Vladimir Putin je obdivován jako Stalin, Hitler

Vladimir Putin je obdivován jako diktátoři v minulosti – Stalin či Hitler. Ruská zpěvačka z Novosibirska Mašani zpívá píseň opěvující Putina: „Jsem okouzlena, očarována, nemohu na Tebe zapomenout,“, refrén „Můj Putine, milý Putine“.

Video: Mašani, Můj Putin (Машани, Мой Путин)
Nahlásit nefunkční video

Vladimir Putin je prý v Rusku obdivován dlouhodobě. V novodobé historii slavil úspěch hit dívčí skupiny, toužící po muži, který by byl „Takový jak Putin“

Video: Такого как Путин (Takogo kak Putin)
Nahlásit nefunkční video

Putin jako oblíbený vůdce Ruska
To, že je někdo širokou veřejností obdivován, ještě neznamená, že je to dobrý člověk. Stejně jako, když je někdo zvolen v demokratických volbách. V demokratických volbách může být zvoleno i velké zlo (např. Hitler). Je známo, že lidi se rozhodují na základě pocitů, ne faktů. Pokud je národu soustavně a dlouhodobě lháno, může takový národ obdivovat zlo – stokrát opakovaná lež se stává pravdou.

Je skutečně Putin tak oblíbený politik?
Putinova údajná mega obliba široké veřejnosti může být i velká lež. Dá se věřit ruským průzkumům veřejného mínění? Je skutečně Putin v Rusku masivně obdivován za své činy? Není to jen jeho lživá propaganda? Putin přeci ovládá ruská média včetně internetu. Také nezapomínejme na to, že Putin je marxistický zločinec, který celé roky oddaně sloužil zločinnému režimu (byl aktivní člen sovětské zločinecké organizace). Ten člověk vždy lhal a manipuloval. Myslíte si snad, že se změnil?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *