Komunistka Semelová: únor 1948 a následující období 40 let, nebylo zločinným režimem.

Dne 24.2.2012, komunistická poslankyně Marta Semelová (KSČM), opět perlila (a akcentovala svou bezohlednost a bezmezný fanatismus) v Praze na Olšanském hřbitově, u hrobu Klementa Gottwalda. Semelová ve svém projevu opěvolala totalitní komunistický režim, za kterým stojí neskutečná šikana a politické vraždy. Samozřejmě též opěvovala komunistického prezidenta Klementa Gottwalda, za kterým prokazatelně stojí utrpení a smrt mnoha lidí. Též řekla, že únor 1948 a následující období 40 let, nebylo zločinným režimem, ten nastal až po listopadu 1989. A to je neskutečná lež! Komunistická strana Československa (KSČ), je zákonem č. 198/1993 Sb., označena za zločinnou a zavrženíhodnou organizaci. A komunistické genocidium také chcete popřít, soudružko Semelová? To těžko, protože popírání, zpochybňování, schvalování nebo ospravedlňování komunistického genocidia, je trestný čin (Trestné činy proti lidskosti, § 261a).

Proč Semelová soustavně chválí totalitní režim, který byl v Československu před rokem 1989? Vždyť ten režim šikanoval a zabíjel lidi! Proč Semelová chválí Klementa Gottwalda – likvidátora lidí? Máme si snad myslet, že sama, před roken 1989, pomáhala režimu šikanovat a vraždit lidi?

Jedno je na tomto srazu hodně pozitivní – loni se ho účastnilo cca 100  přiznivců smrtonosného režimu a člověka, a letos jen pár desítek fanatiků 🙂 Že by už to vymíralo? Kde byl Lukáš Kollarčík (KSČM), Jiří Hráček (KSČM) a další?

Video: Marta Semelová a další u hrobu Gottwalda

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *