Buzerace jménem Český statistický úřad

Podnikatelé a firmy mají podnikat, vytvářet pracovní místa, alespoň by to tak mělo být, a né vyplňovat tucty formulářů, mnohdy demagogických a duplicitních. Český statistický úřad je jedna z těch institucí, které brzdí podnikání a znepříjemňují podnikatelům a firmám jejich podnikání. Výkazy Českého statistického úřadu, které musí podnikatel zasílat (dle zákona) každý měsíc (po dobu dlouhých let, desetiletích), jsou pro podnikatele a firmy opravdu velkou zátěží.

Chápu, že tyto výkazy sledují ekonomický vývoj v ČR, nicméně by podle mého názoru stačil Českému statistickému úřadu jeden výkaz za půl roku nebo jeden za rok. Měsíční výkazy Českého statistického úřadu jsou opravdu velkou buzerací 🙁 a je to cesta zpět – do komunismu.

Jeden komentář u “Buzerace jménem Český statistický úřad

  1. Každý průměrný absolvent základní školy (ZDŠ)aby zjistil počet obyvatel v regionu .Sečte přibližné počty obyvatel měst a obcí.Tak přibližně určí počet obyvatel oné dané země.Jenom tímhle primitivním součtem dospějeme počtu 7 milionů MOravanů + 500 tisíc Moravanů žijících v Čechách, + 2 miliony Moravanů v exilu.K tomu počítáme Moravany s Moravských Sudet ukradené čechmi po roce 1966.Tak mě vysvětlete těch 160 tisíc zaostalců Moravské národnosti kteří se nwpřihlásili k Maďarům(čechům).Není tohle náhodou ta diskriminácia?????

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *