Kuřecí steak s remuládou na grilování.
Suroviny:
- 4 kuřecí steaky
Suroviny na marinádu:
- 3 lžíce oleje
- 2 žloutky
- 2 lžičky solamylu
- 4 lžíce sojové omáčky
- 1 lžíce worchesterské omáčky
- 1 lžíce hořčice
- 2 stroužky česneku
- pepř
- 2 lžičky cukru
- lžička soli
Suroviny na remuládu:
- 4 lžíce tatarky
- lžička hořčice
- 2 cl bílého vína
- šťáva z půlky citronu
- 2 kyselé okurky
- 1 malá cibule
- pažitka
- pepř a sůl
Z uvedených surovin připravíme marinádu, do které vložíme maso a necháme marinovat. Marinované steaky dáme kůží dolů a grilujeme. Podáváme s remuládou.