Lubomír Zaorálek z ČSSD inklinuje ke komunistům – KSČM

Lubomír Zaorálek je člen České strany sociálně demokratické (ČSSD), který prokazatelně inklinuje ke komunistům (viz. video)…

Masarykova demokratická akademie uspořádala veřejnou diskusi o sjezdovém materiálu Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM) Socialismus pro 21. století, která trvala bezmála dvě hodiny. Panelisté Jiří Dolejš, Josef Heller, Oto Novotný a Lubomír Zaorálek podrobně rozebrali text dokumentu i jeho možné varianty a shodli se, že je dobrým základem pro další, nejlépe společnou, práci. V diskusi bylo voláno například po větší radikalitě, pochodu na Strakovu akademii a slučovacím sjezdu.

Pro slušného politika, který to myslí s naší zemí dobře, by měla být spolupráce s extremistickou politickou stranou zcela eliminována. A že KSČM je extremistická strana! Vždyť vůdce komunistů Vojtěch Filip opěvuje největší masové vrahy – tvrdí, že otec komunistické genocidy Lenin byl prodchnut humanismem. Filip dokonce uctívá zločinný komunistický režim v KLDR – když zemřel tyran Kim Čong-ila z KLDR, tak Filip do KLDR poslal kondolenci, ve které mj. stojí: „Komunistická strana Čech a Moravy pevně věří, že Korejská strana práce překoná nynější smutek a nadále povede hrdinný boj korejského lidu za obranu socialismu ve Vaší krásné zemi.“. A k takovým lidem někteří členové ČSSD inklinují. Pokud se podíváme na nedávný 37. sjezd ČSSD, tak zjistíme, že zde Richard Falbr opěvoval komunistického zločince Ernesta Che Guevaru. Falbrův projev dokonce sklidil silný potlesk přítomných členů ČSSD. Fabrův projev zde.

Z výše udeveného plyne, že někteří členové ČSSD inklinují ke zločinnému komunismu, a to vidím jako špatné. ČSSD nevolit!!!

Video: Rozhovor s Lubomírem Zaorálkem po skončení semináře k Socialismu v 21.století

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *