Anonymous zveřejnili citlivá data členů ODS

Když hacktivistická skupina Anonymous, dne 2.2.2012, zaútočila na portál ODS – www.ods.cz, a umístila na hlavní stránku vzkaz odsuzující smlouvu ACTA, tak se dalo předpokládat, že hackeři na serveru získali všechna uložená data. Nyní došlo k tomu, že tato zcizená data byla hackery zveřejněna. Jedná se citlivá data členů ODS – jména, adresy, kontakty, funkce ve straně, datum vstupu/výstupu. Seznam obsahoval skoro 28 tisíc jmen! Odcizena byla data nejen současných členů ODS, ale i těch bývalých. Ve zveřejněném seznamu figurují jména: Petr Nečas, Mirek Topolánek, Milan Richter, Ivan Langer, Pavel Bém, Alexandr Vondra… Z tohoto seznamu je také patrné, že premiér Petr Nečas, používá email Jany Nagyové.

Anonymous odsuzují nebezpečnou obchodní dohodu proti padělání ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement), která má omezovat principy demokracie – svobodu slova, cenzurovat internet… A to je skutečně pro demokratický systém nepřijatelné!

Anonymous skutečně přitvrzuje, od primitivních DDoS (Distributed Denial of Service) útoků, až po hack webů a zcizení citlivých dat. Co bude následovat?

Hacked by Anonymous
Hacked by Anonymous

Související články:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *