Voliči KSČM: Chcete socialismus, tak emigrujte do KLDR, Číny, na Kubu!

Voliči Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM) volí tuto politickou stranu kvůli programu, stanovám, jak se strana a její členové prezentují. Jak také jinak. Pokud se podíváme do stanov KSČM, tak zjistíme, že volič KSČM chce v České republice socialismus (stanovy KSČM: Programovým cílem KSČM je socialismus). Volič KSČM je propagátor marxistické teorie (stanovy KSČM: Program KSČM vychází z marxistické teorie). Jaký vždycky a všude byl  socialismus, komumnistický režim? Zločinný. Jak vždy skončila marxistické teorie? Zločinně! Jaké jsou současné socialistické státy? Zločinné. Proč tedy věřit, že by socialismus, komunistický režim nebyl v České republice též zločinný?! Podívejme na představitele KSČM, konkrétně na Vojtěcha Filipa, který tak vehementně obhajuje komunistického diktátora a masového vraha Vladimira Iljiče Lenina. Video zde.

Předseda KSČM Vojtěch Filip
Předseda KSČM Vojtěch Filip a jeho modla (Lenin)

Voliči KSČM: V současnosti existují státy, kde je socialismus. Emigrujte tedy tam, když ho tak MOC chcete! Emigrujte do KLDR, Číny, na Kubu… Nechápu, proč to neuděláte?! Chci slyšet jediný rozumný důvod?

Emigrujte do Číny. Čína se prohlašuje za socialistický stát, kde vládne komunistická strana. Odstěhujte se tam. Máte tam socialismus a tak vámi opěvovanou komunistickou stranu. Je tam tak krásně…

Reálný socialismus v Číně
Reálný socialismus v Číně

V nabídce máte i severokorejský socialismus…

Reálný socialismus v KLDR
Reálný socialismus v KLDR

Emigrujte na Kubu, koukněte na ty pěkný ženský…

Reálný socialismus na Kubě
Reálný socialismus na Kubě

Emigrujte HNED do socialistických států. Nic vám v tom nebrání. Vy přeci chcete socialismus! Zrealizujte svůj sen ještě dnes!

Budu konkrétní, ať tito voliči KSČM – rudé zrůdy táhnou do některého současného socialistického státu…

Komunisti - emigrujte!

Komunisti - emigrujte!

Komunisti u hrobu Gottwalda
Komunisti u hrobu Gottwalda

Tomáš Kott: Havel byl špína

VRAH Havel zdechl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *