Amwayácké sny (milionáři, Porsche, Lamborghini, luxusní vily, drahé exotické dovolené…)

Koho ještě dneska ohromí řeči o milionářích a multimilionářích (CzBlog navštěvuje také jeden multimilionář! Nebo jich je víc?)? Jen hlupáky, kteří se nikdy neprosadí v normálním podnikání – Amwayáky. Základem Amway byznysu je sen – mít sen. Proto Amwayáci sní o tom, že budou milionáři, jezdit 10x ročně na dovolenou, touží po super drahých autech (Porsche, Lamborghini…),  super drahých vilách s bazény, atd. Je to ale reálné? Není to pravdu jen sen? Myslíte si, že si Amway byznysu vyděláte na Porsche, letadlo, super luxusní vilu s bazénem? Že z vás bude milionář? Možná vás zklamu, ale většina zúčastněných v tomto byznyse neuspěje, dokonce ani nepodniká (to tvrdí Amwayáci, ne já). Z toho plyne to (je to logický závěr), že to není nejlepší podnikatelská příležitost na světě, jak tvrdí Amwayáci. Byznys, ve kterém většina zúčastněných nepodniká, nemůže být nejlepší podnikatelskou příležitostí na světě!

Amway byznys, resp. motivační organizace v tomto byznyse, mají dokonale propracovaný psychologický systém, o to není pochyb. Tento psychologický systém je dokonalý ve všech směrech, je nasměrován na samotné Amwayáky, tak i pro verbované ovečky – jak mají Amwayáci verbovat nové členy, kteří budou nakupovat a verbovat další lidi. A zmíněný sen je součástí tohoto psychologického systému. Amwayáci mají mít své sny neustéle na očích – mají si svůj sen vyvěsit na lednici, dveře… mají si o svém snu vytvořit video, viz. videa. Z pohledu tohoto psychologického systému to chápu, protože pokud si budete něco dokola opakovat, tak tomu časem uvěříte, i když to bude klamavé či zavádějící – Stokrát opakovaná lež se stává pravdou. Avšak z mého pohledu, to je negativní manipulace s člověkem, ne pozitivní motivace, jak tvrdí Amwayáci. A proto je zde tento článek, web Amwey-Business.cz. Chci tímto upozornit na negativní manipulaci, která se děje v tomto byznyse. Myslím si, že se mi dlouhodobě daří, upozorňovat na negativní stránky tohoto „tajemného“ byznysu (dostávám pochvalné mejly), především díky mé kvalitní SEO optimalizaci CzBlogu i Amway Business.

Popřemýšlejte o tom, co jsem napsal.

Tak a teď se přiznejte Amwayáci, kdo z vás chce být milionář s dlouhou, drahou limuzínou? Který z vás nechce být definován jako „normální“ člověk? Jako místní guru Amwayák ACZ. Který z vás nemá rád normálnost? Super guru Amwayáka ACZ, normálnost doslova děsí, protože normálnost je průměrná, šedá, nudná, nepohne se, nikam nejde, pořád hnije na místě 😀

Dobře, nyní se podívejme, jak zmanipulovaní Amwayáci sní… podívejme se na jejich velkolepé sny v podobě luxusních vozů, jachet, drahých exotických dovolených, drahých vil s bazény…

97 komentářů u “Amwayácké sny (milionáři, Porsche, Lamborghini, luxusní vily, drahé exotické dovolené…)

  1. Ano, sny bývají tím, co nás přiměje, abychom si plánovali, jak bychom jich mohli dosáhnout. Ovšem sny nejsou tím, co nás přiměje, abychom své plány splnili.
    Proto je důležité si při plánování stanovit nějaké priority a postupné cíle, které nám pomáhají svých snů dosahovat postupnými krůčky.

    Proč jsou při plánování důležité cíle?
    Možná to pro vás admine bude novinka, ale každý má nějaké cíle, ať už dlouhodobé nebo krátkodobé.
    Krátkodobé cíle například bývají odpracováním si svého času v zaměstnání, abychom získali nárok na výplatu a mohli zaplatit své výdaje.
    Dlouhodobé cíle se mohou týkat např. vzdělání, pomocí něhož se můžeme stát odborníky ve svém oboru, nebo potřeby, na které šetříme z toho, co nám po zaplacení všech výdajů z výplaty zbyde.

    Proč uvažovat velkoryse?
    Rozhodně si nemyslím, že by bylo špatné mít za dlouhodobý cíl nadprůměrné živobytí, právě proto že takový sen nás posune dále, než kdybychom si takový závazek sami nedali.

    A teď něco o mě
    Já sám toužím po lepším a větším bydlení v horách někde na samotě, kde bude příjemný klid a každý den se budu moci nechat fascinovat přírodou. Také mám na zdi u postele plakát automobilu Toyota Hilux, který bych si příště chtěl koupit. Tento plakát mě přiměje ráno vstát a pomyslet na to, co musím ten den učinit, abych se svým snům, které jsou nyní i mými cíli, mohl opět o něco přiblížit.
    V tomto mi Amway docela pomohl, protože jsem se naučil jednat s lidmi v osobním kontaktu a rozvíjet s nimi vztahy. Naučil jsem se rozvíjet jejich podnikání, ale hlavně si cením toho, že jsem se naučil plánovat a efektivně využívat svůj čas.
    Nyní podnikám jak v Amway tak i vedu vlastní podnikání v oblasti marketingu, kde pomáhám drobným a malým podnikatelům a každý můj úspěšně odvedený obchod mi dává dobré reference. Naučil jsem se, že stejně tak jako společnost Amway, ani já sám nyní nemusím tolik investovat do reklamy, protože referenční kontakty jsou pro mne mnohem cennější a zákazník, který mne potřebuje, si mne stejně najde.
    Nyní pro mne není problém s pomocí dalších schopných lidí zakládat další podnikání a duplikovat to dále na lidi tak, aby oni sami mé podnikání i sami sebe dále rozvíjeli.

    Nevím, proč se tak divíte, že váš blog navštěvují i multimilionáři, však jich je všude kolem spousta a i já když spočítám veškerý svůj majetek, tak k nim patřím.

  2. Lubor:

    Ale většina amwayáků má sny, které slyšíte někde na seminářích: Čížek řekl Lamborghini, Hassmann řekl dovolenou-cestu kolem světa… To, abych měl své vyvěšený někde na dveřích, u postele… tak bych musel mít toátlně vyčvachtaný mozek! Navíc jsou sny většiny amwayáku naprosto nereálné. Nepapouškujte žádného Čížka, Hassmanna… vždyť jste samostatní podnikatelé, kteří podnikají na ŽL, nebo jako právnická osoba (s.r.o., a.s. ap.). Amway guru radí:

    „Pokud někdo uvidí tento byznys, jako napojování lidí na internetovou stránku, nabízí prodej drogerie, no pak se mu nemůžou splnit žádný velký sny. Ale v momentě, kdy člověk začne vidět tento byznys jako budování bohatství na základě budovaní budovatelů podnikání, tak nemá problém, že by chtěl mít barák 30+5. Pak nemá problém představit si, že bude mít garáž na 7,8 aut. A bude to výběr jednoho vedle druhýho – Maserati, Lamborghini, Jaguar… A když mu někdo řekne: Proč más 7 aut? Tak on řekne: Na každej den jedno 🙂 Proč máš na každý den jiný auto? To je materialistický svinstvo. Tak ten člověk mu řekne: Víš proč mám na každej den jiný auto? Protože můžu! V takové chvíli, kdy tento byznys začnete vidět jako budování bohatství na základě budovaní budovatelů podnikání, tak toto všechno začne bejt… mnohem větší smysl to dávat. V momentě, kdy to člověk vidí jako prodej drogerie, tak to je blbnutí hlavy, zbytečný!“

    To je normální blbnutí lidí-manipulace!

    Já sám toužím po lepším a větším bydlení v horách někde na samotě, kde bude příjemný klid a každý den se budu moci nechat fascinovat přírodou. Také mám na zdi u postele plakát automobilu Toyota Hilux, který bych si příště chtěl koupit. Tento plakát mě přiměje ráno vstát a pomyslet na to, co musím ten den učinit, abych se svým snům, které jsou nyní i mými cíli, mohl opět o něco přiblížit.

    Jedním z mojich vozů je podobné auto, jako je Toyota Hilux (rozhodně se nechci chlubit, to se mě silně příčí!), resp. ve stejné cenové relaci a mohu tě ujistit, že plakát toho auta jsem nikdy vyvěšený u postele neměl 🙂

    Jinak píšeš opět bezcenné naučené fráze a argumenty ze seminářů a to mě velice nudí!

    Nevím, proč se tak divíte, že váš blog navštěvují i multimilionáři, však jich je všude kolem spousta a i já když spočítám veškerý svůj majetek, tak k nim patřím.

    Těch „amway pracháčů“ je zde nějak moc:

    Já jsem u Amway 5 roků. Děláme to celá rodina. Jenom moje vídělky sou fakticky vysoký, kolem 100 tisíc měsíčně. Tenhle blog se mi nelíbí. Proto sem ochotnej přispět na bandu cigánů, který daj bestmenovy do huby. Nechte mi tady vzkaz a já vám ty prachi pošlu
    https://czblog.cz/amway-podvod-pyramida-letadlo/#comment-3765

    „já sem pod amway skoro rok a vydělavám 60 tisíc čistá ruka! jenom se mi smějte blbečkové. dejte se k amway a vydělávejte hodně velký prachy. vždyť na mně dělaji lidi co mam pod sebou 🙂 za dva roki budu milionář!“
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/#comment-3762

    S Amway vydělávám 40.000 měsíčně za 3 hodiny práce týdně! Pokud chceš vydělávat také tolik, tak mě napiš na e-mail jiri.kvantos7@seznam.cz
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/#comment-3909

    „Poslední příspěvek tady máš z 11.1.2011, to je skoro 3 měsíce… Za tu dobu mi Amway na bonusech vyplatila 124.567 + 119.211 + 131.194 Kč = 374.972 Kč… hrubýho“
    http://amwey-business.cz/drahe-amvey-vyrobky/#comment-1204

    „Behem 6 mesicu jsem se dostal na prijem 24 tis Kc a stale to roste.“
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/comment-page-11/#comment-8846

    „Už první měsíc jsem vydělával 8.000 Kč. Za tři měsíce již 40.000 Kč, a dneska vydělávám 600.000-900.000 Kč měsíčně.“
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/#comment-3837

    „to já vydělávám s amway 100 000 euro měsíčně“
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/#comment-2914

    „hele já vydělám s amway asi tisícovku měsíčně, tolik mi na cigára stačí. je fakt, že některý lidi prostě přemluvit nejdou, jinak by to hodilo víc“ – https://czblog.cz/amway-videa/#comment-2611

  3. Je mi líto, ale vzhledem k tomu, že se mi tato diskuze jeví čím dál hloupější, raději ustoupím a nechám toto téma na panu ACZ, když jeho slova berete na tak velkou váhu.

  4. Může nám zdejší pablb vysvětlit, proč jsou uvedené sny zrovna Amwayjácké? O těch uvedených „věcech“ ostatní lidé (lidé, kteří nespolupracují s Amway) nesní? 🙂 Copak tohle není další ukázka parádní manipulace Z TVÉ KLÁVESNICE? Klasické podsouvání smyšleného do povědomí čtenářů? Účelové navozování pocitu jakési zvrácenosti? Kde to studuješ tu manipulaci, jsi v tom fakt dobrej čéče. 🙂

    Používá ten pablb vůbec někdy mozek? 🙂

    Základem každého úspěchu, nikoliv jen jakéhokoliv byznysu, JE SEN, troubo 🙂

    Většina zůčastněných (celý svět, rozuměj veškerá populace lidstva) neuspěje v žádném byznysu. Podrobnosti např. v knize:
    PROČ JEN 5% LIDÍ USPĚJE.
    https://czblog.cz/ing-ivo-toman/
    Přečti si to, ty troubo, než začneš vypisovat tyhle stupidity, o jejichž smyslu tradičně NIC NEVÍŠ 🙂

    To je prosím obvyklá praxe, že než se začne o něčem veřejně žvanit, že si to nejprve NASTUDUJEME 🙂 To jsi nikdy neslyšel a nečetl, viď? Bodejť, jinak by totiž nemohl vzniknout tenhle PABLB-BLOG.

    Proč by to tedy v Amway mělo být jinak? Proč by tam měl být úspěch častější, než jinde? Je to byznys jako každý jiný a platí na něj úplně stejná pravidla i zákony a dělají jej pouze lidé.

    Jaký je rozdíl mezi SNEM a JEN SNEM? Pablbe? 🙂 Ty ale umíš žvanit 🙂

    Dokáže tvůj mozek pochopit rozdíl mezi verbováním někam a ukazováním něčeho? Pokud ne, měl bys s tím něco dělat, protože obvykle to chápou už malé děti v mateřské školce 🙂

    Každý, trvale funkční systém, starý desítky let, vykazuje obvykle shodné indicie, např. že je propracovaný, důmyslně vymyšlený a td. To je totiž NORMÁLNÍ a jinak to být ani nemůže. Nepropracovaný a nepromyšlený systém tak nějak obvykle moc dlouho nefunguje 🙂

    Chápe tohle vůbec tvůj pidimozeček? 🙂

    Filozofie o tom, že sen máme mít pořád na očích, nepochází z Amway, ani z organizací Amway, troubo 🙂 Je to filozofie stará tisíce let a stále dokonale funkční. Účí se ji lidé ve všech oborech, profesích a činnostech, kde lidé mají ambice něčeho dosáhnout. Je to filozofie = dnes už exaktní věda.

    Ze stejného důvodu mají už malé děti na stěnách, nad postelí a bůh-ví kde všude, nalepené plakáty svých vzorů, následovatelů, lidí, které z nějakého důvodu obdivují a chtějí být jako oni, nebo věci či činnosti, které by v životě chtěli dělat. Copak už jsi na to zapoměl, nebo jsi jediné „dítě“ na světě, které nikdy o ničem nesnilo? 🙂 TROUBO 🙂

    KDY SE STÁVÁ SEN POZITIVNÍ MOTIVACÍ A KDY NEGATIVNÍ MANIPULACÍ? KDE JE TOTO ROZHRANÍ A PROČ? PÍŠEŠ O TOM, TAK NÁM TO VYSVĚTLI 🙂 TROUBO. Ukaž se, zažvaň něco 🙂

    Nevysvětlíš, protože pindáš o myšlenkách, kterým naprosto NE-RO-ZU-MÍŠ 🙂 Jde ti jen o jedno, pořád TO pomlouvat.

    Když tomu nerozumím, tak to alespoň pomluvím 🙂 TVOJE HESLO 🙂 Které zde dokonale prezentuješ, NEUSTÁLE.

    Popřemýšlejte o tom, co jsem napsal.

    To děláme, Bestmene a pořád nám vychází jedno a to samé:

    JASNÁ FAKTA:

    1.KECÁŠ O VĚCECH, KTERÝM NAPROSTO NEROZUMÍŠ
    2.AMWAY SI NIKDY NEDĚLAL, ŽVANÍŠ TEDY O VĚCECH O KTERÝCH VLASTNĚ SÁM NIC NEVÍŠ
    3.POMLOUVÁŠ LIDI, KTERÉ JSI NIKDY NEVIDĚL A NEHOVOŘIL JSI S NIMI
    4.POMLOUVÁŠ FILOZOFIE, KTERÉ NECHÁPEŠ
    5.POMLOUVÁŠ PRODUKTY, KTERÉ NEZNÁŠ
    6.POMLOUVÁŠ FIRMU, KTERÁ JE ŠPIČKOU VE SVÉM OBORU UŽ DESÍTKY LET
    7.LŽEŠ A VYMÝŠLÍŠ SI
    8.PŘEKRUCUJEŠ FAKTA, VYTRHÁVÁŠ SLOVA Z KONTEXTŮ
    9.NEMÁŠ ŽÁDNÉ HMATATELNÉ ARGUMENTY, POUZE TVRZENÍ
    10.OVLÁDÁŠ A MANIPULUJEŠ S DISKUSÍ, MAŽEŠ PŘÍSPĚVKY, MĚNÍŠ JE, VKLÁDÁŠ SÁM SMYŠLENÉ

    ULOŽENO

  5. „Ze stejného důvodu mají už malé děti na stěnách, nad postelí a bůh-ví kde všude, nalepené plakáty svých vzorů, následovatelů, lidí, které z nějakého důvodu obdivují a chtějí být jako oni, nebo věci či činnosti, které by v životě chtěli dělat“

    Jj, malé děti..
    např. jistý malý Ivánek měl nad postelí plakát se supermanem a protože se mu nepodařilo získat stejné schopnosti, tak nahradil supermana amwayáckým fetišem v podobě fotky vily a ferrari. :mrgreen: :mrgreen:

  6. Některé tam mají Supermana, jiní třeba Jaromíra Jágra, nebo Petra Čecha. To je individuální. Ale to ty nemůžeš pochopit.

    Já tam měl auta. Superman mě nikdy nebral. Tak promiň, že jsi se netrefil se svým blábolem.

  7. acz
    Jistě děti mají vzory,chtějí být fotbalistou,hokejistou atd.a to je dobře.já chtěl být třeba pilotem nebo fotbalistou a hrát za Barcelonu.Ovšem člověk jak stárne,začne uvažovat reálně a zná své možnosti.Snít je krásný,ale v dospělosti je potřeba snít reálně.Většina z Vás u amweje je děckem a snílkem napořád.Můžeš mi ukázat děcka které chtějí být amwejákem,mají doma amwej plakát 😉 Možná jednou ty tvé… 😉

  8. Komentuje JaraCimrman, 31.5.2011 @ 8.38
    Jistě děti mají vzory,chtějí být fotbalistou,hokejistou atd.a to je dobře.já chtěl být třeba pilotem nebo fotbalistou a hrát za Barcelonu.Ovšem člověk jak stárne,začne uvažovat reálně a zná své možnosti.Snít je krásný,ale v dospělosti je potřeba snít reálně.Většina z Vás u amweje je děckem a snílkem napořád.Můžeš mi ukázat děcka které chtějí být amwejákem,mají doma amwej plakát 😉 Možná jednou ty tvé

    Ano, takhle si „lenoši“ vysvětlují svůj životní úděl.

    Fakt je pouze to, že jsi pro to, abys byl pilotem F1, nebo fotbalistou, NEUDĚLAL VŮBEC NIC.

    Piloti F1, nebo fotbalisté Barcelony, obětovali úplně všechno, co měli, znali, svůj veškerý čas, veškeré pohodlí, podřídili svému snu. Naprosto zapálení, fanaticky oddáni své vizi. Jen takovým způsobem dosáhne člověk těch nejúžasnějších snů. Podle Vás se chová zmanpuilovaně a sektářsky 🙂 Snil nereálné sny 🙂

    Naštěstí ti úspěšní to vidí jinak, než vy, než ty, Járo 🙂 A my prostě raději nasloucháme jim, než tobě 🙂 Oni nám mohou pomoci, mohou nám předat své zkušenosti, vědí totiž, co je potřeba k tomu, abychom také uspěli.

    Ano, až tak moc hloupí jste, že tohle prostě nechápete 🙂

    O nic jiného nejde, jakékoliv okecávání tohoto faktu jsou pouhé výmluvy. Járo Cimrmane 🙂

    Můžu ti ukázat děti, které mají někde „Amway plakát“. Resp. to není Amway plakát, ale nějaký sen, ke kterému se dopracují třeba při spolupráci s Amway.

    Jsou to děti úspěšných Amwayjáků.

    Je totiž celkem obvyklé, že dávní Diamnti vychovali děti, kteří jsou dnes po 20-30ti letech od svých rodičů, také úspěšní při spolupráci s Amway. Téměř každý Diamant má potomky, které jsou nějak aktivní a úspěšní v Amway. Pochopitelně. Naučili se to od svých rodičů, vidí, jaké jim to přináší obrovské výhody v životě, takže to zcela logicky duplikují po svých rodičích.

    Je to nejběžnější věc v lidském životě, že pokud jsou rodiče v něčem úspěšní, děti to většinou úspěšně duplikují. Kdysi v dávné minulosti k tomu vznikl takový název:

    JABLKO NEPADÁ DALEKO OD STROMU.

    A tak je obvyklé, že úspěšní rodiče mají úspěšné děti a budižkničemové vychovávají budižkničemy 🙂

    Další otázky?

  9. Jára, acz:

    „Ovšem člověk jak stárne,začne uvažovat reálně a zná své možnosti.“

    Přesně na to jsem narážel. Ale Ivánek to nepochopil… :mrgreen:

    „Většina z Vás u amweje je děckem a snílkem napořád.“

    Amwayáci zkrátka jen vymění plakát se supermanem za amwayáckou propagdu.
    Holt procento hloupých a manipulovatelných lidí je stále vysoké a tak má amway zajištěn přísun prostých snílků…
    👿

  10. Ivánek: „Když jsem byl malý, tak jsem chtěl být jako Hitler…. Na nočním stolku jsem měl jeho bystu a poslouchal jeho projev…. Chtěl jsem být mocný jako on…. Ale když jsem vyrostl, tak jsem zjitil, že zabíjet lidi je nelegální a proto jsem se raději stal amwayákem – manipulovat hlupáky naštěstí není zakázané…
    Ted je mým vzorem Čížek a HaSSman, na nočním stolku mám amway-skulpturu a nad postelí plakát s vilou podepsaný jedním z Vůdců Amway… Jednou budu bohatý jako on!“

  11. hraesvelgr:

    Oni Amwayáci maji rádi „pohádku“ o dlouhý, drahý limuzímě, o které jim povídá na seminářích strýček Čížek:

    „Na poslední den v práci pro vás přijede velká, dlouhá limuzína, a teďka vrátný volá šéfovi „Pane řediteli, je tady nějaká státní návštěva, která přijela velikánským autem. Vy nekoho čekáte? Ne, nikoho!“ V čele kancelářské budovy je z toho haló, co tam dělá to velké bíle auto, které stojí už hodinu před vchodem? Pro koho to přijelo, nebo kdo s tím přijel? Jestli náhodou nepřijel nějaký ministr, nebo něco takového. A vy si děláte v klidu svoji práci a hodiny odtikávají a blíží se konec pracovní doby. A všichni ti, co se vám celou dobu smáli, tak maji oči na vrch hlavy a už stojí na autobusových zastávkách a koukají, kdo bude do toho auta nasedat, co je to za honoraci. A vy v tom sáčku, v kravatě vycházíte… Vycházíte z těch dveří, do kterých jste museli chodit každé ráno a odcházet každé odpoledne. Takhle se ohlédnete a říkáte si „Tak tady už nikdy, po celý zbytek svého života, nebudu muset strávit ani minutu!“ A říkáte si „Stálo to za to!“ Příchazíte k té bíle limuzíně a borci tam stojeji na těch autobusových zastávkách, a teď se strkaji, stouchaji do sebe loktama a říkaji „Hele podívejte se na něj, to je ten emveják“. To jsou oni, co se choději koukat na ty auta, oni si blázni snad mysleji, že jednou něčim takovým budou jezdit, nebo co. Hele, běžte někdo za nim. On k tomu jde, on si snad do toho chce sednout! Vždyť to jestě poškrábe, aby nám neudělal ostudu! Teďka vy tam prostě přijdete k tomu auťáku a zaťukáte na okénko, řidič si tam čte noviny, protože měl přijet o 3 nebo 4 hodiny dříve, a když se mu představíte, tak on si okamžite nasadí placatou čepici, vyleze a otevře vám dveře, klaní se. Vy si sednete do toho velikánského, obrovského auta, kde je prostor jak na letišti, nalejete si z baru colu a říkáte „Pane řidiči, tak jedem!“. Ale tak patnáct kilometrů za hodinu, já si to chci užít!“. A teďka kolem těch autobusových zastávek, který jsou obležený kolegama z práce, kteří se vám smáli a ukazovali si na vás prstem, tak vy kolem nich pojedete tou limuzínou, těch patnáct kilometrů za hodinu a budete jim připíjet – čau kluci, už se neuvidíme… Když se vám budou smát moc, tak jim můžete třeba udělat tu kulišárnu – bylo to ve středu, a druhý den ve čtvrtek, až ti vaši kolegové ve čtvrtek ráno budou muset v půl šestý jít do práce, tak před tou budovou je bude vítat bilboard – na něm bude vaše rozesmátá tvář a nad tim bude napsáno „Já už jsem svobodný! A co vy?“. Taková velká mechanická ruka jim bude mávat. To nebude špatný! Takže teďka si napište velký seznam lidí a uvidíme se na semináři.“

    Větší oblbování lidí jsem fakt nikdy neviděl!

  12. A Lubo Pářa se vrací!!!

    A musím potvrdit, že ano. Je pravda, že tato diskuze je čím dál tím hloupější.

    Je vidět, že píšeš v článcích pořád dokola. Vím proč. Však ty nechceš přijít o tu návštěvnost těch 2000 lidí denně, protože bez tématu Amway by tenhle blog stál skutečně za velký prd. A nevymlouvej se, že tě tu navštěvuje kvůli tomu jen 200 lidí.
    Však na tvém Amwey-business.cz je návštěvnost oněch 2000 lidí denně a přitom je ten portál absolutně bez činnosti.
    Si myslíš, že ti někdo uvěří, že ti píší lidé děkovné dopisy?
    Slabost, slabost, slabost, když neumíš na blogování vydělat normálnějším způsobem.

  13. To už jsme četli mnohokrát. Něco nového by nebylo? 🙂 Vy tři troubelíni s Amway bistou? 🙂

  14. Lubo Pářa:

    Multimilionář z amwaye (milionář s limuzínou) – Lubo Pářa se se vrací – https://czblog.cz/czblog-navstevuji-bohati-lide-take-multimilionar/ To bude zase demagogie na starým bělidle 🙂

    2000 lidí denně díky amway článkům? To si snad děláš srandu, že jo?

    Kolik si za tu dobu naverboval lidí, co si tady nebyl? Ty určitě nemáš v seznamu pošťačku a svýho ornitologa! 😀

    Pověz nám, jaký byl tvůj život, před vstupem do kultu? Měl si vždycky služebnicvo a super drahá auta?

  15. admin:

    Óoooo, to koukám, jakpak jsi mne to tu příjemně představil. To mě těší. To se jen tak nevidí.

    Kdo říkal, že mám limuzínu? Takovou zbytečnost nepotřebuju. To jedině, kdybych si potřeboval zakoupit vánoční stromeček v té skladní stodole, kterou jako vysoce postavený Securiťák hlídáš. Víš co, rychlostí 15 km/h a jen kvůli tobě 😆

    No, tak 2000 lidí denně máš přístup na Amwey-business.cz, které jsou už takovou dlouhou dobu nečinné. Takže tady, kde ti konečně někdo přispívá k Amway článkům to bude o něco více, protože pořád píšeš další, i když pořád ty samý bláboly o manipulaci apod.

    Jinak to mi prosímtě pověz, co to je ten Amwey business? To je nějaká tvá fiktivní konkurenční firma?

    „Kolik si za tu dobu naverboval lidí, co si tady nebyl?“

    To bys rád věděl viď? Ale přestože mnozí četli tvůj blog, tak se registrovali. Jinak s pošťačkou mám dobrý vztah, tak proč bych jí nemohl mít na seznamu? Náhodou je spokojená s G&H krémem od Body Series a moc si ho považuje 😛

    „Pověz nám, jaký byl tvůj život, před vstupem do kultu? Měl si vždycky služebnicvo a super drahá auta?“

    Kdo mluvil o služebnictvu a drahých autech. Ano, můj prapra-strýc měl služebnictvo, ale za první republiky to ještě nevypadalo tak povrchně a nikomu jako tobě to v té době nevadilo.
    Ne, drahá auta nemám. Sám žiju ještě skromě. Ale já jsem přeci ani neříkal, že jsem zbohatl z Amway. Ty máš neskutečně dokonalou schopnost vše překrucovat.
    Víš stalo se to, že byla sametová revoluce (už o tom víš?) a režim se vrátil zpět ke kapitalismu. Takže naší rodině byla navrácena většina majetku, který vlastnila, než jej zabavili socialisté. Sice v nepůvodním stavu, v o dost horším stavu, ale naše rodina hlavně díky dobrému vzdělání opět věděla, jak jej využít.
    Tak proto jsem se narodil jako milionář i když jsem do poloviny 90tých let ani netušil, že jsme nějaký měli.

    No jo, ale i přesto dělám Amway. Co děláš ty řediteli? Brouzdáš po internetu a kritizuješ? To jo, ale tvou neustále opakovanou hloupost už každý zná.
    viz. „http://www.statsemilionarem.cz/milion/5-amway-vymyvani-mozku.html“

  16. komentuje acz
    Ano, takhle si „lenoši“ vysvětlují svůj životní úděl.

    Fakt je pouze to, že jsi pro to, abys byl pilotem F1, nebo fotbalistou, NEUDĚLAL VŮBEC NIC.

    Ivánku pilotem sem chtěl být,ale letadla.Bohužel sem nebyl a nejsem tak chytrý jako ty,abych šel studovat leteckou školu.Každý není takový inteligent jako lidé z amweje.
    Fotbal sem hrál a myslim že sem proto udělal hodně,ano možná sem mohl více,ale to se již nedozvím a bohužel se můj sen nenaplnil.Každej holt nemůže bejt Messi.
    Myslíš že všichni neúspěšní lidé na světě jsou lenoši?
    Nejlepší je,že dle motivačního programu amway „musíte“ makat jak horníci,ale hovno z toho 🙂

    Včera byl pořad v Čt o úspěchu.Ptali se českého úspěšného podnikatele jaký je recept na úspěch.Odpověd:Universální recept na úspěch neexistuje,musíte mít perfektní nápad v perfektní dobu a mít hodně a hodně štěstí.Já bych k tomu přidal ještě inteligenci,popřemýšlej acz zda nemá pravdu…

  17. JaraCimrman:

    Takže chceš říct, že každý kdo nepřijde na unikátní nápad ve správnou dobu, je celoživotně odsouzen k neúspěchu a nestojí mu za to ani snít, protože je stejně nadosmrti odsouzen k chudobě. A proto jste vy, kteří nesníte a držíte se při zemi a ani tak nikdy toto nezkusíte změnit, o tolik chytřejší než mi ubozí snílci.

    Jo zapomněl jsem říci, že můj prapra-strýček začínal jako drobný zemědělec. Že by vymyslel zemědělství a zrovna ve správnou dobu? V tom případě můj další praprastrýček zřejmě vymyslel, jak se bude dělat mouka a pak jak se bude dělat chleba.
    Ty jo, ty si tu přezdívku Jára Cimrman ani nezasloužíš. Když se tak na to kouknu, tak bych se tak měl jmenovat asi já :mrgreen:
    Já asi nic nevymyslim, takže budeme muset se sourozenci postupně všechen majetek rozprodávat, abychom měli alespoň na chleba z babiččiny pekárny. 🙄

  18. Járo:

    Ivánku pilotem sem chtěl být,ale letadla.Bohužel sem nebyl a nejsem tak chytrý jako ty,abych šel studovat leteckou školu.

    Jako by na tom záleželo, co jsi chtěl pilotovat 🙂

    Nemáš tušení, jak hluboko jsi zabředlý v nejobyčejnějších výmluvách a jak nejsi ani náhodou obdařen věděním, o čem je úspěch.

    Ty jsi především nikdy nic neudělal proto, abys chytrý byl a trvá to dodnes, tuto tvoji každodenní ne-činnost prezentuješ v každém svém příspěvku.

    Lidé se nerodí chytří moc, málo, nebo středně. Mimina jsou všechny stejně nevědomá. To co se v životě naučíš, to je to, co ses v životě učil. jsou lidé, jako třeba ty, kteří četli vzdělávací knihu naposledy v osmé třídě a potom jsou ti, kteří přečtou dvě-tři každý měsíc po celý svůj život.

    Je tedy zcela pochopitelné, že úroveň vědění mezi tebou a jimi je NEKONEČNÁ 🙂 Nikoliv proto, že oni se narodili chytří a ty blbej jak dva dni strej pes.

    Rozdíl je tam proto, že oni pochopili, že bez intenzivního vzdělávání budou na této planetě jen za podřadné osly, odkázané na dobročinnost systému. A jelikož to pochopili, učinili svobodné rozhodnutí, že se budou neustále vzdělávat. A jako motivace k neustálému vzdělávání jim posloužili a slouží jejich sny a cíle.

    Takže jsme pořád tam, kde jsme byli, ty jsi především nikdy neudělal nic pro to, abys chytrým byl.

    Každý nemůže být Messi, každopádně však ale nemůže být Messi nikdy ten, kdo pro to neudělá to, co je potřeba, aby byl třeba jako Messi.

    Měl bys pochopit, že Messi, na rozdíl od tebe, se věnoval fotbalu asi tak 100x intenzivněji, než ty a proto je tak dobrý. Všechno je to jen o odvedené práci, která vede k cíli.

    Bylo to tak vždy, platí to dnes a bude tomu tak i za 10 000 let 🙂

    A můžeš se vymlouvat jak chceš, to jak žiješ ty (já samozřejmě také) je do posledního puntíku jen a jen naše vina, můžeme si za to kompletně sami. Úplně stejně jsou na tom úspěšní i neúspěšní, bohatí a chudí.

  19. Trouba píše:

    „Sestavit seznam znamená, napsat všechny lidi, který znáte. Né ty, na který máte telefon, ale všechny, který znáte!“

    To odsuzuje, považuje to za zhnus a špatnost. To je ale vůl, že?

    V životě to chodí tak, že každý člověk na této planetě, který kdy začal, začíná, nebo v budoucnu začne jakkoliv podnikat, vždy jako první osloví své přátele, lidi, které dobře zná, ví, co umějí, jací jsou, dokáže lépe odhadnout, mohli-li být pro jeho záměr těmi správnými partnery.

    Až když mezi přáteli a známými odpovídající lidé nejsou, tak teprve potom se obracíme na lidi nové, neznámé, ale vždy se je snažíme nejprve nějak poznat, než jim svěříme do rukou díl své společné práce, společného díla, své budoucnosti.

    Je to samozřejmost stará jako lidstvo samo. A bude samozřejmostí i za tisíce let.

    A pak se objeví na internetu největší BESTMEN světa a začne lidem tvrdit, že je to HNUS, VELEBNOSTI, že je to zvrácenost a že tak se to dělat NESMÍ 🙂

    Samozřejmě ale NIKDY nenapíše, jak se to dělat MÁ 🙂 Protože to neví a nemá s tím žádnou praktickou zkušenost, která by skutečnými a hmatatelnými výsledky potvrzovala jeho DOMĚLOU VERZI 🙂

    Tak se projevují internetoví ŽVANILOVÉ 🙂

    ULOŽENO.

  20. V Amway magoří lidi! Měla jsem krásný vztah s mojim mužem, ale jen co začal dělat Amway, tak se změnil k nepoznání, stal se z něj hroznej demagog. Nebylo s ním k vydržení. Pozor na tu bláznivou sektu!

  21. acz a Lubo Pářa
    Ty brdo vy dva inteligenti píšete,jak kdyby jeden byl majitel zeměkoule a ten druhej ředitel.Vy dva boháči.pardon budoucí boháči 🙂

    Být hodně bohatý většinou znamená taky hodně riskovat,to já a málo kdo umí.Tak to zkuste když ste tak vzdělaní z amwaje a natřete nám to.Třeba Liberečák Kellner,ten na počátku investoval 60milionů které nebyli samo jeho.Znám chlápka který byl jeho společník,ale bál se couvnul.Ted by byl nejspíš miliardář jako Kellner,ale kdyby to nevyšlo možná by se s ním koupal v orlíku.Kellner je hlava(má ekonomku) bezdebat,ale měl štěstí a nebál se.Když chcete bejt boháči amwejáci,tak riskujte,nebojte se a né prodávat babičkám prášek na praní.
    acz jistě vzdělávání je nutnosí,jak píšeš,to je nejjednoduší cesta k úspěchu,tak určitě sis udělal vysokou školu néli jedinou?

    Messi měl,ale velké štěstí že je tam kde je.To že má talent a všechno obětoval fotbalu to je jen střípek mozaiky.Trpěl poruchou růstu doma v argentině a kdyby ho Barcelona,už jako 13letého nenašla,nezaplatila mu léčbu a nepřemluvila rodiče aby šel do španělska byl by z něho nejspíš liliputan na pokraji chudoby.Tomu se říká z prdele klika.

  22. JaraCimrman:

    Zde jsem v minulosti napsal, jak se vyznačuje klasický amwayák:

    -Má arogantní a povýšené chování. Chová se jako ředitel Země, viz. ACZ, Lubo Pářa a další
    -Posmívá se pracujícím lidem, kteří chodí do klasického zaměstnání (vstávají na budík).
    -To, že je jedná o „amwey“, řekne až úplně nakonec, nebo na dalších schůzkách. Amwejáci jsou učeni k tomuto… „Když budete kontaktovat lidi, tak se rozhodně vyhněte výrazům „amway“, prodej, výroky, sehnat lidi, pořádáme sezení, Multi-level marketing, MLM, atd. Toto jsou termíny, které mohou být při kontaktovaní velice nebezpečné“.
    -Má připravené (naučené) odpovědi takřka na všechny vaše otázky. Většina těchto odpovědí je však značně zcestných, nereálných a demagogických!
    -Když nemáte zájem, tak vám vnutí další studijní materiály (knihy, CD…) k pročtení, poslechu.
    -Bude vám tvrdit, že si musíte udělat dlouhý seznam lidí a následně je kontaktovat. Někteří Amwejáci tvrdí… „K Amwey businessu potřebujete je mít velký seznam lidí. Je to strašně důležitá věc! Seznam je věc, kterou spousta lidí podceňuje“.
    -Má svá naučená hesla: „Amwey je nejlepší business na světě!“, „Amwey se vyplatí – na to můžete vzít jed!“, „Stát se milionářem“, „Finanční nezávislost“, „Vstávejte ráno, kdy se vám zachce“, „Poslední den v práci, pro vás přijede drahá, dlouhá limuzína s řidičem!“, „Doživotní renty z obratu“, „Pracujte na sobě a vzdělávejte se!“, „Pokořím co nejdříve 21%“, „Napište si na seznam všech lidí, které znáte!“, „S Amwey si nakoupíte vše co chcete!“, „Mítink Amwey má prioritu!“, atd. TOTO NEJSOU ŽÁDNÁ SMYŠLENÁ HESLA – VÝROKY! TOTO ŘÍKAJÍ NĚKTEŘÍ AMWEJÁCI!!!
    -Často chodí na setkání amwejáků (semináře, mítinky…), kde tleská, píská, poskakuje, dupe, skanduje hesla (GO DIAMONT…), atp. Raduje se z toho, že vidí americké milionáře, kteří se na seminářích vyskytují. Někteří amwejáci tvrdí… „Mítink Amwey má prioritu! To je něco, co vám může vydělávat obrovské peníze do budoucna“.
    -Bezmezně obdivuje Vůdce motivačních organizací.
    -Je součástí zfanatizovaného davu na seminářích a mítincích. Amweják tvrdí… „Atmosféra „amwey konferencí“ je barvitá , někdy i nespoutaně živá, kdo je navštíví poprvé, tak může být překvapen“.
    -Bude vám říkat, že cena Startovacího balíčku je 1.130,- Kč. Což je pravda. Ale zároveň vám bude nutit předražené „amvey výrobky“ za další tisíce. Také vám může aweyák říkat: Zainvestujte 5-10 tisíc Kč a vydělávejte 50 000 Kč měsíčně!
    -Amwejáci říkají… „Pokud chcete s „amwey“ vydělávat velké peníze, tak musíte číst naši odbornou literaturu, poslouchat CD…. A hlavně choďte na semináře!“ Které mimochodem stojí nemalé peníze (vstupenky). Z tohoto plyne to, že amwejáci si platěji za vlastní vymytí mozku 🙂
    -Má stejné – naučené argumenty a hesla – „papouškují“ co slyší na seminářích…
    „Amvey výrobky“ jsou pro ně nejlepší výrobky na světě. Nedají na ně dopustit! Tvrdí, že jsou bezkonkurenčně levné, ekologické, koncentrované, patentované… A hlavně mají „špičkovou kvalitu“! Můj názor je však jiný…
    -Jeho postup k získávání nového klienta vykazuje oblbování, mlžení, polopravdy, negativní manipulaci s lidským myšlením, „vymývání mozků“. Nejdříve vám vnuknou myšlenku, že váš život nestojí za nic – žijete jen průměrným životem (musíte chodit do zaměstnání, máte málo peněz, dluhy…). A že jedině „amwey“, je tou pravou spásou a vysvobozením…
    -Chtějí slyšet, jaký má „nová ovečka“ sen. Co si chce za vydělané, velké peníze z „amwey“ koupit – např. auto, dům, jachtu… Jsou nejraději, když si ty své sny – obrázky drahých vozů, letadel, ponorek, ostrovů pověsíte někam na dveře 😀

    Viz. https://czblog.cz/multi-level-marketing-mlm/

  23. I já jsi jdu za svým snem a věřím, že jednoho dne se splní. Když budu tvrdět makat tak toho prostě dosáhnu.

  24. Acz. To co si napsal o Messim ap. To je opět neskutečná blbost a ubohost a je vidět jak lžete a blbnete lidem hlavu..
    Je vidět jak seš amwayem posedlej a neumíš už ani uvažovat..
    Když nemáš talent, tak můžeš dřít jak chceš, trénovat jak chceš ale nikdy z toho nic moc nebude. Jistá přemotivovanost pak může přejít v naprostý úpadek a zklamání, ke zhroucení a nebo do konce ke zničení si zdraví..
    Je to trochu extrém ale ne daleko od pravdy.

    Často přirovnáváte Amwey ke sportu ale to je zcela nesrovnatelné a zcestné..

  25. Jára C.

    Tak tak, o to oni se snaží pořád a stále. Tuhle myšlenku lidem vnutit.. To je právě ta manipulace a vymejvání hlav..
    Je to jejich práce a posedlost 😯

  26. Komentuje Pavel, 1.6.2011 @ 17.58
    To co si napsal o Messim ap. To je opět neskutečná blbost a ubohost a je vidět jak lžete a blbnete lidem hlavu

    Promiň mi, že opět použiji stejnou techniku, ale jinak to prostě nejde:

    A tuhle krávovinu ti nakukal kdo? Zase odpovíš jen obligátním „to ví přece každý“. Tak to se ale bohužel velmi mýlíš. A pokud chceš tvrdit, že ne, tak laskavě předlož jasné materiály a argumenty.

    Takže talent, prosťáčku, to je jen vrchol ledovce. A sám o sobě není vůbec nic.

    Hřbitovy světa jsou posety miliardami talentovaných lidí, jejichž talent bohužel nikdo nikdy nepoznal.

    Co tvůj talent, nebo tudle Járův? Nebo Bestmenův?

    Vždyť vy jste svoje talenty nikdy nijak nekrmili, aby vyrostli v něco, co je vidět, tak jak to usilovně a bez přestání po celá léta dělali lidé, o kterých dnes slyšíme, čteme. Ani nevíte, v čem vlastně talentovaní jste a tak tvrdíte, že jen talentovaní mají šanci.

    Kdybyste vůbec něco četli, vy parto neandrtálců, věděli byste, kolik světových osobností na to, co dělají, vůbec žádný talent nikdy neměli. Prostě si svůj „talent“ vypracovali do podoby, jakou ji ostatní znají.

    Kdyby onen zmiňovaný Messi trénoval fotbal jako tady Jára Cimrman, tak dnes taky opravuje auťáky někde ve své domovině a nikdo z nás by o něm nikdy neslyšel.

    Kdyby se Jára Cimrman věnoval fotbalu jako Messi, hrál by nejméně ve Spartě první housle, ale spíš někde v zahraničí ještě lépe.

    Lenoši si tohle nikdy nepřipustí, proto vymysleli kouzelné slůvko TALENT, za které mohou dokonale schovat svoji neschopnost. Je to skvěle fungující výmluva.

    NIC VÍC 🙂 Chápu, že Vás to strašně žere, ale co je mi po tom? To je Váš problém 🙂

    Další projev neandrtálství je obviňování lidí z Amway, že snad někým opovrhují. Je to naprostý nesmysl a vykonstruovaná lež.

    Vy už vážně nevíte co si vymyslet, abyste ty svoje stupidity nějak obhájili. Kdy Vám konečně dojde, že stupidity se obhájit prostě NEDAJÍ?

  27. JaraCimrman:

    Ty jsi ale frajer, že umíš riskovat. Řekni nám všem, kolika lidem už jsi pomohl k úspěchu? Už se ti někomu podařilo pomoct, že jsi ho naučil obchodovat na burze?
    Sorry, ale nevěřim ti, že bys na burze obchodovat vůbec uměl. Ty bys to spíš chtěl umět, ale pořád facháš někde v práci za 14.000 a vynahrazuješ si to tady na tomhle blogu.
    Co kdybys nám všem tady prozradil tvou investiční strategii, když tak nádherně vyděláváš.?
    To co tu vychází z tvých textů jsou docela směšný bláboly, takže ti těžko někdo uvěří, že bys byl v něčem úspěšný :mrgreen:

    Možná v divadle ti to někdo z diváků uvěří. Možná o tobě pan Svěrák napíše zas nějakou divadelní hru.

    Jen tak mimochodem, když někdo INVESTUJE cizích 60 milionů, tak asi těžko potřebuje štěstí. Ty to máš totiž pomotaný. Pro investice potřebuješ vědomosti a ne štěstí. Štěstí potřebuješ pokud jsi gambler, což bych ti tak jediný byl schopen věřit, že jsi 😛

  28. Už jste slyšeli tu zprávu, kolik diskových kapacit zabírá internet?

    Když se to vezme kolem a kolem, tak je to několik bilionů terabajtů.
    Pokud z toho ale odečtem všechny stále se opakující stejné bláboly od admina CzBlogu, tak se internet vejde na 3 DVDčka 😆

  29. Amway je hroznej podnik! Magořeji tam lidi a tahaji z nich prachy. Na semináři vás tak nablnou, že kupujete a kupujete. Ale vše jde na úkor rodiny. Nevěřte jim, jsou to hrozný ukecávači a vydřiduši!

  30. komentuje lubo pářa
    Ty jsi ale frajer, že umíš riskovat. Řekni nám všem, kolika lidem už jsi pomohl k úspěchu? Už se ti někomu podařilo pomoct, že jsi ho naučil obchodovat na burze?

    Ty si taky Lábus Pářo,dám ti ještě jednu možnost a v klidu a pomalu si přečti můj předchozí text.Dám ti 1 korunu jestli sem tam něco takovýho napsal 😉

  31. Lubo Pářa
    Narcis hmmm,důvod?Seš ale drson.
    Chci tě příště jen poprosit.Dřív než budeš odpovídat na můj příspěvek,tak si ho pomalu přečti,jelikož rychlé čtení ti dělá očividný problémy.Toho chci po tobě tolik?

  32. “ jsou lidé, jako třeba ty, kteří četli vzdělávací knihu naposledy v osmé třídě a potom jsou ti, kteří přečtou dvě-tři každý měsíc po celý svůj život.
    Je tedy zcela pochopitelné, že úroveň vědění mezi tebou a jimi je NEKONEČNÁ“

    Vzdělávací literaturou myslíš ty barevné populistické knížečky nad kterými naivní mladíci a hloupí amwayáci sní o milionech??

    :mrgreen:

  33. Pářa:

    „Řekni nám všem, kolika lidem už jsi pomohl k úspěchu? Už se ti někomu podařilo pomoct, že jsi ho naučil obchodovat na burze?“

    Bohužel tě musím informovat, že zapojení člověka do amwaye pro nej v 99% znamená ztrátu, tudíž se nejedná o pomoc.
    Pokud ano, tak jsou největší filantropové romští kapsáři… :mrgreen: 🙄

  34. „Když se to vezme kolem a kolem, tak je to několik bilionů terabajtů.
    Pokud z toho ale odečtem všechny stále se opakující stejné bláboly od admina CzBlogu, tak se internet vejde na 3 DVDčka“

    Konečně aspon nějaký příspěvek, který mě upřímně rozesmál. :mrgreen: :mrgreen:

  35. Komentuje hraesvelgr, 2.6.2011 @ 12.47
    Vzdělávací literaturou myslíš ty barevné populistické knížečky nad kterými naivní mladíci a hloupí amwayáci sní o milionech??

    Ne, žádnou takovou literaturu neznám. Ve vzdělávací organizaci N21 a ani běžně v knihovnách, kde si knihy nakupuji, žádné takové knihy nevídám a nekupuji si je. V Amway neznám žádného člověka, který by byl majitelem takové nějaké knihy, kterou popisuješ. Jinak dle tohoto tvého příspěvku lze celkem snadno a reálně usoudit, že opět kecáš o něčem, o čem víš kuloví a k tomu nemáš vůbec ponětí, co to vzdělávací literatura je 🙂

    Nespletl sis to se svým oblíbeným Á-BÍ-ČKEM?

  36. Komentuje hraesvelgr, 2.6.2011 @ 12.52
    Bohužel tě musím informovat, že zapojení člověka do amwaye pro nej v 99% znamená ztrátu, tudíž se nejedná o pomoc.

    Hehe 🙂 A to ti nakukal kdo? Jak jsi na tohle přišel? Sám, náhlým zablesknutím v mysli, nebo jsi to někde vyčetl? Můžu znát zdroj? 🙂 Já vím, nemůžu. 🙂

    Proč tě tak baví žvanit o věcech, o kterých nic nevíš? 🙂 Začíná mě to opravdu zajímat.

  37. acz:
    A co je podle tebe vzdělávací literatura??

    Nevím jak ty, ale já za vzdělávací (naučnou) literaturu rozhodně nepovažuji knihy od Kiyosakiho a jemu podobných autorů (podotýkám, že např. zmíněný Kiyosaki píše podnětné a lehce čtivé knihy), nad kterými se amwayáci tak rozplívají… 👿

  38. „A to ti nakukal kdo? Jak jsi na tohle přišel? Sám, náhlým zablesknutím v mysli, nebo jsi to někde vyčetl? Můžu znát zdroj?“

    Sám jsem ti několikrát počítal (z tebou uvedených statistik) kolik průměrně amwayák vydělává a jak mizerně je tento byznys výhodný.
    Takže kecat tu o pomoci je směšné. 👿

  39. Komentuje Lubo Pářa
    A když už jsi to natřel nám všem Amwayákům, můžeš nám prosímtě sdělit, jak a čímpak jsi toho dosáhnul

    Zač mě trestáš Pářo,kdypak sem to měl amwejákům natřít.To sem měl zase někde napsat vid?A kde?
    To kouříš petrklíče když čteš,nebo seš retard?

  40. Prastaré přísloví:
    Tonoucí se stébla chytá 💡
    A amwayáci se už bohužel v diskuzích nemají čeho chytat tak si ty stébla hold musejí vymýšlet 😐

  41. JaraCimrman:

    Promiň, to ty jsi vyzval Awmayáky, aby to natřeli lidem, kteří umějí riskovat jako ty a pak už jen málokdo. No jo, úplnej narcista.

    Ah jo, někdy je to dlouhé vedení třeba radikálně zkrátit. Nechtěl by ses vrátit zpět na základku?

    A copak jsi dokázal, že by to zrovna tobě měl někdo natřít?

  42. hraesvelgr:

    „Bohužel tě musím informovat, že zapojení člověka do amwaye pro nej v 99% znamená ztrátu, tudíž se nejedná o pomoc.
    Pokud ano, tak jsou největší filantropové romští kapsáři…“

    Bohužel tě musím informovat, že ty, zdejší pan Cimrman a ještě pár dalších chytrolínů patříte do malého procenta těch, kteří stále jen někoho kritizují a přitom pokazí všechno, na co sáhnou. Takže do nějakého podnikání by vás stejně oslovil maximálně ten, kdo vás nezná.

    A nyní taková malá anketka:
    Jaké to vlastně je mít celý den zkaženou náladu a neustále na někoho nadávat? Baví vás to?

  43. Pavel:

    „Prastaré přísloví:
    Tonoucí se stébla chytá“

    Aha, no jo. Málem jsem si to na adminovi nevšiml, že neargumentuje ničím jiným, než těmi stále neotřelými opakujícími se úryvky z textů.

    Díky Pavle, jsi fakt kolík 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *