Správce hesel KeePass download

V dnešní době je relevantní používat pouze silná , bezpečná hesla (kombinace malých, velkých písmen, čísel a znaků v minimálním počtu 15), na každý účet jiné heslo. Pro člověka je zcela nemožné pamatovat si veškerá potřebná hesla nazpaměť, například hesla k e-mailovým účtům, FTP serverům, sociálním sítím atp. . Je nepřípustné si tyto hesla poznamenávat na papír u počítače, do poznámkového bloku v počítači atp. .

KeePass je silný bezpečnostní nástroj – správce hesel, který chrání veškerá vaše hesla. Stačí si pouze pamatovat jedno vstupní heslo do tohoto programu. Vaše hesla jsou v programu – databázi chráněna kvalitním šifrováním (šifrovací algoritmy AES, Twofish). Hesla si můžete v programu přehledně rozdělit do více skupin (obecná hesla, windows, síť, internet, e-mail, internetové bankovnictví). Dále program nabízí nastavení platnosti hesel, automatické spouštění akcí, generátor hesel, update přes program, vyhledávač, pluginy a mnoho dalšího.

Správce hesel KeePass je zcela zdarma (freeware), v češtině (češtinu je nutno vložit do složky na disku „Program Files/KeePass Password“), je plně kompatibilní s operačními systémy Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Linux, Mac OS X.

Nenechávejte svá hesla napospas hackerům a mějte je bezpečně uložený ve správci hesel KeePass.

Stahujte…

KeePass 2.10 download – http://uloz.to/5022420/keepass-czblog.cz.zip

KeePass 2.10 portable verze pro přenosný USB disk download – http://uloz.to/5022717/keepass-usb-czblog.cz.zip

KeePass for Windows Mobile download – http://uloz.to/5022952/keepass-for-windows-mobile.zip

Správce hesel KeePass

Správce hesel KeePass

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *