Školy už nezvou disidenta na besedy. Díky výhrůžce z KSČM!

Člen Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM) a komunistický náměstek Jaroslav Borka telefonuje řediteli školy, nelíbí se mu, že se studenty beseduje disident, kterého šikanoval komunistický režim. O této chvíle škola raději disidenta na podobné besedy nezve. To je bohužel tvrdá realita českého školství.
Tomáš Kábrt byl před rokem 1989 šikanován komunistickým režimem, který byl zločinný. O tomto svém zážitku, v rámci programu Člověka v tísni, povídal studentům na středních školách. Dnes ho již žádný středoškolský učitel dějepisu nezve. A z toho je mi velmi smutno 🙁 Mládež se přeci musí dozvědět o zločinech komunismu. O tom, že komunistický režim v Československu porušoval lidská práva, zabraňoval lidem svobodně vycestoval, mučil lidi, zabíjel… Mladí se musí dozvědět, že existuje zákon č. 198/1993 Sb.Zákon o protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu.

Komunistická demagogie

Již v minulosti předseda KSČM Vojtěch Filip mluvil v souvislosti s projekty Člověk v tísni o „goebbelsovském učení historie“. Ano, ten Vojtěch Filip, který byl před rokem 1989 práskač StB. Komunistický deník Haló noviny zase napsal: „mozky malých dětí budou systematicky hněteny“.
Pokud se podíváte na video níže, tak v něm bývalý politruk Václav Sloup tvrdí, že před rokem 1989 mohl kdokoliv vycestovat z Československa, přejít státní hranice. A to je sakra demagogie a odporná lež!

Komunisti jsou zkrátka pořád stejní. Chce to chodit k volbám a nevolit ty zločince!

Nahlásit nefunkční video

Jeden komentář u “Školy už nezvou disidenta na besedy. Díky výhrůžce z KSČM!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *