Potrat je legální vražda vykonaná z rukou lékaře

Potraty ANO či NE? Článek nejen pro mladé.

Člověk je svým svým způsobem zázrak. Zázračná je především funčnost jeho těla. Stvoření člověka je krásné. Pojďme se podívat na video, které detailně ukazuje stvoření človíčka v lůně matčině…

Nahlásit nefunkční video

Usmrcení nenarozeného dítěte je nemorální a zrůdné. Pojďme se podívat, jak probíhá interrupce…

Potraty jsou v ČR legální

Zákon č.66/1986 Sb. říká, že žena starší 16. let může do 12. týdne podstoupit umělý potrat. Umělý potrat ze zdravotních důvodů je možné provést až do ukončeného 24. týdne těhotenství. Přerušení těhotenství do 8. týdne se říká miniinterrupce, přerušení do 12. týdne se říká potrat. Nejčastěji se miniinterrupce/potrat provádí od čtvrtého do dvanáctého týdne. Takto usmrcený človíček má už v tomto období rozvinutý mozek i všechny ostatní orgány a vypadá jako skutečný člověk! Již v 1. týdnu má všechny orgány. Nenarozené dítě (i v nejrannějších fázích) je lidská bytost, jejíž usmrcení nemůže být východiskem pro řešení sociálního problému. V roce 2012 bylo usmrceno 23 032 nenarozených dětí. Počet miniinterrupcí sice klesl o 933 oproti roku 2011, ale pořád je to číslo hrozivé.

Zabíjení nenarozených dětí NE!

Lékařská etika a nařízení přikazuje lékaři, že nesmí pacienta poškodit, že musí pacienta za každou cenu zachránit. Mnoho lékařů po celém světě toto nedodržuje – zabíjejí nenarozené děti. Ano, nebojme to říct naplno: Lékaři, kteří zabíjejí nenarozené děti jsou vrazi! Lékaři, kteří zabíjejí nenarozené děti a matky těchto dětí jsou bezcitní lidé typu komunistického diktátora Lenina, který započal komunistickou genocidu.

Rodina a potomci jsou z mého pohledu nedílnou součástí plnohodnotného života. Než se měl narodit můj třetí syn, tak manželce vyšel tzv. triple test pozitivně, což je špatné. Jde o test, který se provádí všem maminkám okolo 16. týdne těhotenství. Test určuje pravděpodobnost postižení plodu genetickými poruchami (Dawnův syndrom, apod.). Spolehlivost testu je cca 70 %. Mělo následovat další vyšetření – odběr plodové vody, které mj. neslo riziko potratu. Považoval jsem tento test za bezpředmětný (i manželka). NIKDY bych totiž nesvolil k potratu. I kdyby tisíc testů potvrdilo genetickou či jinou poruchu. Ovšem doktorka Eva Řezáčová z Mělníka měla odlišný názor, naše nekompromisní rozhodnutí se jí vůbec nelíbilo. Požadovala odběr plodové vody. Kdyby test dopadl špatně, tak ukončení těhotenství! Zle řekla: „pak toho jsou plný ústavy“. Někteří lékaři se prostě chovají značně neprofesionálně a neuvědomují si, že komunistický totalitní režim v naší zemi už dávno skončil. Vůbec se nedivím, že nějaký lékař občas schytá nějakou tu facku. Abych dokončil můj příběh… Syn se narodil zcela zdráv.

Pokud některé ženy děti nechtějí a nechtěně otěhotní, mohou tyto děti například beztrestně vložit do babyboxu.

Kdo z vás nechal zabít nenarozené dítě? Jste zrůda, pro kterou lidský život nemá žádnou hodnotu!

Zabíjíme nenarozené děti, zabíjíme se mezi sebou, muž s mužem souloží, mstíme se… nečeká nás nic jiného, než záhuba!

Fotogalerie usmrcených nenarozených dětí:

5 komentářů u “Potrat je legální vražda vykonaná z rukou lékaře

  1. Když už se tak pokrytecky ošklíbáte nad potratem, mohli byste vysvětlit svým čtenářům, kde jste sehnali tak pěkné fotky rozkuchaných embryí? Bez úzké spolupráce Hnutí pro život a potratové kliniky by se tak stát nemohlo. Takže, vážení kvočnové, přestaňte z lidí dělat pitomce a odebeřte se na stránky, zaměřené pro velice specifický typ sexuálních deviantů. 😀 😀 😀

    1. Souhlasim. Ucelove zavadejici snimky embryi, ktera mohla napriklad ohrozovat zivot matky nebo byla zneuzita perspektiva.
      Legalni potrat tedy tri-mesicni embryo je velke jako fazole-bezvedomy shluk bunek. Co se budete snazit zakazat priste? Onanovat?

  2. Co to je potom za ženskou když umí roztáhnout nohi porodit to nemůže mlátit je co snímá

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *