Tomio Okamura a jeho žvanění

Tomio Okamura v roce 2013 založil politické hnutí s názvem Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury. Vzhledem k jeho diktátorským sklonům byl 24. března 2015 vyloučen z poslaneckého klubu Úsvitu přímé demokracie. Poté založil nové politické hnutí Hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD).

Abych řekl pravdu, od samého počátku nemám Okamuru v lásce. A to hlavně od té doby, co na svém blogu prohlásil, že komunismus je nejdemokratičtější systém, který svět poznal. Okamura si nejvědomuje, že komunismus je podvodná ideologie, protože beztřídní společnosti nelze dosáhnout. Lze dosáhnout socialismu, v minulosti byl socialismus komunistický a nacistický. Ale komunismu prostě dosáhnout nelze! Komunismus nikdy nikde nebyl a ani nikdy nebude.

Viděl jsem mnoho Okamurových proslovů a musím prohlásit, že je to velký a nebezpečný populista (žvanit dokáže každý), který s oblibou manipuluje s davem. Perfektně dokáže pracovat s časem, říká lidem co chtějí slyšet… Přesně toto dělal Hitler.

Pojďme se podívat na video, ve kterém se ho na něco ptá jistá Žaneta Žišková z facebookové skupiny Volím KSČM, která tento stát zachrání. A on jí neodpoví vůbec na nic. Každý jeho proslov totiž vždycky skončí u jeho utopistické přímé demokracie, Cikánů, uprchlíků, jak který politik krade, kolik trestních oznámení podal… Okamura má prostě ty svoje naučené věty, které opakuje pořád dokola. Totožné proslovy má i vůdce Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS) Tomáš Vandas.

Okamuru byl nikdy nevolil, stejně jako DSSS!

Tomio Okamura Žabeň 15.10.2015

Nahlásit nefunkční video

Jeden komentář u “Tomio Okamura a jeho žvanění

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *