Komunistického zločince Babiše (ANO 2011) fakt NE!

Andrej Babiš je český velkopodnikatel (Agrofert Holding) a zakladatel politického hnutí ANO 2011 (ANO). Babiš zbohatl díky divoké privatizaci a tehdejším kontaktům ve vysoké politice. Pokud se podíváme na Babišův životopis před listopad 89, tak zjistíme, že v letech 1980 – 1989 byl aktivním členem zločinné Komunistické strany Československa (KSČ). Od roku 1980 byl důvěrník Státní bezpečnosti (StB), od roku 1982 dokonce jako agent StB. Babiš byl u StB veden pod krycím jménem Bureš. Babiš ovšem spolupráci s komunistickou StB popírá a tvrdí, že jeho spis byl veden neoprávněně. Babišův svazek je archivován na Slovensku v Bratislavě. Velká část materiálů z něj však byla skartována v prosinci 1989.

Andrej Babiš
Andrej Babiš

Osobně považuji Babiše za komunistického kariéristu, jako Jana Fischera. Paradoxní je Babišovo prohlášení ohledně jeho členství v KSČ: „Moje matka byla motorem rodiny a celý život bojovala za to, aby její děti v životě uspěly. Nechala se proto dokonce za několik stovek korun zaměstnat v Ústavu marxismu-leninismu a docílila toho, že jsem vstoupil do KSS“. Připadá mi ubohé vše svádět na matku. To mi připomíná norimberský proces, když tam každý nacista prohlašoval, že poslouchal jen rozkazy a za vše mohl Hitler. To je opravdu velmi ubohé, takto argumentovat.
Babiše dále považuji za komunistického zločince, stejně jako předsedu Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM) Vojtěcha Filipa, který byl člen KSČ a estébák. A stejně tak považuji za komunistického zločince bezvýznamného člověka, který vstoupil do KSČ díky kariéře. Takové osoby nemají co pohledávat v současné politice. Jsem přesvědčen o tom, že toto mělo být zákonem zakázáno již v roce 1990.

Bývalý člen KSČ je komunistický zločinec

Komunistická strana Československa (KSČ) byla zločinná a zavrženíhodná organizace. Zákon o protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu hovoří jasně – znění zákona č. 198/1993 Sb. Nebyla to pouze KSČ, která byla zločinná, zločinný byl především každý člen KSČ, který schvaloval svým členstvím tento totalitní zločinný režim. Byl to právě člověk – člen KSČ, kdo porušoval lidská práva, nechal žalářovat nepohodlné lidi, v komunistických věznicích mučil a šikanoval politické vězně, zabíjel politické vězně, zakazoval vycestovat do zahraničí, atd. Každý bývalý člen KSČ je komunistický zločinec. Člen zločinecké organizace Yakuza je přeci taky zločinec…

Babišův svazek vedený u StB

3 komentáře u “Komunistického zločince Babiše (ANO 2011) fakt NE!

  1. Komunisti byli zločinci, to samozřejmě platí i pro zločince Babiše – Bureše o tom není pochyb.
    Ale pravda je taková. Po roce 1989 se dostali u nás do vlád tací lidé, že oproti nim komunisté před
    rokem 1989, byli vlastně slušní lidé. A to je ta hrozné pravda.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *