27. červen – den památky obětí komunistického režimu

27. červen je den památky obětí komunistického režimu. Komunistický režim šikanoval a zabíjel lidi nejen v 50. letech minulého století, ale i v 60., 70., 80. letech. Například v roce 1988 byl utýrán k smrti Pavel Wonka. To jsou prostě fakta.

Komunistický režim byl všude na světe zločinný, i současné komunistické režimy jsou zločinné – Čína, Severní Korea… Proč tedy věřit současným komunistům, že by jejich vláda nebyla zločinná? Zejména, když jsou pro ně vozory takový zločinci jako Vladimir Iljič Lenin, Josif Vissarionovič Stalin, Klement Gottwald a další. Je smutné, že i dnes existuje extremistická Komunistická strana Československa (KSČ) a Komunistická strana Čech a Moravy (KSČM). Je smutné, že předseda KSČM si předseda dovolí říct, že komunistický diktátor Lenin byl prodchnut humanismem. Za takové výroky má Filip sedět ve vězení!

Připomeňme si tedy 27. červen jako den památky obětí komunistického režimu. Nezapomeňme na ty, které komunistický režim týral a zabil. A nedopusťme novou komunistickou genocidu. Nevolme extremismus a zločinnost – KSČ a KSČM. Myslíte si, že KSČ neexistuje? Existuje, viz. článek KSČ stále žije. Je to hnus!

Oběti komunismu v Československu 1948 – 1989:

205.486 lidí odsouzeno,
248 lidí popraveno,
4.500 lidí zemřelo ve věznicích,
327 lidí zahynulo na hranicích,
170.938 lidí občanů emigrovalo.

Předseda KSČM Vojtěch Filip
Předseda KSČM Vojtěch Filip

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *