Naštvaný Vůdce KSČM

I Vůdce Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM) soudruh Vojtěch Filip (bývalý udavač StB) se dokáže pěkně naštvat. Hlavně když mu někdo údajně podsouvá něco, co neřekl. Soudruh Filip řekl, že KSČM je připravena vládnout, ne že chce být ve vládě 🙂 Více video níže.

Vojtěch Filip

Pokud se podíváme pod drobnohledem na soudruha Filipa, tak zjistíme, že je pro něj velký vzor zakladatel komunistické genocidy Vladimir Iljič Lenin. To Filip otevřeně přiznává v médiích, video zde. Filip též obdivuje zločinný totalitní režim v KLDR. Když zemřel krutý diktátor Kim Čong-il, tak Filip do KLDR odeslal kondolenci:

„Vážený soudruhu,
se zármutkem v srdci jsem přijal smutné zprávy, že Kim Čong-il, velký vůdce Vaší země, zemřel. Velmi jsme si vážili Kim Čong-ila, jenž se obětoval, aby přinesl blaho korejskému lidu, zajistil bezpečnost KLDR a dosáhl mírového sjednocení Koreje. Komunistická strana Čech a Moravy pevně věří, že Korejská strana práce překoná nynější smutek a nadále povede hrdinný boj korejského lidu za obranu socialismu ve Vaší krásné zemi.
Přijměte, prosím, můj soudružský pozdrav.“

Video: Nasraný Vůdce KSČM

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *