Státní bezpečnost (StB) po listopadu 1989

Státní bezpečnost (StB) byla tajná policie zločinného komunistického režimu v Československu, před listopadem 1989. Tato složka vznikla hned po 2. světové válce, dne 30. června 1945. StB později fungovala na základě zákona č. 149/1947 Sb. Tuto bezpečnostní složku vedla a kontrolovala Komunistická strana Československa (KSČ). Relevantním úkolem této složky, byl boj proti odpůrcům tohoto zločinného režimu. StB špehovala lidi, odposlouchávala je, mučila lidi, podávala jim drogy, vynucovala si přiznání, zabíjela… Obdobně jako nacisté. StB v padesátých a dalších letech zakládala nelidské pracovní a koncentrační tábory, kde mučila a zabíjela politické vězně. Posledním šéfem StB byl Alojz Lorenc, který spolupracovat s StB již od roku 1970.

S StB standartně spolupracovala řada občanů, např. současný komunistický politik Vojtěch Filip (KSČM), což potvrdil i soud. StB si vedla o těchto agentech seznamy. Dnes jsou tyto seznamy známy jako Cibulkovy seznamy. Po Sametové revoluci byl její zánik nezvratný. StB zrušil ministr vnitra Richard Sacher dne 1. února 1990.

Jen bych chtěl ještě připomenout, že zákon č. 198/1993 Sb. ze dne 9. července 1993, ustanovuje Komunistickou stranu Československa (KSČ) za zločinnou a zavrženíhodnou organizaci. Vzhledem k těmto okolnostem, byla i Státní bezpečnost (StB) zločinná organizace.

Děkuji za pozornost, a myslete na komunistická zvěrstva, když půjdete k volbám. Nikdy nevolte Komunistickou stranu Čech a Moravy (KSČM), protože tato nevěrohodná politická strana, je právním a ideovým nástupcem zločinné KSČ.

StB po listopadu 1989 1. díl

StB po listopadu 1989 2. díl

Nahlásit nefunkční video

Související články:

Jak komunistická StB mučila lidi – online video

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *