Video Amway Global / Quixtar podvod

Celoroční natáčení skrytou kamerou ukázalo své… Video Amway Global / Quixtar podvod ukazuje pravou realitu tajemného amway byznysu…

Firmě Amway (USA) se nelíbilo to, že Diamanti (motivační organizace) pořádají motivační semináře a meetingy s významným ziskem (jedna vstupenka na víkendový seminář stojí 2.000,- i více). To firma Amway považovala za porušení podmínek. Také šlo o prodej motivačních pomůcek Vlastníkům podnikání Amway (Amwayákům) též s významným ziskem. Jenže ze strany Diamantů (konkrétně sálodlouhé linie Dextera Yagera) došlo k výrůžkám – pokud jim firma Amway zakáže motivační semináře, prodej motivačních pomůcek, tak odejdou ze systému… Ze strany Diamantů došlo k obvinění, že firma Amway se jim vměšuje do podnikání (Amwayáci jsou přeci samostatní podnikatelé, kteří podnikají na základě živnostenského listu, nebo jako právnické osoby – s.r.o., a.s.,…). Firma Amway se zalekla a žalobu stáhla, měla obavy z poklesu obratu prodeje zboží. Stáhnutím této žaloby firma Amway udělala osudovou chybu – dnes porušují podmínky takřka všechny linie přímých distributorů. O této problematice pojednávají uvedená videa.

Například Dexter Yager, Rick Setzer mají z Amway podstatně menší zisk, než z prodeje motivačních pomůcek a seminářů.

Video Amway Global / Quixtar podvod – 1. část

Nahlásit nefunkční video

Video Amway Global / Quixtar podvod – 2. část

Nahlásit nefunkční video

Související články:

Další články o Amway na CzBlogu

Další články o Amwey na Amwey-Business.cz

196 komentářů u “Video Amway Global / Quixtar podvod

  1. Já to vezmu jinak:

    Ty máš jistě skvělé příjmy, nebo alespoň nadprůměrné. Máš je ve formě pasivních příjmů, takže už na nich nemusíš tolik pracovat, aby ti tekly i v případě ,že pracovat nemůžeš. Určitě jich máš víc, protože nejsi hloupý, aby ses soustředil na jediný příjem. To by bylo velmi nezodpovědné a to ty nejsi.

    Takže co kdybys pro obyčejné lidi zpracoval podrobnější návod, jak to mají udělat, aby na tom mohli být tak dobře, jako ty, nebo lidé z tvé branže? Moc bys tím mnoha lidem pomohl a konečně bys udělal něco užitečného i pro jiné.

    Vysvětli nám, jak správně pracovat s penězi, jak je rozmnožovat, jak investovat, jak chytře peníze ukládat, jak si vytvořit dostatečný důchod na dobu, kdy už fyzicky pracovat nebudeme moci.

    Také by ses mohl zmínit o tom, co nás v oblasti peněz a příjmů čeká. Jaký je výhled ohledně peněz, měny, ekonomiky, ČR i světa. Na co je dobré se připravit a co je chybné rozhodnutí a proč.

    Povídej, všichni jsme dychtivi tvých skvělých zkušenosí.

  2. acz:
    „Takže co kdybys pro obyčejné lidi zpracoval podrobnější návod, jak to mají udělat, aby na tom mohli být tak dobře, jako ty, nebo lidé z tvé branže? Moc bys tím mnoha lidem pomohl a konečně bys udělal něco užitečného i pro jiné.
    Vysvětli nám, jak správně pracovat s penězi, jak je rozmnožovat, jak investovat, jak chytře peníze ukládat, jak si vytvořit dostatečný důchod na dobu, kdy už fyzicky pracovat nebudeme moci.“

    Amwayácká propaganda je založena na tom, že uplně každý může zbohatnou a mít se dobře.
    To zní sice hezky a lidi tomu rádi věří, ale v praxi to je nesmysl.
    Pro drtivou většinu lidí je maximum finančního vzdělávání pochopení toho, že vzít si půjčku ve výši xx s úroky yy je nevýhodné nebo že společnost XY je zjevně podvodná.
    Zkrátka romského metaře můžeš vzdělávat jak chceš, možná ti i skočí na tvé sliby zbohatnutí a bude na tebe vydělávat v amwayi, ale zkušeného investora z něj nikdy neuděláš.

    „Kdyby to bylo na mě, tak zruším úřady práce, podporu v nezaměstnanosti i sociální příspěvky pro zdravé a práceschopné lidi. Úplně a definitivně. Co existuje legální MLM není žádný důvod, aby bylo lidem za nicnedělání vypláceno cokoliv.“

    Doufám, že je to jen vtip.
    Línou (převážně cikánskou) verběž by také hned hnal do práce, ale udělat z nich distributory mlm? Asi zapomínáš na fakt, že většina amwayáků nevydělá víc než litr měsíčně… :mrgreen:

  3. To je fakt síla, ty videa. No jo, je to sekta a ještě podvodníci 🙄 Jakmile mi někdo řekne Amway, tak utíkám 😀

  4. Bestmenovi a adminovi:

    Jste vážně chudáci. Tak jednou tvrdíte, že Amway je podvod, pak přiznáte, že víte, že Amway neni podvod no a pak zase přidáváte takovouto starou reportáž, která nejen že je už reportéry zaměřena proti Amway, ale také ukazuje dění v organizaci, která nemá nic společného s děním v ČR.
    Takže se vám určitě zas podařilo zblbnout další lidi, aby si mysleli, že takto pracují Amwayáci na celém světě a tedy i v ČR.

    Víc než těch lidí, kteří se nechají zblbnout vaším konáním je mi líto právě vás kritiků podnikání, o kterém stále nic nevíte, jen samé dedukce.
    Je vidět, že jste s Amway nikdy nepracovali.
    🙄 🙄 🙄

  5. Opravdu žasnu nad „informovaností“ některých lidí. To já si radši nechám „vymýt mozek“, a budu vyrovnaná, sebevědomá a finančně nezávislá, než sedět každý večer v hospodě nad pivem a nadávat na práci a politiku 🙂 Amway je způsob, jak dosáhnout svobody hmotné i osobností.

  6. A já zase žasnu nad tím, že amwayáci maji pracovat a používat amwey výrobky na 100%. Viz. guru amwayák:

    „Je strašně důležitý pracovat na 100% a používat na 100% vlastní výrobky! Kdo nepoužívá na 100% vlastní výrobky, tak nedělá tento byznys – jenom dělá, jako že dělá. A náš byznys je bohužel tak spravedlivej, že se to na nás, vás objeví. Já jsem měl problém vysvětlit svojí mámě, že když nepoužívá náš prášek na praní, kterej má hodnotu 11,75 bodu, že mě tím připravuje o velký peníze. Pracuje v gastronomii a její šéf jí dává prací prášek zadarmo.“

    „Nebo vám řekne: Já používám skoro všechny výrobky. Já řeknu 100%! On říká: Já nemůžu používat mýdlo, já jsem na mýdlo alergickej. To nevadí! Tak si udělej ve zdi díru, dej si tam trezor, od kterýho budeš mít klíče jenom ty a tam si dej mejdlo, na který nejsi alergickej. Ale na umyvadle bude naše mejdlo!!!

    A vy jste vyrovnaná, sebevědomá a finančně nezávislá? Jaký máte obrat v podnikání díky amwayi?

  7. A proč by neměli na 100% využívat zboží ze „svého!“ obchodu? Mně vážně dojímá, jak v tomto systému „neamwayáci“ vidí letadlo a bůhvíco ještě. Za celé tři roky mě nikdy nikdo nenutil, abych si koupila tohle nebo tamto nebo utratila tolik a tolik peněz za výrobky Amway. Něco mi vyhovuje velmi, něco méně, ale proč bych měla namísto čtvrté světové kosmetiky kupovat radši Max Factor, který mi za používání jeho výrobků a jejich propagaci nezaplatí ani ň? Nadto nákupem v obchodním řetězci platím ještě všem, co se podíleli na distribuci, nakladnění, dopravě a taky marži supermarketu. Je Amway pyramida? Jasně že je! Ale židle v práci, kde sedíte, snad není? Hmm :)) Stejně tak je pyramida Avon, Oriflame nebo drogérie Teta. Ale lidem strašně drásá nervy, že by museli „lákat“ přátele, aby na ně vydělávali. Přitom kolik tak asi vydělá jeden člověk tomu, kdo ho zaregistroval? Asi tolik, co vydělá Franta Tondovi, když si k němu přijde koupit kladívko do železářství. Mělo by přijít Tondovi špatné, že přišel jeho kamarád utratit peníze do jeho obchodu? „Franto, běž radši ke konkurenci – tam to mají sice drazší, ale já tě nechci obírat!“? :)))
    Obrat je soukromá věc. Nevěřím tady těm, kdo vykřikují, kolik jim to měsíčně hodí. Ano, takových příjmů se dá dosáhnout, ale pochybuju, že mají lidé s takovými příjmy čas a celkově potřebu někomu něco dokazovat na internetových diskuzích. Amway není jenom o penězích. Díky školicímu systému jsem se odhodlala k věcem, na které bych si před pár lety neodvážila ani pomyslet. Jsem pozitivní, vypořádám se se stresem, motivuju svoje podřízené a vím, že až vláda nezvládne vyplácet důchody, budu v klidu a ještě budu mít prostředky, abych pomohla dalším.

  8. Leea:

    Pracovat na 100% a používat na 100% výrobky… To ale netvrdím já, ale pan Hassmann! Chcete snad říct, že pan Hassmann je lhář? Nebo chcete říct, že pan Hassmann je nevýznamná osobnost v amwayi???

    Ano, obrat podnikání je každého věc. Ale jak jinak chcete dokázat, že amway je nejlepší podnikatelská přiležitost na světě, jak přednáší pan Hassmann?

    Podnikáte vůbec?

    Jsou podle Vás amway výrobky ty nejlevnější a nejdokonalejší na světě?

  9. Kolik registrovaných amwayáků po 2 letech končí v zaměstnání a podniká v amwayi na základě živnostenského listu nebo jako právnická osoba? Mizivé procento…

    LOC a další výrobky jsem vyzkoušel, ale nic vyjímečného jsem na nich nespatřil. A že LOC by měl být něco extra. Pan Hassmann, seminář Havířov:

    „Vždycky mít u sebe LOC!!! Když máte auto, noste sebou celou lahev. Když nemáte auto, tak můžete sebou nosit malinkej vzorek v kufříku, ale LOC noste všude! Nikdy nevíte, koho můžete pomazat LOC, kde můžete koho zachránit. Někdo se pomaže rtěnkou, na někoho kápne omastek… každý problém jste schopni s LOC vyřešit, a zároveň ho zasponzorujete. LOC je kouzelnej výrobek.“

    Přeji krásný den 😉

  10. Romana i Gitu Hassmanovi znám – patřím do jejich linie. Já nejsem proti – jasně, používat na 100%, proč by ne? Copak to nedává smysl? Koupím si svoje podnikání v internetovém obchodě, a pak budu používat konkurenční výrobky? Nejsem sám proti sobě, když lidem nabízím Amway, a oni pak u mě v koupelně najdou Persil? Jaký dojem by udělal na Vás prodejce, který Vás přesvědčuje, že je nejlepší Nokia, a vzápětí vytáhl z kapsy Samsung? Spíš reaguju na ty chytráky, co se ohání letadly a sektou. Výrobky mi vyhovují, i kdyby nebyly ty nejlepší na světě, protože nevím o jiných, které by mi zároveň s jejich nakupováním poskytovaly takové výhody. Navíc se sortiment stále rozšiřuje, každý rok se objevují nové a nové partnerské obchody, a to i z České republiky. Dnes už můžeme „prohnat“ naším bodovým účtem i položky jako toaletní papír, elektřinu nebo trvanlivé pečivo z tuzemských internetových obchodů. Praha a Brno už si objednává i donášku jídla. Od ledna tankujeme za body. A prestižním firmám, které se připojují, vůbec nevadí, že bude jejich jméno figurovat pod hlavičkou „sekty“ Amway. Člověk dneska může chytře nakupovat i nad rámec výrobků Amway, takže už má na výběr mnohem víc, než jen využívat všechny výrobky z řady Amway. Dneska už prožene svým vlastním podnikatelským účtem téměř všechno, co v daném měsíci stejně nakoupit musí.
    Dobrá. Moje úroveň v podnikání se pohybuje kolem 15% tabulky odměn. Ještě to není částka nijak horentní, ale při dnešních platech už by mnozí uvažovali o odchodu ze zaměstnání a začali se věnovat podnikání na plný úvazek.

  11. To, že mizivé procento v Amway uspěje, je ale statistika jako každá jiná. Kolik lidí každý rok neuspěje na vysoké? Je to chyba školy? Kolik lidí vzdá kurzy angličtiny? Je to chyba jazyka?
    Lidi dneska všechno chtějí, ale nejsou schopni udělat pro to něco navíc. Nejsou to peníze zadarmo a lidi, co je vydělají, si jich potom umějí vážit. V Amway je navíc hodně častý jev, že lidí nevydělávají třeba tři roky, protože se prostě jenom rozhlížejí. A pak jim to dojde a začnou makat.
    S výrobky je ta chyba, že málokdo je zvyklý používat koncentráty nebo chtějí v případě výživových doplňků zázrak za jediný den. Potom se šíří fámy, že to a tamto nefunguje.

  12. Leea:

    Bavíme se o podnikání, ne o školách. Drtivá většina lidí, kteří podnikají např. ve stavebnictví, programují… tak vydělává určitý peníz. To v amweyi neplatí – drtivá většina zúčastněných v amwayi vydělává prd. Někteří dokonce ještě prodělávaji – vstupenky na semináře… A proto to nepovažuji za nejlepší podnikatelskou příležitost na světě. Je to nesmysl, že je to nejlepší podnikatelská příležitost na světě!

    Používat na 100% výrobky? Proč kupovat něco, co je předražený… Nebo snad chcete říct, že všechny amway výrobky jsou ty nejlacinější? Hlavně neargumentujte koncentrátama, jak asi naředíte žvýkací vitamin C, opalovací mléko, krájecí nůž… Nebo jsou podle Váš všechny amway výrobky bezkonkurenčně nejlevnější a nejkvalitnější?

    Jste na 15 procentech? To není vůbec špatný! To jste musela naverbovat už dost lidí, že? Také lidi z dopravních prostředků, lidi ze zastupitelstva, vašeho starostu, pošťačku, pokladní v supermarktu…? Jak je doporučováno.

    Tenhle druh podnikání teoreticky fungovat může, ale lidé mají k tomuto podnikání špatný vztah, i špatné zkušenosti. Proto se těžko hledají nové lidi do systému. To určitě víte sama nejlépe. A pokud neseženu dostatek lidí, tak slušný peníz prostě nevydělám… Též z tohoto důvodu, tento „byznys“, není nejlepší podnikatelská příležitost na světě! Jak tvrdí pan Hassmann.

    Amway není letadlo, je to legální podnikatelská příležitost. Ale hodně to kazí někteří Amwayáci. Vše je o lidech, ale bohužel jde o výsledek. A výsledek je ten, když někomu řeknete „amway“, tak to lidi považují za něco nelegálního, nedobrého…

    Děkuji za vaše příspěvky 😉

  13. Leea:
    Já nevím, co furt máte s tím obchodním řetězcem.
    Víte kolik zaměstnávají tyto firmy lidí? Já nevím, ale kdyby tyto řetězce neměli obrat, nezaměstnávali by lidi. A když nebudou lidi zaměstnáni, nebudou mít peníze. A když nebudou mít peníze, tak se bude vytrácet kupní síla. Chápete?
    Takže by se dalo říct, že Amway parazituje běžný systém.. Jenže kdyby ten selhal tak nebudou mít lidi peníze a tím pádem je nebudete mít ani vy.. Tak si to pak budou muset amwayáci asi prodávat mezi sebou 😐
    Chápete tedy, že koupí třeba výrobku od Max Factor vlastně podpoříte i toho nejspodnějšího zaměstnance až třeba v tom Tescu?
    Takže se zamyslete, kolik takový Max Factor, Henkel ap. zaměstná lidí? Právě ty, co se podílejí na distribuci, naskladnění, dopravě atd. No není to krásné?
    Když se na to tak podívám, tak není spíš amway firma odporující sobeckost, hrabivost a snobství tedy vlastné ty nejhorší lidské vlastnosti 🙄

  14. A já zase žasnu nad tím, že amwayáci maji pracovat a používat amwey výrobky na 100%. Viz. guru amwayák:

    A já zase žasnu nad imbecilitou týpka, kterýmu jsem už asi 30x vysvětoval, že tomu rozumí jako koza petrželi, ale on pořád nic, mozkové buňky zcela bez reakce 🙂 Asi nefunguje na psaný text 🙂

    Ano, obrat podnikání je každého věc. Ale jak jinak chcete dokázat, že amway je nejlepší podnikatelská přiležitost na světě, jak přednáší pan Hassmann?
    A proč bychom to měli někomu dokazovat? Nevysvětloval jsem ti náhodou i tohle taktéž alespoň 30x? Hm?

    Víte kolik zaměstnávají tyto firmy lidí? Já nevím, ale kdyby tyto řetězce neměli obrat, nezaměstnávali by lidi.
    To zní skoro jako že v době „před supermárkety“ byli všichni, co se zabývají, či zabývali nějakým prodejem, nezaměstnaní 🙂 nebo to zní skoro jako podpora supermárketového prodeje, který přitom díky své moci defakto likviduje, co může. 🙂

    Dokonce tvé demagogické popisování dobroty vytváří iluzi, že bychom tedy měli do toho dlouhého a přitom zcela zbytečného řetězce mezi výrobcem a zákazníkem vkládat ještě další články, aby bylo ještě víc zaměstnaných lidí 🙂

    Vy dva byste byli ekonomové a hospodáři jako z partesu 🙂

    Proč se vy dva troubové pořád snažíte žvanit o něčem, o čem víte VELKÝ KULOVÝ, to tedy vážně nechápu 🙂 To opravdu víte jenom vy dva.

  15. acz:

    Pan Hassmann snad lže a plácá nesmysly? Když tvrdí toto:

    „Je strašně důležitý pracovat na 100% a používat na 100% vlastní výrobky! Kdo nepoužívá na 100% vlastní výrobky, tak nedělá tento byznys – jenom dělá, jako že dělá. A náš byznys je bohužel tak spravedlivej, že se to na nás, vás objeví. Já jsem měl problém vysvětlit svojí mámě, že když nepoužívá náš prášek na praní, kterej má hodnotu 11,75 bodu, že mě tím připravuje o velký peníze. Pracuje v gastronomii a její šéf jí dává prací prášek zadarmo.“

    „Nebo vám řekne: Já používám skoro všechny výrobky. Já řeknu 100%! On říká: Já nemůžu používat mýdlo, já jsem na mýdlo alergickej. To nevadí! Tak si udělej ve zdi díru, dej si tam trezor, od kterýho budeš mít klíče jenom ty a tam si dej mejdlo, na který nejsi alergickej. Ale na umyvadle bude naše mejdlo!!!

    ————

    Ty snad do supermarketu nechodíš na kupovat?

  16. Proč nesrovnávat se školou? Bavíme se o lidské píli, ta se snad objevuje bez rozdílu všude.
    No jasně, stavební firma si třeba vydělá, pokud je konkurenceschopná. Ale jaké náklady musela vynaložit, aby si firmu zařídila a rozjela? A co když to pak nepůjde a lidi se zadluží? V tomhle je pro mě Amway nejlepší podnikatelská příležitost na světě. Bez rizika. A ani není pravda, že se platí „vstupní!“ poplatek nějakých 5 tisíc. Licence stojí kolem dvanácti set, zbytek nevyhodíte do vzduchu, ale dostanete průřez výrobky dle vlastního výběru. To je docela fér, vzhledem k tomu, že v tom chce člověk podnikat. Navíc má půl roku na rozmyšlenou, kdy může licenci i zboží vrátit a jít od válu.
    Semináře bych vůbec neřešila. Už roky platí férová nabídka: Nejsi-li spokojený, napiš nám a my ti vrátíme peníze. Amway v takovém případě dokonce hradí i poštovní výlohy. Lidi utrácejí za spoustu věcí, od bowlingu, přes divadla až třeba po fitka, tak proč by měl někdo brečet, že strávil půl dne ve společnosti pozitivních lidí, kteří ho možná namotivovali na celý další měsíc trávený v práci, která ho nebaví? Nechci ani vědět, kolik by zaplatili, kdyby si objednali takové školení u nějaké agentury.
    Já bych se ani nebála, že selže systém supermarketů. Je dost lidí, kteří budou rádi zaměstnanci a neudělají navíc ani ň. Dojímá mě, jak tady lidi vykřikují, že Amway parazituje. A ono v jejich dodavatelských sítích nepracují lidi, kteří potřebují dostat zaplaceno? A vy nekoukáte na nejnižší cenu, když nakupujete? Nenapadlo vás, že když nejmenovaný řetězec bojkotuje zvýšení DPH, neubere nic státu, ale sedře na kůži výrobce daných produktů? Amway možná není nejlevnější, ale co se vlastně podílí na ceně výrobku? Ve všech výrobcích, bez ohledu na značku, je započítaná reklama. U Amwaye to není jinak. Rozdíl je ale v tom, že nosičem reklamy jsou tady obchodní zástupci – my – a tudíž se nám peníze vrací díky propagaci výrobku. Navíc čím víc nakupujete, tím výraznější slevy máte na dalších nákupech. Tady je dost značný rozdíl mezi cenou maloobchodní (s tou se většinou setkávají lidi zvenčí) a cenou pro držitele licence.
    Co se týče výživových doplňků, tady bych doporučila si přečíst nějaké prospekty firmy Nutrilite. Nebo se zeptejte lidí, kteří se výživou a lidskou fyziologií zabývají. Je totiž velký rozdíl cpát do sebe zázračné pilulky z televize „všechno v jednom“, které prostě z hlediska chemických reakcí nemůžou fungovat, tak jak se tvrdí, pokud se sejdou v jedné pilulce. Nutrilite nemá svoje patenty jen tak pro nic za nic. Záleží na každém, nakolik si cení svého zdraví.
    Ano, naverbovala jsem dost lidí, ale nikdo zatím nebrečel, protože všichni potřebovali poslat lano do té stále se opakující situace „z ruky do úst“, co se v ní někteří už desítky let brodí.

  17. Pan Hassmann snad lže a plácá nesmysly, když tvrdí toto …

    To je další z tvých megaprojevů blbosti? 🙂 Nepsal jsem ti už náhodou asi tisíckrát, že jsi nikdy nepochopil to, co on říká? Neřešili jsme spolu náhodou už milionkrát, že subjektivní názor, založený na vlastní zkušenosti a praxi, je opodstatněný a není to žádné TVRZENÍ FAKTU, PLATNÉHO PRO KOHOKOLIV NA SVĚTĚ? A to i s konkrétními příklady aby to pochopilo i dít školou povinné? Pochopil jsi to, mysliteli? 🙂

    🙂 Prostě ty budeš pořád blnout, pořád blbnout a pořád blbnout 🙂

  18. acz:

    Já se ptal: Pan Hassmann snad lže a plácá nesmysly? A očekával jsem odpověď ANO/NE. A neptal se tebe! Víš? Zase NEVÍŠ VŮBEC NIC…

    Je snad pan Hassmann v tomto tajemným byznysu nevýznamná osobnost? Pan Hassmann přednáší své subjektivní názory, založené na vlastní zkušenosti a praxi, jak tvrdíš. Takže to vůbec nemusí být fakta, pravda… Stejně tak pan Čížek přednáší pouze své subjektivní názory, založené na vlastní zkušenosti a praxi, že?

    ———-

    Leea:

    Můžete srovnávat se školou, párkem v rohliku… na to máte samozřejmě právo. Z mého pohledu je to ale nesmysl. Amway je podnikání bez rizika – nízké vstupní náklady apod. Jenže jde o to, že min. registrovaných podniká. A proto to není z mého pohledu nejlepší podnikatelská příležitost na světě. Z vašeho pohledu to nejlepší podnikatelská příležitost na světě je. Ten názor je váš, máte na něj právo.

    Přeji Vám úspěšné podnikání 😉

  19. Admin napsal:

    Já se ptal: Pan Hassmann snad lže a plácá nesmysly? A očekával jsem odpověď ANO/NE. A neptal se tebe! Víš? Zase NEVÍŠ VŮBEC NIC…

    Je snad pan Hassmann v tomto tajemným byznysu nevýznamná osobnost? Pan Hassmann přednáší své subjektivní názory, založené na vlastní zkušenosti a praxi, jak tvrdíš. Takže to vůbec nemusí být fakta, pravda… Stejně tak pan Čížek přednáší pouze své subjektivní názory, založené na vlastní zkušenosti a praxi, že?

    ACZ (Ivan Vávra) odpověděl:

    Pan Admin, Luboš Černý, přednáší své subjektivní názory, prý založené na vlastní zkušenosti a praxi, jak tvrdí. Takže to vůbec nemusí být fakta, pravda.

    Jen jeho vlastní slova, nic víc. 🙂

    ————

    Pan Ivan Vávra (ACZ) neví, co znamená věta, která končí otazníkem. Názor si udělejte každý sám/a…

  20. Podle mojich zkušeností Amway sekta skutečně je. Byl jsem na dvou seminářích a stačilo mi to. Dav skadoval nějaká hesla… prostě hrůza! Také jsem byl zděšen z toho, jak všichni používají stejná slova a fráze (pravděpodobně naučené ze seminářů). Tohle prostě nemusim.

  21. Díky, že jsem našel tuhle stránku! Ta mě přesvědčila, že Amway je zlo. Ty videa ve článku, to je velká síla 😯

  22. Amway už nikdy ❗ Byl jsem v tom asi rok a pořád se něco muselo – kupovat zboží min. za 5 000,- měsíčně, semináře, přivést do systému nalespoň jednoho člověka za měsíčně. Odměnou prý bude výdělek min. 50 000,- měsíčně 🙂 Důrazně varuju všechny – od toho ruce pryč!!!

  23. Taky jsem dělala nějakou dobu Amway (tu šílenost). Akorát jsem si oddělala lidi z mého okolí (přátelé a kamarády), který jsem do toho verbovala. Pokud chcete příjít o lidi ze své okolí, tak jděte do Amway hned.

  24. Díky Amway mám ze života doslova peklo 👿 Manželka tomu podlehla tak, že všechno podřizuje Amway: veškerý volný čas tráví po seminářích nebo přemlouvá lidi, kupuje jenom ty jejich předražený zboží (voňavky, hrnce,…)… Cpe do toho hrozný peníze (půjčuje si). Už toho mám dost a vypadá to na rozvod!

  25. Poslouchám už druhou nahrávku od toho Hassmanna a musím prohlásit, že ten člověk je velký manipulátor. Do Amway rozhodně nejdu!

  26. Amway jsem dělal pár měsíců a mohu říct, že mě to dost vycuclo z peněz. Nejhorší je ten tlak na kupování zboží za 5000 měsíčně. Proto jsem toho taky nechal.

  27. Amway je podvod všech podvodů! Amwayáci lidem mažou med kolem úst. Zaměřují se především na studenty, kteří nemají žádné zkušenosti. Znám pár studentů, kteří z Amway neskutečně blázní a zadlužují se. Od toho ruce pryč!

  28. Od Amway jsem včera vyzkoušela prací prášek. Byl drahý, až to hezký nebylo. Nestojí za nic! Fleky od dětí vůbec nevypral.

  29. Známej mě uvrtal do Amway a teďka koukám jako péro z gauče. Bylo mi řečeno, že musím kupovat to jejich zboží za 5000,- měsíčně 😯 Kde bych asi na to vzal?! Jsou to magoři.

  30. Manželka rozházela všechny naše úspory (zboží, semináře…). Zajímaly jí jen ty semináře a amway, jinak šlo všechno stranou (rodina, přátelé, práce…). Když jsem koupil šampon v obchodě, tak začala být velmi agresivný (takto prý nezbohatneme). Časem se zbláznila úplně. Už jsem se s ní před půl rokem rozvedl (děti mám já), je stále stejně šílená (vím od přátel).

  31. Kamarádka před pár měsíci začala dělat Amway. Úplně jí to změnilo – směrem k horšímu. Má úplně vypláchnutý mozek z těch jejich přednášek. Každýho do toho verbuje, říká jak bude bohatá, na to jejich zboží nedá dopustit. Už mám fakt i ní strach. Připadá mi, že je v sektě!

  32. Muj jeden dobrý kamarád se do toho bohužel také namočil – i když se mu všichni snažíme pomoc, tak se z toho prostě nechce dostat je to blázen. Slepě věří, že pomocí AMWAY něco dosáhne, ale všichni víme, že to tak není doufám, že dlouholetého kamaráda nestratím úplně

  33. Komentáře samých budoucích důchodců 😀 Musím se smát….. Radši dál komentujte přihlouplá videa a do Amway se nemotejte, VY by jste úspěšní nebyli 😀

  34. JK
    Když si nějaký člověk který je na vážkách se vstupem do amway přečte tvůj komentář,tak si myslíš že vstoupí?

  35. JK:

    Jakou částku ti měsíčně společnost Amway posílá na tvůj podnikatelský účet? Samozřejmě nechci přesnou částku, stačí napsat: tisíce, desetitisíce, statisíce, miliony…

  36. Pořád stejné nesmysly 🙂

    Podíváme-li se na internetové příspěvky třeba i 10 let zpět, jsou to úplně stejné zhovadilosti.

    „Moje kamarádka/kamarád …. to a to či ono.“

    Jako kolovrátek.

    Koukám, že i jména přispěvovatelů nejsou jiná, často se opakují.

    Tak změňte kamarády proboha a nevytrubujte pořád na internetu, že kdosi něco dělá a že se mu nějak daří/nedaří.

    Oni sami vám to bezpochyby nedovolili a vám samotným by se taktéž nelíbilo, kdyby o vás vaši „kamarádi“ vytrubovali zhovadilosti na internetu.

    Pro mě by takový člověk asi už kamarádem nebyl.

  37. Asi by bylo dobré začít posílat finanční dary ještě i nějaké jiné vysoké škole. Ohánět se stále dokola stejným videem a vydávat to za univerzální pravdu… :mrgreen:

    Už je to ohrané. Zaplaťte si dalšího „nezávislého“ odborníka. 😉

  38. Ja se nicim neohanim, jen jsem vlozil odkaz na video, stejne jako agitatori proti Amway i MLM. At si to kazdy prebere po svem.

    Mas pro sva tvrzeni o podplacenych profesorech nejake dukazy?

    Nebo snad rovnou dukazy o tom, ze LZE?

  39. acz:

    http://www.osobniprodej.cz/vzdelavani-distributoru-firmy-amway-ceska-republika-na-vse-praha?sibling_page=5

    Tady to přiznává někdo z asociace přímého prodeje, možná přímo Dikošová osobně.

    Nemám důkazy o tom, že pán lže, ale z jeho řeči je evidentní, že úplně neví, o čem mluví. Mluví totiž o přímém prodeji, nicméně jak víme od Romana Hassmanna, „tenhle byznys je o nakupování“ a přímý prodej je jistě něco zcela jiného, než přímé nakupování.

    Víme oba, že mimo síť se Amway zboží prodá opravdu jen velmi málo.

  40. acz: A dokážeš nám tady popsat strukturu a odběry zboží, které zajistí pasivní příjem aspoň těch minimálních 9 tis Kč?

  41. acz: A dokážeš nám tady popsat strukturu a odběry zboží, které zajistí pasivní příjem aspoň těch minimálních 9 tis Kč?

    Především tvá otázka je pitomost, pane podnikateli, protože pouhým odběrem zboží se zisky ani příjmy negenerují, ty se generují jeho prodejem. Odběr bez následného prodeje všude na světě generuje tomu, kdo odebírá, pouze výdaje 🙂

    Musím se znovu zeptat, v čem že to podnikáš? Stále to nějak nevíme 🙂

    Odpovědi i na tyto otázky najdeš například na „amway-fakta“ (google) a to velmi podrobné.

    Další možnost jak získat informace a fakta:
    Do mobilního telefonu lze stáhnout Amway aplikaci „Simulátor příjmů“, kde si můžeš nasimulovat nekonečné množství možností a variant.

    Je to pořád o tom samém, je to o chtění.

    Ale ty jsi nikdy vlastně nechtěl nic jiného, než přitrouble prudit.

  42. Pepe:
    Mluví totiž o přímém prodeji, nicméně jak víme od Romana Hassmanna, „tenhle byznys je o nakupování“ a přímý prodej je jistě něco zcela jiného, než přímé nakupování.
    Víme oba, že mimo síť se Amway zboží prodá opravdu jen velmi málo.

    Pepe, každý byznys s produkty na světě, který funguje, je o nakupování a prodeji zároveň. Jedno bez druhého nejde, je to nezbytný řetězec produkce, z částí:

    VÝROBCE – DISTRIBUCE – ZÁKAZNÍK.

    Považuji za neskutečný projev tvého nekonečného EGA, kritizovat profesora ekonomie výrazy, že neví o čem mluví, když jediný, kdo to neví doopravdy, JSI TY 🙂 … když odděluješ spotřebu od MLM a přímého prodeje.

    Aby někdo nakoupil, musí logicky někdo jiný prodat a někdo další zase vyrobit.

    Doporučuji ti vézt diskuse o tématech, o kterých máš alespoň základní povědomí.

  43. acz
    Nechce mě amway taky sponzorovat,jé je jak já bych mluvil krásně a zamilovaně o dokonalosti byznysu.Ani nejsem drahej a to jméno Jára Cimrman je něco.

  44. Pro Járu:

    A proč se jí nezeptáš? Kde mají sídlo se dá snadno zjistit, i telefon tam mají, stačí jenom chtít. Ale neříkám zrovna tohle, vlastně pořád? 🙂

  45. acz: je zarážející, že propaguješ nejlepší byznys na světě a nedokážeš popsat, jak by vypadala struktura generující aspoň těch 9 tis.

    A samozřejmě, že pro pasivní příjem je podstatné, že odebíráte. To jestli prodáte je podstatné pro aktivní příjem.

    V čem podnikám není podstatné. Pokud o seriozní debatu na toto téma sem s tebou vzdal poté. Cos tu napsal dvě vájemně si odporující tvrzení. Jen jedno je pravda a druhé musí být lež. To říká logika, kterou vytrvale popíráš.

  46. je zarážející, že propaguješ nejlepší byznys na světě a nedokážeš popsat, jak by vypadala struktura generující aspoň těch 9 tis.

    🙂 To je asi tak stejně zarážející, jako to tvoje tajnůstkaření o tvém podnikání. Čili vůbec. Na rozdíl od tebe, já onu informaci netajím, naopak, poskytl jsem informace a odkazy, jak se k nim snadno dostat v komplexní podobě, k čemuž v diskusi zde není prostor.

    A samozřejmě, že pro pasivní příjem je podstatné, že odebíráte. To jestli prodáte je podstatné pro aktivní příjem.

    Opět chyba. Pro pasivní příjem je podstatné, abychom ve svém byznysu skutečně pracovali. Například mě osobě můj odběr žádný pasivní příjem negeneruje (nepočítám-li slevu množstevní). Můj prodej však generuje kromě mého aktivního příjmu také příjem pasivní obchodníkovi, který mě, jako odběratele a obchodníka získal, zaregistroval, vyškolil, zavedl do praxe. Všude na světě se tomu říká „provize“.

    Nesnaž se neustále dokola žvanit o tom, jak Amway funguje a především jak nefunguje, když ty sám o něm ale VŮBEC NIC NEVÍŠ.

    Já žádnou logiku nepopírám, to je tu černé na bílém. Seriozní debaty ty bohužel nejsi schopen, pln strachu či obav, které jsi prezentoval po té, co jsem tě vyzval k diskusi na odborném diskusním portálu o Amway.

    A to je další pravda o tobě 🙂

    Jen žvaníš, jen prudíš, jen plácáš, jen blábolíš o něčem, o čem víš velký kulový. Vzhledem k tomu, že popíráš známé, platné, ověřované a praktikované funkcionality obyčejného obchodování, podnikání, je tím nejzarážejícím tvrzením to tvé, že jsi „podnikatel“ 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *