Semelová a další fanatici u hrobu Gottwalda (videa)

Současní komunisté si každoročně připomínají komunistický puč z roku 1948 (dříve nazývaný „Vítězný únor“) i po listopadu 1989. Komunistický zločinec Klement Gottwald je pro současné komunisty z Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM) doslova modla. Každoročně se ti fanatici scházejí na pražských Olšanských hřbitovech a opěvují zde Gottwaldovu zločinnou činnost. U hrobu Gottwalda vystoupila nejen známá komunistická fanatička Marta Semelová (Poslankyně PČR), ale i místopředseda ústředního výboru KSČM Petr Šimůnek. Šimůnek zde prohlásil: „Překrucují se tady dějiny. Ve skutečnosti šlo o 12 pravicových ministrů, kteří vydírali prezidenta Beneše“. Semelová prohlásila: „Únor 1948 byl historickým mezníkem, který otevřel cestu k lepšímu životu“. A samozřejmě byl zde nejeden fanatický mladík ze Svazu mladých komunistů Československa (SMKČ), jejichž vzor je otec komunisté genocidy Lenin.

Mladí komunisté ze Svazu mladých komunistů Československa (SMKČ)
Mladí komunisté ze Svazu mladých komunistů Československa (SMKČ)

Po provevech komunisté začali zpívat Internacionálu, v tom okamžiku začala mladá žena bušit lžící do hrnce 🙂 Po Internacionále došlo k poměrně ostré výměně názorů, viz. druhé video. Asistovala i Policie ČR.

Moje rada současným komunistům

Rudý zrůdy, táhněte do Číny, KLDR, na Kubu… kde vládne vámi tak opěvovaný komunismus.

Video: Praha Olšany 25.2.2013: Hrob Gottwalda a 65.výročí „vítězného února“

Nahlásit nefunkční video

Fakta o únoru 1948:
V únoru 1948 převzala Komunistická strana Československa (KSČ) moc v Československu. Vládní krize byla vyprovokována komunisty. Prezident republiky Edvard Beneš přijal 25. února 1948 demisi dvanácti nekomunistických členů vlády, též jmenoval ministry podle diktátu komunistického premiéra Klementa Gottwalda. Následně začalo období teroru. V letech 1948–1954 bylo popraveno 241 nevinných lidí, 4 500 zemřelo ve věznicích, 205 486 odsouzeno, 170 938 občanů emigrovalo. Tento diktát pod záštitou zločinného Sovětského Svazu trval až do listopadu 1989.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *