Skvělý Tennessee hamburger na večerní grilování…
Suroviny:
- 0,7 kg hovězího mletého masa
- 6 plátků sýra
- 6 plátků slaniny
- 6 žemlí
Suroviny na omáčku:
- 3 lžíce Whisky
- 3 lžíce Worcesterské omáčky
- 1 lžička česnekové soli
Smíchejte všechny přísady na omáčku v misce. Do mletého masa ve velké míse přidejte tři lžíce omáčky s Whisky. Důkladně promíchejte a vytvořte šest placek a z prudka opečte. Dále hamburgery přesuňte na chladnější místo grilu. Potřete omáčkou a grilujte dokud se nepropečou. V posledních minutách položte na vrchní stranu sýr a slaninu. Do rozkrojené žemle, k hotovému hamburgeru, můžeme přidat nakrájenou zeleninu podle chuti (rajče, papriku, zelí, list hlávkového salátu ap.). Také můžeme přidat kečup či hořčici.
Hotovo, dobrou chuť 🙂