WhoisThisDomain download

Chcete zjistit majitele webové stránky a další informace o doméně? Nevíte, jak a kde to zjistit? Stáhněte si zde program WhoisThisDomain a zjistěte si tyto informace během několika málo vteřin!

WhoisThisDomain je nástroj, kterým jednoduše zjistíte veškeré registrační údaje o vlastníkovi požadované domény (jméno, adresa, e.mail…), registrátora domény atd. . Program vám zobrazí informace (z databáze whois) o národních doménách (.CZ, .SK), generických doménách (.COM, .NET, .ORG, .BIZ, .INFO, .NAME), evropských doménách (.EU, .AT, .BE, .LV, .ME, .PL, .CO.UK …), světových doménách (.CC, .CX, .IN, .RU, .TK, .WS …). Výsledky vyhledávání si můžete pro pozdější účely uložit do HTML souboru (jako přehlednou tabulku), nebo do TXT souborů, anebo do XML. Program vyžaduje připojení k internetu, případně odsouhlasení firewallem.

WhoisThisDomain je miniaturní prográmek (má pouze pár desítek kB), který je zcela zdarma (freeware), nevyžaduje instalaci do  počítače. Není sice v češtině, ale jeho ovládání je tak jednoduché, že ho zvládne i naprostý laik – po spušení, do okna napiště názvy www stránek (např. „google.com“) a klikněte na OK. WhoisThisDomain bez problémů běží na operačních systémech Windows 98, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7.

Stahujte zde: http://uloz.to/5268574/whoisthisdomain.zip

WhoisThisDomain

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *