Nářez/Kick-Ass (2010)

Hrají:Aaron Johnson, Chloe Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Nicolas Cage,Mark Strong, Clark Duke, Evan Peters, Lyndsy Fonseca, Garrett M. Brown, Stu ‚Large‘ Riley, Deborah Twiss, Ohene Cornelius, Sophie Wu, Michael Rispoli,Corey Johnson, Kenneth Simmons, Anthony Desio, Carlos Besse Peres,Randall Batinkoff, Dexter Fletcher, Elizabeth McGovern, Johnny Hopkins, Russell Bentley, Jason Flemyng, Tamer Hassan, Yancy Butler, Adrian Martinez, Tim Plester, Joe Bacino, Hubert Boorder, Christopher McGuire, Max White, Dean Copkov, Jacob Cartwright, Maurice DuBois, Dana Tyler, Omar A. Soriano, Craig Ferguson, Katrena Rochell, Omari Hardwick.

USA/Velká británie – 2010

žánr – akční,krimi,thriller,komedie

Děj:

Svět potřebuje hrdiny jako sůl,proto přichází nový hrdina s jménem Kick-Ass (Nářez).

Mladík Dave Lizewski chce změnit svět.Dave je obyčejný kluk.Pro holky je neviditelný a nebaví ho sport,nejde mu matika,ani video hry.

Ve světě,kde Dave žil existovali hrdinové jen v komixech.Dave už se nemůže koukat na to,co se děje.Vše začne když si koupí hrdinský oblek a dá si jméno Kick-Ass (Nářez).Na jeho cestě ho čeká těžký boj s kriminálníky.Dave zjistí,že být hrdina není lehký,proto se k němu přidají  další hrdinové Big Daddy a Hit Girl.K jejich hrdinské cestě se přidá hrdina Zuřivec,který je zrádce.Zuřivec na hrdiny udělá past.Tak začne dlouhý i velmi  zajímavý děj.

„Už Vás nebaví filmy,které nemají děj?Tento film ho však má.Celých 113.minut jsem vydržel koukat.Doporučuji se na něj podívat.Kdyby bylo známkování jako ve škole,tak má film známku 1.“

Úvod

Soundtrack

Nahlásit nefunkční video

3 komentáře u “Nářez/Kick-Ass (2010)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *