ČSSD povede do eurovoleb komunistický zločinec Keller

Zní to jako neuvěřitelné novodobé sci-fi – Českou stranu sociálně demokratickou (ČSSD) povede do eurovoleb komunistický zločinec Jan Keller. Ústřední výkonný výbor ČSSD zvolil Kellera lídrem strany pro květnové volby do Evropského parlamentu. Keller získal více než 90% podporu!

Pokud se podíváme na webové stránky ČSSD, tak zjistíme, že na jejich kandidátce je i Richard Falbr. Ten Falbr, který na sjezdu Na 37. sjezdu ČSSD vyvyšoval marxistického extremistu Ernesta Che Guevaru. Falbr na sjezdu prohlásil, že Che Guevara byl čestný člověk, více video ve článku Na sjezdu ČSSD se opěvoval extremista a masový vrah!

Jan Keller je demagogický sociolog, který se otevřeně hlásí k levici, i ke Komunistické straně Čech a Moravy (KSČM). Od 70. let, až do listopadu 89, byl Keller aktivním členem Komunistické strany Československa (KSČ), která je zákonem č. 198/1993 Sb. ze dne 9. července 1993 o protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu, označena za zločineckou a zavrženíhodnou organizaci. Keller byl tedy aktivní člen zločinecké organizace, za kterou stojí tolik krutovlády a zubožení lidé. Keller je komunistický zločinec. Koukal jsem na mnoho přednášek Kellera dlouhé hodiny. Mohu prohlásit, že Keller povídá velké nesmylsy, je to demagog. Pokud by byl Keller na kadidátce KSČM, tak řeknu, že se ten člověk tam hodí. To, že je na kadidátce ČSSD, že získal více než 90% podporu, to je skutečně nepochopitelné 🙁 Je vidět, že ČSSD je jedno velké stádo…

Video: Jan Keller u KSČM

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *