serveru), Sql Poison, Slowloris, Havij (SQL injection nástroj), Sqlmap (SQL injection nástroj), TorsHammer, Wireshark (analýza síťové komunikace), Zenmap

Anonymous tvrdí, že jejich operační systém Anonymous-OS, je vytvořen za účelem kontroly zabezpečení webových stránek a pro vzdělávací účely 🙂

Spuštění Anonymous-OS

Spuštění operačního systému nebylo nikdy jednodušší! Anonymous-OS lze spustit i bez instalace (Live CD), např. z CD nebo USB portu (flashdisk).

Závěrem o Anonymous-OS

Na závěr je potřeba připomenout, kdo je vlastně Anonymous. Anonymous je všechno a nic, takže vlastně prakticky nikdo neví, kdo operační systém Anonymous-OS vytvořil, a za jakým účelem. Takže se může jednat o operační systém, který může obsahovat škodlivé kódy – viry, trojany… Podívejme se na hackerské nástroje, které jsou na internetu ke stažení – mnoho z nich obsahuje trojany a další svinstva!

Anonymous-OS
Anonymous-OS

Související články:

2 komentáře u “Anonymous-OS – operační systém od Anonymous

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *