Program na šifrování a dešifrování souborů zdarma a česky

DPCRYPTO je silný nástroj k šifrování a dešifrování souborů, který nabízí hned několik silných šifrovacích algoritmů – Blowfish (448 bitový klíč), Cast256 (256 bitový klíč), 3DES (192 bitový klíč), Mars (1248 bitový klíč), Twofish (256 bitový klíč), RC6 (2048 bitový klíč), Rijndael (256 bitový klíč), Serpent (256 bitový klíč) .

Ovládání programu (šifrování a dešifrování souborů) je velice jednoduché, nejprve zadáte vstupní soubor (soubor, který chcete zašifrovat nebo dešifrovat), poté výstupní soubor (zadejte cestu kam se má dešifrovaný nebo zašifrovaný soubor uložit) , zvolíte algoristmus, zadáte heslo dvakrát – podruhé pro ověření zprávnosti, zašifrujete nebo dešifrujete. To je vše, neskutečně jednoduché.

Program DPCRYPTO má české uživatelské rozhraní, je freeware (zdarma) a je plně podporován operačními systémy Windows 98, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7.

DPCRYPTO je profesionální program, který efektivně chrání vaše data v počítači. S programem DPCRYPTO budou vaše data v bezpečí!

Stahujte zde: http://www.uloz.to/4900520/dpcrypto-sifrovani-czblog.cz.zip

Nefunguje download? Napište administrátorovi a on to spraví 🙂

Program na šifrování a dešifrování souborů zdarma a česky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *