Spyware Terminator ke stažení zdarma

Spyware Terminator je bezpečnostní nástroj, který slouží k ochraně i odstranění spyware a dalších špionážních útoků z internetu. Spyware Terminator je také velice efektivní nástroj, který chrání počítač před adware, viry, trojskými koni i keyloggery. Program má automatickou ochranu před napadením neznámou hrozbou – HIPS (Host Intrusion Prevention System). Web Security Guard vás upozorňuje na rizikové a nebezpečné webové stránky. V programu lze mj. zapnout kontrolu cookies. Spyware Terminator má kvalitní rezidentní štít, který nepřetžitě chrání vás počítač. Tento rezidentní štít především má za úkol chránit systém před škodlivým softwarem, ochranu systémových služeb, ochranu přípon souborů, toolbarů, WinSock, BHO, Host, INI, Internet Exploreru atd. . Spyware Terminator má několik úrovní kontrol systému – rychlou kontrolu (program vám rychle prohledá systém, především běžící procesy, cookies…), kompletní kontrolu (kompletní – hloubková kontrola systému) a volitelnou kontrolou (uživatel si sám zvolí, co chce zkontrolovat). V programu si můžete nastavit plánované kontroly počítače – test počítače se vám spustí v zadaném čase.

Spyware Terminator není vůbec náročný na chod vašeho počítače, tudíž bezproblémů funguje i na starších – slabších počítačích. Spyware Terminator se vyznačuje rychlou a bezproblémovou instalací, která trvá pouze pár vteřin, samozdřejmostí jsou automatické aktualizace z internetu i podpora. Spyware Terminator je zcela zdarma a to pro domácí i komerční využití. Velkou výhodou programu je i to, že má kompletní českou lokalizaci, která vám usnandní práci s tímto programem. Běží na všech operačních systémech Windows včetně Windows XP, Vista, Windows 7.

Jak se chová počítač, když je v něm usídlený spyware?

Pokud máte v počítači spyware, tak je chod počítače neobvykle zpomalený, bezdůvodně se restaruje, z ničeho nic vyskakují okna internetového prohlížeče, které mění svou velikost, surfování po internetu je zpomalené atp. . Pokud se váš počítač takto chová, tak si stáhněte Spyware Terminator a proveďte co nejdříve test systému. Nevidím jediný důvod, proč Spyware Terminator alespoň nevyzkoušet.

Stahujte (download) zde: http://dnl.spywareterminator.com/dnl/config/338/SpywareTerminatorSetup.exe

Nefunguje download? Napište administrátorovi a on to spraví 🙂

Spyware Terminator

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *