Komunistka Semelová: Tenhle režim nahrává akorát šlechtě a církvy, zbohatlíkům

Ne, že bych o měl komunistce Martě Semelová nějaké dobré mínění, ale jsem opravdu šokován, jaké má extremistické politické názory. Tyto její názory považuji za čím dál více asociální a destruktivní. Její názory velice poškozují celou Komunistickou stranu Čech a Moravy (KSČM), a to je samozřejmě dobře 🙂

Z videa níže je patrné, jak je Semelová hrdá na to, že odešla z jednacího sálu Sněmovny, když  se uctívala památka exprezidenta Václava Havla (symbol svobody a demokracie). Pozn., tohoto pietního aktu se odmítl účastnit i Stanislav Grospič, Miroslav Grebeníček, Pavel Hojda a další rudé zrůdy z KSČM, které opěvují totalitní systém, který přinesl našemu lidu tolik utrpení.

Považuji za skandální a odporné, jak Semelová hlásá naprosté nesmysly: „Tenhle režim nahrává akorát šlechtě a církvy, zbohatlíkům.“, viz. video níže. A to je velký nesmysl, zcestnost! V současnosti jsou v ČR platné demokratické principy, které zajišťují svobodné volby, podnikání… Vždyť každý může podnikat (i ten nejchudší člověk) a vydělat obrovské peníze. Každý může být dnes milionář a multimilionář! To snad za komunistů bylo možné? Samozřejmě, že nebylo. V tom zrůdném systému, bylo soukromé podnikání nemožné. Bolševik, ten nenechal vydělat… Bolševik jen šikanoval, zavíral lidi do vězení a blázinců… Na to nezapomínejme!

Je demokracie, takže tento režim nahrává úplně všem lidem, a to je naprosto v pořádku! Ta ženská žije úplně mimo realitu, něco jako norský terorista Breivik.

Video: Komunistka Semelová zase kecá

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *