Video: Člověk komunistický, co plácá nesmlysly

Komunisti, říkám jim Rudé zrůdy. Rudé zrůdy s oblibou opěvují totalitní komunistický systém, který panovat v bývalém Československu. Rudým zrůdám je úplně jedno, že zde nebylo co jíst, že zde byla tvrdá diktatura, šikana, docházelo k mučení lidí, politickým vraždám… Tolik bezohlednosti se jen tak nevidí, že egoistické rudé zrůdy!

Rudým zrůdám stačí, že každý měl jistou práci, že zaměstnanost byla povinná. Je ale potřeba si uvědomit, že ta pracovní místa byla uměle vytvořená. Jeden výdělečný podnik dotoval ten ztrátový, apod. To je přeci nesmysl, zcestnost!

I političtí komunisté opěvují minulý režim! Komunistická strana Čech a Moravy (KSČM) oslavuje Komunistickou stranu Československa (KSČ), za kterou stojí neskutečná šikana obyvatelstva, vraždy… KSČ je zákonem č. 198/1993 Sb označena za zločinnou a zavrženíhodnou organizaci.
Mladí komunisté jdou ještě dál! Komunistický svaz mládeže (KSM) a Svaz mladých komunistů Československa (SMKČ), chtějí revoluční překonání kapitalismu, násilné nastolení socialismu a odstranění soukromého vlastnictví výrobních prostředků. Mladé rudé zrůdy chtějí ukrást lidem majetky!

Lidi, myslete, přeci tohle nemůžete chtít! Lidi, proberte se, stát tady není od toho, aby se o vás postaral. KAŽDÝ SE MUSÍ O SEBE POSTARAT SÁM! Stačí jenom zvednout zadek a jít něco dělat, třeba podnikat… PODNIKAT MŮŽE DNES KAŽDÝ! Stačí chtít. Pokřikovat nesmysly, to dokáže každý…

Podívejme se na takového jednoho člověka komunistického, který dokáže jen plácat nesmysly… Podívejme se na jednu rudou zrůdu, která zcela ignoruje komunistickou genocidu a zajímají jí jen vlastní chtíče…

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *