Ovocné řezy – recepty on-line

Suroviny:

  • 5 vajec
  • 5 lžic práškového cukru
  • 5 lžic polohrubé mouky

Náplň:

  • 200 g rozpuštěné bílé polevy
  • 500 g tvarohu
  • 100 g práškového cukru
  • 800 g sterilizovaných broskví
  • 9 dl mléka,
  • 2 vanilkové pudinky
  • 4 lžíce cukru
  • 2 vanilkové cukry

Na ozdobu:

  • 3 dl smetany na šlehání, kakao a ztužovač šlehačky

Nejprve utřeme žloutky s cukrem. Potom přidáme mouku a z bílků vyšlehaný tuhý sníh. Vše promícháme. Vymažeme plech a posypeme moukou, poté pečeme ve vyhřáté troubě. Upečené necháme vychladnout, potřeme marmeládou a rozložíme na něj krájené broskve. Potřeme náplní a odložíme na chladné místo. Na polevu natřeme vyšlehanou smetanu s kakaem a se ztužovačem šlehačky.
Náplň: smícháme mléko, cukr a vanilkové pudinky. Uvaříme jako hustý pudink a necháme vychladnout. Tvaroh utřeme s práškovým cukrem a s rozpuštěnou bílou polevou. Pak přidáme studený pudink a smícháme.

Ovocné řezy

Další recepty zde

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *