MZČR: Neočkovaní nebudou občany „druhé kategorie“

Počet dezinformací spojených s koronavirem roste. Jedním z dezinformátorů je Ministerstvo zdravotnictví České republiky!

Ministerstvo zdravotnictví České republiky (MZČR) bere za dezinformaci, že očkování proti covid-19 bude nedobrovolné. MZČR ujišťuje, že neočkovaným nebudou odebírány základní lidská práva a svobody. Neočkovaní nebudou občany „druhé kategorie“.

Web MZČR:

Očkování jako nový totalitní nástroj

Dezinformace
Očkování proti covid-19 bude povinné pro všechny občany ČR pod hrozbou tvrdých trestů. Těm, kteří se očkovat nenechají, budou odebírány základní lidská práva a svobody. Neočkovaní budou občany „druhé kategorie“.

Vysvětlení
Očkování proti covid-19 je dobrovolné a hrazené z veřejného zdravotního pojištění. I při cestách do exotických oblastí se lidé nechávají očkovat na některé nemoci, které by jim v lepším případě mohly pouze znepříjemnit pobyt v dané destinaci, v tom horším by si z takové cesty přivezli následky na celý život. Hlavní výhodou jakéhokoliv očkování je tak prevence nemoci samotné, v některých případech můžeme mluvit i o záchraně života.“

Toto je dezinformace!
Přibývá lékařů, kteří neočkovaným proti covid-19 neposkytují základní lékařskou péči. Neočkovaní jsou tedy občany „druhé kategorie“! Oficiální stránka MZČR je prokazatelný dezinformační web. 

3 komentáře u “MZČR: Neočkovaní nebudou občany „druhé kategorie“

  1. Ze zacatku se to objevilo na aeronetu a jinych dezinformacnich webech. A nyni se dezinformace stava realitou. Jeste dal jsou na tom v Rakousku a Ukrajine. Nikdo temto „dezinformacim“ neveril a je to tady.

    Moc se nepise o situaci ohledne Covidu ve „svobodne“ Australii. Podle zdroju mimo hlavni proud je tam silna Covidova totalita a z Australie se stava policejni-vojensky stat. A k tomu navic vyznamne zbrojeni. V hlavnich zpravodajskym portalech ale o tom neni nic. Tezko zjistit pravdu, ale je to pomerne divne a desive.

    Admin byl vzdy proti dezinformacim ohledne 11 zari a uznaval pouze oficialni verzi. Stejne tak pravdepodobne na zacatku s ockovanim. Ted je cas na zamysleni. Kdo je vlastne dezinformatorem o 11 zari ? Oficialni nebo neoficialni verze ?

  2. Konecne (a to jiz v roce 2022) to covidove silenstvi skoncilo. Ani nahodou nejsem na strane jistych dezinformacnich webu (Aeronet, zvedavec, nwoo.org a pod.), kde se o ockovani objevuji ruzne dezinformace.

    Na druhou stranu, samotna „dezinformace“ ze neockovani budou mit znevyhodneny zivot a mene prav, se stala pravdou. Neockovanym skutecne byly odebirany zakladni prava (CR je na tom jeste dobre, ale co Rakousko, Italie, Australie a pod.) Ona dezinformace se stala pravdou. Ockovani a COVID skutecne byl totalitni nastroj, a neockovani ztracely i zakladni prava.

    Nutit nekoho k jakekoliv medikaci (ockovani, operace, hospitalizece, nebo treba jen vyvtani kazu) at uz ze strany statu, nebo napr. od zamestnavatele, je ve vyspelych zemich protiustavni (odporne komunicticke rezimy jsou jina vec). Pouze infekcni ci jinak nebezpecni okoli (na zaklade nemoci, napr. nasilnici) se musi izolovat, resit. To je vec jina. Ale normalne uvazujiciho cloveka nutit k ockovani, a zavadet segregaci, to je zcela proti-ustavni a proti zakonne. I v Izraeli byla segregace pro neockovane docela na vysoke mire (jako kdyzby toho nebylo dost v minulosti).

    Po napadeni Ukrajiny odpornym totalitnim rezimem se na Koronavirus vice-mene zapomelo a minimalne v Evrope se temer vse vyzadovat prestalo. Prisla jina krize.

    Sam ockovany nejsem. Neverim ani trochu blbostem a nesmyslum z dezinoforacnich webu. Ale jsem zaroven tvrde proti jakehokoliv nasilneho vynucovani ockovani a segregace. Samotny koronavirus a ockovani, za tim bude ve skutecnosti neco jineho, clovek si i toho vsima v okoli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *