Total Recall (2012)

Total Recall

Na Zemi je opravdu hodně málo místa, kde lze žít. Existují pouze dvě oblasti: SPOJENÁ FEDERACE BRITÁNIE a KOLONIE. Jediným transportním prostředkem je výtah, kterým cestují denně  pracovníci z Kolinie.
Douglas Quaid (Colin Farrell) je šťastně ženatý s manželkou Lori (Kate Beckinsale). Jenže často má zlé sny, kde se objevuje i jeho žena. Douglas touží najít místo zvané Rekall, kde člověku umožní zažít skvělé iluze. Douglas, na radu spolupracovníka, Recall najde. Požaduje být tajným agentem. Rekall bere pouze jako relax, jenže před procesem do místnosti vtrhne federální policie a  Douglas jako nepříčetný všechny zlikviduje. Jde za svoji manželkou, zde však zjišťuje, že Lori není jeho manželka, ale nastrčená tajná agentka, která ho chce zabít. Lori mu sděluje, že vůbec není Douglas Quaid.  Douglas prchá, odstarňuje si z ruky naváděcí zařízení, aby nemohl být vystopován. Kancléř Cohaagen (Bryan Cranston) dává Lori příkaz nezabíjet Douglase, jenže Lori dychtí po jeho smrti. Nyní začíná doslova boj na život a na smrt, a hledání kruté pravdy…  Ja to vlstně všechno je? Sedí  Douglas v Rekallu připoutaný v křesle, nebo jde o krutou realitu?

Film je remake filmu od režiséra Paula Verhoevena Total Recall z roku 1990 s Arnoldem Schwarzeneggerem, který zde určitě chybí.

Film režíroval Len Wiseman. Ve filmu hrají: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Bryan Cranston, Bill Nighy, Jessica Biel, Ethan Hawke, John Cho, Will Yun Lee, Currie Graham, Bokeem Woodbine, Steve Byers.

Total Recall

Total Recall

Total Recall

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *