Nezvratný osud 5 / Final Destination 5 (2011)

Když končil Nezvratný osud 4, tak bylo jasné, že pokračování hororu o lstivé smrti, na sebe nedá dlouho čekat. Nyní je tu Nezvratný osud 5
Sam Lawton (Nicholas D’Agosto) má předtuchu, že spadne most a zemře mnoho lidí, včetně jeho kolegů, kteří jedou autobusem na pracovní víkendové setkání. Bohužel jeho předtucha se plní, praskají mohutná lana a most se bortí, mnoho lidí umírá strašnou smrtí. Sam však některé kolegy varoval před katastrofou. Proto někteří přežívají, i ti, pro které si měla přijít smrt. Ne však na dlouho! Smrt je nerada ošizena a postupně si přichází pro každého, který měl ten den zemřít… První umírá Candice Hooperová – v tělocvičně při cvičení něšťastně padá. Potom umírá Isaac (P. J. Byrne), když mu v masážním salónu na hlavu spadne těžká soška budhy. Nyní je ostatním přeživším jasné, že smrt chce i je! Následně umírá Olivia Castleová, když vypadne z okna. Když se jednomu dělníkovi ve firmě stane smrtelný úraz, tak následně umírá Dennis, když mu klíč skoro urazí hlavu. Nyní ale přeživší z mostu zjistí, že když někoho jiného zabijou, tak je smrt nechá žít. Je to ale opravdu tak? Proto Peter Friedkin zabíjí agenta Jima Blocka, následně ale Sam zabíjí Petera. Přežije někdo, kdo měl na mostě zemřít? Smrt přelstít nelze!

Ve filmu hrají: Nicholas D’Agosto, Emma Bell, Ellen Wroe, Miles Fisher, Jacqueline MacInnes Wood, Tony Todd, Arlen Escarpeta, David Koechner, Courtney B. Vance, Barclay Hope, Mike Dopud, Roman Podhora, Devon Sawa, Kerr Smith, Brent Stait a další.

Nezvratný osud 5 / Final Destination 5

Nezvratný osud 5 / Final Destination 5

Jeden komentář u “Nezvratný osud 5 / Final Destination 5 (2011)

  1. Já jsem z Nezvratného Osudu 5 viděl pouze scénu s mostem a s gymnastikou (v opačném pořadí, než ve filmu jsou) na YouTube, ale ta s gymnastikou se mě opravdu DOTKLA. Já jsem z toho důvodu to začal měnit na romantický film Candice bude žít (Candice wird lebendig) aneb Láska vítězí nad hororem. Zrovna tak smutnou scénu nebyl dobrý nápad dávat ještě na tyto stránky. Já se na ten snímek nemůžu ani dívat v tom spojení té nechutnosti a toho, jak je mi líto Candice Hooperové. Nezvratný osud byla populární hororová série a těmi novými díly si udělali ostudu. Taky to, že ,,osud se nedá zvrátit“, nemá moc logiku. Já jsem například při nepovedeném výmyku zachoval chladnou hlavu a tím jsem se zachránil. Ale nejvíc mi na tom vadí právě onen smutný konec Candice. Myslím, že jsem udělal dobře, že jsem se dal do editace, poněvadž jsem se do Candice zamiloval.
    Taky když se vžiji Peterovi do kůže, jak tleská Candice, a najednou je po ní, nemohu vydržet napětí. Je to fakt smutné. Myslím, že scény s gymnastikou do hororů nepatří.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *