Kotvald a Hložek – Holky z naší školky on-line

Videoklip Kotvald a Hložek – Holky z naší školky zde on-line ke shlédnutí.

Megahit Holky z naší školky otextoval Pavel Žák, zpěv Standa Hložek a Petr Kotvald.  Tento československý diskotékový hit spatřil poprvé světlo světa v roce 1983. Okamžitě byl dlouhodobě velice úspěšný. Prodalo se  více než milion kusů.

Videoklip – Holky z naší školky

Text písně Holky z naší školky:

Majdalenka, Apolenka s Veronikou. A taky Věrka, Zdenka, Majka, Lenka s Monikou. No jasně Klára, Ančí, Bára, Mančí už nevím čí. To všechno byly holky z naší školky senzační.

Jé, jé, jé kdepak ty fajn holky jsou. A kde maj hračky svý. Ty naše lásky tříletý. Pá, pá, pá řekli jsme pá před školkou. Bylo nám právě šest. A začla další dívčí show. Ve škole Daniela, Michaela s Romanetou

A taky Adriana, Mariana se Žanetou. A hlavně prima Radka, kamarádka, co všechno ví. Tyhlety holky byly naše víly školních dní.

Jé,jé,jé kdepak ty fajn holky jsou. A kde maj v žákovských. Naše lásky klukovský. Čau,čau,čau řekli jsme čau před školou. Táhlo nám na patnáct. A začla další dívčí show. Na gymplu bezva Šárka, třída Klárka,Táňa jak sen. A taky senza Janka v podkolenkách,veselá jen. A všechny v sexy tričku postavičku měly ham ham. No prostě príma šance, inspirace k maturám.

Jé,jé,jé kdepak ty fajn holky jsou. A kde maj zazděný. Ty naše lásky vysněný. Au, au, au vzdychli jsme au, čau a pá. Už se dál nekoná. Žádná dívčí školní show. I když pak poznali jsme spoustu dalších dívek a jmen plavovlásky, černovlásky, žár i sen. V rytmu diska, z dálky, z blízka, i v náručí. Přesto jsou stále holky z naší školky nejhezčí.

Jé, jé, jé kdepak ty fajn holky jsou. A kde maj cůpky svý. Ty naše lásky tříletý. Pá, pá, pá říkáme dál před školkou. To se ví, léta jdou. Ale ty holky nestárnou.

Pá, pá, pá říkáme dál před školkou. To se ví, léta jdou. Ale ty holky nestárnou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *