Resident Evil: Posmrtný život / Resident Evil: Afterlife (2010)

Resident Evil: Afterlife je další pokračování úspěšné hororové série „residentů.“ Shlédněte si zde zdarma a online trailer k filmu Resident Evil: Posmrtný život / Resident Evil: Afterlife.

Konec světa a Resident Evil: Afterlife (Resident Evil 4)? To přesně sedí! Resident Evil: Afterlife je akční horor v 3D, který režíroval Paul W.S. Anderson, a který nás opět zavede do světa po apokalypse, do světa zombie – monstra, která ovládla svět. Společnost Umbrella Corporation vyvinula T- virus, který způsobil to, že  drtivá většina lidské polulace je destruktivní a jsou z nich krvežíznivé zombie. Jsou to právě oni – zombie, kteří ovládají svět. Svět, který má však nyní zcela odlišnou podobu. Zombie útočí  na vše živé! Zachránci přeživších jsou mj.  Milla Jovovich a Ali Larter (seriál Hrdinové), kteří zlikvidují opravdu mnoho těchto krvežíznivých nestvůr. Bude Los Angeles pro přeživší opravdová záchrana? Nebo tam zachránci naleznou smrt?

Film je plný akčních scén se zombíky, u kterého se rozhodně nebudete nudit. Věřím, že příznivci ukrajinské krásky Milly Jovovich si film nenechají ujít :-).

Přehled „residentů“:

Resident Evil (2002)

Resident Evil: Apokalypsa / Resident Evil: Apocalypse (2004)

Resident Evil: Zánik / Resident Evil: Extinction (2007)

Resident Evil: Posmrtný život / Resident Evil: Afterlife (2010)

Resident Evil: Rozklad / Resident Evil: Degeneration (2008). Toto je animovaný japonský „resident“.

Trailer Resident Evil: Afterlife

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *