Horor Zmrtvýchvstalý/The Resurrected (1992)

Horor Zmrtvýchvstalý… Claire Wardová přišla na doporučení za detektivem Johnem Marchem. Svěřuje se mu, že její manžel doktor Charles Dexter Ward, traví dlouhý čas ve své laboratoři, ze které jde příšerný zápach a ozývají se z ní divné zvuky. Wardová chce od detektiva, aby zjistil, co se vlastně s jejím mužem děje.
Wardová vysvětluje, že se nyní její manžel odstěhoval na venkov. Když detektiv jede za doktorem na venkov, tak dům nachází jednoduše – jde z něj děsný mrtvolný zápach. Detektiv zjituje, že policie zabavila Wardovu zásilku, která obsahovala lidské ostatky z hrobů. Jeho žena si vzpomíná, že se její manžel začal chovat divně, v okamžiku, kdy mu přišla zásilka ze zámoří, ve které byla pozůstalost od neznámého příbuzného. Když manželka s dektivem jedou navštívit doktora Warda na venkov, tak se manžel chová opravdu divně. Detektiv si myslí, že zešílel. Detektiv zjišťuje, že doktor Ward si objednává z místních jatek maso a krev. Když je doktor Ward násilím odvezen do blázince, tak zde má vražedné a kanibalské sklony. Mezitím detektiv nalézá deník z roku 1771, ze kterého se dozvídá, že Charlesův pradědeček provozoval čarodějnictví – oživoval mrtvé a tvořil monstra. A nyní je jasné, že doktor Ward dělal totéž…

Pěkný horor plný napětí 😉

Ve filmu hrají: John Terry, Chris Sarandon, Deep Roy, Jane Sibbett, Serge Houde, Robert Romanus, Ken Camroux, Patrick Pon, Bernard Cuffling, Judith Maxie, Megan Leitch a další.

Zmrtvýchvstalý / The Resurrected (1992)

Zmrtvýchvstalý / The Resurrected (1992)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *